Σκωτσέζικο ντους κ αδιαφορία από γυναίκα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

Σκωτσέζικο ντους κ αδιαφορία από γυναίκα

Καλησπέρα σε όλες κ όλους.

Γνώρισα το καλοκαίρι μια κοπέλα η οποία χώρισε πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση 4 ετών που διατηρούσε με έναν χωρισμένο. Από την αρχή της γνωριμίας μας ταιριάξαμε πολύ. Η επικοινωνία σχεδόν καθημερινή ενώ κάναμε κ αρκετή παρέα με συχνές εξόδους. Υπήρχε πάντα κάτι το ερωτικό στον "αέρα" χωρίς ωστόσο να κάνουμε ποτέ κάτι. Χαζοχαμόγελα με τα αστεία μου, ερωτικό βλέμμα, τυχαία αγγίγματα στο μπράτσο μου από τη μεριά της, ζήλια όταν ήμασταν έξω κ τύχαινε να κοιτάζω κάποια άλλη κλπ κλπ. Η γλώσσα του σώματος δλδ αλλά κ η συμπεριφορά της έδειχναν ενδιαφέρον.

Όλα αυτά μέχρι να φύγει διακοπές στο πατρικό της όποτε κ μετά από μερικές μέρες άλλαξε εντελώς ξαφνικά συμπεριφορά. Γυρνάει από τις διακοπές της κ κάνει μια βδομάδα να μου στείλει ένα μνμ. Τη μια μέρα μου στέλνει φωτογραφίες κ την άλλη δεν απαντά καν στα μηνύματα. Τη μια λέει ότι είμαστε φίλοι κ την άλλη με αποκαλεί "μωρό μου". Τη μια στέλνει φιλάκια κ λέει θα τα πούμε από κοντά κ την άλλη με αποφεύγει λέγοντας ότι έχει δουλειά κ να εξαφανίζεται. Ένα διαρκές σκωτσέζικο ντους δλδ. Τη μια ζεστό κ την άλλη κρύο. Την δικαιολογία μάλιστα για δουλειά τελευταία την επικαλείται όλο κ πιο συχνά κ καταλαβαίνω ότι το κάνει για να με αποφύγει... δείχνει ότι δεν θέλει πλέον ούτε να μιλάμε τόσο πολύ ούτε να βρισκόμαστε. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε μια βδομάδα κ αν δεν επικοινωνήσω μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει ούτε κ αυτή.

Εγώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν την βλέπω τελείως φιλικά κ ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα ακόμα κι αν αυτή επιλέξει να μείνουμε απλοί φίλοι. Όμως για ποιο λόγο αυτό το σκωτσέζικο ντους; Τι θέλει να κερδίσει; Αφού λέει ότι είμαστε φίλοι...

Senior Member
    Τροφοδοτει το εγω της με το να ασχολεισαι μαζι της, προσπαθει να ξεχασει τον πρωην παιζοντας, ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω τι μου φταιει.
    Δωσε χρονο αν θες. Αν ενδιαφερεται πραγματικα πιθανον να το δειξει καποια στιγμη.

*σημειωση
    τα παραπανω ειναι προσωπικη ερμηνεια κ επιδεχονται αμφισβητησης
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Τροφοδοτει το εγω της με το να ασχολεισαι μαζι της, προσπαθει να ξεχασει τον πρωην παιζοντας, ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω τι μου φταιει.
    Δωσε χρονο αν θες. Αν ενδιαφερεται πραγματικα πιθανον να το δειξει καποια στιγμη.

*σημειωση
    τα παραπανω ειναι προσωπικη ερμηνεια κ επιδεχονται αμφισβητησης
    Το υπέθεσα κι εγώ αυτό, ότι παίζει για λόγους επιβεβαίωσης κ αυτοπεποίθησης. Όπως υπέθεσα επίσης ότι μπορεί να θέλει να με κάνει να κολλήσω μαζί της ίσως για να εκδηλωθώ κι εγώ περισσότερο, να την κυνηγήσω. Πως όμως να δώσω χρόνο; Αδιαφορώντας κι εγώ ή κρατώντας μια έστω τυπική επικοινωνία;

Senior Member
    Να προσθέσω επίσης ότι την είχα ρωτήσει αν έκανα κάτι που την ενόχλησε κ άλλαξε συμπεριφορά. Στην αρχή είπε πως όντως ναι κ θα μου πει αργότερα όμως αργότερα μου απάντησε με απότομο τρόπο, είπε πως όλα είναι στο μυαλό μου κ πως είμαι υπερβολικά ευαίσθητος κ δεν τρέχει τίποτα!!!

Senior Member
    πιστευω μια τυπικη επικοινωνια για να βλεπεις τις προθεσεις κ τις αντιφασεις.
    Αν σε κουρασει η συμπεριφορα της μπορεις με καποιο τροπο να το ξεκαθαρισετε.
    Μη πιεζεις οτι την γουσταρεις.
    Ισως θελει να ανασυνταχθει απο τον χωρισμο

αποψη μου
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    . Όμως για ποιο λόγο αυτό το σκωτσέζικο ντους;.
    τωρα μας ρωτας να σου πουμε γιατι ειναι παλαβη;

Senior Member
    ηθελε μια επιβεβαιωση ως γυναικα της το εδωσες και τελος.
    δεν νομιζω τωρα πια να γινει κατι...

Miliva21
    Guest
    Μπορει να ενδιαφερεται και να προσπαθει να σου τραβηξει τη προσοχη....επισης μπορει επδ ειναι προσφατα χωρισμενη να μη ξερει τι θελει.....ή να θελει ακομα τον πρωην ή να μιλανε ακομα και να χανεται.... ή γενικα να μην εχει καλη ψυχολογια και να θελει το χρονο της....ή μπορει αν τη χωρισε ο πρωην να ηθελε να επιβεβαιωθει και να ανανεωθει με ενα καινουριο φλερτ (εσενα) και να μην θελει κτ αλλο.....

Πολλα παιζουν και ολα ειναι υποθεσεις .....εκεινη ξερει τι γντ
    Γνωμη μου μην επικοινωνησεις για λιγες μερες..αφησε την να δουμε αν θα σε ψαξει......αν δεν σου στειλει και θες μια απαντηση ρωτα την ευθεως τι συμβαινει

Senior Member
    Γενικα μου ακουγονται οντως παλαβα αυτα αλλα υπαρχει μια εξηγηση..........μπορει να σε γουσταρει και οταν της ειπες οτι μπορει να μεινετε δυο φιλοι μπορει να μην το αντεξε και να στα κανει αυτα για να κολλησεις.........μπορει ομως και να μη σε γουσταρει καθολου και να προσπαθει να ξεχασει τον πρωην της........αλλιως δεν εχουν λογικη αυτα.........

Senior Member
    Τα εχει ξαναβρει με το χωρισμενο(που μπορει να ειναι και παντρεμενος και να σου ειπε ψεματα απο ντροπη). Σε συντηρει εστω και απο αποσταση στη ζωη της για να τον κανει να ζηλευει και να τη διεκδικει. Επειδη παιζει να την ξαναχωρισει, κραταει και σε σενα τζαστ ιν κεης.

Σημειωση ιδια με του serios
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Τον πρώην της αυτή τον χώρισε επειδή δεν της φερόταν καλά. Η πλάκα πάντως είναι ότι εγώ πέρα απ' αυτό που της είπα, ότι δλδ δεν την βλέπω τελείως φιλικά, δεν έκανα κάτι άλλο. Ήμουν τελείως τυπικός και φιλικός απέναντι της. Ούτε της την έπεσα ούτε την πίεσα. Μόνο μερικά κοπλιμέντα έκανα. Μέχρι εκεί. Και αυτή ενώ τονίζει διαρκώς ότι είμαστε φίλοι μόνο φιλικά δεν φέρεται. Όταν δεν της στέλνω πχ μου κάνει διακριτικά παράπονα ενώ μέχρι και διακοπές πρότεινε να πάμε!!!

Senior Member
    Κοιτα για να σου ριχνει τετοιο φτυσιμο οποτε προσπαθεις να τη συναντησεις, αλλα παρολαυτα να σου πεταει και καμμια ατακα που σε κανει αποδεδειγμενα να τσιμπας, καποιο λογο θα εχει και αυτος δεν ειναι οτι σε θελει.
    Αν ηθελε να παει διακοπες μαζι σου, θα ηθελε να παει και για ενα ρημαδοκαφε μαζι σου.
    Τρεξε μακρια.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Μέχρι να φύγει διακοπές βρισκόμασταν συχνά κ πολλές φορές με δική της πρωτοβουλία. Από τότε που γύρισε μια φορά μόνο της πρότεινα και δέχτηκε. Δεν προσπαθώ να τη συναντήσω. Ίσα ίσα αυτή λέει να τα πούμε από κοντά. Όμως η συμπεριφορά της είναι πλέον μια κρύο κ μια ζέστη κ ώρες ώρες δείχνει πως θέλει να με αποφύγει.

Senior Member
    Γραψτην τελειως και αν αλλαξει σταση και σε προσεγγιζει αυτη επιμονα.... ξεγραψε την και κοιτα καμια αλλη.
    Αν δε σε ενοχλησει, παλι ξεγραψε την και κοιτα για καμια αλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Όμως για ποιο λόγο αυτό το σκωτσέζικο ντους; Τι θέλει να κερδίσει; Αφού λέει ότι είμαστε φίλοι...
    Για μένα, το «γιατί» δε θα είχε και πολλή σημασία. Με τέτοια συμπεριφορά θα είχα απομακρυνθεί.

Page 1 of 2 12 LastLast