Results 61 to 74 of 74
Thread: Απωθημένα!
-
24-09-2017, 22:59 #61
Εκει απεβλεπε η φραση κ θα ειχαμε γλιτωσει την παρεξηγηση αν δεν υπηρχε παρανοηση.
Ξερω οτι οι εξηγησεις μου εμοιαζαν λες κ θελω να ξεφυγω αλλα ηταν λογικες νομιζω οταν αντιμετωπιζεις κατηγορια.
Για μενα θεωρειτε ληξαν αν ο εν οιδα καταλαβε που το πηγαινα.
Για την κλικα προσωπικα την βρισκω ανυποστατη κ το μονο που ενωνει εμενα με τα υπολοιπα μελη ειναι η εκτιμηση θελω να πιστευω.
Το οτι τσακωνεσαι εν οιδα με πολλα μελη ισως εχει να κανει με τον τροπο που χειριζεσαι τις συζητησεις. Παρατηρσα οτι παρερμηνευεις κ διαστρεβλωνεις πολλες φορες κ δυσκολα παραδεχεσαι το λαθος σου ισως γιατι θελεις να περασεις την αποψη σου. Αυτο σε συνδιασμο με τις αντιθετες αποψεις δημιουργει συγκρουση.
Φιλικες οι παρατηρησειςIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 24-09-2017, 23:02 #62
Αγόρι μου συγγνώμη ζητάω όταν έχω κάνει λάθος όχι όταν με χειριστικές συμπεριφορές σαν τις γελοίες δικές σου αυτή τη στιγμή που θυμίζουν 10χρονο προσπαθούν να μου την εκμαιεύσουν!
Καμιά συγγνώμη δεν χρωστάω σε σένα, πρώτος αρπάχτηκες στο θέμα της κοπέλας επειδή ο serios τόλμησε και ανέφερε την θρησκεία κι έγινες επιθετικός, βλακείες έλεγες στην κοπέλα και παπαγάλιζες θεωρίες και επειδή προφανώς δεν συμφώνησε κανείς, βάλθηκες να αποδείξεις πόσο ανώριμοι είμαστε οι 30αρηδες λέγοντας κι άλλες βλακείες περί οικονομικής κρίσης. Μόνο να τρολάρω μπορούσα με αυτά.
Στην συνέχεια επειδή δεν είχες τι άλλο να πεις, βρήκες το τρομερό επιχείρημα να πεις περι γιατρών και φαρμάκων σε ένα φόρουμ ψυχολογίας που σε φιλοξενεί και οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ έχουν προβλήματα που ούτε καν μπορούν να περάσουν από το στενό μυαλουδάκι σου και που παρόλα αυτά οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και θάρρος! Τότε στο είπε η savatage αυτό για τον καλούλη χριστιανό και πολύ καλά έκανε!!! Το είχες κερδίσει δικαιωματικά!
Αυτά και τέλος από μένα, πήγαινε και κλάψου τώρα ότι δε σε παίζουμε.
Πες οτι θες για μένα, σε έχω γραμμένο. Όταν λες βλακεία σε άλλο μέλος θα έχεις την απάντηση που σου αρμόζει όμως.
24-09-2017, 23:04 #63
24-09-2017, 23:06 #64
Νομίζω πως παρέθεσα αρκετά μηνύματα, από το θέμα της κοπέλας, που αποδεικνύουν το αντίθετο, στο θέμα των τσακωμών. Άλλοι ήταν που με ειρωνευόντουσαν και εμένα και την οικογένειά μου, αλλά δεν θα ακούσω συγνώμη από εκείνους, και το ξέρω. Η δήθεν μαγκιά, της ελισάβετ και τον συν αυτώ, είναι για τα μάτια του κόσμου. Την κλίκα την κατάλαβα, όταν έρχονταν εδώ τυχαίοι, για να υποστηρίξουν ανοιχτά, την ελισάβετ, αγνοώντας το θέμα που έχω γράψει εδώ. Άρα υπάρχει κλίκα και η λανθασμένη υποστήριξη, το αποδεικνύει αυτό. Για να δούμε τι θα κάνουν η ελισάβετ και η savatage. Θα ζητήσουν άραγε συγνώμη ή θα φύγουν, παίρνοντας μαζί τους, το παράσημο της "κότας";;;
24-09-2017, 23:10 #65
Πωωω πολυ πληγωνετε ο ενας τον αλλον και πραγματικα δεν υπαρχει λογος...
Μια ιδεα..γιατι δεν ζητατε συγγνωμη ο ενας απτον αλκον να ησυχασουν τα πνευματα??εστω και για τυπικους λογους χωρις να το εννοειτε..
24-09-2017, 23:10 #66
Άρα δεν λες συγνώμη εσύ και η savatage ε; Άρα, κυρία μου, δεν είμαι εγώ η κότα, άλλες είναι. Όσο για τον serios, νομίζω πως λύθηκε αυτό το θέμα, αλλά εσύ το χρησιμοποιείς, επειδή τελείωσαν τα "επιχειρήματά" σου. Το ποιος ή ποια, είναι το 10χρονο εδώ, νομίζω πως φαίνεται. Επίσης και για τις φαρμακευτικές αγωγές, έχω απαντήσει σε τρία μηνύματα πως ήταν λάθος μου, αλλά και αυτό το χρησιμοποίησες επειδή δεν ξέρεις τι να πεις...
24-09-2017, 23:12 #67
24-09-2017, 23:20 #68
τεσπα οτι ειχα να πω το ειπα...
εκει που επρεπε να καταρριψω ανοητες κατηγοριες για ανηθικοτητα το εκανα
η ελισαβετ νομιζω εχει δικιο σε πολλα οχι λογω κλικας αλλα γιατι αυτα ειναι τα γεγονοτα
για τις ειρωνιες ειπα την αποψη μου στο διεγραμμενο μην αν θες τα θυμιζω
γιατι λεχθηκαν εδωσε μια ερμηνεια η ελισαβετ που προσωπικα μου διεφευγε.
η εκμαιευση συγγνωμης κ ο τροπος που την ζητας ειναι παιδιαρωδηςIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-09-2017, 23:30 #69
Καμία εκμαίευση συγνώμης. Αυτό που λέω, πολύ απλά, είναι εκείνος/εκείνη που έχει κάνει λάθος ή έχεις ειρωνευτεί άλλο μέλος εδώ ή έχει ειρωνευτεί την οικογένεια, ενός μέλους εδώ, να ζητήσει συγνώμη. Απλά είναι τα πράγματα, εσείς αποφεύγετε να ζητήσετε συγνώμη, μην σας πέσει η "μύτη". Όταν πιάνεις στο στόμα σου, οικογένειες καλό είναι να το αναγνωρίζετε αυτό. Όσο για την ηθική, τώρα θα φανεί εάν έχουν ηθική ή όχι. Εκείνος που έχει ηθική αναγνωρίζει τα λάθη του, εκείνος που δεν έχει, θα "πιαστεί", από πράγματα που έχουν λυθεί, για να την αποφύγει. Ευτυχώς που είναι όλα γραπτά και φαίνεται η κατάντια τους...
24-09-2017, 23:42 #70
κοιτα να δεις παρατηρησα την ειρωνια απο savatage αλλα δεν γνωριζω το υποβαθρο κ τι ειπωθηκε. Εγω προτεινα να ανταλλαξετε για τις προσωπικες επιθεσεις.
Η ελισαβετ λεει οτι σου αξιζε. Προσωπικα πιστευω δεν αξιζουν σε κανεναν ειρωνιες για την προσωπικη ζωη του. Το αν το ξεκινησες κ το λουστηκες δεν ξερω. Για το χτυπημα κατω απο την μεση για τα φαρμακα επισης ειπα οτι το θεωρω ποταπο απο μερος σουIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-09-2017, 23:49 #71
επισης δεν αξιζουν σε κανεναν συκοφαντιες για ανηθικοτητα κ θα μπορουσα καλιστα κ γω να ζητω συγγνωμες οπως ειχα κανει στην αρχη μετα την αναφορα κ δεν ελαβα...
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-09-2017, 00:11 #72
Δεν ξερω αν ειναι το ζητουμενο η συγνωμη. Φυσικα για σοβαρες κατηγοριες κ χαρακτηρισμους επιβαλεται απο ολους.
Δειχνεις ομως απο τον τροπο σου λιγο που σε ξερω να διατρανωσεις την ηθικη σου ανωτεροτητα κ μια αισθηση πως θες να ταπεινωσεις κ να νικησεις οσους διαφωνουν.
Δεν νομιζω οτι η ελισαβετ εχει προβλημα συγγνωμης αλλα με τον τροπο σου αν εχει αδικο την χανεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-09-2017, 00:35 #73
Πας να ανακατεψεις ολα τα παλια μελη βλεπω κ βλεπεις παντου συνωμοσιες.
Ο ελις ειπε την αποψη του. Αυτο νομισε σωστο
Μετα απο λιγες απαντησεις απαντησα
μετα αρπαχτηκες κ εβαλες λογια κ διαστρεβλωσες την απαντηση
Αν δεν γινοταν αυτο κανεις δεν θα επενεβαινε στα οσα θα ελεγες οπως κ στου ελις
Ο λογος του διαξιφισμου ηταν οι παρερμηνειες κ διαστρεβλωσεις σου.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-09-2017, 12:52 #74
Πρέπει να γνωρίζεις πότε, το είπα αυτό για τις φαρμακευτικές αγωγές serie. Όταν η savatage, είχε πει ήδη (πρώτη), ειρωνεία για την οικογένειά μου. Το πρόβλημα που πάνε να βγάλουν, είναι ότι στα μηνύματα λένε, επειδή σου είπα για την Εκκλησία, και καλά έκανα από την δική μου πλευρά, από την στιγμή που κάτι δεν μου άρεσε, εγώ θα το λέω. Ενώ στην πραγματικότητα, αρπάχτηκε η ελισάβετ με την savatage, επειδή είπα πως δεν είναι ομοφυλόφιλή. Και βγαίνει η savatage, να μου πει απάντηση προς αυτό, πως εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, εγώ κάθομαι κλεισμένος όλη την ημέρα σε ένα δωμάτιο, με ένα βιβλίο θεολογίας και άλλες τέτοιες μαλακίες. Βγαίνει και η ελισάβετ και βρήκε να με ειρωνευτεί, για τους 30ρηδες και για την κρίση και ενώ της είπα, ότι ακόμη και οι ίδιοι οι 40ρηδες, λένε πόσο καλά περνούσαν τότε, από οικονομικής πλευράς και έρχεται η ελισάβετ, σαν μικρό κοριτσάκι, να με ειρωνευτεί. Παρέθεσα όλα τα μηνύματα, που το αποδεικνύουν αυτό. Στον elis, επειδή είναι χρόνια, όταν είπε ότι δεν είναι λεσβία, δεν του είπαν τίποτα, ούτε μια μικρή αναφορά γι'αυτό που έγραψε. Ούτε στους άλλους σχολίασαν κάτι, μόνο σε εμένα σχολίαζαν. Φαίνεται λοιπόν ποιες είναι τα μικρά παιδιά, φαίνεται η φασιστική διάθεσή τους, εναντίον μου, φαίνεται τέλος και ο παλιμπαιδισμός τους, μέσα από τις ειρωνείες και τις κακίες. Όσο για το αν μου άξιζε, η απάντηση είναι ότι, θα πρέπει να κοιτάξουν ποια ήταν εκείνη, που το ξεκίνησε και με ποιο τόνο και τι έλεγε ακριβώς, ώστε να βγάλουν αποτέλεσμα. Έτσι όπως το πάνε, στο να ξεφεύγουν δηλαδή από την συγνώμη, αποδεικνύεται περίτρανα, αν και κακός, πως έχω δίκιο για τις φαρμακευτικές αγωγές και τους ψυχιάτρους. Όλοι αναρωτιούνται τι έχουν ή τι τους συμβαίνει, αλλά η απάντηση βρίσκεται μπροστά τους και λέγεται παιδικός εγωισμός.