Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 229
    Senior Member
    Φυσικα και καποιοι φαγανε, πολλοι φαγανε. Και καποιοι τρωνε ακομα και θα συνεχισουν. Αν το παμε ηλικιακα, εφαγαν καλα οι γονεις του εν οιδα και οι παππουδες του.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Φυσικα και καποιοι φαγανε, πολλοι φαγανε. Και καποιοι τρωνε ακομα και θα συνεχισουν. Αν το παμε ηλικιακα, εφαγαν καλα οι γονεις του εν οιδα και οι παππουδες του.
    Αν είχαν παντρευτεί οι γονείς μου, το 81' λογικά θα γεννιόμουν και εγώ κάπου εκεί και όχι το 97'. Προφανώς και μιλάω με ένα ηλίθιο άτομο, γι'αυτό και δεν συνεχίζω την κουβέντα. Μπορείς να βγάλεις και άλλο το κόμπλεξ σου, γι'αυτό άλλωστε τρέχεις από ψυχολόγους, σε ψυχιάτρους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εγώ προσωπικά δεν τσακώνομαι με κανέναν.
    Εκτος του ιντερνετ εννοεις. Εκει που δε σε παιρνει. Μεσα στο δωματιο σου, με το βιβλιο θεολογιας στο χερι και την οθονη του υπολογιστη μπροστα σου, δεν τσακωνεσαι με κανεναν. Εδω ερχεσαι να βγαλεις ολα τα απωθημενα σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εκτος του ιντερνετ εννοεις. Εκει που δε σε παιρνει. Μεσα στο δωματιο σου, με το βιβλιο θεολογιας στο χερι και την οθονη του υπολογιστη μπροστα σου, δεν τσακωνεσαι με κανεναν. Εδω ερχεσαι να βγαλεις ολα τα απωθημενα σου.
    Δεν ξέρω αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά με 1,85 και με δύναμη από το πόλο, δεν νομίζω να φοβάμαι να τσακωθώ εκτός. Απλά, έχω λογική και δεν τσακώνομαι. Το ότι αρχίσατε πρώτοι με ειρωνείες και κακίες προς το πρόσωπό μου, είναι γεγονός και δεν το αμφισβητεί κανείς. Όσον αφορά για το σπίτι μου. Δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμένα, δεν κάθομαι πολύ στο σπίτι, αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω το πρόγραμμά μου, σε έναν αμφιβόλου νοητικής ικανότητας, ανθρώπου, που είναι και ξένος στην τελική. Ας πιστεύεις ό,τι θέλεις και για εμένα καλύτερα να νομίζεις πως κάθομαι στο σπίτι, από την στιγμή που δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Και τώρα πάρε τα χάπια σου και πήγαινε για ύπνο, εν συντομία άδειασέ μας, την γωνιά...

Senior Member
    Είμαι 190 εκατό κιλά κ μποντι μπιλντερ από τα δεκαπέντε μου ούτε εγώ πλακονωμαι πλέον αλλά έλα να μου ρίξεις μια ματιά αν θέλεις βορρειοσ είμαι δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γτ δε μου πάνε κόντρα κ μάλιστα ήθελαν να φύγω ήρθαν κ μου ριξαν μια ματιά κ μετά μιλάνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πάρε κι ένα τραγούδι https://youtu.be/QcIy9NiNbmo

Senior Member
    Και ομως παιδεια σε καποια πραγματα εχει δικιο ο ουδεν ειδα.οσο αφορα την οικονομικη κριση.βεβαια το ψαρι βρομαει απτο κεφαλι αλλα ωστοσο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους μια μεγαλη μεριδα του απλου λαου μεσαια ταξη εφαγε και μια πολυ μικροι μεριδα δεν εφαγε.απο κει και περα τα πιο πολλα τα φαγανε οι πολιτικοι.
    Οι πολιτικοι φερουν τη μεγαλυτεροι ευθυνοι για την οικονομικη κριση αλλα οχι οτι και ο λαος ειναι αθωα περιστερα.τι να προτο πουμε..τους γιατρους διευθυντες που περναν χρηματα για καινουργια ιατρικα μηχανηματα αξονικες κτλ κτλ και διωρθωναν τα παλια και τα υπολοιπα χρηματα πηγεναν στη τσεπη αυτοι ηταν πολιτικοι??τους αγροτες που περναν επιδοτησεις με ψευτικα δικαιολογιτικα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι συνταξεις μαιμουδες ο αλλος επερνε αναπηρικη συνταξη και τον βρηκανε στο γηπεδο να παιζει μπαλα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι μεσαιες και μεγαλες επειχηρεισεις που κλεβανε απο αποδειξης και απο διαφορα αυτοι ηταν πολιτικοι???και πολλα αλλα.απλα φαγανε και οι πολιτικοι εφααγε και ο λαος απλα οι πολιτικοι φαγανε περισοτερο.οχι οτι και ο λαος δεν εφαγε καθολου

Senior Member
    Η αληθεια ποναει αλλα ειναι ομως αληθεια.παω στη τραπεζα και ακουω συνταξιουχους να λενε δεν φαγαμε.περπαταω στο δρομο και ακουο να λενε δεν φαγαμε.απο σταθω και οπου βρεθω αυτο λενε.τοτες αλλος λαος εφαγε ..και οι πολιτικοι φυσικα φαγανε δις.μονο οι κυβερβηση της νεας δημοκρατιας που κυβερνησε 5-6 συνεχομενα χρονια με το καραμανλη μονο τοτες γινανε 7 σκανδαλα siemen βατοπεδι και δεν θυμαμε τα υπολοιπα.
    Ο καθε λαος ψηφιζει αυτο που της αξιζει. ΤΕΛΟΣ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είμαι 190 εκατό κιλά κ μποντι μπιλντερ από τα δεκαπέντε μου ούτε εγώ πλακονωμαι πλέον αλλά έλα να μου ρίξεις μια ματιά αν θέλεις βορρειοσ είμαι δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γτ δε μου πάνε κόντρα κ μάλιστα ήθελαν να φύγω ήρθαν κ μου ριξαν μια ματιά κ μετά μιλάνε
    Αγόρι μου, μην κάνεις τον μάγκα από το πληκτρολόγιο, δεν κερδίζεις κάτι, αποκτάς περισσότερο κόμπλεξ και τίποτα άλλο. Όταν έγινε κατάληψη, άνοιξα το σχολείο μόνος μου για μάθημα, έβγαλα όλα τα λουκέτα και τις λαμαρίνες και παρά τις λεκτικές απειλές, κανείς δεν τόλμησε να με αγγίξει. Όσον αφορά για το πόλο, όσο και να είσαι, κάτω από το νερό δεν έχεις ελπίδα, εκτός και αν ξέρεις καλό πόλο και αυτό είναι γενικότερο σχόλιο, όχι μόνο για εσένα...

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και ομως παιδεια σε καποια πραγματα εχει δικιο ο ουδεν ειδα.οσο αφορα την οικονομικη κριση.βεβαια το ψαρι βρομαει απτο κεφαλι αλλα ωστοσο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους μια μεγαλη μεριδα του απλου λαου μεσαια ταξη εφαγε και μια πολυ μικροι μεριδα δεν εφαγε.απο κει και περα τα πιο πολλα τα φαγανε οι πολιτικοι.
    Οι πολιτικοι φερουν τη μεγαλυτεροι ευθυνοι για την οικονομικη κριση αλλα οχι οτι και ο λαος ειναι αθωα περιστερα.τι να προτο πουμε..τους γιατρους διευθυντες που περναν χρηματα για καινουργια ιατρικα μηχανηματα αξονικες κτλ κτλ και διωρθωναν τα παλια και τα υπολοιπα χρηματα πηγεναν στη τσεπη αυτοι ηταν πολιτικοι??τους αγροτες που περναν επιδοτησεις με ψευτικα δικαιολογιτικα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι συνταξεις μαιμουδες ο αλλος επερνε αναπηρικη συνταξη και τον βρηκανε στο γηπεδο να παιζει μπαλα αυτοι ηταν πολιτικοι???οι μεσαιες και μεγαλες επειχηρεισεις που κλεβανε απο αποδειξης και απο διαφορα αυτοι ηταν πολιτικοι???και πολλα αλλα.απλα φαγανε και οι πολιτικοι εφααγε και ο λαος απλα οι πολιτικοι φαγανε περισοτερο.οχι οτι και ο λαος δεν εφαγε καθολου
    Μην τους λες ότι έχω δίκιο, γιατί βγάζουν φλύκταινες...

Senior Member
    Δεν ξέρετε ούτε τα βασικά η Ελλάδα δανειζόταν για να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο από αυτό προέκυψε το χρέος ξαναδανειζοταν για να το καλύψει τυπωναμε κ χρήμα κι όλα ήταν καλά όταν μπήκαμε στην Ευρώπη δε μπορούσαμε να τυπώσουμε χρήμα αλλά περνάμε δανεικά με μικρότερο επιτόκιο για αυτό κ το χρέος εκτινάχθηκε δανεικά στα δανεικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε αυτά είναι που μας έφεραν εδώ κι αν θέλετε να μάθετε δεν είναι χαλί ζούμε καλύτερα υπάρχουν άπειρα βίντεο στο γιουτουμπ στα αγγλικά οποίος θέλει να δει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Μην τους λες ότι έχω δίκιο, γιατί βγάζουν φλύκταινες...
    Ποτε μου δεν φοβηθηκα να πω ελευθερα τη γνωμη μου.
    Ποτε δεν μου αρεσε να χαιδευω αυτια...
    Αν εσυ εχεις αδικο θα το πω αν εχεις δικιο παλι θα το πω ...
    Αν εχει αδικο ακομα και η ιδια μου η μανα παλι θα το πω.

Senior Member
    Εντάξει ότι πεις εγώ δε μαλώνω κ να θεσ

Senior Member
    Δεν ξέρετε ούτε τα βασικά η Ελλάδα δανειζόταν για να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο από αυτό προέκυψε το χρέος ξαναδανειζοταν για να το καλύψει τυπωναμε κ χρήμα κι όλα ήταν καλά όταν μπήκαμε στην Ευρώπη δε μπορούσαμε να τυπώσουμε χρήμα αλλά περνάμε δανεικά με μικρότερο επιτόκιο για αυτό κ το χρέος εκτινάχθηκε δανεικά στα δανεικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε αυτά είναι που μας έφεραν εδώ κι αν θέλετε να μάθετε δεν είναι χαλί ζούμε καλύτερα υπάρχουν άπειρα βίντεο στο γιουτουμπ στα αγγλικά οποίος θέλει να δει
    Φιλε ελις δεν θα μαθουμε ποτε ολοκληρη την πραγματικη αληθεια για την οικονομικη κριση..απλα θα μαθουμε την μερικη αληθεια αυτα που ειπα παραπανω ειναι μερικες αιτιες για την οικονομικη κριση.μπορει να ηταν και στημενο για εγινε επιτηδες

Senior Member
    Εντάξει ότι πεις εγώ δε μαλώνω κ να θεσ
    Μα δεν μαλωνουμε ρε συ πολιτικη συζητηση κανουμε

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast