Είμαι ενα βήμα πριν... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Γειά σου!
    Οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει, όσον αφορά την αυτοκτονία και το μικρό της ηλικίας σου. Ωστόσο, θα ήθελα να σε ρωτήσω για ποιό λόγο έπειτα από την πρώτη σου απόπειρα δεν απευθυνθήκατε σε κάποιον ειδικό; ..... Θεωρώ ότι είναι κάτι παραπάνω από κατάφορο ότι χρειάζεσαι ουσιαστική βοήθεια. ...Δεν ξέρω αν η χρήση του forum θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς προσωρινά... ίσως να σε μπρεδέψει περισσότερο... αλλά εδώ θα βρίσκεις σχεδόν πάντα κάποιον να μιλάς...

Junior Member
    ενιωθα βαρος οποτε μιλουσα σε φιλους μου ακομα και στην οικογενεια μου.γιατι εχουνε τα δικα τους, δεν ηθελα ποτε να εχουν και τα δικα μου θεματα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Γειά σου!
    Οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει, όσον αφορά την αυτοκτονία και το μικρό της ηλικίας σου. Ωστόσο, θα ήθελα να σε ρωτήσω για ποιό λόγο έπειτα από την πρώτη σου απόπειρα δεν απευθυνθήκατε σε κάποιον ειδικό; ..... Θεωρώ ότι είναι κάτι παραπάνω από κατάφορο ότι χρειάζεσαι ουσιαστική βοήθεια. ...Δεν ξέρω αν η χρήση του forum θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς προσωρινά... ίσως να σε μπρεδέψει περισσότερο... αλλά εδώ θα βρίσκεις σχεδόν πάντα κάποιον να μιλάς...
    Το ελεγα συνεχεια στην μανα μου αλλα νομιζε οτι θα τα καταφερει μονη της να με κανει να νιωσο καλυτερα αλλα ολο και χειροτερευω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    πες μου λιγο γιατη θελω να καταλαβω κατι. εισαι ενα ατομο που κλεινωταν ετσι? ολλο κ περισοτερο. με την αυτοκτονια πιστευεις πως θα μπορουσες να κλειστεις κιαλοαπο τον κοσμο? δλδ τωρα εισαι εδω εχεις κλειστει κ εχεις αποφυγει τον κοσμο μεχρι εναν μεγαλο βαθμο αλλα θελεις να αυτοκτονισεις για να αποφειγεις τελειος κ μια κ εξω τον κοσμο? ετσι τοχεις στο μυαλο σου η κανω λαθος?
    Ετσι και αλλιος ποιος θα νοιαστει.ετσι το σκεφτομαι καμια φορα(το ξερω ειναι πολυ εγωιστικο αυτο που λεω).

Junior Member
    Επεισης οποτε κανω κατι στον υπολογιστη νιωθο ενα αγχος λες και καποιος με καταδιωκει.θα ακουσω μια μηχανη και θα τρομαξω οχι γιατι εχω κανει κατι κακο αλλα γιατι εχω δει παρα πολλα που δεν θα πρεπε να δω...

Senior Member
    Δε ζεις για νοιαστει κάποιος ζεις για να κανεισ ότι γουστάρεις βάλε μουσική άκου το τραγούδι που γουστάρεις κ ξέχνα τα προβλήματα τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ κάποια θα λύσεις κάποια θα υπάρχουν έτσι είναι η ζωή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δε ζεις για νοιαστει κάποιος ζεις για να κανεισ ότι γουστάρεις βάλε μουσική άκου το τραγούδι που γουστάρεις κ ξέχνα τα προβλήματα τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ κάποια θα λύσεις κάποια θα υπάρχουν έτσι είναι η ζωή
    Εγω παντα ηθελα να βοηθαω τον κοσμο.Εχω στειλει ποσα tickets στο fbi απο κακοβουλα sites αλλα το ευχαριστω ξερεις ποιο ειναι;
    Να βγαινω στην πλατεια να κανω ενα τσιγαρο και να γελανε..

Senior Member
    Και με μένα γελάνε κ τι σε νοιάζει εσένα αυτό δικαίωμα τους να γελάνε δικαίωμα σου να μη σε νοιάζει είναι πρόβλημα που πρέπει να το διαχειριστείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δλδ κλειστικες σε μεγαλο βαθμο αλλα κ παλι ειδες οτι ενω ξεφυγες λιγο απο τον κοσμο δεν ξεφυγες αρκετα ωστε να μην σε επιρεαζει γτ ακομα σε επιρεαζει αρκετα ετσι ?. κ οτι ενω μπορει να εισαι κλεισμενος στο δωματιο κ να μην εισαι εξω για να σου συμβουν κ αλλα ασχημα πραγματα κ παλι μετα θα ερθουν ετσι τα πραγματα οπου η η μοιρα ακομα κ μες στο δωματιο θα βρει τροπο να μπει παλι μεσα να ερθει σε σενα κ να σε ξαναχτυπησει ασχημα ετσι?. κ επειδη αυτος ο κοσμος εκει εξω κ αυτη η ζωη εκει εξω δεν σου δωσαν ποτε τα ιδια δηκαιωματα κτης ιδιες ευκαιριες με αλους ανθρωπους ετσι?
    γιαυτο θελεις να αυτοκτονισεις?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    δλδ κλειστικες σε μεγαλο βαθμο αλλα κ παλι ειδες οτι ενω ξεφυγες λιγο απο τον κοσμο δεν ξεφυγες αρκετα ωστε να μην σε επιρεαζει γτ ακομα σε επιρεαζει αρκετα ετσι ?. κ οτι ενω μπορει να εισαι κλεισμενος στο δωματιο κ να μην εισαι εξω για να σου συμβουν κ αλλα ασχημα πραγματα κ παλι μετα θα ερθουν ετσι τα πραγματα οπου η η μοιρα ακομα κ μες στο δωματιο θα βρει τροπο να μπει παλι μεσα να ερθει σε σενα κ να σε ξαναχτυπησει ασχημα ετσι?. κ επειδη αυτος ο κοσμος εκει εξω κ αυτη η ζωη εκει εξω δεν σου δωσαν ποτε τα ιδια δηκαιωματα κτης ιδιες ευκαιριες με αλους ανθρωπους ετσι?
    γιαυτο θελεις να αυτοκτονισεις?

Ναι...Ξερω ακουγεται τραγικο αλλα νιωθο πολυ απογοητευμενος απο την ζωη μου και οχι δεν ριχνω φταιξιμο στους αλλους αλλα σε εμενα που ανεχομουν το οτιδηποτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fr0z View Post
    Ναι...Ξερω ακουγεται τραγικο αλλα νιωθο πολυ απογοητευμενος απο την ζωη μου και οχι δεν ριχνω φταιξιμο στους αλλους αλλα σε εμενα που ανεχομουν το οτιδηποτε...
    ναι καταλαβα. οχι δεν ειναι τραγικο. φυσιολογικο ειναι. μαυτα κ μαυτα ναι το μονο επομενο κ φυσιολογικο ειναι αυτο να θες να αυτοκτονισεις.

Senior Member
    δεν λεω να πας να το κανεις. απλα λεω οτι αυτη η αντιδραση ειναι η μονη φυσιολογικη

Junior Member
    δεν λεω να πας να το κανεις. απλα λεω οτι αυτη η αντιδραση ειναι η μονη φυσιολογικη

δεν εχω ουτε παραισθησεις ουτε καποια συμπτωματα ψυχαναγκασμου, απλα νιωθο συνεχεια μια ενταση,ενα αγχος και να μην εχω ορεξη οχι μονο να φαω αλλα και να σηκωθο απο το κρεβατι που ποτε δν ημουν ετσι

Banned
    Επεισης οποτε κανω κατι στον υπολογιστη νιωθο ενα αγχος λες και καποιος με καταδιωκει.θα ακουσω μια μηχανη και θα τρομαξω
    αν μπεις στο γιουτιουμπ και δεις καμια πεντακοσαρια βιντεο με μηχανακια να παιρνουν μπρος καπια στιγμη θα παθεις ανοσια εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι αντι να υποχωρω επειμενω ακομα περισσοτερο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν μπεις στο γιουτιουμπ και δεις καμια πεντακοσαρια βιντεο με μηχανακια να παιρνουν μπρος καπια στιγμη θα παθεις ανοσια εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι αντι να υποχωρω επειμενω ακομα περισσοτερο.
    Δεν ενοω οτι με πιανει οποιαδηποτε στιγμη απλα μονο οταν ειμαι αγχωμενος με πιανει και μια ψυχωση σαν να με κυνηγανε.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast