Ερωτας: σχεση εξουσιας η ισοτητας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σχημα λογου ειναι το ' ετερον ημισυ ' , δυο μισα δεν κανουν 1 σε αυτην την περιπτωση , το 1 + 1 κανει ενα .....αμα βρεις το 1/5 σου , εισαι πολυ τυχερος .........αν και εχω δει κατι χημειες , απιστευτες , δεν μπαινουν οροι σε αυτα .....
    Αχχχ....γι αυτες τις απιστευτες χημειες ζουμε......χαχαχαχα

Για μια χημεια ρε γαμωτο...και ας μην ηταν η αγαπημενη μου στο σχολειο...[emoji23] [emoji23]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αχχχ....γι αυτες τις απιστευτες χημειες ζουμε......χαχαχαχα

Για μια χημεια ρε γαμωτο...και ας μην ηταν η αγαπημενη μου στο σχολειο...[emoji23] [emoji23]
    Οντως...

ΑΛΛΑ μού ειχε τυχει να γνωρισω τυπο με τον οποιο θεωρουσα οτι υπαρχει συγκλονιστικη χημεια και τελικα δεν εγινε τιποτα διοτι ειχε αλλα ζητουμενα τα οποια εγω δεν μπορουσα να του προσφερω....
    Και ηταν Ο μοναδικος με τον οποιο ενιωθα τρομερη χημεια... σε σημειο να νομιζουν οι αλλοι γυρω μας οτι ειμαστε ζευγαρι χωρις να ειμαστε...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    .....αμα βρεις το 1/5 σου , εισαι πολυ τυχερος .........αν και εχω δει κατι χημειες , απιστευτες , δεν μπαινουν οροι σε αυτα .....
    Καλα η χημεια ειναι αλλο πραγμα. Κι εγω την εχω ζησει την ερωτικη χημεια, το ηφαιστειο, τα πυροτεχνηματα και δε συμμαζευεται.
    Αλλο η χημεια, αλλο η υγιης σχεση που συζητουσαμε.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλα η χημεια ειναι αλλο πραγμα. Κι εγω την εχω ζησει την ερωτικη χημεια, το ηφαιστειο, τα πυροτεχνηματα και δε συμμαζευεται.
    Αλλο η χημεια, αλλο η υγιης σχεση που συζητουσαμε.
    Αχχχ....σταματηστε....
    Ηφαιστεια....χημεια....πυροτε χνηματα......θα με ξεκανετε βραδιατικα.......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αχχχ....σταματηστε....
    Μα τι έπαθες? :Ρ

Senior Member
    χαχαχαχ εμενα καποτε αυτα με ξεκαναν. Τα ξερεις αλλωστε στα εχω πει.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Ω ναι...χαχα...ετσι ετσι καλα ειστε πειτε μου κ αλλα.....πυροτεχνηματα...μμμμ ναιι...ηφαιστειο.....α χαααααα....χημεια....ναι ναι ναιιιιιιι.....χαχαχαχα

Κανονικο sexting....φτιαχνομαι εγω μονη μου...
    Αχ..ο καθενας με τον πονο του

Senior Member
    χαχαχαχαχααχχ σεξτινγκ λεεει

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Γιατι οι ανθρωποι συναπτουν ερωτικες σχεσεις? Για να αλληλουποστηριζονται και να αλληλοικανοποιουνται μοιραζομενοι τις χαρες και τις δυστυχιες της ζωης, ή μηπως τελικα ο ενας προσπαθει να επιβληθει στον αλλο σε θεματα καθημερινα ή στο κρεβατι?
    Γειά Ιωάννα. Σωστά το έχεις τοποθετήσει το θέμα. Και καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνεις και εσύ, ότι έχεις δώσει και την απάντηση.
    Κανονικά, ένας άνθρωπος, λογικά θα έπρεπε να επιδιώκει την ισότητα, που πηγάζει από την κατανόηση. Στην πράξη βέβαια τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει αυτό, και καταλλήγει σε αμοιβαία καταπίεση ή μονόπλευρη καταπίεση.
    Χρειάζεται κάποιος να ανακαλύψει μόνος τους κάποιες "αρχές" (να το πω έτσι, γιατί δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς). Δηλαδή να έχει τον καθρέφτη του εαυτού του, και να βλέπει τις αντιδράσεις του, να καταλαβαίνει τις πράξεις του, τα συναισθήματά του. Εφόσον έχει κατανόηση του εαυτού του αποκτά ευαισθησία και κατανόηση και για τους άλλους γύρω του. Τότε μόνο μπορεί να δημιουργήσει ισότητα.
    Και πάλι δεν είναι εύκολο αφού θα πρέπει επίσης να βρει ανθρώπους που να ανταποκρίνονται σε αυτό που θα έχει δημιουργήσει. Δεν υπάρχουν όμως πολλοί που να έχουν κάνει στη ζωή τους μια τέτοια προσέγγιση και έτσι είναι πολύ δύσκολο να βρεις άλλους που να σε οδηγήσουν κάπως να βρεις τη σωστή κατεύθυνση, ή ακόμα και να αποτελέσουν τον σύντροφο.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Senior Member

Smile

Αχχχ....σταματηστε....
    θαρθει , θαρθει η χημεια ........εμενα μουρθε στα 25 , τι πυροτεχνηματα , ο χρονος ειχε σταματησει , χαζογελαγαμε μονο που κοιταζομασταν , ................. αμα σου πω οτι ακομη εχω απομειναρια .......το κακο ειναι οτι μετα δεν συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο .....

και εσυ θελεις την οριτζιναλ χημεια , οχι την γεννοσημη , αυτη με τις πεταλουδες στο στομαχι .......................
    Last edited by Macgyver; 25-09-2017 at 09:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μα τι έπαθες? :Ρ
    Θελει το κοριτσι να την χτυπησει κεραυνος ,.............

Senior Member
    το κακο ειναι οτι μετα δεν συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο .....
    Σωστοοοοοοοοοοοος!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Σωστοοοοοοοοοοοος!
    Ναι κ γω το εχω σκεφτει αυτο.... [emoji20]

Senior Member
    Ναι κ γω το εχω σκεφτει αυτο.... [emoji20]
    Ολα τα σκεφτεσαι εσυ ..........οσο κρατησει ομως , ειναι ωραια , το πολυ πολυ τον παντρευεσαι .....η καλυτερη περιπτωση ....

Senior Member
    Ειναι απλο....
    οι ανθρωποι κανουν σχεσεις γτ θελουν συντροφια...εχουν αναγκη για επικοινωνια για νοιαξιμο μοιρασμα και υποστηριξη...θελουν να δωσουν και να παρουν...θελουν να προσδωσουν ενα νοημα στη ζωη τους που το βρισκουν μεσα απο τις σχεσεις του με αλλους.....και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εχουμε ανακη και ψαχνουμε τα παραπανω....
    Τωρα γιατι καταληγουμε να κανουμε χειριστικες σχεσεις....ασταθεις...κακοπο� �ητικες...εξαρτητικες στις οποιες βασανιζουμε τον συντροφο μας και τον ιδιο μας τον εαυτο ειναι και αυτο απλο να το εξηγησεις αλλα ακατορθωτο να το αλλαξεις....

επδ δεν ξερουμε ολοι οι ανθρωποι τον τροπο να κανουμε υγιεις σχεσεις και ισορροπημενες.....και αυτο επδ δεν ειχαμε ολοι την ιδια τυχη να μαθουμε μεσα απο μια ζεστη οικογενεια την ανιδιοτελη αγαπη...την σταθεροτητα στη φροντιδα ...την εμπιστοσυνη....δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι εντελως υγιη προτυπα γονεων να μιμηθουν.....επδ δεν αποκτησαμε ολοι μια ισχυρη αυτοπεποιθηση .....και δεν εξελιχθηκαμε ως ενηλικες ωριμοι και ισορροπημενοι που εμπιστευονται τους ανθρωπους και τους αλλους...και ξερουν να δινουν και να παιρνουν αγαπη....

επδ η ζωη δεν ειναι ροδινη και οι τραυματικες εμπειριες αφηνουν καταλοιπα στο ψυχισμο μας....απωθημενα.....ανασφαλε� �ες....φοβους...κενα....κομπλεξ .....τα οποια ταλαιπωρουν εμας αλλα μας εμποδιζουν και στις σχεσεις μας με τους αλλους......

ειναι πολυ δυσκολο ως γονιος να διαμορφωσεις εναν ανθρωπο ισορροπημενο,ανεξαρτητο,με αυτοπεποιθηση που παταει γερα στα ποδια του....που ξερει να αγαπαει και να εμπιστευεται στο επακρο και μπορει να εκδηλωνει αυτα τα θετικα συναισθηματα στους αλλους....αλλα και αντιστοιχα να δεχεται παρομοια συναισθηματα απο αυτους.......ειναι εως και ακατορθωτο γ μενα ως γονιος να μην υιοθετησεις την παραμικρη δυσλειτουργικη συμπεριφορα απεναντι στο παιδι σου η οποια θα το επηρεασει και θα καθορισει τη μετεπειτα συμπεριφορα του...και να κανεις στην ακρη ή να αφησεις πισω σου τα δικα σου απωθημενα και ελλατωματα....φοβους κ ανασφαλειες...
    αλλα ακομα και αν τα καταφερεις και εισαι ο τελειος γονιος .....οι εμπειριες οπως ειπα και πριν παιζουν κ αυτες σημαντικο ρολο πχ ενας αντρας που μεγαλωσε με πολυ αγαπη απο την οικογενεια του και εχει υιοθετησει θετικα προτυπα συμπεριφορας στην αλληλεπιδραση του με τους αλλους μπορει να κανει μια σχεση με μια γυναικα η οποια πχ βγαινει στο τελος απιστη........πιστευεις οτι ο ιδιος αντρας μετα απο αυτην την εμπειρια του με μια γυναικα που τον κοροιδευε να ειναι ακριβως οπως και πριν.....??? μπορει μετα απο αυτο... στην επομενη σχεση του επδ πληγωθηκε να γινει μισογυνης ... κτητικος και ελεγκτικος η και βιαιος προς τη συντροφο του...υπο τον φοβο οτι και αυτη οπως και η προηγουμενη μπορει να τον απατησει/κοροιδεψει.....

αν πιστευουμε οτι υπαρχει αγαπη....? απο τη στιγμη που την αναζηταμε και την εχουμε αναγκη ολοι οι ανθρωποι ...ας υποθεσουμε πως ναι υπαρχει.....υπαρχει οταν και εφοσον και τα δυο εμπλεκομενα ατομα δινουν νοιαξιμο,φροντιδα,επικοινω νια και ενδιαφερον στον ιδιο βαθμο οσο και παιρνουν.....

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....και ακομα και η μητρικη αγαπη μπορει να εχει στοιχεια ιδιοτελειας......
    Και καπου εκει στην πολυχρονη ωραια σχεση μεταξυ του ολοκληρου και της ολοκληρης ερχεται η καθαρα εντονη σεξουαλικη ελξη με εναν μισο. Οποτε θα πρεπει να ειναι και οι δυο ολοκληρωμένοι και πνευματικα σε επιπεδο να μπορουν να συγχωρούν την σεξουαλικη απιστια.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast