Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 229
    Senior Member
    Οι πολιτικοί το όνειρο τους είναι να ζει καλά ο κόσμος αυτό πήγαν να κάνουν με δανεικά για αυτό την πάτησαν δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς αλλά εκεί καταλήγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Φιλε ελις δεν θα μαθουμε ποτε ολοκληρη την πραγματικη αληθεια για την οικονομικη κριση..απλα θα μαθουμε την μερικη αληθεια αυτα που ειπα παραπανω ειναι μερικες αιτιες για την οικονομικη κριση.μπορει να ηταν και στημενο για εγινε επιτηδες
    Αυτά σ είπε η τηλεόραση το γιουτουμπ λέει αλλά κανείς δεν ξέρει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οχι η τηλεοραση δεν λεει οτι ο κοσμος φταιει του εναντιον λεει οτι φτενε μονο οι πολιτικοι.απλα μου αρεση να βλεπω την καθαρη αληθεια οσο μπορω...και οσο μπορω να ειμαι δικαιος

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis;692333[B
    ]Οι πολιτικοί το όνειρο τους είναι να ζει καλά ο κόσμος αυτό πήγαν να κάνουν[/B] με δανεικά για αυτό την πάτησαν δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς αλλά εκεί καταλήγω
    Αυτη την απαντηση να την εκλαβω ως ειρωνια η ως απαντηση απο αφελεια??

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ξέρετε ούτε τα βασικά η Ελλάδα δανειζόταν για να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο από αυτό προέκυψε το χρέος ξαναδανειζοταν για να το καλύψει τυπωναμε κ χρήμα κι όλα ήταν καλά όταν μπήκαμε στην Ευρώπη δε μπορούσαμε να τυπώσουμε χρήμα αλλά περνάμε δανεικά με μικρότερο επιτόκιο για αυτό κ το χρέος εκτινάχθηκε δανεικά στα δανεικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε αυτά είναι που μας έφεραν εδώ κι αν θέλετε να μάθετε δεν είναι χαλί ζούμε καλύτερα υπάρχουν άπειρα βίντεο στο γιουτουμπ στα αγγλικά οποίος θέλει να δει
    Ο βασικός παράγοντας, για να ανεβάσεις το βιοτικό επίπεδο, σε μία χώρα, είναι οι επενδύσεις. Γι'αυτό και πήραν τα πακέτα Ντελόρ, για να γίνουν επενδύσεις. Αντ' αυτού, τα πέταξαν όλα, στον κόσμο και ο κόσμος τα έκανε πολυκατοικίες, αυτοκίνητα και οικόπεδα. Δεν φταίει η Ε.Ε., αν εμείς τρώγαμε τα λεφτά που μας έδιναν για επενδύσεις. Δανεικά ήταν και οι πολιτικοί ήξεραν, ότι κάποτε η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα για να τα δώσει πίσω. Κρίση είχε και η Πορτογαλία και η Κύπρος και η Ιρλανδία, ανέκαμψαν όμως, μετά από ένα μνημόνιο. Εμείς κάναμε 4 και σε λίγο μπορεί και 5ο. Οι επενδύσεις, είναι το κλειδί σε ένα κράτος. Η Ελλάδα εκτός από την παραγωγή της σε είδος, παράγει και τουρισμό. Δεν είδα όμως προσπάθειες, από καμία κυβέρνηση, να το εκμεταλλευτεί αυτό. Μόνο λόγια, τίποτα άλλο. Όλα τα κράτη δανείζονται, αλλά δανείζονται σύμφωνα με το ΑΕΠ τους. Το πρόβλημα σε εμάς, είναι ότι δανειζόμασταν, περισσότερο από όσο έπρεπε. Όμως η Ιταλία, η Γερμανία και άλλα κράτη, που έχουν δανειστεί, δύσκολα εκείνοι θα πουν πως έχουν κρίση ή ότι δεν μπορούν να πληρώσουν, γιατί έχουν παραγωγές. Η Γερμανία θα βγάλει στην αγορά, κομμάτια της BMW και της Mercedes και θα τα δώσει. Το ίδιο και η Ιταλία. Η Ελλάδα, δεν έχει καμία παραγωγή και η κατάσταση δεν σώνεται μόνο με την κτηνοτροφία ή τα φρούτα. Θέλει βαριά βιομηχανία, κάτι που ακόμη στην Ελλάδα δεν έχει γίνει. Πολλοί είναι οι λόγιοι, αλλά πιστεύω πως ένας από αυτούς, είναι ότι δεν έχουμε βαριά βιομηχανία και ότι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί στο ακέραιο, τον τουρισμό μας. Μέχρι και το Hollywood, ζήτησε να γίνονται ταινίες εδώ και δεν τους αφήσαμε, ακόμη και Gran-Prix της F1, θα γινόταν στην Δραπετσώνα και δεν έγινε. Ε, τότε μην γκρινιάζουμε γιατί έχουμε κρίση, αν δεν έχεις έσοδα κρίση θα έχεις. Ακόμη και οι ντομάτες, εισαγωγή από την Ολλανδία ήταν, που πήγα και τα είδα στην Ολλανδία τα θερμοκήπια τους, ενώ εμείς έχουμε τον καθαρό ήλιο και δεν τον εκμεταλλευόμαστε....

Banned
    Ποτε μου δεν φοβηθηκα να πω ελευθερα τη γνωμη μου.
    Ποτε δεν μου αρεσε να χαιδευω αυτια...
    Αν εσυ εχεις αδικο θα το πω αν εχεις δικιο παλι θα το πω ...
    Αν εχει αδικο ακομα και η ιδια μου η μανα παλι θα το πω.
    Και καλά κάνεις. Αυτό πρέπει, να είμαστε δίκαιοι με τους άλλους, όχι μεροληπτικοί και να βγάζουμε το κόμπλεξ, επάνω σε ξένο κόσμο, μέσα από το πληκτρολόγιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ο βασικός παράγοντας, για να ανεβάσεις το βιοτικό επίπεδο, σε μία χώρα, είναι οι επενδύσεις. Γι'αυτό και πήραν τα πακέτα Ντελόρ, για να γίνουν επενδύσεις. Αντ' αυτού, τα πέταξαν όλα, στον κόσμο και ο κόσμος τα έκανε πολυκατοικίες, αυτοκίνητα και οικόπεδα. Δεν φταίει η Ε.Ε., αν εμείς τρώγαμε τα λεφτά που μας έδιναν για επενδύσεις. Δανεικά ήταν και οι πολιτικοί ήξεραν, ότι κάποτε η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα για να τα δώσει πίσω. Κρίση είχε και η Πορτογαλία και η Κύπρος και η Ιρλανδία, ανέκαμψαν όμως, μετά από ένα μνημόνιο. Εμείς κάναμε 4 και σε λίγο μπορεί και 5ο. Οι επενδύσεις, είναι το κλειδί σε ένα κράτος. Η Ελλάδα εκτός από την παραγωγή της σε είδος, παράγει και τουρισμό. Δεν είδα όμως προσπάθειες, από καμία κυβέρνηση, να το εκμεταλλευτεί αυτό. Μόνο λόγια, τίποτα άλλο. Όλα τα κράτη δανείζονται, αλλά δανείζονται σύμφωνα με το ΑΕΠ τους. Το πρόβλημα σε εμάς, είναι ότι δανειζόμασταν, περισσότερο από όσο έπρεπε. Όμως η Ιταλία, η Γερμανία και άλλα κράτη, που έχουν δανειστεί, δύσκολα εκείνοι θα πουν πως έχουν κρίση ή ότι δεν μπορούν να πληρώσουν, γιατί έχουν παραγωγές. Η Γερμανία θα βγάλει στην αγορά, κομμάτια της BMW και της Mercedes και θα τα δώσει. Το ίδιο και η Ιταλία. Η Ελλάδα, δεν έχει καμία παραγωγή και η κατάσταση δεν σώνεται μόνο με την κτηνοτροφία ή τα φρούτα. Θέλει βαριά βιομηχανία, κάτι που ακόμη στην Ελλάδα δεν έχει γίνει. Πολλοί είναι οι λόγιοι, αλλά πιστεύω πως ένας από αυτούς, είναι ότι δεν έχουμε βαριά βιομηχανία και ότι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί στο ακέραιο, τον τουρισμό μας. Μέχρι και το Hollywood, ζήτησε να γίνονται ταινίες εδώ και δεν τους αφήσαμε, ακόμη και Gran-Prix της F1, θα γινόταν στην Δραπετσώνα και δεν έγινε. Ε, τότε μην γκρινιάζουμε γιατί έχουμε κρίση, αν δεν έχεις έσοδα κρίση θα έχεις. Ακόμη και οι ντομάτες, εισαγωγή από την Ολλανδία ήταν, που πήγα και τα είδα στην Ολλανδία τα θερμοκήπια τους, ενώ εμείς έχουμε τον καθαρό ήλιο και δεν τον εκμεταλλευόμαστε....
    Γιαυτο ειπα μολις πριν οτι μπορει να ειναι και στημενο η οικονομικη κριση..τοσες προτασεις γιατι ειπαν οχι??δεν θελουν να βγαλει η ελλαδα λεφτα??μιλησες πολυ σωστα για βιομηχανια.εδω ξερουμε εμεις τη λυση και εχουμε ιδεες λες να μην ξερουν αυτοι πως να λυσουν και πως να κερδισουν χρηματα??μηπως η οικονομικη κριση θα μας οδηγηση εκει που θελουν αυτοι??

Senior Member
    Μου θυμισες ενα ανεκδοτο..
    Ηταν καποτε ενας δικηγορος που ειχε εναν γιο και ο γιος του παλι δικηγορος σπουδαζε..
    Καποια στιγμη ο πατερας γερασε και βγηκε στη συνταξη ετσι ανελαβε ο γιος το γραφειο και της υποθεσης.γυρναει μια μερα απτο γραφειο ο γιος χαρουμενος και να πανυγυριζει.και λεει στο πατερα του.πατερα θυμασε εκεινη την υποθεση που προσπαθουσες να τη λυσεις επι 20 χρονια και δεν μπορουσες??ε εγω την ελυσα και κερδισα...
    Ο πατερας...τη λες ρε μαλακισμενο γιαυτο σε σπουδασα για να λυνεις υποθεσεις??νομιζεις εγω αν ηθελα δεν θα την ελυνα θα περιμενα εσενα να τη λυσεις??καλη μαλακια εκανες...

Οποιος καταλαβε καταλαβε

Banned
    Μου θυμισες ενα ανεκδοτο..
    Ηταν καποτε ενας δικηγορος που ειχε εναν γιο και ο γιος του παλι δικηγορος σπουδαζε..
    Καποια στιγμη ο πατερας γερασε και βγηκε στη συνταξη ετσι ανελαβε ο γιος το γραφειο και της υποθεσης.γυρναει μια μερα απτο γραφειο ο γιος χαρουμενος και να πανυγυριζει.και λεει στο πατερα του.πατερα θυμασε εκεινη την υποθεση που προσπαθουσες να τη λυσεις επι 20 χρονια και δεν μπορουσες??ε εγω την ελυσα και κερδισα...
    Ο πατερας...τη λες ρε μαλακισμενο γιαυτο σε σπουδασα για να λυνεις υποθεσεις??νομιζεις εγω αν ηθελα δεν θα την ελυνα θα περιμενα εσενα να τη λυσεις??καλη μαλακια εκανες...

Οποιος καταλαβε καταλαβε
    Εκτός από ανέκδοτο, είναι και το ηθικό δίδαγμα, στην περίπτωση της Ελλάδας. Είναι αρκετά πετυχημένο, θα έλεγα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    μονη σου το λες..... ειχες ερωτευθει την φιλη σου!!! στην ουσια την αναγκη να εκφρασεις τον ερωτα σου καπου τον εβγαλες στην φιλη σου επειδη με εκεινη εισαι συχνα!!! δεν ερωτευτηκες ενα απλο γυναικειο σωμα, ερωτευτηκες την φιλη σου!!! δεν νομιζω οτι εισαι ομοφυλοφιλη, απλα κολλησες στην ιδεα του αν και μονο.... ''και αν ειμαι ομοφυλοφιλη???'' ειναι η σκεψη σου!!! το βλεπεις το θεμα λιγο ταμπου νομιζω.... ισως δεν σε βοηθαει και η ηλικια που εισαι...!!! δεν λεει καπου απαγορευεται σε μια γυναικα να νιωθει ελξη για ενα αλλο γυναικειο σωμα... και εμεις οι αντρες αναγνωριζουμε ενα ωραιο αντρικο σωμα, αλλα στην ουσια ειμαστε εγωιστες και συνηθως ''βριζουμε'' τον αλλον... κοιτα το γομαρι πως ειναι ετσι!!!

με καταλαβαινεις?
    Μηπως εχει σχεση και με καποια αισθηματα κατωτεροτητας που αναπτυσσω κατα καιρους? Βασικα σαν ατομο δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση και χρειαζομαι τη συχνη επιβεβαιωση των αλλων.συνηθως αυτο γινεται με καποια φιλη μου με την οποια εχω στενη σχεση με αποτελεσμα να γινει ολος μου ο κοσμος απο τον οποιο αντλω δυναμη.καπως ετσι ξεκιναει και μετα παει σε ερωτικο .συμβαινει συχνα και φοβαμαι οτι θα επαναλαμβανεται στη ζωη μου.βεβαια ειναι παντα μονοπλευρο.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Και ομως παιδεια σε καποια πραγματα εχει δικιο ο ουδεν ειδα.οσο αφορα την οικονομικη κριση.βεβαια το ψαρι βρομαει απτο κεφαλι αλλα ωστοσο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους μια μεγαλη μεριδα του απλου λαου μεσαια ταξη εφαγε και μια πολυ μικροι μεριδα δεν εφαγε.απο κει και περα τα πιο πολλα τα φαγανε οι πολιτικοι.
    Οι πολιτικοι φερουν τη μεγαλυτεροι ευθυνοι για την οικονομικη κριση αλλα οχι οτι και ο λαος ειναι αθωα περιστερα.τι να προτο πουμε..τους γιατρους διευθυντες που περναν χρηματα για καινουργια ιατρικα μηχανηματα αξονικες κτλ κτλ και διωρθωναν τα παλια και τα υπολοιπα χρηματα πηγεναν στη τσεπη αυτοι ηταν πολιτικοι??τους αγροτες που περναν επιδοτησεις με ψευτικα δικαιολογιτικα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι συνταξεις μαιμουδες ο αλλος επερνε αναπηρικη συνταξη και τον βρηκανε στο γηπεδο να παιζει μπαλα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι μεσαιες και μεγαλες επειχηρεισεις που κλεβανε απο αποδειξης και απο διαφορα αυτοι ηταν πολιτικοι???και πολλα αλλα.απλα φαγανε και οι πολιτικοι εφααγε και ο λαος απλα οι πολιτικοι φαγανε περισοτερο.οχι οτι και ο λαος δεν εφαγε καθολου
    Γιώργο μάλλον δεν κατάλαβες τι έλεγε ο δεν είδα και πού διαφωνούσαμε. Το αν ευθύνονται και οι πολίτες αυτής της χώρας εκτός από τους πολιτικούς της για την κατάσταση, είναι άλλη συζήτηση και δεν λέγαμε αυτό. Ο δεν είδα υποστήριζε όμως, βλακωδώς κατ εμέ, οτι έχουν ευθύνη οι σημερινοί 35αρηδες και μετά άρχισε να λέει για τα πακέτα ντελορ το 88 όπου με απλά μαθηματικά δημοτικού καταλαβαίνει κανείς οτι οι σημερινοί 35αρηδες- 40αρηδες ήταν 6-11 χρονών!!! Γιαυτό και κάναμε πλάκα με την savatage γιατί απλά ήταν γελοίο το θέμα!
    Στην προσπάθεια του να βρει κάτι να πει για την γενιά μας που είμαστε ανώριμοι κτλ κτλ ενώ αυτός είναι ο σουπερ ώριμος και το δείχνει άλλωστε, μας χρέωσε και την κατάσταση της χώρας!!

Εδώ είναι το αρχικό του σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε αυτή η κουβέντα

Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Όχι, δεν φταίνε οι 30αρηδες, αλλά και οι 30αρηδες, έφαγαν καλά, στα νιάτα τους, από τους μισθούς των γονιών τους, όταν οι γονείς τους έπαιρναν αυξήσεις, από τα πακέτα Ντελόρ. Κοίτα από ιστορία δεν το έχεις, οπότε άστο...
    Το να κατηγορεί κάποιος τους σημερινούς 30αρηδες οτι φταίνε επειδή έτρωγαν από τους παχυλούς μισθούς των γονιών τους, είναι τουλάχιστον ηλίθιο και μόνο να τρολάρω αξίζει με αυτό!
    Επίσης το να μπαινει κάποιος σε φόρουμ ψυχολογίας όπου υπάρχουν και άτομα με σοβαρά προβλήματα και να κατηγορεί και να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για τις κατηγορίες του το ότι κάποιος παίρνει χάπια ή πάει στον ψυχίατρο ή τον ψυχολόγο, ε αυτό είναι αλητεία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Μηπως εχει σχεση και με καποια αισθηματα κατωτεροτητας που αναπτυσσω κατα καιρους? Βασικα σαν ατομο δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση και χρειαζομαι τη συχνη επιβεβαιωση των αλλων.συνηθως αυτο γινεται με καποια φιλη μου με την οποια εχω στενη σχεση με αποτελεσμα να γινει ολος μου ο κοσμος απο τον οποιο αντλω δυναμη.καπως ετσι ξεκιναει και μετα παει σε ερωτικο .συμβαινει συχνα και φοβαμαι οτι θα επαναλαμβανεται στη ζωη μου.βεβαια ειναι παντα μονοπλευρο.

Ιωάννα μου, καταρχάς σου ζητώ συγγνώμη που ξεχειλώσαμε το θέμα σου με άσχετα.
    Αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξεις και να μην το αφήσεις έτσι γιατί εκτός από την σεξουαλικότητα σου, θα σου δημιουργήσει σίγουρα προβλήματα παρακάτω.
    Το να προσκολλάσαι σε ένα άτομο και να μην ανοίγεσαι να κάνεις παρέες, να γνωρίσεις κι άλλο κόσμο κτλ το αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου οτι δεν είναι θετικό.
    Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις βοήθεια από κάποιον ειδικό, να συζητήσεις μαζί του αυτά που σε προβληματίζουν.
    Είσαι πολύ μικρή κι είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι.
    Με το σεξουαλικό κομμάτι τι είναι αυτό που σε φοβίζει και σε αγχώνει τόσο πολύ; Αν είσαι γκευ τι θα σημαίνει αυτό για σένα;

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εκτος του ιντερνετ εννοεις. Εκει που δε σε παιρνει. Μεσα στο δωματιο σου, με το βιβλιο θεολογιας στο χερι και την οθονη του υπολογιστη μπροστα σου, δεν τσακωνεσαι με κανεναν. Εδω ερχεσαι να βγαλεις ολα τα απωθημενα σου.
    δεν ειναι αυτο απλα οταν τσακωνεσαι με καπιον ειναι σα να του λες οτι αξιζει τη προσοχη σου κατι που δεν ισχυει συνηθως
    αυτο που αξιζει ειναι αυτο που ενδιαφερονται ολοι να μαθουν νεα γι αυτο και ας λενε μετα οτι δε τους αρεσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ιωάννα μου, καταρχάς σου ζητώ συγγνώμη που ξεχειλώσαμε το θέμα σου με άσχετα.
    Αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξεις και να μην το αφήσεις έτσι γιατί εκτός από την σεξουαλικότητα σου, θα σου δημιουργήσει σίγουρα προβλήματα παρακάτω.
    Το να προσκολλάσαι σε ένα άτομο και να μην ανοίγεσαι να κάνεις παρέες, να γνωρίσεις κι άλλο κόσμο κτλ το αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου οτι δεν είναι θετικό.
    Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις βοήθεια από κάποιον ειδικό, να συζητήσεις μαζί του αυτά που σε προβληματίζουν.
    Είσαι πολύ μικρή κι είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι.
    Με το σεξουαλικό κομμάτι τι είναι αυτό που σε φοβίζει και σε αγχώνει τόσο πολύ; Αν είσαι γκευ τι θα σημαίνει αυτό για σένα;
    Βασικα φοβαμαι την απορριψη απο το κοινωνικο συνολο και νοιωθω οτι δεν θα ειμαι τοσο αυτοτελης επειδη προσκολλωμαι αρκετα σε τετοιου ειδους σχεσεις.επισης ειμαι αρκετα ηθικο ατομο και για μεγαλο διαστημα το εβλεπα καπως ανηθικο , μη ' φυσιολογικο'.ακομα θεωρω πως θα βρω δυσκολα ανταποδωση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιώργο μάλλον δεν κατάλαβες τι έλεγε ο δεν είδα και πού διαφωνούσαμε. Το αν ευθύνονται και οι πολίτες αυτής της χώρας εκτός από τους πολιτικούς της για την κατάσταση, είναι άλλη συζήτηση και δεν λέγαμε αυτό. Ο δεν είδα υποστήριζε όμως, βλακωδώς κατ εμέ, οτι έχουν ευθύνη οι σημερινοί 35αρηδες και μετά άρχισε να λέει για τα πακέτα ντελορ το 88 όπου με απλά μαθηματικά δημοτικού καταλαβαίνει κανείς οτι οι σημερινοί 35αρηδες- 40αρηδες ήταν 6-11 χρονών!!! Γιαυτό και κάναμε πλάκα με την savatage γιατί απλά ήταν γελοίο το θέμα!
    Στην προσπάθεια του να βρει κάτι να πει για την γενιά μας που είμαστε ανώριμοι κτλ κτλ ενώ αυτός είναι ο σουπερ ώριμος και το δείχνει άλλωστε, μας χρέωσε και την κατάσταση της χώρας!!

Εδώ είναι το αρχικό του σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε αυτή η κουβέντα

Το να κατηγορεί κάποιος τους σημερινούς 30αρηδες οτι φταίνε επειδή έτρωγαν από τους παχυλούς μισθούς των γονιών τους, είναι τουλάχιστον ηλίθιο και μόνο να τρολάρω αξίζει με αυτό!
    Επίσης το να μπαινει κάποιος σε φόρουμ ψυχολογίας όπου υπάρχουν και άτομα με σοβαρά προβλήματα και να κατηγορεί και να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για τις κατηγορίες του το ότι κάποιος παίρνει χάπια ή πάει στον ψυχίατρο ή τον ψυχολόγο, ε αυτό είναι αλητεία!
    Ε ενταξει σε αυτο το σημειο συμφωνω μαζη σου.ειπαμε το ΣΩΣΤΟ ΣΩΣΤΟ..εγω νομιζα οτι η συζητηση ηταν γενικοτερα για τη πολιτικη της ελλαδας και της καταστασης...

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast