Mαρτυρίες άλλων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Ακριβως. Επομενως, ολοένα και επιβεβαιωνομαι οτι δεν ξεπερνιεται ποτε τελείως κ κυρίως διχως φαρμακευτικη αγωγη.
    Αν δεις το πρώτο ποστ μου στο νήμα αυτό θα δεις την ιστορία μου.Απλως εγώ ίσως είμαι τυχερός από την άποψη ότι και τις δύο φορές που έπεσα το ladose έκανε δράση πάνω στο 20ημερο.Οποτε γνωρίζω πιο είναι το χάπι μου και δεν χρειάζεται να μπαίνω σε διαδικασία δοκιμών.Και αυτό είναι κάτι που με απελευθερώνει από το άγχος του να μην ξαναπεσω.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Καλα κι εγω μην νομιζεις οσες φορες επεσα δεν εμεινα παραπανω απο 2μηνο ετσι και επαιρνα το χαπι παλι που ευτυχως πιανει πολυ καλα. Διαβασα τι εγραψες ναι.
    Απλα εγω πιστεψα πολυ στη ψυχοθεραπεια...και νομιζα κυρίως αυτη θα με εβγαζε απ εκει και ο ιδιος μου εαυτος φυσικα.
    Πλεον απογοητευτηκα πληρως γτ φανηκε μονο καποια βηματα εγιναν. Το μυαλο μου εξακολουθει να δυσλειτουργει.
    Επομενως, θα πρεπει να αποδεχτω το χαπι εφ ορου ζωης. ΚΟΜΜΑΤΙ δυσκολο...αλλα κανε κι αλλιως.

Banned
    μαρια δοκιμασες αλλαγη συνηθειων.? πχ ομοιοπαθητικη, κοψιμο καπνισματος και καφε, ασκηση, γιογκα.... σταθερο ωραριο υπνου χωρις καταχρησεις γενικοτερα? εγω μολις τελειωσω με τις υπνωσεις ισως ξαναρχισω ομοιοπαθητικη... και σιγουρα θα ξεκινησω κολυμβηση

Banned
    λεω στον εαυτο μου οτι θα πεισμωσω, θα ζοριστω και δε θα το ξαναρχισω... και ας ζοριστω

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι θελω να ξεκινησω καμια γυμναστική ή γιογκα κτ. Απλα και παλι αυτα ειναι βοηθητικα και ιδιως στην ιδεα της γυμναστικης δεν εχω βρει κ κτ να με ενθουσιαζει για την ωρα αλλα τ σκεφτομαι ναι. Δεν θεραπευουν ομως...επειδη το ακουω συνεχεια αυτο διατροφη+γυμναστικη για τη καταθλιψη εννοω.

Να πεισμωσεις και να ζοριστεις μαζι σου. Εγω ολο αυτο κανω και λεω και παλι καταληγω στο χαπι βεβαια. Νιωθω λες και κανω υπερπροσπαθεια ρε συ. Εχεις χρονια εσυ ;;

Banned
    κοιτα καταθλιψουλα στη φαση μελαγχολιας ειχα χρονια αλλα ημουν πληρως λειτουργικη, ελεγα δηλαδη οτι αυτος ειναι ο τυπος μου. απο τον μαιο μεχρι τον ιουνιο περασα μια απαισια περιοδο γεματη στο στρες και τις απογοητευσεις, παρα τις υπερπροσπσθειες, και απο εκει ενοιωσα οτι κατερρευσα. ειχα ενταση τρεμουλο, εμετους αυπνιες εντονο αγχος, στεναχωρια.... ενοιωθα οτι το χανω... αγωγη ξεκινησα εδω και 10 μερες... αλλα νιωθω οτι με περιοριζει... δεν μπορω να ξενυχτισω, να πιω ενα κρασι, κτλ.... με το κολυ,πι παντως περυσι που πηγα ενα μηνα ημουν πολυ πιο χαλαρη.. μου εκανε καλο.. γενικα το υγρο στοιχειο νομιζω οτι βοηθαει πολυ τον ανθρωπο..μηπως τελικα το προβλημα ειναι στην ιδια την υπερπροσπαθεια που κανουμε? μηπως θα επρεπε να ειμαστε απλα αναισθητες και χοντροπετσες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    κοιτα καταθλιψουλα στη φαση μελαγχολιας ειχα χρονια αλλα ημουν πληρως λειτουργικη, ελεγα δηλαδη οτι αυτος ειναι ο τυπος μου. απο τον μαιο μεχρι τον ιουνιο περασα μια απαισια περιοδο γεματη στο στρες και τις απογοητευσεις, παρα τις υπερπροσπσθειες, και απο εκει ενοιωσα οτι κατερρευσα. ειχα ενταση τρεμουλο, εμετους αυπνιες εντονο αγχος, στεναχωρια.... ενοιωθα οτι το χανω... αγωγη ξεκινησα εδω και 10 μερες... αλλα νιωθω οτι με περιοριζει... δεν μπορω να ξενυχτισω, να πιω ενα κρασι, κτλ.... με το κολυ,πι παντως περυσι που πηγα ενα μηνα ημουν πολυ πιο χαλαρη.. μου εκανε καλο.. γενικα το υγρο στοιχειο νομιζω οτι βοηθαει πολυ τον ανθρωπο..μηπως τελικα το προβλημα ειναι στην ιδια την υπερπροσπαθεια που κανουμε? μηπως θα επρεπε να ειμαστε απλα αναισθητες και χοντροπετσες?

απο τη στιγμη που μου λες οτι ησουν λειτουργικη, δε προκειται ξεκαθαρα για καταθλιψη(εκτος και αν εχεις ηπια ξερω γω?)....αγχος κλπ το καταννοω φερνει πολλα και αυτο οταν ειναι παθολογικο.

Σιγουρα, οσο το καταφερνεις να εισαι αναισθητος κερδιζεις πολλα.....
    Δε μου βγαινει ιδιαιτερα βεβαια οταν ειμαι χωρις χαπι οπως φαινεται...οποτε τι να σου πω:P
    Ειλικρινα ομως χαιρομαι κτ μουλαρια που επιβιωνουν εκει εξω πολυ καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    Τι αγωγή ξεκίνησες;;Αντικαταθλιπτικ ο και ηρεμιστικό;;Ποια χάπια και σε ποιες δόσεις;;;Εάν πάντως παίρνεις μόνο αντικαταθλιπτικο δεν πειράζει να πιεις με μέτρο.

Senior Member
    Καλα κι εγω μην νομιζεις οσες φορες επεσα δεν εμεινα παραπανω απο 2μηνο ετσι και επαιρνα το χαπι παλι που ευτυχως πιανει πολυ καλα. Διαβασα τι εγραψες ναι.
    Απλα εγω πιστεψα πολυ στη ψυχοθεραπεια...και νομιζα κυρίως αυτη θα με εβγαζε απ εκει και ο ιδιος μου εαυτος φυσικα.
    Πλεον απογοητευτηκα πληρως γτ φανηκε μονο καποια βηματα εγιναν. Το μυαλο μου εξακολουθει να δυσλειτουργει.
    Επομενως, θα πρεπει να αποδεχτω το χαπι εφ ορου ζωης. ΚΟΜΜΑΤΙ δυσκολο...αλλα κανε κι αλλιως.
    Κι εγώ αυτή τη φορά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία.Αλλα είναι νωρίς ακόμη για να πω αν με βοηθάει.Θα δείξει.Παντως έτσι όπως με κόβω νομίζω ότι μια μικρή δόση χαπιού θα την παίρνω παντα για συντήρηση.Αληθεια τι ηλικία έχεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Κι εγώ αυτή τη φορά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία.Αλλα είναι νωρίς ακόμη για να πω αν με βοηθάει.Θα δείξει.Παντως έτσι όπως με κόβω νομίζω ότι μια μικρή δόση χαπιού θα την παίρνω παντα για συντήρηση.Αληθεια τι ηλικία έχεις;

Δοκιμασε τη εννοειται. Βοηθάει αρκετα. Ολοι δεν ειμαστε το ιδιο εξαλου.

ειμαι μικρη 24 και φαντασου αυτο ξεκινησε απο 18...εσυ;
    τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να με επιανε σε μεγαλυτερη ηλικια, θα το δεχομουν σιγα σιγα κλτρ
    τωρα ακομα δε μπορω να τ δεχτω και να πορευτω σε ολη μ τη ζωη ετσι

Senior Member
    Δοκιμασε τη εννοειται. Βοηθάει αρκετα. Ολοι δεν ειμαστε το ιδιο εξαλου.

ειμαι μικρη 24 και φαντασου αυτο ξεκινησε απο 18...εσυ;
    τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να με επιανε σε μεγαλυτερη ηλικια, θα το δεχομουν σιγα σιγα κλτρ
    τωρα ακομα δε μπορω να τ δεχτω και να πορευτω σε ολη μ τη ζωη ετσι
    Και καλά κάνεις γιατί όντως είσαι μικρή.Εγω είμαι 38.Πρωτη φορά με έπιασε στα 32 και δεύτερη στα 38.Την επόμενη φορά που θα με πιάσει σίγουρα δεν θα ξανακοψω ποτέ το χάπι.Μεγαλωσα ήδη αρκετά για να κάνω πειράματα χαχαχαχαχα.Ασε που και η κωλοδουλεια μου είναι συνώνυμο του άγχους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Και καλά κάνεις γιατί όντως είσαι μικρή.Εγω είμαι 38.Πρωτη φορά με έπιασε στα 32 και δεύτερη στα 38.Την επόμενη φορά που θα με πιάσει σίγουρα δεν θα ξανακοψω ποτέ το χάπι.Μεγαλωσα ήδη αρκετά για να κάνω πειράματα χαχαχαχαχα.Ασε που και η κωλοδουλεια μου είναι συνώνυμο του άγχους.

Οχ παιζει κ αυτο το ρόλο του...τι δουλεια κανεις ;
    Εμ ειδες πως σκεφτεσαι εσυ, αν και νεος εισαι κι εσυ δε το συζηταω απο τα 32.
    Βεβαια επρεπε να ξεκινησεις κι απο τοτε ψυχοθεραπεια...λενε οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο.
    Ειδα και μενα που πηγα σχετικα στην αρχη βεβαια:P

Senior Member
    Οχ παιζει κ αυτο το ρόλο του...τι δουλεια κανεις ;
    Εμ ειδες πως σκεφτεσαι εσυ, αν και νεος εισαι κι εσυ δε το συζηταω απο τα 32.
    Βεβαια επρεπε να ξεκινησεις κι απο τοτε ψυχοθεραπεια...λενε οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο.
    Ειδα και μενα που πηγα σχετικα στην αρχη βεβαια:P
    Είμαι λογιστής έχω λογιστικό γραφείο με έναν συνέταιρο εδώ και 10 χρόνια.Καθαρα το άγχος της δουλειές με ρίχνει εμένα.Παντα καλοκαίρι αφού τελειώσουν οι δηλώσεις πέφτω ετσι.Καποια καλοκαίρια την πάλεψα χωρίς χαπι.Αλλα φέτος που ξανά έπεσα άσχημα αποφάσισα να μην κάνω άλλες δοκιμές.Και η δουλειά μου είναι απαιτητική και έχω και οικογένεια για την οποία πρέπει να ειμαι καλα.Γιαυτο ξεκίνησα και ψυχολόγο.Μπας και με βοηθήσει στο να αποβαλω το άγχος αυτο.

Senior Member
    Καταλαβα. Αν εχεις χημεία και είναι καλος σιγα σιγα θα ανοιχτεις και θα βοηθησει. Αν δεν εισαι τοσο ικανοποιημενος μην απογοητευτεις ,κοιταξε καποιον αλλον. Ειναι συνηθες φαινομενο για αυτο το λεω. Εισαι σε καλο δρομ παντως τωρα..καλα εκανες!!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345