Results 16 to 18 of 18
-
29-04-2008, 22:53 #16
Originally posted by justme
Πολύ ωραία αυτά βρε Petran αλλά εκείνα πάλι τα εξελικτικά τι τα ήθελες???? (εμοτικονσεπειραζωplsμηναρπ αχτείς)
Ei Just Me, με σένα είχα την άλλη φορά εκείνη την «έντονη αντιπαράθεση»? (για τις φοβίες?).
ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ? ΕΞΕΛΙΞΗ 4 EVER, ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΩΡΙ!?....%&^|’΄
λολ… πλάκα κάνω…
Απλά είχα πάρει ένα μάθημα «Εξελικτικής Ψυχολογίας» (τομέας παλιότερα γνωστός ως «Κοινωνιοβιολογια») στο πανεπιστήμιο και έκτοτε είμαι fan. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, από τα ποιο φοβερά ακαδημαϊκά βιβλία που έχω διαβάσει…Περιττό να πω ότι οι αδερφοί Wachowski πριν κάνουν το πρώτο Matrix, έδωσαν στους πρωταγωνιστές 3 βιβλία να διαβάσουν. Ένα από τα 3 ήταν αυτό! (αυτό είχα και γω στο πανεπιστήμιο). Ποτέ δεν κατάλαβα που κολλούσε με την ταινία αλλά μάλλον, κάπου θα κολλούσε κατά μια αφηρημένη έννοια…
http://www.amazon.com/Evolutionary-Psychology-New-Science-Mind/dp/0205483380/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=120949 8279&sr=8-1
Μ’αρεσει η εξέλιξη lol.
- 31-05-2008, 21:19 #17
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΠΛΗΡΩΣ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ \'12 ΒΗΜΑΤΩΝ\'.ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ \'ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ\' ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
αμα δεν μαθεις να χαιδευεις τις πληγες....δεν θα σου φτασει ολη η ζωη σου για να κλαις....
02-06-2008, 11:25 #18
Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοια εξάρτηση για την.. αγάπη..
Τι μαθαίνει κανείς από το νετ.. :)
.
Πάντως εγώ χαλαρά θα έμπαινα σε μια ομάδα που να αποτελείται από εμφανίσημες γυναίκες που έχουν εξάρτηση από το σεξ στα σίγουρ.... εε... καλά ντε, μην πετάτε πράγματα... οκ οκ, σταματάω :p
.
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία