Results 46 to 60 of 74
Thread: Απωθημένα!
-
24-09-2017, 13:54 #46
Οκ, τα κατάφερες serie και κατέστρεψες το θέμα μου. Όσο για την συγνώμη, την δέχομαι, ακόμη και αν δεν ζητάς συγνώμη και για τους δύο χαρακτηρισμούς...
- 24-09-2017, 14:48 #47
Αν ο υποθετικος λογος προσδιδε χαρακτηρισμο θα το παραδεχομουν η μαλλον δεν θα τον χρησιμοποιουσα.
"Αν συνεχισεις να αγαπας το τρεξιμο, μπορει να καταληξεις αναπηρος''
Με την δικη σου λογικη χαρκτηρισα καποιον αναπηρο.
Προσπαθησα με κοπο να εξηγησω την παρανοηση σου οχι γιατι δεν μ'αρεσει να παραδεχομαι τα λαθη μου αλλα γιατι δεν υπηρχε λαθος. Ουτε να σου την πω ουτε τπτ. Παρα μονο να υπερασπιστω τον εαυτο μου κ την ελισαβετ γιατι με λιγα λογια μας χαρακτηρισες ανηθικους κ παρουσιαζοντας ξεροκεφαλια οταν εξηγω κ προσπαθω να λυσω την πρξηγηση.
Οσο για το θεμα σου μονος εκανες αναφορα στο ζητημα και ηταν χρεος μου να παρεμβω.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-09-2017, 15:08 #48
Η ελισάβετ αγαπητέ, νόμιζε πως αποκάλυψα τον πραγματικό μου εαυτό και ανέφερε για το προφίλ που νομίζει πως έχω, εκείνου του καλούλι χριστιανού, έτσι ανέφερε και εκεί είναι το μήνυμα ακόμη. Οπότε με τέτοια κομπλεξικά άτομα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Όσο για τον υποθετικό λόγο, θα μπορούσες να αναφέρεις κάτι άλλο, λιγότερο προσβλητικό αν θες, όμως εσύ επέλεξες αυτό. Θα πρέπει να μάθεις πως να τοποθετείς σωστά μια πρόταση, αλλά πιο σωστά να χρησιμοποιείς και τις κατάλληλες λέξεις. Ήταν μια συζήτηση που την άρχισε πρώτος ο μαγκαιβερ και ακολούθησε ο ελις, σε συνδυασμό με την ελισάβετ και τον/την savatage. Αυτή ήταν η αρχική τριάδα, που με ειρωνεύονταν κλπ. και μετά πλάκωσες και εσύ. Οπότε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας serie, αν έχετε μένος για τα πιστεύω κάποιου, τότε δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Και ναι το παραδέχομαι έκανα λάθος, που ανέφερα για φαρμακευτικές αγωγές κλπ, αλλά ήταν σε στιγμή άμυνας, απέναντι στις αλλεπάλληλες κακίες και ειρωνείες, που δεχόμουν από εσάς. Όσο για το θέμα, το ανέφερα στην Μιλίβα, που έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, επειδή είναι κοντά οι ηλικίες μας και όντως στεναχωρήθηκα και όντως δεν είχα όρεξη για συζητήσεις. Ελπίζω να σε κάλυψα...
24-09-2017, 15:21 #49
Ειχα δειξει κατανοηση για την αντιδραση σου κ παροτρυνα να ανταλαξετε συγγνωμη.
Δεν υπαρχει μενος απο την μερια μου κ εθεσα υποθετικες προτασεις οπου θα μπορουσες να απαντησεις με καθε ειλικρινια αν ισχυουν οι προυποθεσεις για να καταλαβω κ γω κ οι υπολοιποι πως λειτουργεις.
Η διατυπωση ηταν ξεκαθαρη. Αν χτυπησα αθελα μου ευαισθητες χορδες κ ξεσπασες δεν φταιω.
Ειμαι 4 χρονια εδω κ δεν τσακωθηκα με κανεναν. Διαφωνιες σιγουρα υπηρχαν.
Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγησηIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-09-2017, 15:28 #50
Για την ελισαβετ συγκεκριμενα την στοχοποιησες γιατι πηρε το μερος μου στο φλεγον ζητημα κ φραση. Προσωπικες σας διαφορες δεν τις γνωριζω γιατι απειχα.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-09-2017, 19:23 #51
24-09-2017, 19:29 #52
24-09-2017, 19:31 #53
24-09-2017, 19:40 #54
"Ντροπη σου να μιλας εσυ ειδικα για μπουλινγκ, ενω το εχεις υποστει και να χλευαζεις ψυχολογους και ψυχιατρους ενω σε φιλοξενει φορουμ ψυχολογων. Και τα δικα σου ψυχολογικα προβληματα αυτες τις ειδικοτητες αφορουν, οσο και να τις χλευαζεις. Το να μην τους εχεις επισκεφθει ως τωρα, δε σε κανει ανωτερο, πιο αδυναμο σε κανει.
Ειδες ποσο ευκολο και γρηγορο ηταν να βγαλεις τον πραγματικο σου εαυτο που κρυβεις πισο απο τη μασκα του καλουλη χριστιανου που αγαπαει αλληλους και δεν τσακωνεται?"
χαχα τώρα κατάλαβα σε τι αναφέρεται τόσες μέρες που μας έπρηξε! Προφανώς σε αυτό το μνμ που ΔΕΝ είναι δικό μου!!!!
Τα μνμ ήταν όντως ακόμα εκεί αγαπητέ εν οίδα (για την ακρίβεια όσα άφησες και δεν έκανες αναφορά) αλλά η ξερολίαση από την οποία πάσχεις δεν σε άφησε ούτε καν να δεις ποιος τα έγραψε!!! Φαγώθηκες τόσες μέρες με τις ασυναρτησίες σου και αυτό το μνμ δεν το έγραψα καν εγώ!
Για να είμαι δίκαιη όμως με την savatage που το έγραψε οφείλω να πω πως συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Στο έγραψε ως απάντηση σε προηγούμενα ποστ που έκανες και χρησιμοποιούσες ως μομφή στην savatage ότι τρέχει στους γιατρούς και παίρνει χάπια! Και λίγα σου είπε λοιπόν.
24-09-2017, 22:26 #55
Λοιπόν έχουμε και λέμε, γιατί σαν πολύ ό,τι να ναι λέτε εδώ. Πρώτος ξεκίνησε ο elis στο #2 λέγοντας ότι "δεν είσαι λεσβία", δεν αναφέρατε κάτι για εκείνον όμως, άρα το προσπερνάμε, γιατί δεν σας συμφέρει. Μετά άρχισε η ειρωνεία της ελισάβετ, με την savatage εναντίον μου, στο #41, #42, #43, #44, # 45, #46, #47, #48, #49, στο #53 αρχίζει ο elis, στο #55 η savatage και στο #57 (και στο #17 που το ξέχασα), μετά ειρωνεία για την οικογένειά μου, από την savatage στο #61 και στο #63, μετά είπα για ψυχολόγους και φαρμακευτικές αγωγές εγώ, που αναγνώρισα πως ήταν λάθος. Τέλος η savatage παίρνει θέση υπέρ μου, στο #118, και χαρακτηρίζει "χοντράδα", το "αρχηγός ναζιστικού μορφώματος" και τελικά η ελισάβετ που το παίζει έξυπνη κατέληξε στο #120, να συμφωνήσει και να προσθέσει ότι δεν είναι χοντράδα. Προφανώς τα ξέχασες ελισάβετ και αυτό φάνηκε τώρα, που συμφώνησες, ενώ ήδη έχεις συμφωνήσει, από πριν, για του λόγου το αληθές αναφέρεις "Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χοντράδα. Αν κάποιος θέλει να συμφωνούν όλοι μαζί του και δεν ανέχεται καμιά διαφωνία- εν προκειμένω την διαφωνία την αντιλαμβάνεται πάντα ως προσωπική επίθεση, αυτό αποτελεί την βάση του φασισμού.
Νομίζω οτι ο σεριος χρησιμοποίησε σωστά τον υποθετικό λόγο υπερβάλλοντας για να δείξει ακριβώς αυτό.". Μην σας νοιάζει παιδιά, εγώ είμαι εδώ για να σας τα θυμίζω...
24-09-2017, 22:35 #56
Όσο για την πολυπόθητη ερώτηση του serios, όχι δεν θέλω να συμφωνούν όλοι μαζί μου . Αυτό είναι ένα δικό σας συμπέρασμα, που το έβγαλε η παρεούλα εδώ ή αλλιώς κλίκα. Δεν ανέφερα πουθενά, ότι θέλω να συμφωνούν όλοι μαζί μου, αλλά ειρωνείες και κακίες, για το πρόσωπό μου και για την οικογένειά μου, δεν σηκώνω, το καταλάβατε; Συμπεράσματα, από το κεφαλάκι σας, του τύπου, κάθεται όλη την ημέρα σε ένα δωμάτιο κλεισμένος με ένα βιβλίο θεολογίας, που το ανέφερε η savatage, και για την οικογένειά μου, επίσης δεν τα σηκώνω. Οπότε πάρτε έναν καθρέφτη, κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας, εάν είναι σωστοί και μετά χαρακτηρίστε τους άλλους. Εντάξει; Άντε, να τελειώνουμε καμιά φορά. Μην το παίζετε, ότι ενδιαφερθήκατε και καλά για την κοπέλα. Το άχτι σας θέλετε να βγάλετε. Και ο elis, ανέφερε πως δεν είναι λεσβία και εγώ το ανέφερα, παρουσιάζοντας κοινωνιολογικά θέματα, για την εφηβεία, που τα λέει σε κοινωνιολογικά βιβλία, ο Μαξ Βέμπερ. Λοιπόν, αρκετά ασχολήθηκα, καταστρέψατε και το θέμα μου εδώ και αντί να πείτε κάτι, για το θέμα, που έγραψα εδώ, αρχίσατε τις βλακείες, να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, σαν μία καλή κλίκα. Καλό βράδυ...
24-09-2017, 22:36 #57
Ρε παιδεια φτανει πια 2-3 μερες τωρα φαγωνεστε...ο καθενας εχει της δικες του αποψεις ασ ετα αν συμφωνουμε η οχι.μπορουμε πολυ απλα να πουμε διαφωνο π.χ για αυτους τους λογους ....και μεχρι εκει..μην το παρατραβαμε επειδη διαφωνουμε..οχι ο ενας ειπε ετσι οχι ο αλλος ειπε αλλιως..ουδεν ειδα εξεφρασες τη δυσαρεσκεια σου οκ.απαντησε ο σεριος οκ.σταματηστε το εκει.ειναι πραγματικα πολυ λυπηρω να ειμαστε σε ενα ψυχολογικο φορουμ να βοηθαμε και να βοηθηωμαστε και να τσακονομαστε σαν να ειμαστε απο δυο χωρια χωριατες...
Υ.Γ
Αφου λυθηκε η παρεξηγηση γιατι το συνεχιζετε??
24-09-2017, 22:40 #58
Βρίσκεσαι σε μεγάλη σύγχυση!!!
ΓΑΡΓΑΡΑ το έκανες αυτό για το οποίο ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ με κατηγορούσες μέχρι λίγο πριν και σου απέδειξα πως έκανες λάθος ψάχνοντας και βρίσκοντας το ποστ!!!
Και ξανά μανα να λέμε τα ίδια.....ναι ρε φίλε συμφώνησα με τον serios γιατί αυτή είναι η γνώμη μου, δεν θα την αλλάξω για να αρέσει σε σένα! Συμφωνώ και με αυτά που είπε η savatage και παρέθεσα παραπάνω. Αν μου επιτρέπεις...
Και σε προκαλώ....βρες μου το ποστ που ανέφερες οτι έλεγα αυτά:
Αλλιώς εκτός από κοινός ψεύτης είσαι και κότα που δεν θα παραδεχτεί ποτέ πως έλεγε μαλακίες δυο μέρες τώρα που τρώγεσαι ότι τα έλεγα αυτά!
24-09-2017, 22:50 #59
Μεγάλη σύγχυση; χαχαχα οκ! Θα πρέπει να μάθεις ελισάβετ, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να κατεβάζεις όπου είναι δυνατόν, τον εγωισμό σου. Σου παρέθεσα, όλα τα μηνύματα, κακιών, έχθρας, ειρωνείας και μίσους θα έλεγα εγώ, προς εμένα και την οικογένειά μου και εσύ αυτό που βρήκες να πεις, είναι ότι είμαι σε σύγχυση; Όσο για το μήνυμα και για τον χαρακτήρα που νομίζετε πως κρύβω, εκείνου του καλούλι χριστιανού, πράγματι το ανέφερε η savatage και όχι εσύ και γι'αυτό το λόγο, σου ζητώ συγνώμη, που δεν το έψαξα και εγώ καλύτερα. Όμως σου παρέθεσα, ένα κάρο μηνύματα δικά σας και δεν έχω δει, ένα συγνώμη από εσάς. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Έτσι δεν είναι ελισάβετ; Όσο για τον χαρακτηρισμό "κότα'', θα το δούμε στο τέλος ποιος από τους δύο μας, είναι η κότα. Για να δούμε ελισάβετ, θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου ή θα την κάνεις με ελαφρά, παίρνοντας μαζί σου και το παράσημο της κότας; Το ίδιο και στην savatage... Επίσης το αστείο είναι, ότι συμφώνησες με τον serios, αλλά σήμερα είπες ότι συμφωνώ, ενώ έχεις συμφωνήσει πριν δύο μέρες. Άρα, δεν είμαι ο μόνος που ξέχασε, ελισάβετ ;)
24-09-2017, 22:53 #60