Results 556 to 570 of 1354
Thread: Εκφραστειτε ελευθερα!!!
-
26-05-2020, 22:18 #556ntintiGuest
Οντως υπαρχουν !!!!
Εγω παλι δεν μετανοιωσα και ας υπηρξαν πραγματα που ενω τα εκανα δεν ειμαι και πολυ περηφανη....
Τα εκανα ομως και αν γυρνουσα τον χρονο πισω παλι θα τα ξαναεκανα και ξερεις γιατι ?
Γιατι μεσα απο αυτα κρατησα μονο τα καλα ,τα ομορφα και ηταν ικανα να γεμισουν την καρδια μου...ισως αν τα ξαναεκανα να τα χειριζομουν τελειως διαφορετικα αλλα οταν ερχεσαι αντιμετωπος με καινουργιες για εσενα καταστασεις δικαιολογησε νομιζω να κανεις καποια λαθοι....
Εγω παλι πιστευω αυτοι που μας αγαπουν πραγματικα και βαθια δεν χρειαζονται να τους ανακαλυψουμε ...
Ειναι κοντα μας, διπλα μας χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις ........
Αυτοι που δεν μας αγαπουν κρυβονται και πιστεψε με δεν αξιζει να τους ανακαλυψουμε......
- 27-05-2020, 10:24 #557
Κρύβονται από την άποψη πως αν δεν τους αναζητήσουμε εμείς, αυτοί δεν μας αναζητούν ποτέ, κι αν τους αναζητήσουμε διαπιστώνεις ότι μας μιλάνε με το ζόρι.
Υπάρχουν και τα καλά, υπάρχει όμως και η γενική εικόνα. Σε μια κακή επιλογή σίγουρα θα υπάρχουν και οι καλές στιγμές αλλά το ότι πρόκειται για κακή επιλογή δεν αλλάζει.
Με καινούργιες καταστάσεις τις οποίες επεδίωξες, αυτό εννοώ όταν λεω έκανα πράγματα που επέλεξα. Δυστυχώς δεν έκανα πράγματα τα οποία ήθελα, λόγω ατολμίας και έλλειψη καταλληλων ανθρώπων δίπλα μου και στη θέση αυτών των πραγματων έβαλα επιλογές που ήταν επιλογές πανικού και χαμηλής αυτοεκτίμησης.γιάννης
27-05-2020, 10:58 #558ntintiGuest
Καλημερα!
Πόσο δίκιο έχεις !!!!!!!!!!!
Γι αυτό πλέον απομακρυνεσαι σιγά σιγά γιατί ανακαλύπτεις ότι στην πραγματικοτητα ήταν κάτι άλλο από αυτό που έδειχναν....
Μακάρι από εδώ και πέρα να έχεις βρει το θάρρος αλλά και τους ανθρώπους που χρειάζεσαι ώστε να τολμάς να κάνεις πράγματα.
Μην τα αναβάλλει ποτέ, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ...........
27-05-2020, 12:33 #559george1520GuestΕκεί που πας να με βρεις ρίχνω ένα καινούργιο φράγμα.
Δεν είναι που δεν θέλω να με βρεις
δεν είναι που θέλω να σε διώξω.
Μόνο που πια πρέπει να δούμε καθαρά
πόσα εμπόδια αντέχουμε να ξεπεράσουμε
για να βρεθούμε.
Πρέπει να ελέγξουμε ως πού τραβάει η δύναμή μας.
Κι έπειτα, μην ξεχνάς ποτέ το ενδεχόμενο
τα φράγματα να μην τα φτιάχνω μόνος μου
μα να υπάρχουν πάνω μου και μέσα μου σα μελανές ουλές
αλλάζοντας το σήμα και το χρώμα μου.
Αυτό το εμπόδιο που είναι ο εαυτός μου
για τον εαυτό μου.
.
.
.
Τίτος Πατρίκιος
27-05-2020, 12:41 #560
Αχ βρε ntinti πόσο συμφωνώ...και πόσο χαίρομαι για την αλληλοκατανόηση που υπάρχει σ αυτό το χώρο.
Στο κινητό μου έχω περι τις 100 επαφές. Άμα εξαιρεσουμε οικογενεια/στενοι συγγενείς και δυο τρεις άλλοι, λιγότερα από δεκα άτομα δλδ, όλες οι υπόλοιπες επαφές είναι ανύπαρκτες. Κάποιους για να καταλάβεις τους έχω περασμένους για να ξέρω αμα με παρουν να μην απαντήσω διότι θα ναι για ενόχληση, άλλους ετυχε να τους δω τυχαία και μου φάνηκε πως δεν με καταλάβαν.
Έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός με το να φτιάξει φιλίες, πολύ δύσκολος, διότι ηδη πέρασα από το μακροχρόνιο στάδιο της ψευδαίσθησης φιλίας με συνέπειες αυτα που κατα καιρούς έγραψα εδώ.
Τα περί αναβολής που γράφεις συμφωνώ απόλυτα, είναι μια υπέρβαση εαυτου το να το κάνεις, σ αυτό δίνω μεγάλο αγώνα με όχι ικανοποιητικά αποτελέσματα διότι στο παρελθόν ήταν ένας από τους βασικούς λόγους (στο πίσω μέρος ο φόβος κι η χαμηλή αυτοεκτίμηση) που έχασα καλές ευκαιρίες όχι ότι δεν εξακολουθεί το ίδιο υπό παρόμοιες περιστάσεις.γιάννης
27-05-2020, 13:30 #561ntintiGuestΆδραξε πλέον τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν χωρίς να υπάρχουν αυτές οι σκέψεις στο μυαλό σου...
Αν δεν θες να αλλάξεις μην αλλάζεις .....ας προσπαθήσουν αυτοί που είναι διπλά σου να σε καταλάβουν και να σε αποδεχτούν όπως είσαι .....
Αν πάλι δεν θέλουν μην απελπίζεσαι μάλλον αυτοί θα χάσουν .....
Κανε και μια καλή εκκαθάριση στο κινητό σου ....σβήσε το όνομα τους και άπλα γράψε ανεπιθύμητος ή ακόμα αν δεν θες άλλαξε τον ήχο κλήσης σε αυτούς τους αριθμούς ,τουλάχιστον να ξέρεις πλέον ότι όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου ότι αυτός που σε καλεί είναι γιατί σε έχει αποδεχτεί και χρειάζεται την παρέα σου.....
Εδω θα είμαστε Γιάννη να τα λέμε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε διεξόδους σε αυτά που ταλαιπωρούν λιγάκι παραπάνω τον μυαλό και κατ επέκταση την ψυχή μας!
31-05-2020, 16:20 #562
Κάθε μέρα ένα πισωγύρισμα, κάθε μέρα μία νίκη. Πόσο κάνει -1 +1 επαναλαμβανόμενα μέχρι το άπειρο;
01-06-2020, 22:35 #563ntintiGuestΕίναι ωραία η ζωή κάποιες φορές .
Αλλα πιο πολύ την νύχτα .Την μέρα όλοι είναι βαρετοί
,μουτρωμένοι ,ψυχροί.
Το βράδυ κάτι τους πιάνει και θέλουν να έρχονται κοντά.
Μάλλον φταίει η μοναξιά της νύχτας.
Την λατρεύω αυτή την μοναξιά.
Τη ξέρω καλά ,Άλλοι την φοβούνται. Εγώ τη αγαπώ.
Με γαληνεύει με την ηρεμία της.
Τελικά τα πιο ωραία ξημερώματα μας τα πήρε ο ύπνος...
02-06-2020, 03:36 #564
Ειμαι ενα σκουπιδι.
02-06-2020, 07:33 #565
Καλημέρα! Μια ηλιαχτίδα μπαίνει από το παράθυρο μου. Μόρια σκόνης χορεύουν στο φως τον αέναο χορό της θερμικής κίνησης. Ζωή ίσον κίνηση. Ο,τι στέκεται βαλτώνει.
03-06-2020, 13:05 #566george1520Guest«Αν δεις την ψυχή μου με ματωμένα γόνατα να τρέχει κοντά σου, μην τρομάξεις. Δεν είναι τίποτα καλέ. Από το παιχνίδι είναι. Όλα τ’ απογεύματα της ζωής τα πέρασα παίζοντας κυνηγητό με τα όνειρά μου.»
.
.
Αλκυόνη Παπαδάκη
04-06-2020, 16:58 #567Πες το μου και αυτόGuestBe a lady they said. Don’t be too fat. Don’t be too thin. Don’t be too large. Don’t be too small. Eat up. Slim down. Stop eating so much. Don’t eat too fast. Order a salad. Don’t eat carbs. Skip dessert. You need to lose weight. Fit into that dress. Go on a diet. Watch what you eat. Eat celery. Chew gum. Drink lots of water. You have to fit into those jeans. God, you look like a skeleton. Why don’t you just eat? You look emaciated. You look sick. Eat a burger. Men like women with some meat on their bones. Be small. Be light. Be little. Be petite. Be feminine. Be a size zero. Be a double zero. Be nothing. Be less than nothing.
https://vimeo.com/393253445
04-06-2020, 19:40 #568
παν μετρον αριστον εχε υποψη σου να κρατασ το μετρο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-06-2020, 19:42 #569
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-06-2020, 00:06 #570george1520Guest«Συμβαίνει κι αυτό. Να ‘χεις ρίξει κάτω τον άλλον κι ύστερα να βγαίνεις στη ράχη του, να χοροπηδάς και να προσπαθείς να τον πείσεις (συχνά τον πείθεις) πως είναι ένοχος, γιατί η ράχη του έχει κόκκαλα και σου πληγώνουν τα βελούδινα ‘’πατουχάκια’’ σου…»
Αλκυόνη Παπαδάκη