Πως θα βρω εναν ερωτα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ασε ρε μαρα τωρα θα μας τρελανεις....
    Και εχω αρχισει να εκνευριζομαι.........
    Η χαμηλοβλεπουσα θα τα φτιαξει μονο με τον χαμηλοβλεπουσο......ποση αλλη ετικετα θα βαλεις και ποσα ακομα κουτακια......????

Δλδ εγω που ειμαι χαμηλων τονων οσο ομορφη και αν ειμαι δν προκειται ποτε να αποκτησω εναν αντρα οπως τον θελω δυναμικο που να με συμπληρωνει....?
    δλδ θες εναν αντρα δυναμηκο σαννχαρακτηρα ετσι?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    δλδ θες εναν αντρα δυναμηκο σαννχαρακτηρα ετσι?

Νταξει βεβαια και αυτο ειναι ετικετα...
    Ποιον αποκαλουμε δυναμικο...?
    Τον σκληρο? Τον τσαμπουκα?.....ποσο δυναμικοι πραγματικα ειναι αυτοι που το παιζουν γ@μ@ω και δερνω....? Ειναι καθολου ? Ή τζαμπα μαγκια....?

Ενα ατομο που μπορει να δειχνει πιο ηρεμο δεν μπορει να ειναι δυναμικο?

Πχ συμφωνα με την ψυχολογο μου ειμαι δυναμικη συμφωνα με τα οσα συζηταμε παρολο που εγω με θεωρω περισσοτερο ευαισθητη....

Αυτο που καταλαβα εγω απο τη μαρα ειναι οτι ειπε πχ οτι αν εγω ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ δειχνω η χαμογελαστη γλυκια και εσωστρεφης θα απωθησω και θα θεωρηθω βαρετη απο καποιον που ειναι πιθανο πιο τσαμπουκαλεμενος περισσοτερο εξωστρεφης απο μενα....?
    Αυτο νομιζω οτι ειπε....
    Και συμφωνα με αυτο αντιστοιχα μια γυναικα πιο τσαμπουκαλεμενη απωθειται απο τους πιο ηπιους χαρακτηρες....

Αυτο ειπε η μαρα

Senior Member
    Τον σκληρο? Τον τσαμπουκα?.....ποσο δυναμικοι πραγματικα ειναι αυτοι που το παιζουν γ@μ@ω και δερνω....? Ειναι καθολου ? Ή τζαμπα μαγκια....?

Πχ συμφωνα με την ψυχολογο μου ειμαι δυναμικη συμφωνα με τα οσα συζηταμε παρολο που εγω με θεωρω περισσοτερο ευαισθητη....

Αυτο που καταλαβα εγω απο τη μαρα ειναι οτι ειπε πχ οτι αν εγω ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ δειχνω η χαμογελαστη γλυκια και εσωστρεφης θα απωθησω και θα θεωρηθω βαρετη απο καποιον που ειναι πιθανο πιο τσαμπουκλαμενος περισσοτερο εξωστρεφης απο μενα....?
    Αυτο νομιζω οτι ειπε....
    Και συμφωνα με αυτο αντιστοιχα μια γυναικα πιο τσαμπουκαλεμενη απωθειται απο τους πιο ηπιους χαρακτηρες....

Αυτο ειπε η μαρα
    δεν χρειαζεται να το αναλυουμε πολυ τα πραγματα ειναι απλα. δεν θα ηθελες εναν αντρα οχι που ειντα τσαμπουκας. αλλα που θα ειναι δυναμικος σαν χαρακτιρας?

Senior Member
    δλδ ακομα κ οι τσαμπιυκαδες δεν νιωθεις μεσα σου οτι βγαζουν μια δυναμη που δεν την εχουν οι αλλοι. ποσο μαλλον οι πιο δυναμηκοι κ διεκδητικοι τυποι?

Miliva21
    Guest
    δλδ ακομα κ οι τσαμπιυκαδες δεν νιωθεις μεσα σου οτι βγαζουν μια δυναμη που δεν την εχουν οι αλλοι. ποσο μαλλον οι πιο δυναμηκοι κ διεκδητικοι τυποι?

Πιθανοτατα να θελω καποιον πιο δυναμικο απο μενα αλλα συμφωνα με θεωριες οπως αυτη της μαρας λογικα επδ ειμαι ευαισθητη και με πολλη εναυναισθηση να φαινομαι ξενερωτη ή του γλυκου νερου σε εκεινους....εστω και αν αυτο δεν ισχυει οσο φαινομενικα δειχνω ν ειμαι...

Ναι..οι ψευτοτσαμπουκαδες μπορουν να σε μπερδεψουν και νσ θεωρηθουν πιο δυνατοι ακομα κ αν δεν ειναι...(ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα)

Senior Member
    Πιθανοτατα να θελω καποιον πιο δυναμικο απο μενα αλλα συμφωνα με θεωριες οπως αυτη της μαρας λογικα επδ ειμαι ευαισθητη και με πολλη εναυναισθηση να φαινομαι ξενερωτη ή του γλυκου νερου σε εκεινους....εστω και αν αυτο δεν ισχυει οσο φαινομενικα δειχνω ν ειμαι...

Ναι..οι ψευτοτσαμπουκαδες μπορουν να σε μπερδεψουν και νσ θεωρηθουν πιο δυνατοι ακομα κ αν δεν ειναι...(ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα)
    για τους βουτυροχλεχλεδες ποια η γνωμη σου?

Miliva21
    Guest
    Τι εννοεις με αυτον τον ορο??

Εχουμε μπερδευτει τοσο πολυ σε ετικετες που βαζουμε ο ενας στον αλλον...

Τα ατομα που ειναι πιο ευαισθητα και εσωστρεφη πχ μας εχει περασει η κοινωνια να τα βλεπουμε σαν φλωρακια....και αν ειμαστε ετσι κατηγοριοποιουμε τον εαυτο μας εκει....(εγω το κανω)....ενω στην αντιπερα οχθη ειναι οι εξωστρεφεις κ φασοριοζοι οι πιο γαματοι κ δυναμικοι....που στανταρ βλεπουν τους πιο ηπιους ως βαρετους και ξενερωτους

Και αυτο υποστηριξε και η μαρα με την αποψη της οτι μια ευαισθητη γυναικα για καποιον πιο σκληρο ειναι βαρετη

Senior Member
    Γιαννη........στις γυναικες γενικα αρεσουν οι δυναμικοι οπως και στους αντρες οι δυναμικες........αλλα δεν ειναι κανονας αυτο.....Στα περισσοτερα συμφωνω με τη Μαρα, οτι διαβασα δηλαδη γιατι δεν τα διαβασα ολα.....κανεις δεν θελει εναν κακο διπλα του να τον βασανιζει, ομως συμβαινει πολυ συχνα επειδη οι περισσοτεροι και περισσοτερες κακοι/ες ειναι, ειναι στη φυση του ανθρωπου αν δεν προσπαθησει να βελτιωθει. Γι' αυτο ελεγα να βελτιωνομαστε εχτες, δεν μας φταινε τιποτα οι αλλοι....Οσο για σενα, θα επρεπε να εισαι περηφανος αν ησουν το καλο παιδι και οχι να ντρεποσουνα. Αυτες που λενε οτι θελουν κακους η χανουν λαδια η δεν ξερουν τι θελουνε. Οποτε δεν θα 'πρεπε να σε ενδιαφερει μια τετοια.
    Μιλιβα οι ταμπελες στο συγκεκριμενο θεμα χρησιμευουν στην αναλυση, δεν νομιζω οτι ειχε η Μαρα καμια διαθεση να χαρακτηρισει καποιον αρνητικα, το εκανε καλοπροαιρετα.......
    Γιωργο ντροπη σου, δεν το περιμενα απο εσενα, δεν σου αξιζει να εχεις τη γυναικα σου αν σκεφτεσαι να την απατησεις, καλυτερα χωρισε να βρει καποιον καλυτερο. Ελπιζω να μην εχετε παιδακια. Οι περισσοτεροι αντρες βεβαια ετσι ειναι και θα 'πρεπε να ντρεπονται. Αλλο να σκεφτεις καποια και αλλο να σκεφτεσαι να πας με καποια σοβαρα και να εισαι στο τσακ να το κανεις. Δεν σκεφτεσαι πως ενιωσε η γυναικα σου εκεινη τη στιγμη; Της αξιζει να την προδωσεις με αυτον τον τροπο; Καλυτερα χωρισε τωρα να μην χαραμιζεις τη ζωη της αλλο.

Senior Member

α
    Δυναμικος ειναι αυτος που παιρνει πρωτοβουλιες , δεν γινεται ερμαιο των περιστασεων και τιθασευει τα παθη του ...........ενα ατομο ηρεμο φυσικα και μπορει να ειναι δυναμικο , και την ευαισθησια την θεωρω δυναμη , την αναισθησια θεωρω αδυναμια ..................ο τσαμπουκας δεν εχει σχεση με δυναμισμο , ειναι απλως οξυθυμος , και εχει προβλημα διαχειρησης του θυμου του ..........................ενα δυναμικο ατομο θαχει και τις στιγμες αδυναμιας του , δεν γινεται νασαι παντα δυναμικος , ειναι αφυσικο .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δυναμικος ειναι αυτος που παιρνει πρωτοβουλιες , δεν γινεται ερμαιο των περιστασεων και τιθασευει τα παθη του ...........ενα ατομο ηρεμο φυσικα και μπορει να ειναι δυναμικο , και την ευαισθησια την θεωρω δυναμη , την αναισθησια θεωρω αδυναμια ..................ο τσαμπουκας δεν εχει σχεση με δυναμισμο , ειναι απλως οξυθυμος , και εχει προβλημα διαχειρησης του θυμου του ..........................ενα δυναμικο ατομο θαχει και τις στιγμες αδυναμιας του , δεν γινεται νασαι παντα δυναμικος , ειναι αφυσικο .....
    συμφωνω!!!

Senior Member
    ναι γιαβτο γαμο δικιο εχεις? ποσο χρονων παντερυτικες?

27 χρονων παντρευτικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    27 χρονων παντρευτικα
    νεος σχετικα

Senior Member
    Ασε ρε μαρα τωρα θα μας τρελανεις....
    Και εχω αρχισει να εκνευριζομαι.........
    Η χαμηλοβλεπουσα θα τα φτιαξει μονο με τον χαμηλοβλεπουσο......ποση αλλη ετικετα θα βαλεις και ποσα ακομα κουτακια......????

Δλδ εγω που ειμαι χαμηλων τονων οσο ομορφη και αν ειμαι
    δν προκειται ποτε να αποκτησω εναν αντρα οπως τον θελω δυναμικο που να με συμπληρωνει....? Δλδ τα ομοια πανε με τα ομοια και απο κει κ περα ο καθενας ας κοψει το λαιμο του ?

Τεσπα...ο καθενας με τον πονο του....για να δωσω την αποψη μου ηρθα στον νηματοθετη.....

Καταρχας ρε παλικαρι μου 20χρονων εισαι μονο......ολα μπροστα σου τα εχεις.....κατα δευτερον σε καταλαβαινω οταν σου λενε "μη το κηνυγας..μη βιαζεσαι" λες και βιαζεσαι...μπορει να ηθελες απο τα 17 πχ. μια σχεση και να εχουν περασει 3 χρονια οπως λες και να μην εχει κατσει τιποτα.....αλλα σου λενε κατα τ αλλα..."μην βιαζεσαι".......δλδ αν τα τρια χρονια δεν ειναι αρκετα να περιμενεις για να κανεις μια σχεση ή για να σου τυχει κατι ..ποσο ακομα πρεπει να το παιξεις χαλαρος....καμια 20ετια ακομα...??? Σε φαση μεσηλικας?.....40 χρονων κ να λες ακομα θελω να κανω μια σχεση αλλα δεν βιαζομαι....

Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις το κινητρο που σε κανει να θες σχεση....
    Δλδ λες...θελω να κανω σχεση για να νιωθω καλυτερα στη ζωη μου ή κατι τετοιο ...δεν θυμαμαι....μη βλεπεις τη σχεση οτι θα σου αλλαξει τη ζωη...ουτε ως κατι που θα αλλαξει εσενα...μη στηριζεις τη ζωη σου και τον εαυτο σου στην υπαρξη μιας σχεσης...πρεπει να βρεις το νοημα εξω απο αυτην.....

Μετα το θεματακι της αυτοπεποιθησης ειναι λιγακι σημαντικο σε αυτα τα πραγματα....αλλα αυτο το κομματι το ανελυσαν αρκετα τα προηγουμενα μελη στο θεμα σου......οποτε δν θα σταθω εδω τοσο....

Παιζει ρολο να γνωριζεις καινουριες γυναικες....δλδ εισαι σε δραστηριοτητες που εχεις τη δυνατοτητα να γνωριζεις νεο κοσμο? Εισαι δικτυωμενος?...

Αν μπορεις να γνωριζεις καινουριες κοπελες τακτικα ......και την αυτοπεποιθηση του "γ@μαω και δερνω" να μην εχεις....σε πρωτη φαση μετραει το να μην κλεινεσαι στο καβουκι σου...!!!

Μην εισαι αμετοχος...μιλα...συμμετειχε ...οσο μπορεις...κανε πλακα...προσεγγισε...
    Ρε συ μιλιβα συγγνωμη κι ολας εδω και πολυ καιρο ηθελα να στο πω αυτο αλλα δισταζα μηπως και το παρεις στραβα...εσυ πρεπει οντως να εισαι πολυ ομορφη κοπελα πολυ ελκυστικη.δεν ξερω γιατι αλκα κατι τετοιο μου βγαζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιαννη........στις γυναικες γενικα αρεσουν οι δυναμικοι οπως και στους αντρες οι δυναμικες........αλλα δεν ειναι κανονας αυτο.....Στα περισσοτερα συμφωνω με τη Μαρα, οτι διαβασα δηλαδη γιατι δεν τα διαβασα ολα.....κανεις δεν θελει εναν κακο διπλα του να τον βασανιζει, ομως συμβαινει πολυ συχνα επειδη οι περισσοτεροι και περισσοτερες κακοι/ες ειναι, ειναι στη φυση του ανθρωπου αν δεν προσπαθησει να βελτιωθει. Γι' αυτο ελεγα να βελτιωνομαστε εχτες, δεν μας φταινε τιποτα οι αλλοι....Οσο για σενα, θα επρεπε να εισαι περηφανος αν ησουν το καλο παιδι και οχι να ντρεποσουνα. Αυτες που λενε οτι θελουν κακους η χανουν λαδια η δεν ξερουν τι θελουνε. Οποτε δεν θα 'πρεπε να σε ενδιαφερει μια τετοια.
    Μιλιβα οι ταμπελες στο συγκεκριμενο θεμα χρησιμευουν στην αναλυση, δεν νομιζω οτι ειχε η Μαρα καμια διαθεση να χαρακτηρισει καποιον αρνητικα, το εκανε καλοπροαιρετα.......
    Γιωργο ντροπη σου, δεν το περιμενα απο εσενα, δεν σου αξιζει να εχεις τη γυναικα σου αν σκεφτεσαι να την απατησεις, καλυτερα χωρισε να βρει καποιον καλυτερο. Ελπιζω να μην εχετε παιδακια. Οι περισσοτεροι αντρες βεβαια ετσι ειναι και θα 'πρεπε να ντρεπονται. Αλλο να σκεφτεις καποια και αλλο να σκεφτεσαι να πας με καποια σοβαρα και να εισαι στο τσακ να το κανεις. Δεν σκεφτεσαι πως ενιωσε η γυναικα σου εκεινη τη στιγμη; Της αξιζει να την προδωσεις με αυτον τον τροπο; Καλυτερα χωρισε τωρα να μην χαραμιζεις τη ζωη της αλλο.
    Πω πω κατευθειαν θαψιμω ετσι??μα δεν εκανα τιποτα ουτε σι αλλος.μια σκεψη εξεφρασα της
    εκεινης της στιγμης...και μετα ουτε το θυμομουνα
    Πριν πανω στη κουβεντα το θυμηθηκα..κατευθειαν θαψιμω ομως ετσι??που ειναι η ναταλια να με περιλαβη??χαχαχα.. για μια σκεψη και μονο...
    Υ.Γ
    Φυσικα ουτε λογος για τη κοπελα που φερθηκε ετσι...αλλα ειπαμε οι γυναικες εχουν δικαιωμα να κανουν τα παντα ακομα και ξεβρακωτες να κυκλοφορουν.ενω ο ανδρας καταδικαζετε εις θανατον για μια σκεψη και μονο

Miliva21
    Guest
    Δεν το παιρνω στραβα αλλα νμζ μου το εχεις ξαναπει αυτο....μαλλον επδ το λεω εγω γι αυτο δημιουργω αυτη την εντυπωση παρα οτι φαινεται απο καπου αλλου...τωρα θες απαντηση σε αυτο?

Δοξα το θεο προβλημα με την εμφανιση μου δεν εχω .....τελεια δεν ειμαι ....σιγουρα θα μπορουσα να εχω δουλεψει παραπανω το σωμα μου γτ αν και αδυνατη εγω πιασιματακια....αλλα γενικα δν εχω δυσαρεσκεια προς αυτο μ αρεσει αυτο π βλεπω στο καθρεφτη μου..

Ομως αλλα πραγματα θα ηθελα ν διορθωσω πρωτα πιο σημαντικα σε θεμα προσωπικοτητας που θα με κανουν πρωτα απο ολα εμενα να νιωσω καλα

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast