Results 1 to 15 of 17
Thread: Προβλημα με παρεα
-
11-09-2017, 18:03 #1
Προβλημα με παρεα
Καλησπερα σε ολους!Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και οποιος μπορει ας μου πει τη γνωμη του.Ολα ξεκινησαν πριν 2 χρονια που εκανα παρεα με αλλες τρεις κοπελες,ημασταν κολλητες στο λυκειο!Δωσαμε πανελληνιες και μετα απο μια κουραστικη χρονια επιτελους περασαμε Αθηνα εκτος απο την μια απο εμας που περασε Κρητη.Ολα καλα μεχρι εδω.Οταν ηρθε λοιπον ο Σεπτεμβριος η καθεμια γραφτηκε στη σχολη της και ολα καλα!Το προβλημα ξεκινησε οταν εγω αρχισα να εχω καποιες φοβιες με τις αρρωστιες!Τους μιλησα για τους φοβους μου οτι δεν ειμαι καλα ψυχολογικα και αυτες αντι να μου πουν μια καλη κουβεντα να με ηρεμησουν αρχισαν να μου λενε"σταματα τις βλακειες"και γενικοτερα αρχιζαν να κοροιδευουν το προβλημα μου!Η μονη που με στηριξε και με την οποια διατηρω αριστες σχεσεις μεχρι και σημερα και την θεωρω αδερφη μου ηταν αυτη η κοπελα που ειχε περασει στην Κρητη!Τελοσπαντων ο καιρος περνουσε και εγω κλεινομουν ολο και πιο πολυ στον εαυτο μου με αυτο το θεμα ειχα αποφασισει να μην τους μιλαω πλεον για αυτο το θεμα γιατι ηξερα οτι θα αρχισουν να με κοροιδευουν.Στη μονη που μιλουσα ηταν η κοπελα απο την Κρητη η οποια μου προτεινε να παω σε ενα ψυχολογο για να αντιμετωπισω τις φοβιες μου!Μεχρι που μια μερα εμαθα τυχαια οτι αυτες ειχαν αρχισει να βγαινουν οι δυο τους χωρις να μου λενε να πηγαινω μαζι τους!Και ετσι και εγω απομακρυνθηκα ησυχα γιατι δεν ηθελα να τους γινομαι και βαρος!Μετα απο λιγους μηνες ηρθαν σπιτι μου και μου ζητησαν να τους ξαναδωσω μια δευτερη ευκαιρια παρολο που ηξερα οτι δεν την αξιζαν ουτε στο ελαχιστο γιατι ουτε μου σταθηκαν στο προβλημα μου εστω και αν γι'αυτες θεωρουνταν βλακεια ενω εγω στο παρελθον τους ειχα σταθει σπαθι και ειχαν αποφασισει να βγαινουν οι δυο τους και εμενα να με εχουν γραμμενη!Εγω ομως τους την εδωσα την δευτερη ευκαιρια γιατι πιστευω οτι ολοι οι ανθρψποι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια!Μετα απο λιγο καιρο δεν εβλεπα και παλι καποια ιδιαιτερη βελτιωση,η μια απο τις κοπελες τα εφτιαξε με ενα αγορι και με την σειρα του το αγορι της εφερε τους φιλους του και ετσι γνωριστηκαμε ολοι μαζι και αρχισαμε να κανουμε παρεα!Και εδω αρχιζει το προβλημα τα παιδια αυτα ηταν ολα αγορια και ηταν καλα παιδια!Βγαιναμε εξω ή μαζευομασταν στο σπιτι,εντωμεταξυ ερχοταν οποτε μπορουσε και η αλλη μας φιλη απο την Κρητη και ετσι ενταχθηκε και αυτη στην παρεα.Το προβλημα ομως ειναι οτι εγω οποτε βγαιναμε αντιμετωπιζα μια ασχημη συμπεριφορα απο τα κοριτσια δηλαδη λεγανε μπροστα μου οτι θα πανε μονες τους για ψωνια ή θα κανουν πραγματα μονες τους δηλαδη παλι τα ιδια,τα αγορια ναι μεν πολυ καλα παιδια αλλα ηταν στην κοσμαρα τους,ουσιαστικα βγαιναμε ολοι μαζι αλλα ημασταν χωρισμενοι σε δυο ομαδες,μονο οταν ερχοταν η αλλη μου η φιλη απο την Κρητη αισθανομουν καλα.Αυτη η κατασταση ομως ειχε αρχισει να με ενοχλει πολυ και να με στενοχωρει γιατι με αφηναν συνεχεια στην απ'εξω!Και ετσι καταλαβα με τον καιρο και μετα απο συζητησεις με την φιλη μου απο την Κρητη οτι τελικα βρισκομουν σε λαθος μερος με λαθος ανθρωπους οι οποιοι με εφθειραν ψυχολογικα και καθε φορα που βγαιναμε γυριζα στο σπιτι μου κλαμμενη!Ετσι αποφασισα λιγο πριν το φετινο καλοκαιρι να αρχισω να απομακρυνομαι ησυχα και διακριτικα γιατι γενικοτερα δεν ηθελα να δημιουργησω εντασεις.Ειχα πει οτι θα προσπαθησω να βρω καινουργιους φιλους που να αξιζουν,Εντωμεταξυ ειχαμε ολοι μαζι μια ομαδικη στο φβ στην οποια μιλουσαμε και σε αυτην ηταν μεσα και η φιλη μου απο την Κρητη!Ετσι ειπα οτι απο την στιγμη που ειχα αποφασισει να απομακρυνθω καλο θα ηταν να μην μιλαω στην ομαδικη για να καταλαβουν οτι εγω πλεον δεν ηθελα να κανω παρεα μαζι τους!Και η ιδια η πραγματικοτητα μου απεδειξε οτι η αποφαση μου ηταν σωστη διοτι ολο το καλοκαιρι δεν τους αναζητησα καθολου ουτε μου ελειψαν στο ελαχιστο.Ειχα παει και στο χωριο μου και ηταν και μια φιλη μου εκει που εχει σπιτι και περασαμε πολυ καλα,αισθανομουν καλα!Μεχρι που πριν λιγες μερες μου εστειλε μηνυμα προσωπικο μια απο τα κοριτσια και με ρωτησε γιατι ειχα απομακρυνθει και εγω φυσικα της εξηγησα τους λογους και εκεινη τα αρνηθηκε ολα αυτα που της ειπα και μου ειπε οτι με βρισκει λαθος σε πολλα πραγμτα και εγω της λεω μπορεις να εχεις οτι γνωμη θες.Την επομενη μερα μου εστειλε μηνυμα ενας απο τα αγορια και με ρωτησε και εκεινος τι προβλημα ειχα και του εξηγησα οτι το προβλημα μου δεν ηταν με τα αγορια αλλα με τα κοριτσια,του ειπα οτι αν μπορουσα δεν θα ηθελα να χασω επαφες με τα αγορια αλλα θα ηταν καπως ασχημο και αβολο να βγαινουμε ολοι μαζι και εγω να μιλαω με τους μισους και με τους αλλους οχι,θα υπηρχε μια ψυχροτητα!Του ειπα επισης οτι εγω τον θεωρω φιλο μου και αυτον και τα υπολοιπα αγορια αλλα σε εναν πολεμο παντα υπαρχουν θυματα το ηξερα οτι τα αγορια δεν μου εφταιγαν σε τιποτα και τους το ειπα αλλα δεν μπορουσα να καταπιεζομαι μονο για αυτους να κανω συνεχεια υποχωρησεις και να αναγκαζομαι να βλεπω συνεχεια τις αλλες που δεν ηθελα ουτε να τις φτυσω !Μεχρι που χθες μπηκα στα μηνυματα και ανακαλυψα οτι με ειχαν διαγραψει απο την ομαδικη!Ρωτησα την φιλη μου την αλλη που ηταν ακομη μεσα ποιος με διεγραψε και μου ειπε οτι με διεγραψε ενα απο τα αγορια και συγκεκριμενα το παιδι που μου ειχε στειλει χθες μηνυμα.Εμεινα απο αλλου το περιμενα και απο αλλου μου ηρθε,δεν με πειραξε καθολου που με διεγραψαν απο την ομαδικη γιατι ετσι κι αλλιως δεν μιλουσα και το περιμενα καποια στιγμη οτι θα γινοταν με πειραξε ομως το γεγονος οτι το εκανε ενα απο τα αγορια ενω την προηγουμενη μερα του ειχα εξηγησει αλλα ακομη πο πολυ με πειραξε το γεγονος για αυτα που ειπαν αφου βγηκα απο την ομαδικη γιατι η φιλη μου απο την Κρητη που ηταν ακομη μεσα μου ειπε οτι ειχαν αρχισει να με σχολιαζουν κανονικοτατα οτι εγω φταιω οτι εγω τα εκανα ολα λαθος οτι εγω δεν τους ηθελα για φιλους οτι εγω φταιω που απομακρυνθηκα γενικοτερα τα εριξαν ολα πανω μου!Τελοσπαντων δεν με νοιαζει που με εβγαλαν απο την ομαδικη αδιαφορω αλλα με ενοχλει που με κραζουν ενω στην πραγματικοτητα εγω δεν τους ειχα κανει απολυτως τιποτα!Σας παρακαλω θελω να μου πειτε την γνωμη σας αν τελικα εγω ειμαι η παραλογη αν εγω ειμαι αυτη που τους αδικησα και αν οντως ηταν λαθος μου να απομακρυνθω γιατι με εχουν κανει να νιωσω τωρα οτι εγω φταιω για ολα και να αμφιβαλλω για τον εαυτο μου!Συγγνωμη για το τοσο μεγαλο κειμενο!Ευχαριστω πολυ
- 11-09-2017, 18:29 #2Miliva21Guest
Με μια μικρη ματια που εριξα σε αυτο που γραφεις νομιζω οτι μαλλον αυτες τις "κολλητες" απο το λυκειο τις εχεις υπερεκτιμησει....οχι ολες...αυτες τις δυο που λες οτι συμπεριφερονται ασχημα...η κοπελιτσα απο τη κρητη παιζει να ειναι η μοναδικη που αξιζε και αξιζει......
Νομιζω οτι το γεγονος οτι απλως κανατε παρεα ολες μαζι στο λυκειο σε εκανε να τις παρεις πιο σοβαρα απο οσο επρεπε...οι κοπελες αυτες οι δυο φαινονται εντελως κομπλεξικες....σιγουρα τα βρηκαν μεταξυ τους και εκαναν δικο τους κομμα......λες οτι εβγαιναν μονες τους και παντα μιλανε σαν να ειναι δυο ..οι δυο τους...και οχι τρεις μαζι με σενα ...και ξερεις ΓΙΑΤΙ???...ΜΑΝΤΕΨΕ...? ΕΠΔ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ......σε κραζουν δεν ειναι φιλες σου....σιγουρα σε εχουν σχολιασει αμετρητες φορες και το κανουν και τωρα...
Ειναι μικροπρεπεις και κατινες....
Και ξερεις γιατι σε προσεγγιζουν και σου κανουν και παλι τις φιλες και σε ρωτανε ταχα μου τι εχεις παθει? .....επειδη δεν θελουν να ξεκοψεις εντελως γτ θα χασουν τη τροφη για κουτσομπολιο....ασχολουνται μαζι σου....σε θαβουν πισω απο τη πλατη σου επδ ξερουν νεα σου...ενω αν διακοψεις....και δεν ξερουν τπτ για σενα με τι θα ασχοληθουν στην ανιαρη ζωη τους???.....
Και φυσικα το ξερουν καταβαθος οτι ειναι μ@λακισμενες!!! Αλλα τις περασες για κοροιδα να παραδεχτουν αυτο που κανουν και να παρουν το φταιξιμο πανω τους?? ΟΥΤΕ ΚΑΝ....! ΕΣΕΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΗ.......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.??.....να τις γραψεις εκει που αξιζει μια και καλη!!!!!....δεν σου αξιζει να χαραμιζεσαι με τετοια ατομα...τους κοβεις και τη καλημερα...και πας στη φιλη σου απο τη κρητη της τα λες ολα χαρτι και καλαμαρι ( μην τα προφτασουν οι αλλες και τα πουν με τη δικη τους εκδοχη..) και συνεχιζεις να κανεις παρεα μονο μ εκεινη...
Αααααα...ξεκοψε και απο τα αγορια καλυτερα! Γιατι συντομα οι καρακαξες θα προσπαθησουν να τα στρεψουν εναντιον σου....( αν δεν το εχουν κανει ηδη...!)
Εν ολιγοις...καταλαβα περι τινος ατομα προκειται...
Μακρια απο κακεντρεχεις..κομπλεξικες.. .γυναικες...εχω λουστει στο σχολειο πολλες απο αυτη τη φαρα....
ΜΑΚΡΙΑ...
11-09-2017, 18:34 #3
Μαλιστα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου γιατι νομιζα οτι εγω ειμαι λαθος που απομακρυνθηκα!Η αλλη απο την Κρητη αποκλειεται να πιστεψει κατι τετοιο για εμενα,μιλαμε καθε μερα ειμαστε πολυ κοντα!Και τωρα πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα να με ρωτησει πως ειμαιιι!Ααα και ναι απο το λυκειο της γνωριζωω
11-09-2017, 23:35 #4
Να σου πω κατι Ντέπυ; Έχω παρατηρήσει οτι ποτε οταν κάνεις συζήτηση με φίλο και του λες οτι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του κλπ ποτε δεν το δέχεται. Δηλαδη αμα πάρει την κάτω βόλτα δεν σώζεται με λογική συζήτηση. Για τη διαγραφή απ' την ομάδα μπορεί να του είπε κάποια κοπέλα να σε σβήσει. Πάντως να ξέρεις οτι είναι γενικό φαινόμενο και ολοι την έχουμε πατήσει απο φίλους. Τις κοπέλες τις βλέπεις εσυ κάπου αλλου πχ σχολή ή στο δρόμο;
11-09-2017, 23:52 #5
Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες γι'αυτο και εγω απομακρυνθηκα!Οχι μεχρι στιγμης δεν τις εχω δει και ευτυχως γιατι θα ξερασω απο την αηδια που θα νιωσω!Μου εχουν δημιουργησει μια απεχθεια!Αν και καποια στιγμη καπου θα τις πετυχω γιατι μενουμε στην ιδια περιοχη οποτε δεν το γλυτωνω!Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν θαηταν καλο να τις χαιρετησω η να τις γραψω
12-09-2017, 00:05 #6
Εντάξει, η γνώμη μου είναι αν τις δεις χαιρέτα κανονικά, δεν χρειάζονται μούτρα ή κατι τετοιο. Με τις αρρώστιες που λες οτι έχεις ένα θέμα τι εννοείς; μιλάς για αρρωστοφοβία, ψυχαναγκασμούς ή εννοείς κατι αλλο;
12-09-2017, 00:09 #7
12-09-2017, 00:45 #8
Η κοπέλα που σπουδάζει Κρήτη τι σου λεει; Τι στάση κρατάει ως προς τις αλλες; Eίναι κάπως ουδέτερη; Συνεχίζει την παρέα με τις αλλες;
12-09-2017, 00:51 #9
13-09-2017, 14:42 #10
Εκανες παρα πολυ καλα που απομακρυνθηκες!
13-09-2017, 14:44 #11
14-09-2017, 13:15 #12
Λες ότι σε πειράζει που σε κακολογούν τα άτομα της παρέας που άφησες. Αλήθεια, για ποιο λόγο δίνεις τόση βαρύτητα στα λόγια ανθρώπων που δεν αξίζουν την προσοχή σου; Έχεις αναρωτηθεί;
Last edited by delmem-190819a; 14-09-2017 at 14:03.
14-09-2017, 15:32 #13
14-09-2017, 15:37 #14
14-09-2017, 15:44 #15