Results 136 to 150 of 229
Thread: Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια?
-
23-09-2017, 00:38 #136
Ντροπή, να κρατάτε τέτοια στάση. Καλά από την ελισάβετ το περίμενα πως θα συμφωνούσε, έτσι κι αλλιώς η ηθική της είναι να δείχνει πόσο καλή είναι, αλλά στην πραγματικότητα, βγάζει κακό χαρακτήρα. Αυτό φάνηκε, όταν υποστήριξε τον serio, εξισώνοντάς με, με δολοφόνο ναζί. Είναι πράγματι θλιβερό από την πλευρά του serios, όταν χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα. Θεωρώ πως η διαχείριση, ορθός έπραξε, αν και η επίθεση ήταν αρχικά από τον μαγκάιβερ, που την έκανε χωρίς να λάβει θέση σε αυτό, προς τιμήν του. Η ελισάβετ, δείχνοντας τον πραγματικό της χαρακτήρα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να με εξισώσει με δολοφόνο ναζί, αναφέροντας τον Χριστιανισμό και για το προφίλ, που νομίζει, πως κρατάω. Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματά σας παιδιά. Ο καθένας δείχνει την ηθική του και αν και έχω κάνει λάθη και το παραδέχομαι, ποτέ δεν είπα δολοφόνο ναζί τον άλλον, επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα γλωσσικά τρικ του serios, με ενδιαφέρει να αναγνωρίσει το λάθος του, όπως θα ζητήσω και εγώ συγνώμη, για το λάθος που είπα για τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους, αλλά ήταν σε μία στιγμή ξεσπάσματος, από την πολύπλευρη επίθεση. Ζητάω ένα συγνώμη από όλα τα παιδιά, όσους έχω θίξει και το εννοώ το συγνώμη, έχω κάνει πολλά λάθη και το ξέρω και το αναγνωρίζω πραγματικά. Περιμένω serie, να κάνεις το ίδιο, μόνο και μόνο από θέμα ηθικής, έστω και αν δεν το εννοείς μέσα σου...
- 23-09-2017, 02:52 #137
Ελα βρε ουδεν ειδα ειπε μια μα...κια ο αλλος και εσυ κολλησες και το πηρες τοσο βαρια πια.εμενα ξαι ρατσιστη με εχουν πει επειδη ειχα πει μια γνωμη σε ενα θεμα που ουτεσιαλλος ηταν αυτονοητο.μεχρι και τα γενιτικα μου οργανα ανακατεψαν.εγω τι επρεπε να κανω??μια φιλικη συμβουλη μην τα περνης στη ζωη ολα τοσο βαρια κακο θα σου κανεις..ο καθενας εχει τη γνωμη του εσυ θα κατσεις να σκασεια γιαυτο??
23-09-2017, 03:21 #138
Συμφωνώ εν μέρη Γιώργο. Έχει το ελεύθερο ο άλλος/άλλη να βρίζει, αλλά ακόμη και το βρίσιμο έχει ένα όριο. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος, να με εξισώνει με έναν δολοφόνο ναζί. Αυτό πάει πολύ. Μπορεί κάποιοι/κάποιες να έχουν μένος με εμένα προσωπικά, αλλά δεν σηκώνω τέτοιες εκφράσεις, ούτε τα γλωσσικά τρικ του serios, με αγγίζουν. Το ανέφερε και μόνο από ηθικής πλευράς, πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αν δεν το κάνει, προφανώς θα φταίνε άλλοι παράγοντες, οικογενειακοί, που δεν του δίδαξαν σωστή ηθική. Ελπίζω να πάει καλά στην ζωή του και αυτό το μένος κάποτε να το αποβάλλει. Έχω κάνει λάθη και θα συνεχίσω να κάνω. Το πιο αστείο είναι, ότι τον πείραξε που του έσβησαν μηνύματα, όχι πως εξίσωσε ένα μέλος του φορουμ, σε δολοφόνο. Όσο για την ηθική της ελισάβετ, έχω μιλήσει αρκετά γι'αυτό το ον. Επίσης και εκείνη της εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω και εκείνη, να αποβάλλει κάποτε αυτό το μένος...
23-09-2017, 03:33 #139
Τα περισοτερα ατομα εδω μεσα ειναι πολυ καλα ατομα οπως και η ελισαβετ..δεν ξερω γιατι τα εχουν παρει τοσο πολυ στη κρανα με τη παρτι σου
Πραγματικα.
Οπως και να εχει εσυ θα συνεχισεις να εισαι εδω γιατι εισαι ενα πολυτιμο μελος για το φορουμ..και το εννοω πραγματικα αυτο..
Επεισεις μια δευτερη φιλικη συμβουλη που αν θελεις φυσικα με ακους..
Τα βιβλια ειναι καλα οταν βαζουμε και τη δικη μας κριση.
Ξερεις ποσες μαλακιες εχω διαβαση υποτιθετε σε πολλη αξιολογα βιβλια??ευτηχως που δεν με επιρεασαν καθολου..ουτε σημενη οτι οτι γραφουν ισχυουν 100%. Μονο ο θανατος ειναι απολυτος ολα τα αλλα ειναι σχετικα.
23-09-2017, 11:40 #140
Εγω εξηγησεις εδωσα , δεν εχω να ζητησω συγγνωμη γιατι δεν εξισωσα... Ηταν ξεκαθαρο αυτο που ειπα χωρις τρικ, χωρις διαστρεβλωσεις κ παρεμηνεια.
Η φραση θετει ταυτοχρονα ενα ερωτημα... θες ολοι να συμφωνουν μαζι σου;; ναι η οχι
Αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε καταληγουμε σ'αυτο που ειπα περι αρχηγου.
Αν ειναι αρνητικη κ ειλικρινης εχει το αντιθετο αποτελεσμα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
23-09-2017, 12:00 #141
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
23-09-2017, 12:11 #142
Οι υποθετικές προτάσεις είναι εξαρτημένες (δευτερεύουσες) προτάσεις. Δεν μπορούν δηλ. να σταθούν μόνες τους στο λόγο, αλλά συνοδεύονται από μια ανεξάρτητη (κύρια) πρόταση.
π.χ. Αν βρέξει, θα μείνουμε σπίτι.
Αν βρέξει – υποθετική (εξαρτημένη)
…θα μείνουμε σπίτι - ανεξάρτητη
Εκφράζουν μια προϋπόθεση, που πρέπει να ισχύει για να πραγματοποιηθεί αυτό που δηλώνει η ανεξάρτητη πρόταση.
Η προυποθεση σ'αυτο που ειπα ειναι αν θες να σου αναγνωριζουν συνεχως πως εχεις δικιο
κανενα τρικ, καμια παρομοιωση, καμια εξισωση,καμια λαθος ερμηνεια.
Το κουδουνι χτυπησε κ τα παιδια πανε σχολειο.
Μαθημα 1ο
Βρειτε την εξαρτημενη κ ανεξαρτητη προταση της παρακατω φρασης:
Αν θες ολοι να συμφωνουν μαζι σου, μπορεις να γινεις αρχηγος ναζιστικου μορφωματος
Επιλεξτε το σωστο:
Ειναι η προταση:
α)Παρομοιωση
β)εξισωση
γ)υποθεσηLast edited by serios; 23-09-2017 at 12:40.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
23-09-2017, 15:21 #143
23-09-2017, 15:23 #144
23-09-2017, 15:26 #145
καποιοι δειχνουν να τα ξεχασανοπτ πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα!!
28-09-2017, 18:25 #146
Κουράστηκα να διαβάσω σχόλια και ελάχιστα ήταν εντός θέματος.. Μπράβο παιδιά... Λοιπόν, απο αυτα που γράφεις εισαι αμφιφυλοφιλη. Που το κακο; μην καταπιεσεις τα συναισθήματα σου μόνο σε κακό θα σου βγει.. Ο καθε άνθρωπος εχει το δικαίωμα να κανει οτι τον ικανοποιεί στο κρεβάτι του εφοσον δεν ενοχλεί τον άλλον. Είμαστε στο 2017 και ειναι Κρίμα να υπάρχουν τέτοια ταμπου. Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν οτι η ομοφυλοφιλία δεν ειναι γρίπη, να ξαπλωσει και να της περασει.. Η κοπέλα είπε ερωτεύτηκε φίλη της.. Δηλαδη πόσο πιο απλα να το πει... Ημαρτον
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
16-11-2017, 17:30 #147
Βασικα το οτι κολλαω σε κοπελες και ερωτευομαι περα απο το σεξ .προσανατολισμο εχει να κανει και με τοοτι δεν εχω αυτοπεποιθηση και ψαψνω να βρω καποια που να μοιαζουμε ωστε να μη νοιωθω μονη μου ας πουμε στξ μοναδικοτητα και διαφορετικοτητα μου και η οποια ομως εχει περισσοτερο δυναμισμο και λιγοτερες ενοχες .Ετσι αγου μοιαζουμε σε διαφορα πραγματα για τα οποια εγω ντρεπομαι ενω αυτη τα επαινει με κανει να νιωθω καλυτερα ενω πριν ενιωθα μιασμα και αποκομμενη απο τον υπολοιπο κοσμο.Οταν ομως αυτη προχωραει χωρις εμενα οπως εκεινη η παλια μ φιλη που τα εφτιαξε με αγορι παυουε να ειμαστε ιδιες , παυει να μου δινει αποδοχη και δυναμισμο και διαλυεται ο συναισθ .δεσμος και εγω τσακιζομαι.Τι πρεπει λοιπον να κανω? Μαλλον εξ αρχης να γινω αυτονομη? Δεν ξερω αν παιζει ρολο που απο μικρη ημουν πολυ κοντα στη μαμα μου και περιμενα απο 9αυτην επιβεβαιωση για διαφορα πραγματα.Ισως ψαχνω να αναγεννησω τη σχεση αυτη.Το να εμαι λεσβια ειναι για μενα κατι παραπανω απο το σεξ.Το ολο θεμα γενικα εχει να κανει και με αποδοχη απο το ιδιο φυλο.μηπως προερχεται απο κανα τρευμα παιδικης ηλικιας που ημουν ντροπαλη και δεν ειχα φιλες και καμια φορα ισως με κοροιδευαν? Αλλα οχι εντονα.Απλα παντα κλεινομουν στον εαυτο μου επειδη ενιωθα διαφορετικη και ισως κατωτερη και θαυμαζα τα αλλα κοριτσια και προσπαθουσα να τα αντιγραψω θεωρωντας τις καλυτερες.Ακομη και τωρα θεωρω τον εαυτο μου αδυναμο και φοβαμαι οτι δε θα το ξεπερασω ποτε.Πειτε τη γνωμη σας παρακαλω.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile AppLast edited by iwannaaa; 16-11-2017 at 17:55.
16-11-2017, 20:30 #148
Καταρχάς το πώς σχετιζεσαι είναι πρόβλημα εγώ που είμαι παππούς δεν πιστεύω στα λόγια τις φίλες μου που λατρεύω τις λέω κ μ λένε μαλακιεσ και που κ που τις λέω καμία καλή κουβέντα πρώτον γτ τις λατρεύω κ δεύτερον γτ οι γυναίκες δυστυχώς το έχετε ανάγκη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-11-2017, 21:10 #149
16-11-2017, 21:29 #150
καπια στιγμη θα μπει και ενας τριτος στη σχεση γιατι με 2 το πραγμα γινεται βαρετο και μετα θα εχουμε καρτες πεναλτυ σφυριχτρες κλπκλπ
το θεμα ειναι να ξερεις τη τεχνη να τον κρατας διπλα σου χωρις να τον παρεμποδιζεις να κοιτα αλλου αν το κανεις αυτο τα καταφερες
και τους ανθρωπους τους κρατας δπλα σου περιμενοντας να γυρισει ο τροχος και να ξαναρθουν