badoo - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: badoo

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και μονο που πληρωνεις ξενερωνεις οποτε!!!
    ναι ειναι κ αυτο...

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    εγω παντως τοσο καιρο που ειμαι εκει δε γνωρισα τιποτα αξιολογο.. 1-2 γνωριμιες απο κοντα που δευτερη συναντηση δεν υπηρχε.. οι πιο πολλες που μπαινουν εκει ειναι γυναικες που στην κανονικη ζωη δεν εχουν καμια ελπιδα... ελπιζω να μη σε απογοητευσα και ελπιζω να εισαι πιο τυχερος

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    εγω παντως τοσο καιρο που ειμαι εκει δε γνωρισα τιποτα αξιολογο.. 1-2 γνωριμιες απο κοντα που δευτερη συναντηση δεν υπηρχε.. οι πιο πολλες που μπαινουν εκει ειναι γυναικες που στην κανονικη ζωη δεν εχουν καμια ελπιδα... ελπιζω να μη σε απογοητευσα και ελπιζω να εισαι πιο τυχερος
    Σιγα ρε συ δεν εχουν καμμια ελπιδα γιατι εσυ ποιος εισαι, ο θεος; Ενω εσυ εχεις ελπιδα, χαχαχα ναι, σε καμμια στριγγλα η σε καμμια ψωναρα. Χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Σιγα ρε συ δεν εχουν καμμια ελπιδα γιατι εσυ ποιος εισαι, ο θεος; Ενω εσυ εχεις ελπιδα, χαχαχα ναι, σε καμμια στριγγλα η σε καμμια ψωναρα. Χαχαχαχα
    στο μπαντου απο γυναικες μαζευονται ολες οι παρανομες ιεροδουλες και οι διαζευγμενες που προσπαθουν να ζησουν οτι στερηθηκαν πριν τον γαμο τους.
    οι περισσοτερες δεχονται τοσα μηνυματα για φλερτ και σεξ που πραγματικα καβαλανε το καλαμι ομως στην πραγματικη ζωη δεν τις πλησιαζει κανεις για διαφορους λογους.
    αυτο εννοει

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    στο μπαντου απο γυναικες μαζευονται ολες οι παρανομες ιεροδουλες και οι διαζευγμενες που προσπαθουν να ζησουν οτι στερηθηκαν πριν τον γαμο τους.
    οι περισσοτερες δεχονται τοσα μηνυματα για φλερτ και σεξ που πραγματικα καβαλανε το καλαμι ομως στην πραγματικη ζωη δεν τις πλησιαζει κανεις για διαφορους λογους.
    αυτο εννοει
    Αν εννοει αυτο τοτε συγγνωμη.

Senior Member
    κουβεντα να γινεται!!

Senior Member
    δυστυχως ετσι ειναι Νικο ... για καμια αρπαχτη και πολυ λεω

Και για ποιο λόγο να είναι αρνητικό το γεγονός της αρπαχτής? Δηλαδή προτιμάς να πηγαίνεις στα κόκκινα σπιτάκια αντί να βρεις μια γυναίκα να κάνεις έστω αρπαχτή?
    Αν θες κάτι πιο σοβαρό,κυνηγήσε το στην πραγματική ζωή έξω απο το νετ.Βγες έξω face to face και φλέρταρε.

Banned
    Γενικότερα παιδιά, το φλερτ με την γυναίκα face to face, δεν μπορεί να αντικατασταθεί, από κανένα badoo και άλλων τέτοιων βλακειών.

Senior Member
    Δεν μιλάω με σιγουριά μιας και δεν έχω πολλή εμπειρία από στενές διαδικτυακές σχέσεις αλλά καμιά φορά προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής πίσω από την οθόνη και μιλάω κάπως πιο άνετα με τον άλλον κι έτσι μπορώ να τον γνωρίσω καλύτερα και να καταλάβω τι καπνό φουμάρει ενώ στην έξω ζωή δυσκολεύομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν μιλάω με σιγουριά μιας και δεν έχω πολλή εμπειρία από στενές διαδικτυακές σχέσεις αλλά καμιά φορά προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής πίσω από την οθόνη και μιλάω κάπως πιο άνετα με τον άλλον κι έτσι μπορώ να τον γνωρίσω καλύτερα και να καταλάβω τι καπνό φουμάρει ενώ στην έξω ζωή δυσκολεύομαι...
    Στο chat ειναι ο καθενας ο εαυτος του οπως θα ηταν στο face to face εαν ειχαν και οι δυο αυτοπεποιθηση, εαν τα ειχαν καλα με τον εαυτο τους. Στο face to face διακρινονται οι φοβιες, τα κομπλεξ, η θλιψη, η χαρα, η ενσυναισθηση κτλ που στο chat τα κρυβεις ανετα. Οποτε το chat αρεσει γιατι εισαι αυτο που θα ηθελες να εισαι εξω

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Στο chat ειναι ο καθενας ο εαυτος του οπως θα ηταν στο face to face εαν ειχαν και οι δυο αυτοπεποιθηση, εαν τα ειχαν καλα με τον εαυτο τους. Στο face to face διακρινονται οι φοβιες, τα κομπλεξ, η θλιψη, η χαρα, η ενσυναισθηση κτλ που στο chat τα κρυβεις ανετα. Οποτε το chat αρεσει γιατι εισαι αυτο που θα ηθελες να εισαι εξω
    Λάθος κάνεις για μένα, αντιθέτως στο chat εκφράζομαι πιο ελεύθερα για όλα όσα αναφέρεις φοβίες κλπ γιατί νιώθω πιο ασφαλής να το κάνω...στο face to face όμως δυσκολεύομαι να δείξω πόσο ευάλωτη είμαι, με τρομάζει αυτό...ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις με άντρες...

Επίσης κάποια πράγματα που έχω γράψει εδώ το να τα αρθρώσω σε λέξεις μου είναι πολύ δύσκολο και δεν το κάνω συχνά...

Ακόμα και στην ψυχολόγο μου μερικές φορές δυσκολεύομαι να μιλήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 2 of 2 FirstFirst 12