Results 16 to 30 of 34
Thread: θαθελα....
-
23-09-2017, 16:01 #16
ναι κ γω το πισυτευω αυτο. υπαρχει κ το αλλο που λεει πως πρεπει να αφηνεις ενα κενο μεταξη σας να εχεται επαφη αλλα αυτο κενο να υπαρχει ωστε να βρησκεται κ ο καθενας κ λιγο μονος του κ να μην καταπλακωνει ο ενας τον αλλον. πιστευεις πως ειναι σημαντικο αυτο το κενο αναμεσα σε δγο ατομα που παν για σδεση η που ειναι ηδη σε σχεση?
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
- 23-09-2017, 16:59 #17
Το κενο γιαννη χρειαζεται μονο στην αρχη, πριν τη σχεση για να υπαρχει ενα μυστηριο, μετα την σχεση πρεπει να διεκδικει ο ενας τον αλλον και να μην υπαρχει αυτο το κενο, να ερθει πιο κοντα το ζευγαρι και να ειναι αγαπημενο. Το κακο ειναι οταν μπαινουν τριτοι, εκει γινεται το μπαχαλο, επειδη ζηλευουν.
23-09-2017, 17:03 #18
ναι οκ εχεις δικιο. κ για να γινει σταδιακα η προσεγκηση κ απ τους δυο
23-09-2017, 17:22 #19
Ναι, ακριβως, ωστε να αναπτυχθει ο ερωτας. Και μετα αφου αναπτυχθει μπορει να ειναι ελευθερο το ζευγαρι να κανει οτι θελει, αρκει να μην βαζει τριτους αναμεσα τους. Οποιος το κανει αυτο εσκεμμενα δεν αξιζει να εχει σχεση, εννοω πχ μια αλλη γυναικα η εναν αλλον αντρα. Αν τωρα μπαινει καποιος συγγενης, ο μονος τροπος που εχω ακουσει απο πολλους για να μην παρεμβαινει ειναι να μην του λενε τα προσωπικα τους και παιρνει θαρρος, θελει κοψιμο ο αερας σε ολους για να ειναι ευτυχισμενο το ζευγαρι. Και αξιζει σε ολους να ειναι ευτυχισμενοι οσοι το θελουν.
23-09-2017, 17:23 #20
συμφωνω
23-09-2017, 17:27 #21
εγω εχω μια ξαδερφη που εχει γκομενο αλλα αυτο δεν θελω να σημενει οτι πρεπει να ξεκοψω μαζι της. παρολα αυτα θελω να κρατισω μια επαφη μαζι της δε μπορω?
23-09-2017, 17:34 #22
Οχι, δεν καταλαβες τι εννοω, ξαδερφια επιτρεπονται. Αρκει να θελεις το καλο τους. Φιλοι λιγο δυσκολο, μιας και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπαρξει επιθυμια του "φιλου" για ενα απο τα δυο ατομα, αφου δεν ζουμε σε κοσμο αγγελικα πλασμενο. Οποτε θελει προσοχη. Αλλα την ξαδερφη σου εννοειται μπορεις να τη βλεπεις, και να κοιταξεις να βρεις κι εσυ μια κοπελα να εισαι καλα μαζι της και να κανεις αυτα που σου 'πα. Αυτο να κοιταξεις τωρα. Αλλα το καλυτερο για σενα αστην ξαδερφη γιατι μπορει να τη ζηλευεις με την καλη εννοια και να αφηνεις αθελα σου τη ζωη σου πισω και κοιτα να βρεις μια κοπελα, απο εδω, απο το φεισμπουκ, απο οπου θες. Ψαξε μια που να μην ειναι ψωνιο και να ειναι συζητησιμη και μιλα της πρωτος. Ολα απλα ειναι, εμεις τα κανουμε δυσκολα. Η πες στην ξαδερφη σου να σου γνωρισει καμια καλη φιλη της, μην κολλησεις τοσο στην εμφανιση, ας ειναι και μετρια, αρκει να τα πατε καλα μαζι και να μην ειρωνευεται ο ενας τον αλλον. Και ολα τ' αλλα θα 'ρθουν.
23-09-2017, 17:39 #23
κοιτα ειναι λιγο μακρηνη ξαδερφη κ εχει ενα χρονο που την ξερω. κ θαθελα να την γνωρισω καλητερα. κ αν κ ειμαστε μια χαρα μεταξυ μας. σε μια φαση την επιασα κουβεντα...με ποιον τα ειχε κ με ποιον τα εχει τωρα. κ δεν της αρεσε κ μου ειπε οτι την επριξα. αλλα κ παλι μεχρι τωρα ειμαστε μξα χαρα. το μονο που θελω να της δωσω να καταλαβει οτι ειμαι κ εγω εδω. κ οτι ειμαι διπλα της αλλα δεν ξερω πως να της το δειξω.
23-09-2017, 17:53 #24
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι τωρα θα εχει αναγκη το αγορι της αν οπως λες εχει σχεση. Δως της λιγο χρονο και μην την πιεζεις πολυ, ειναι και αυτο ενας τροπος να καταλαβεις οτι πρεπει να φτιαξεις τη δικη σου ζωη, και οχι να αναζητας λιγη παρεα σε ατομα που δεν μπορουν και τοσο να στη δωσουν. Η ξαδερφη σου τωρα απο οτι καταλαβαινω δεν εχει αναγκη καποιον να ειναι διπλα της, αλλα το αγορι της μονο. Οποτε δως της λιγο χωρο και χρονο. Αν δεν θελει να σου γνωρισει καποια κοπελα κοιτα να τη βρεις εσυ, αρχισε ενα χομπι κατι, αν δεν εχεις λεφτα τρεξε σε ενα σταδιο, η μιλα απο δω σε καποια κοπελα που σε ενδιαφερει, κανε κατι γενικως, θα φας πολλες απορριψεις ισως αλλα μπορει να βρεις την καταλληλη. Ειχα πει σε ενα παιδι απο δω μεσα καποτε επειδη ηταν ευαισθητος να μην την πεφτει σε πολλες μονο σε "πιθανες συντροφους", δηλαδη πιο συνεσταλμενες κοπελες, εσενα ομως σε βλεπω πιο δυναμικο και γι'αυτο σου δινω αυτη τη συμβουλη, παιξε με την καλη εννοια μεχρι να βρεις την καταλληλη, μην καθεσαι. Γιατι η ζωη μονο ετσι αξιζει, αν εχουμε καποιον διπλα μας. Και βελτιωσε και τον εαυτο σου, ειδα καπου οτι δεν σε πειραζει πχ να βρεις μια επι πληρωμη, αν σου αρεσει αυτο και το ακουσει μια σωστη κοπελα θα απογοητευτει. Αλλα κανε κατι, και προσοχη, μην πεσεις με τα μουτρα σε καποια αν δεν βλεπεις ενδιαφερον, προχωρας παρακατω, στην αρχη μονο γνωριμια, μετα φλερτ και τα υπολοιπα.
23-09-2017, 18:31 #25
κοιτα εκεινο με την αγγελια τογραψα για πλακα. ενωειτε θελω κανονικη σχεση. παντος ευχαριστω για τις συμβουλες
23-09-2017, 18:42 #26
Ε που να το φανταστω. Νομιζα οτι το εννοουσες. Αλλα και να μην το εννοουσες μπορεις αν θελεις σε καποια διαθεσιμη κοπελα απο εδω αν υπαρχει να στειλεις προσωπικο μηνυμα. Αγγελια εννοεις για το αν υπαρχει κοπελα για σχεση σωστα; Και οχι επι πληρωμη που ειπες μετα. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να γνωριζεις κοπελες και αγορια συνεχως για "φιλους" και το λεω ετσι γιατι δεν κανουν ολοι για φιλοι, ωσπου να σου γνωρισει καποιος απο αυτους καποια κοπελα για σχεση, και που ξερεις, μπορει να γνωρισεις και καποιον καλο φιλο ετσι να τον κρατησεις, αλλα μακρυα απο την κοπελα σου παντα γιατι δεν μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν ποτε.
23-09-2017, 18:45 #27
για δυεφκρινησε μου λιγο. απο ποια κοπελα μου λες μακρυα?
23-09-2017, 18:50 #28
23-09-2017, 18:52 #29
α ναι. κοιτα ρ δεν θεκω να ξεκοψω απο τους φιλους μου. εξαλου οι φιλοι κραταν σηνηθος περισοτερο απ τις σχεσεις. επεισης απο δω μεσα δυσκολα να βρω.
23-09-2017, 18:59 #30
Οι φιλιες η οι σχεσεις κρατουν περισσοτερο αναλογα την ηλικια. Δεν σου ειπα να ξεκοψεις τους φιλους σου, απλα να μην τους αφηνεις να σε επηρεαζουν και να τους κρατας μακρυα απο την σχεση σου. Για να τα εχεις και τα δυο. Αν ειναι απο εδω μεσα δυσκολο να βρεις βρες με τους τροπους που σου ειπα.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....