Results 1 to 15 of 61
Thread: xmmmmm
-
10-04-2016, 13:08 #1
xmmmmm
Καλημέρα βρίσκομαι σε τέλμα σχετικά με την οικογένειά μου.
Με το σύζυγό μου παντρευτήκαμε από έρωτα που κρατούσε πολλά χρόνια αλλά ήμασταν μακρυά ο ένας από τον άλλον. Δηλαδή δε γνωριζόμασταν ουσιαστικά.
Με το που παντρευτήκαμε και μείναμε μαζί αρχίσαν τα προβλήματα. Η δουλειά του δεν τον ικανοποιούσε και συνέχεια γκρίνιαζε.... Επρέπε να κάνει μια εγχείρηση και όταν τελικά την έκανε, το αφεντικό του βρήκε ευκαιρία και τον έδιωξε.. Από εκεί και πέρα δεν έκανε τίποτα για να βρει καινούργια δουλειά. Αυτός πίστευε ότι έκανε αλλά δεν έκανε αρκετά. Πχ έχει κόλλημα και θέλει παρακάλια για να πάει να κάνει μία ερώτηση σε ένα μπαρ εάν χρειάζονται προσωπικό..
Εγώ δεν έχω σταματήσει να δουλεύω αλλά τα τελευταία χρόνια δυστυχώς είμαι part time.
Μετακομίσαμε σε άλλη πόλη όπου υπήρχε σπίτι και εγώ βρήκα αμέσως δουλειά, και πέρασα και στο Πανεπιστήμιο, και αυτός δε βρήκε τίποτα, ή μάλλον βρήκε αλλά δεν πήρε φράγκο και μετά από 2 εβδομάδες έφυγε...Μετά δεν ξαναέψαξε γιατί σε τρεις μήνες θα πήγαινε εξωτερικό για δουλειά (πηγαίνει κάθε χρόνο)..
Εν τω μεταξύ πάνω σε έναν καυγά όπου ήμασταν μεθυσμένοι σήκωσε χέρι και μετά μυξοέκλαιγε σα μωρό.. Μετά από λίγο ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος... Δε σκέφτηκα το σενάριο να μην το κρατήσω λόγω ηλικίας και λόγω του ότι εγώ δεν είχα ξεμείνει ποτέ από δουλειά....
Αποφάσισα να ξεχάσω το συμβάν μιας και είχε συμβεί μόνο μια φορά και ημουν ακόμη ερωτευμένη..
Γεννιέται το παιδί και αποφασίζουμε να πάει να σπουδάσει κάτι που του αρέσει πολύ , έτσι ώστε να περνάει καλά στη δουλειά του.
Οπότε έμεινα πίσω και ανέλαβα το παιδί. Τη δεύτερη χρονιά των σπουδών του , και αφού είχαμε μαζέψει πολλά χρήματα από τη δουλειά στο εξωτερικό, αποφασίζουμε να μετακομίσουμε στην πόλη που σπουδάζει για να τον βλέπει το παιδί, και γενικά να είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Εκεί ξανασήκωσε χέρι, αυτή τη φορά νηφάλιος, και κλασσικά άρχισε να κατηγορεί τον πατέρα του και να μυξοκλαίει και να λέει πως θα πεθάνει κτλ κτλ
Τώρα έχω γυρίσει στο πατρικό μου και σε λίγο θα φύγουμε για τη δουλειά στο εξωτερικό. Όμως... νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη.. Θέλει παρακάλια για το οτιδήποτε, από το να βρει δουλειά, μέχρι το να κάνει ένα μερεμέτι στο σπίτι, μέχρι να πάμε όλοι μαζί μία βόλτα..Και όταν τελικά θα πάμε αυτή τη ρημαδοβόλτα, θα θυμιθεί να γκρινιάξει για το οτιδήποτε... πολλές φορές πιστεύω πως με βγάζει επίτηδες από τα ρούχα μου..
Από μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση να φιλοτιμηθεί και να σκεφτεί το οτιδήποτε, πρέπει εγώ να είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό μου, το παιδί και για εκείνον... Είμαι τόσο κουρασμένη πλέον που δεν έχω όρεξη ούτε για ένα καφέ να πάω. Το μόνο θετικό είναι ότι έχει αυτή τη δουλειά στο εξωτερικό απ όπου βγαίνουν τα προς το ζην...
Δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, δεν κάθεται σε ένα σημείο, και μέσα στο απίτι επικρατεί μία ατμόσφαιρα τσίτας όπου δεν μπορώ να χαλαρώσω ούτε καν στο μπάνιο (θα έρθει κι εκεί να με πρήξει για κάτι) και συνέχεια μου μιλάει κι εγώ πρέπει όχι μόνο να του μιλάω και ενίοτε να λύνω τα ψυχολογικά του προβλήματα, αλλά και να τρέχω να συμμαζεύω αυτά που αφήνει πίσω του. θέλω κι εγώ πού και πού να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα, ή να αναλάβει το παιδί για να διαβάσω ένα βιβλίο ή να πάω μία βόλτα μόνη μου...
Όταν ήμασταν στο εξωτερικό με είχε σε ένα σπίτι κλεισμένη με το παιδί, και αυτός έκανε τις βόλτες του και έπινε τις μπύρες του. Και με αποκάλεσε υστερική (που ήμουν!) επειδή διαμαρτυρήθηκα...Τώρα που πλησιάζει ο καιρός να ξαναπάω δε θέλω με τίποτα..
Όταν είμαστε έξω σε παρέες είναι πολύ ευχάριστος... Αλλά τι να το κάνω??Όταν είμαστε μαζί έξω θα θυμηθεί όλα τα προβλήματα της ζωής του τα οποία εγώ σαν καλή ψυχολόγος πρέπει να αντιμετωπίσω, και πολλές φορές να αναλάβω..
Δε νιώθω τίποτε πλέον, να φανταστείτε έχω να τον δω ένα μήνα και ούτε που τον σκέφτομαι...
Με έχει κουράσει απίστευτα η συμπεριφορά του και η προσωπικότητά του.
Πρ όλα αυτά ξέρω ότι με αγαπάει (μου το λέει συνέχεια), και ότι το παιδί τον αγαπάει και το αγαπάει και αυτός..
Απλά έχω κουραστεί πολύ με όλα.
Σκέφτομαι έντονα το διαζύγιο, αλλά από τη άλλη (και αυτό που μου λέει και εκείνος) είναι ότι θα είναι κρίμα το παιδί να μην τον βλέπει συχνά.
- 10-04-2016, 13:22 #2
εχει σηκωσει 2 φορες χερι επάνω σου, σου φερεται απαισια γενικα και σε κανει δυστηχισμενη. αν συνεχισεις να συγχωρεις πολυ απλα ανοιγεις δρομο για να τα κάνει αυτα και στο παιδακι σας...
αφου δεν θελεις να πας , μην πας, βαλε ορους και ορια .. προσπαθησε να τον κανεις να καταλάβει.
μην τσιμπας στα μυξοκλαματα ..πρεπει να επιβληθεις στα αυτονοητα...αφου δεν μπορει να το καταλάβει.
μην φτασεις στο διαζυγιο ακομα, δως του μια ευκαιρια τελευταια .. καπου ειχα διαβασει, για να εχεις εναν καλο γαμο πρεπει να εχεις την δυναμη να χωρισεις. εκμεταλευσου το αυτο για να φτειαξεις τον γαμο σου.. αν δεν γινετε ..ε τοτε ναι...καλυτερα μονη σου
10-04-2016, 13:40 #3
Προφανώς αγαπιέστε έτσι το χεις καταλάβει εσύ παίρνεις αγάπη κι έχεις φτερά στα πόδια κι εκείνος δίνει συνέχεια και γκρινιάζει κλασσικά προβλήματα είναι αυτά εγώ δε βλέπω κάτι καινούριο και άλλον να βρεις δε θα σε αγαπάει έτσι και αντε ας πούμε ότι τον αλλάζεις τι θα βρεις ξέρεις υπάρχουν και καλύτερα υπάρχουν και χειρότερα όλοι οι άντρες έτσι είμαστε με ψυχολογικά εσύ δηλαδή αντε και τον αλλάζεις νομίζεις θα βρεις τίποτα καλύτερο? Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον καλύτερο είναι μειωμένες και που θα ψάξεις για να το βρεις για κοίτα γύρω σου να δεις δεν υπάρχουν και πολύ καλύτεροι που να σε αγαπήσουν και σένα και το παιδί και ύστερα είναι και το παιδί τι συναισθήματα θα χει προς τον μίστερ τέλειο δεν τη βρίσκεις την αγάπη εύκολα κούκλα και λέγε ότι θες άμα τι βρεις σφύρα μου κλέφτικα εντάξει ότι δεν έπεσε να σηκώσει χέρι δεν το συζητάμε είναι αυτονόητο αλλά ευτυχώς είσαι κι εσύ ζόρικία κι έτσι εντάξει παλεύεται το πράγμα αλλά την αγάπη κούκλα πρέπει να την εκτιμάς λιγάκι νομίζω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-04-2016, 13:45 #4
rea εχεις δίκιο, και του λεω πολύ συχνα ότι δεν περναω καλα και ότι θα χωρισουμε... τόσο συχνα που πλεον μου απανταει ναι οκ μου το χεις πει αυτό, τιποτ αλλο?
το προβλημα με εμενα ειναι πως δεν ξερω να βαλω ορια σε πρακτικο - καθημερινο επίπεδο...
κι εγω το ιδιο σκεφτομουν... μια τελευταια ευκαιρια.. πιστευω πως κι αυτος το ξερει... αλλά δεν εχουν αλλάξει και πολλά σε πρακτικό επίπεδο..
10-04-2016, 13:48 #5
ναι elis αγαπιόμαστε.. Και ξέρουμε πως ούτε εγώ ούτε αυτός θα αγαπήσουμε κάποιον άλλον περισσότερο..
Αλλά οι σχέσεις πρέπει να είναι λειτουργικές!
είσαι πολύ σωστός, η αγαπη του μου δίνει φτερα... Αλλά δε θα πρέπε να νιώθω έτσι μέσα στη σχέση, υπάρχουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα που με εμποδίζουν να είμαι καλά μαζί του.
10-04-2016, 14:01 #6
10-04-2016, 15:50 #7
Η αγάπη Ρέα μου είναι εκεί που η άλλη έχει βάλει φτερά στα πόδια από αυτή τη σχέση κι ο άλλος έχει ψυχολογικά είναι φως φανάρι ότι την αγαπάει κι έχει ψυχολογικά και επίσης είναι και που δίνει βάρος ο καθένας έτσι πως το έγραψε φαίνεται να το αντέχει πρώτον και δεύτερον ότι ο άλλος ξέφυγε κι εγώ έχω νεύρα ανεξέλεγκτα κάποιες φορές και ψυχολογικά και καταλαβαίνω ότι μπορεί να την αγαπάει με τα ψυχολογικά του μη ξεχνάς ότι ο καθένας έχει μια ιστορία που δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα δηλαδή εγώ πχ δε μπορώ να αγαπήσω φυσιολογικά με τίποτα πλέον μετά από αυτά που έχω περάσει προσπαθώ αλλά τα τραύματα είναι ανοιχτά τέλος πάντων αναρωτησου κι εσύ σε παρακαλώ αν μπορείς να αγαπήσεις φυσιολογικά εγώ πάντως δε μπορώ πλέον πάντα ήμουν ανεπίδεκτος αλλά μέσα στα όρια της ανοχής πλέον έχω ξεφύγει στα ψυχολογικά μου οπότε δεν γίνεται πλέον και να σου πω και κάτι Ρέα μου τα τραύματα δεν κλείνουν ποτέ μάλλον δυστυχώς θα ζήσουμε με αυτά
10-04-2016, 15:57 #8
Με την αγάπη και το πάθος ξεφεύγει ο κόσμος δε ξεφεύγει με τα χλιαρά κι επίσης εγώ είμαι μάλλον πλέον κακοποιήτικος όταν νευριάζω σα να κάνω μπουλινγκ ένα πράγμα αλλά αγαπάω κι εγώ και καταλαβαίνω ότι μπορεί να ξέφυγε γίνεται αυτό δεν είναι σπάνιο και κάλλιστα μπορεί να την αγαπάει
10-04-2016, 16:07 #9
Αφού ξέρεις ότι σ αγαπάει και ξέρει κι εκείνος ότι τον αγαπάς είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον όταν αγαπάω το δείχνω μόλις το εμπεδώσει ο άλλος και το καταλάβει μπορεί να μου πει όλα τα παράπονα του αρκεί να δω στα μάτια του ότι κατάλαβε την αγάπη μου μετά καταλαβαίνω κι ο ίδιος ότι κάνω λάθη και τις αφήνω ελεύθερες δε ξέρω τι κάνει καμία πρώην μου δεν τις παίρνω ποτέ τηλ δε θα τις πάρω ποτέ αρκεί που κατάλαβαν ότι της αγάπησα θα καταλάβεις κι εσύ πόσο σημαντικό είναι αυτό στη ζωή σου να ξέρεις ότι ο άλλος σ αγάπησε μπορεί και να ναι και το πιο σημαντικό από όλα όσα θα δεις και θα ακούσεις ποτέ στη ζωή σου εγώ έτσι περπατάω εδώ και χρόνια
10-04-2016, 16:08 #10
10-04-2016, 16:17 #11
10-04-2016, 16:18 #12
Δεν δικαιολογείται κανένας ούτε εγώ που φωνάζω αλλά έλα που είναι στιγμές που μπορεί να γίνει και απλά εγώ δείχνω κατανόηση αν υπάρχει αγάπη πιο πριν και το παίρνω σα λάθος στιγμή δε θεωρώ ότι ο άλλος είναι πυγμάχος αλλά ένας άνθρωπος σαν κι εμένα που νευρίασε και έκανε μαλακιά όπως κάποιος που παίζει τζόγο δεν κάνει για σπίτι αλλά πολλοί έχουν οικογένειες γι αυτό λέω ας τον χωρίσει ας κάνει ότι θέλει αλλά να ξέρει και τι γίνεται θα πρέπει να ψάξει αρκετά για να βρει καλύτερο και που θα βρει είναι το θέμα
10-04-2016, 16:19 #13
10-04-2016, 16:24 #14
Ρε κορίτσια εγώ αγαπάω βαθιά αλλά είμαι και μαλακάς με όποια κάνω σχέση καιρό δε μ αντέχει όποτε τις λέω κατάλαβες ότι σ αγαπάω άμα το κατάλαβες είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις συνήθως με παρατάνε τώρα για σένα η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί που θα ψάξεις να τον βρεις τον καλύτερο δεν ξέρω όπου και να ψάξεις δε θα βρεις εύκολα στα γυμναστήρια ξέρεις στις ταβέρνες στα μπαρ σε βραδιά ποίησης σε βιβλιοθήκη από το ίντερνετ που θα ψάξεις να δεις δεν υπάρχει τίποτα
10-04-2016, 16:27 #15
Αυτό λέω ρε παιδί μου προσπαθήστε να το λειτουργήστε την σχέση μη χωρίσετε κρίμα είναι γτ μετά δύσκολα τα πράγματα
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια