Results 166 to 180 of 229
Thread: Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια?
-
16-11-2017, 22:26 #166
Τελος παντων δεν μπορω να απολογουμαι αλλο στον κοσμο.μονο την προσωπικη μας ζωη μπορουμε να ελεγχουμε.ολα τα αλλα ειναι ετεροκατευθυνομενα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
- 17-11-2017, 10:54 #167
η γνωμη μου ειναι οτι εχεις παρα πολλες ενοχες που μαλλον εισαι ομοφυλοφιλη και καθεσαι και βασανιζεσαι, προσπαθωντας να το αποδωσεις καπου για να νοιωθεις λιγοτερο ασχημα. αλλα το αποτελεσμα ειναι να νοιωθεις ακομα χειροτερα και να πελαγοδρομεις..
ανε χεις περιθωριο (οικονομικο) , κι αν οχι, σε καποιον δημοσιο φορεα, κανε λιγη δουλεια με καποιον ψυχ στο να απενοχοποιηθεις καπως και να συνειδητοποιησεις οτι δεν ειναι αμαρτια να εισαι λεσβια, ουτε οφειλεται σε κομπλεξ...
ασχολησου να βρεις τι θελεις (πχ γυναικα ερωτικο συντροφο) και να το αποκτησεις και μην αναλωνεσαι σε στεναχωρια κι αυτομαστιγωμα.
αν εισαι ετσι, εισαι ετσι και τελος. συμβαινει σε τοσο κοσμο. μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου..
17-11-2017, 14:03 #168
Σιγουρα εχω .γενικα ειμαι ενοχικος ανθρωπος με πολλες ηθικες αναστολες.αλλα ο ψυχολογος δε θα βοηθησω .θα πρεπει να υποφερω μεχρι να το αποδεχτω πληρως
20-11-2017, 18:20 #169
Μπορει τελικα να πηγαζει και απο αισθηματα κατωτεροτητας που εχω και να κρυβεται απο πισω μια ζηλια που εγω το παιρνω ως ερωτα γτ δεχομαι την αλλη ως ανωτερη, να με στηριζει κτλ? Και μετα δεν μπορω να σταθω μονη? Και να θυμισω οτι αναφερομαι πιο πολυ σε συναισθημ.δεσμο και οχι σεξ.ξερει κανεις να μας πει μηπως ειναι ιδεοληψια και πως το ξεχωριζω? Το σιγουρο ειναι οτι δε μου προκαλει θετικα συναισθηματα.μηπως τελικα ειναι ζηλια που εμφανιζεται με ρη μορφη ερωτας γτ δεν μπορω να σταθω μονη μ στα ποδια μου και καθε δορα προσδενομαι σε καποια φιλη μου, μου συμπαραστεκεται και αναπτυσσουμε πολυ ισχυρο δεσμο? Για μενα ολα αυτα εχουν μεγαλη σημασια.και σηνυθως το σκεφτεται το μυαλο μ για να ξεφυγω απο καταστασεις που δε μου αρεσουν νιωθοντας ενοχη πχ το διαβασμα που δεν τα καταφερνω.μηπως προβαλλω ως δικαιολογια αυτη μου την αδυναμια πυ εγω την καμω αδυναμια? Τι λετε? Γινεται αυτο? Παντως παντα στις δυσκολες στιγμες τα σκεφτομαι αυτα.οταν εχω κεφια και νιωθω καλα δεν το βλεπω τοσο αρνητικα .δεν ξερω τι γινεται.Πραγματικα γτ το μυαλο μ παιζει τοσο βρωμικα παιχνιδια.παντως το οτι εχω ιδεοληψιες το ξερω, το εχει πει και ο γιατρος.αλλα δεν ξερω αν ειναι κι αυτη μια η οχι και μου λεει οτι θα το ανακαλυψω μονη μ και θελω χρονο.Δεν ξερω γτ αλλα το να ειμαι λεσβια ασχετη απο την αποψη της κοινωνιας το βλεπω εγω η ιδια σαν να ειμαι κατωτερη και ανικανη απο τις αλλες γυναικες και γι αυτο το σκεφτεται το μυαλο μ οταν ειμαι σε μειονεκτικη θεση και το συνδεει με κατι αρνητικο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile AppLast edited by iwannaaa; 20-11-2017 at 18:41.
21-11-2017, 10:18 #170
νομιζω οτι αυτο που ξεχωριζει την ομοφυλοφιλια απο αλλου ειδους σχεσεις που θελεις να εχεις με ατομα του φυλου σου, ειναι το ΣΕΞ.
φυσικα και μπορει για διαφορους λογους να δενεσαι η να επιθυμεις την παρεα η και να εξαρτασαι απο γυναικες και αυτο να ειναι μονο φιλία, απωθημενα απο αλλες σχεσεις, κλπ.
μπορει να εχει σχεση με ομοφυλοφιλια, αν θες και να κανεις σεξ μαζι τους, η να νοιωθεις ερωτικη διεγερση οταν τις σκεφτεσαι, οταν ειστε μαζι, οταν αυτοικανοποιεισαι κλπ.
για τους ανδρες νοιωθεις ερωτικη ελξη? κανεις ερωτικες σχεσεις με ανδρες? εχεις κανει σεξ?
21-11-2017, 13:52 #171
Οχι δεν εχω κανει.και τα δυο φιλα ισως μου προκαλουν διεγερση αλλα εγω αυτο που θελω ειναι να περιορισω το συναισθ.κομματι.ουτως η αλλως δεν ειμαι πολυ σεξ.τυπος.λειτουργω πιο πολυ εγκεφαλικα .ειμαι αυτο ππυ λενε demi-sexual.μπορω να ερωτευτω ανθρωπο και να τιν θελω σεξουαλικα μονο και μονο επειδη γουσταρω το χαρακτηρα του και υπαρχει connection.περιεργο ε? Ασ πουμε εχω ερωτευτει φιλη, καθηγητη κτλ
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile AppLast edited by iwannaaa; 21-11-2017 at 14:38.
21-11-2017, 18:19 #172
γιατι δεν εχεις κανει σεξ?
μηπως φοβασαι την πρωτη σου φορα και ολο αυτο το μπερδεμα το εχεις 'επινοησει" σαν κωλλυσιεργια (προς τον εαυτο σου, οχι προς τους αλλους που το ακουν), ωστε να μην προχωρησεις την σεξουαλικη σου ζωη, επειδη ΦΟΒΑΣΑΙ?
ισως οταν προχωρησεις στην σεξουαλικη σου ζωη να λυθουν ολες οι αποριες σου
21-11-2017, 18:52 #173
Δεν εχει τυχει πολυ απλα.
21-11-2017, 19:56 #174
17 χρονων ειναι. Δεν εχει προλαβει ακομα. Μιλαμε για απειροελαχιστες πιθανοτητες πανω στην εφηβεια, μεσα σε ενα πολυ στενο κοινωνικο περιβαλλον να ειχε ηδη γνωρισει αλλη λεσβια και να ειχαν ερωτευτει και να ειχαν κανει και σχεση και να ειχαν προχωρησει και στο σεξ.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-11-2017, 22:20 #175
Το οτι ειχα ερωτευτει τον καθηγητη και οταν παιζει μαζι μ πχ κανει πλαξες κτλ κομπλαρω πως το βρισκετε?
Γενικσ σαν ανθρωπος ειμαι λιγο ντροπαλη και απλησιαστη και οποιος μου δινει θαρροςωκι αν τον εκτιμω κι ολας κολλαω.Προσπαθω να το παιζω σκληρη με τους ανθρωπους για να μη διαλυομαι γτ κατα βαθος ειμαι πολυ ευαισθητη.βεβαια δεν ξερω αν πραττω σωστα
21-11-2017, 22:29 #176
Χαμηλη αυτοεκτιμηση. Δε λεει κατι αυτο για τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-11-2017, 22:31 #177
Χαμηλη αυτοεκτιμηση οτι κολλαω στους ανθρωπουα και στα λογια τους? Πως να το διορθωσω ομως?με εξουσιαζαν , με εξουσιαζουν και θα με εξουσιαζουν τα παθη μου
02-04-2018, 17:57 #178
Σε αυτους που θεωρουν την ομοφιλοφιλια αρρωστια και με επηρεαζουν με το επιχειρημα οτι το σεξ και η ενωση ανθρωπων εχει ως βαση την εξελιξη και να κανουμε παιδια τι να εχω ως αντιλογο που να αποδεικνυεται ομως γτ δεν μπορω να κοροιδευω τον εαυτο μου ωστε να εχω καθαρη συνειδηση? Οι τυψεις μου προκαλουν αυτοκτονικες σκεψεις και με αυτοκαταστρεφουν
02-04-2018, 19:15 #179
Απλο...ρωτα τους αν κανουν σεξ μονο οταν και αν θελουν να κανουν παιδια. Οι αμφιφυλοφιλοι δηλαδη για να κανουν παιδια κανουν σεξ; Στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων και στο μεγαλυτερο μερος της ζωης καποιου δεν ειναι αυτος ο λογος που κανει σεξ. Ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει.
02-04-2018, 19:41 #180
Ό,τι και να απαντησεις υπαρχει αντιλογος.Η λογικη στο τελος θα σε στριμωξει.
Αν θες να εισαι λεσβια γνωμη μου παιξ το low profile σα τον Ρεμο και παλεψε το μονη σου με ψυχολογους κτλ.Μη διαλεγεις στρατοπεδα γιατι κανεις δε ξερει αν και ποσο θα διαρκεσει αυτο που γινεται σημερα.