Ξαφνικός προβληματισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    18
    Δηλαδη αυτος οταν ερεθιζετε δρν σκεφτετε οτι το κανει με γυναικα?δεν ειχε παει με γυναικες?γιατι λες πληρη επιγνωση και εγω δρν εχω ιδεα τι μου γινετρ..

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Sedna
    Posts
    1,105
    Quote Originally Posted by Riddle View Post
    Δηλαδη αυτος οταν ερεθιζετε δρν σκεφτετε οτι το κανει με γυναικα?δεν ειχε παει με γυναικες?
    Απ' όσο ξέρω όχι. Αλλά δεν μπορώ και να τα ξέρω όλα.

    Quote Originally Posted by Riddle View Post
    γιατι λες πληρη επιγνωση
    Γιατί απλά κάποιος που είναι ομοφυλόφιλος και έχει φτάσει τα 25 του, το γνωρίζει καλά μέσα του. Έχει μια έμφυτη τάση να βλέπει ρομαντικά/ερωτικά/σεξουαλικά μόνο άτομα του ίδιου φύλου. Τόσο απλά. Εκτός κι αν ζούσε σε συνθήκες μεγάλης καταστολής και απομόνωσης που δεν του επέτρεψαν να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του. Τότε ίσως να υπάρχουν ερωτηματικά.

    Quote Originally Posted by Riddle View Post
    και εγω δρν εχω ιδεα τι μου γινετρ..
    Απ' όσα έχεις γράψει ως τώρα συνάγεται ότι ξέρεις μια χαρά τι σου γίνεται. Απλά για κάποιον περίεργο λόγο σού έχει αναπτυχθεί μια εμμονή.

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    18
    Καποιες φορες μεσα μου νιωθω οτι δεν ειμαι γκει..αν διαβασες απο την αρχη θα ειδες αυτο περι καρκινου..ισιο φοβο νιωθω οπως τοτε που ξυπναγα και μου ελεγα εχεις καρκινο οπου να ναι θα εμφανιστρι..ισως φταιει οτο δρν τα παω καλα με τον εαυτο μου..νιωθω και ενιωθα απο πριν οτι δεν ειμαι ο αντρας που θα ηθελα να ειμαι εχω στρεσσαριστει παρα πολυ για πολλα πραγματα..πολυ πορνο πολυ χασις..και μου βγηκε ολη η συσσωρρυμενη πιεση σε τετοια φοβια

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Sedna
    Posts
    1,105
    Quote Originally Posted by Riddle View Post
    αν διαβασες απο την αρχη θα ειδες αυτο περι καρκινου..ισιο φοβο νιωθω οπως τοτε που ξυπναγα και μου ελεγα εχεις καρκινο οπου να ναι θα εμφανιστρι..
    Ναι, το διάβασα. Φαίνεται ότι έχεις μια τάση προς τις εμμονές. Ίσως οι μακροχρόνιες συνήθειες που ανέπτυξες (χρήση ουσιών, πορνογραφία) να έπαιξαν το ρόλο τους. Θεωρώ πιθανό οι έμμονες σκέψεις περί καρκίνου και αυτές περί ομοφυλοφιλίας να μην είναι άσχετες, αλλά να είναι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    18
    Και εγω ετσι θεωρω οσο μπορω να σκεφτω καθαρα..εχω επισης κ καποιες πιο μικρες τυπου στο δωματιο μου καθε βραδυ η καρεκλα παει σε συγκεκριμενο σημειο πριν κοιμηθω η παντα θα ανοιξω το πισι το πρωι ακομα και αν ειναι αν φυγω η προτιμω να παρκαρω παντα στο ιδιο μερος..επισης ισως επαιξε ρολο οτι χωρισα μετα απο χρονια σχεσης η πρωην μου βρηκε αλλον και εγω δεν μπορουσα να προχωρησω μρ αποτελεδμα να βλεπομαι μαζι της παραλληλα.η μαλλον προχωρησα αλλα δεν μου εκανε καμια για παραπανω απο 1 2 μηνες και γυρναγα πισω.αυτη την στιγμη πιστευω οτι ειναι εμμονη που σκεφτομαι καπως καθαρα..μεχρι να με ξαναπιασει λογικα

  6. #36
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    9
    Φίλε δεν ξέρω αν ήρθα αργά και το έχει αναφέρει κάποιος άλλος πριν από μένα, αλλά αυτό που έχεις σχεδόν σίγουρα είναι Ομοφυλοφιλική Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (HOCD). Δεν είσαι gay. Το έχει πολλής κόσμος. Δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι πάντως, μη σε τρομάζει η περίεργη ονομασία. Ουσιαστικά, από τις πολλές σκέψεις που περνάνε απ'το μυαλό μας κάθε μέρα αυτές που μας φοβίζουν "κάθονται" εκεί για πολλή ώρα και αναγκάζεσαι να τις υπερ-αναλύεις. Έχω κι εγώ HOCD και μάλιστα για αυτό γράφτηκα στο forum πριν 1-2 μήνες. Δεν ήξερα τι γινόταν, νόμιζα οτι είμαι όντως gay, δε μπορούσα να φάω, είχα ταχυπαλμίες και κοιμόμουν 3 ώρες την ημέρα απ'το άγχος. Βέβαια τα άτομα εδω μέσα απλά μου έλεγαν πράματα του τύπου "εεε δες καμιά τσόντα μωρέ να ξεχαστείς" (το οποίο είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις). Μη τεστάρεις τον εαυτό σου για να δεις αν είσαι γκέι ή όχι. Μη προσπαθείς σκληρά να "ερεθιστείς" όταν βλέπεις μια γυναίκα γιατί απλά δε θα γίνει. Το ίδιο και με τους άντρες, μην αναρωτιέσαι συνέχεια "ωχ αυτόν τον κοίταξα γιατί μ'άρεσε; Μήπως είμαι gay τελικά;".

    Από όταν κατάλαβα οτι υπάρχει αυτό το πράγμα άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο. Μην αναλύεις τις σκέψεις αυτές. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά κάθε φορά που έχεις τέτοιες έμμονες ιδέες απλά πες "Οκ, είναι το HOCD μου ξανά". Το μυαλό σου κάποια στιγμή θα "βαρεθεί" και θα το αφήσει στην άκρη αφού δεν δίνεις αξία στις σκέψεις αυτές. Βέβαια το ιδανικό για μας θα ήταν να πάμε σε κάποιον ψυχολόγο αλλά προσωπικά δεν έχω ούτε λεφτά ούτε μπορώ να πω στους γονείς μου τι συμβαίνει γιατί δε νομίζω να καταλάβουν. Το προσπαθώ μόνος μου εδω και λίγο καιρό και έχω μειώσει το άγχος ραγδαία. Θα σου πρότεινα να δεις αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=dxSAkVQBerc και να το ψάξεις περισσότερο αν θέλεις.

    Και αν έχεις την δυνατότητα, επισκέψου ψυχολόγο, βοηθάει πολύ απ'ότι λένε. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ.

    Επίσης για αυτό που αναφέρεις για το πορνό, τσέκαρε την κοινότητα NoFap (και το YourBrainOnPorn). Είναι αποδεδειγμένο οτι αν απέχεις απ'τον αυνανισμό για λίγο καιρό (Reboot 90 ημερών) έχεις πολλά θετικά, ανεβάζεις την αυτοπεποίθησή σου και το μυαλό σου καθαρίζει αρκετά. Όταν βλέπεις τσόντες για πολλά χρόνια είναι φυσικό το μυαλό σου να αναζητάει πιο "περίεργα" πράγματα. Πολλά άτομα με HOCD επίσης το έχουν δοκιμάσει και είχαν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Ξαφνικός χωρισμός και απογοητευση
    By georgia763 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 25
    Last Post: 28-03-2017, 16:26
  2. ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    By Law in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 169
    Last Post: 08-01-2016, 13:11
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
    By alex_ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 35
    Last Post: 24-01-2013, 16:55
  4. Ξαφνικος πονοκεφαλος..λιγων δευτερολεπτων...
    By Touch_The_Sky in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2011, 23:54
  5. Προβληματισμός
    By reggaeM in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 01-12-2010, 12:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •