Ξαφνικός προβληματισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Riddle View Post
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια..οσον αφορά το πορνό πάντα εβλεπα anal ή interracial ή gangbang πράγματα γιατι μου άρεσε που οι άντρες σε αυτά ειναι ''προκισμένοι'' και οι γυναίκες ΄΄ωρύονται΄΄....ποτέ δεν είχα κάτσει να τα σκεφτώ αυτά οτι δηλαδή έχω κάποιο πρόβλημα που βλέπω αυτα αλλα τώρα είναι και αυτό στις σκέψεις μου..να προσθέσω οτι βλέποντας αυτά ερχόμουν σε ερεθισμό σκεπτόμενος ''ρε τι της κανει΄'' αλλα έβαζα τον εαυτό μου στην θέση του τύπου
    Δεν θα σου πουμε τι να βλεπεις κ πως να εκτονωνεις τις ορμες σου. Τα πορνο ειναι καλα οταν εγειρουν την φαντασια αλλα αν καταληξουν σε προτυπο,εθισμο κ καταχρηση δημιουργουν σοβαρα προβληματα.

Την αιτια την εντοπισες κ ειναι η συγκριση, η τελειομανια, που οδηγουν σε μειωμενη αυτοεκτιμηση αρα γινονται οι φοβοι πιο εντονοι λογω ανασφαλειας κ το αποτελεσμα ειναι αγχος, υποχονδριαση, ψυχαναγασμοι κ σε σοβαρες περιπτωσεις καταθλιψη.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Junior Member
    Η αληθεια ειναι οτι εβλεπα πορνο σε μεγαλο βαθμο ακομα και οτσν ημουν μρ την κοπελα μου..υπηρχαν φορες που αντικαθιστουσα το σεξ με το πορνο..σιγουρα εβαλε και αυτο πραγματα στο κεφαλι μου..εξαλου το 95% των φαντασιωσεων μου ειναι εικονες απο το πορνο...
    Επισης σημερα πηγα να πιω ενα καφε και κοιταγα κοπελα και σκεφτομουν μεσα μου αν μου αρεσει η οχι..το ιδιο και με τυπους..αλλα κ με γυναικες και με τυπους ενιωθα στη σκεψη ενα τρομερο αγχοε και ενα κενο

Senior Member
    Μια ζωή έκανα παρέα με αγόρια,οι ενασχολήσεις μου ήταν το ποδοσφαιρο τα γηπεδο τα βιντεοπαιχνιδια κλπ.Πρωτη σεξουαλικη εμπειρια ειχα στα 15 μου
    ...
    Τι συμβαίνει?πιστεύετε οτι είμαι γκει?
    Η πρώτη εμπειρία ήταν με αγόρι ή με κορίτσι; Δεν το διευκρινίζεις και κάπου μπερδεύτηκα.

Senior Member
    Επισης σημερα πηγα να πιω ενα καφε και κοιταγα κοπελα και σκεφτομουν μεσα μου αν μου αρεσει η οχι..το ιδιο και με τυπους..
    Εννοείς ότι αναρωτιέσαι αν σου αρέσει κάποιος άγνωστος που βλέπεις έξω;

Junior Member
    Ολες μου οι εμπειριες ηταν με κοριτσια..εννοω οτι αναρωτιεμαι αν μου αρεσει οποιοσδηποτε βλεπω..ειτε αγνωστος ριτε γνωστος..σκεφτομαι τετοια πραγματα μεχρι και για τους φιλους μου..καποιες λιγες φορες που δεν ειμαι αγχωμενος σκεφτομαι απευθεια ειμαι στρειτ και δεν υπαρχει καμια αλλη σκεψη..οταν ομως μρ πιανει φρικαρω..με λουζει κρυος ιδρωτας νιωθω τερατιο βαρος στο στηθος προβληματα στο στομαχι μερες τωρα...

Senior Member
    ..οταν ομως μρ πιανει φρικαρω..με λουζει κρυος ιδρωτας νιωθω τερατιο βαρος στο στηθος προβληματα στο στομαχι μερες τωρα...
    Νομίζω ότι πρέπει σε πρώτη φάση να ηρεμήσεις. Το ότι είχες στενές σχέσεις μόνο με κοπέλες σημαίνει ότι έχεις μια ισχυρή ετεροσεξουαλική συνιστώσα. Το ότι προβληματίζεσαι με άντρες, ίσως να σημαίνει ότι απλά είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες στις οποίες δεν αποκλείεις τη συμμετοχή του ίδιου φύλου. Αυτό δε σε κάνει ομοφυλόφιλο. Ένας ομοφυλόφιλος εκτός του ότι κάνει σεξ με άλλους άντρες, μπορεί να ερωτευτεί μόνο άντρες. Εσύ μπορείς;

Πιστεύω ότι η πηγή του στρες που βιώνεις βρίσκεται στα στερεότυπα που κυκλοφορούν για τους ομοφυλόφιλους σε σχέση με τη θέση αυτών των ανθρώπων στην ελληνική κοινωνία.

Junior Member
    Οχι δεν μπορω να ερωτευτω αντρες..αυτη την στιγμη ομως νιωθω οτι δεν μπορω να ερωτευτω ουτε γυναικα...και οι 2 σκεψεις μου προκαλουν μεγαλο αγχος...γενικοτερα ειμαι ενας τυπος που σκεφτομαι υπερβολικα..και δεν ξερω μου φαινεται οτι με την υπερβολικη χρηση πορνο την χρηση ουσιας που εκανα για περιπου 9 χρονια τα οσα ργιναν τον τελευταιο χρονο καπου μου εκαναν τις σκεψεις μπαχαλο τελειως..

Senior Member
    ..αυτη την στιγμη ομως νιωθω οτι δεν μπορω να ερωτευτω ουτε γυναικα...
    Από τη στιγμή που δεν μπορείς να ερωτευτείς άντρες, αυτό δε σημαίνει τίποτε σε σχέση με πιθανές ομοφυλοφιλικές τάσεις. Σημαίνει απλά ότι έχεις επηρεαστεί ψυχολογικά από κάτι.

μου φαινεται οτι με την υπερβολικη χρηση πορνο την χρηση ουσιας που εκανα για περιπου 9 χρονια τα οσα ργιναν τον τελευταιο χρονο καπου μου εκαναν τις σκεψεις μπαχαλο τελειως..
    Το πορνό το θεωρώ γενικά βλαπτικό. Για ποια ουσία όμως μιλάς;

Junior Member
    Χασις..καθε μερα για 9 χρονια μεχρι πριν 1 βδομαδα περιπου οπου αρχισαν ολες οι σκεψεις και ειπα το κοβω και αυτο..βεβαια απο πριν ειχα νιωσει οτι με επηρεαζε και ημουν σε σκεψεις..οσο αφορα το πορνο συμφωνω...νομιζω οτι οι εικονες που μου χουν περασει μεσα απο αυτο επισης επιβαρυνουν την κατασταση

Senior Member
    Χασις..καθε μερα για 9 χρονια μεχρι πριν 1 βδομαδα περιπου οπου αρχισαν ολες οι σκεψεις και ειπα το κοβω και αυτο..βεβαια απο πριν ειχα νιωσει οτι με επηρεαζε και ημουν σε σκεψεις..οσο αφορα το πορνο συμφωνω...νομιζω οτι οι εικονες που μου χουν περασει μεσα απο αυτο επισης επιβαρυνουν την κατασταση
    Τι να σου πω. Στη θέση σου θα έκοβα αυτές τις συνήθειες και θα έμενα μακριά από σχέσεις για όσο χρονικό διάστημα ένιωθα ότι χρειάζομαι για να ανανεωθώ. Ένα μήνα, ένα χρόνο, δεν ξέρω. Όσο χρειαζόταν.

Junior Member
    Αυτο εχω σκοπο φιλε μου..εξαλου τιποτα δεν μου αρεσει στην ζωη ετσι οπως τα εχω κανει σε ολα τα ζητηματα..νομιζω οτι σιγουρα πρεπει να κανω μια επανεκκινηση σε ολα..

Junior Member
    Επίσης θελω να αναφερω το εξης...ενα εξης ακομα...μπορει να σκεφτομαι αυτο το πραγμα ασταματητα..οταν ερθω σε ερεθισμο νιωθω οτι ''παιρνω τα πανω μου΄΄,ανεβαινει ο ανδρισμος μου...εκεινη την ωρα νιωθω οτι θα ηθελα να παω με ενα σωρο κοπελες που χω στο μυαλο μου χωρις κανενα ενδοιασμο ουτε προβληματισμο ουτε τιποτα

Senior Member
    ...μπορει να σκεφτομαι αυτο το πραγμα ασταματητα..οταν ερθω σε ερεθισμο νιωθω οτι ''παιρνω τα πανω μου΄΄,ανεβαινει ο ανδρισμος μου...
    Ποιο ακριβώς είναι αυτό το πράγμα που λες; Το αν σου αρέσουν γενικά οι άντρες, όπως ανέφερες πριν; Ή έχεις συγκεκριμένες φαντασιώσεις;

Επίσης, εννοείς ότι αυτές οι σκέψεις σού προκαλούν διέγερση;

Junior Member
    Αυτο το πραγμα που λεω ειναι οτι σκεφτομαι ασταματητα μεσα μου αν ειμαι στρειτ η γκει...αλλα δεν μου προκαλει διεγερση η σκεψη να παω με καποιον..κυριως νιωθω ενα αγχος και με λουζει ο ιδρωτας στη σκεψη οτι ρε μπας και σου αρεσει...ενα προβληματισμο ενα χαος ενα τι στο διαολο γινετε
    Το μονο που μου προκαλει διεγερση σε σχεση με αντρες ειναι στο πορνο(κυριως interracial,anal,gangbang κ τεοια) οταν βλεπω καποιον προικισμενο να το κανει πολυ καλα με την γυναικα οπου με πιανει ενας σαν θαυμασμος οτι μακαρι να μουν και εγω τετοιος και να εκανα και εγω τα ιδια...μετα απο αυτο εχοντας ερεθιστει,μεχρι να μου φυγει ο ερεθισμος,νιωθω στρειτ και οτι ''μαμαω΄΄τον κοσμο και με φαντασιωνομαι με ενα σωρο γυναικες...μολις μου φυγει ο ερεθισμος με ξαναπιανουν οι φρικες μου

Senior Member
    Αυτο το πραγμα που λεω ειναι οτι σκεφτομαι ασταματητα μεσα μου αν ειμαι στρειτ η γκει...αλλα δεν μου προκαλει διεγερση η σκεψη να παω με καποιον..
    Επομένως γιατί προβληματίζεσαι; Αν ήσουν ομοφυλόφιλος θα το ήξερες. Γνωρίζω προσωπικά κάποιον τέτοιον. Δεν περιγράφεται το ψυχολογικό δράμα που πέρασε στη διάρκεια της εφηβείας, όσο ήταν σε φάση αναζήτησης ταυτότητας. Από αυτόν έμαθα ότι ένας ενήλικος ομοφυλόφιλος έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασής του. Το πολύ-πολύ να είσαι αμφιφυλόφιλος, αφού αναρωτιέσαι τόσο.

κυριως νιωθω ενα αγχος και με λουζει ο ιδρωτας στη σκεψη οτι ρε μπας και σου αρεσει
    Ε και; Τι θα γίνει δηλαδή αν σου αρέσει; Μήπως οι ισχύουσες αντιλήψεις περί ομοφυλοφιλίας στην ελληνική κοινωνία, που ανέφερα πριν, είναι ο φόβος και ο τρόμος σου; Γιατί δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω ότι τρέμεις κάτι που πιθανόν να σου αρέσει, από τη στιγμή που δε βλάπτεις κανέναν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast