Καταθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Καταθλιψη

Καλημέρα στο φόρουμ. Σταδιακά βρέθηκα σε αυτό το σημείο που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω, δεν μου κάνει όρεξη πια να ασχοληθώ με αυτά που με γέμιζαν χαρά. Πάσχω βεβαια από τρομερές αϋπνίες αλλά όταν με παρει ο ύπνος κάνω ποιοτικό και μακράς διαρκείας ύπνο. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή σήμερα αλλά η διάθεση μου στα τάρταρα. Νιώθω πολύ μόνη σε όλο αυτό το βουνό

Senior Member
    Δεν εισαι η μονη...ειδικα εδω μεσα. Κανεις ψυχοθεραπεια;

Senior Member
    Τι συμπτωματα ειχες;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Junior Member
    Κάνω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη, 20 λεπτά κρατάει η συνέδρια μας κάθε φορα. Μια ήμουν καλά και δεν είχα τι να πω, μια να μου αλλάξει απλά τα χάπια. Μήπως να κάνω ψυχοθεραπεία με κάποιο ψυχολόγο γιατί με τον ψυχίατρο μου λέμε τα βασικά. Είμαι ευχαριστημένη στο γεγονός του ότι ο,τι τον χρειαστώ θα τον βρω στο τηλ.

Junior Member
    εχω διαγνωσθεί από τον γιατρό μου με διπολική διαταραχή. Μου δίνει όμως αντιψυχωσικά και ένα αντικαταθλιπτικό που άρχισα σήμερα. Τα συμπτώματα μου είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά χαρά, μόνο στο φαγητό. Έκανα και γυμναστηριο αλλά και αυτό σιγά σιγα με κούρασε. Ούτε ταινίες βλέπω, άντε να κάνω στα μάγαζια καμία βόλτα αλλά όχι όπως παλιά που ενθουσιαζομουν στις βόλτες μου. Κάθομαι απλά στο κρεββάτι και περιμένω να φτιαξει λίγο η διάθεση μου, μια με το φαγητό μια με κανένα παιχνίδι με το σκύλο μου

Senior Member
    Καταθλιψη εμφανισες μονο ;
    Εφοσον ξεκινησες αγωγη ..και δεν ειναι κ ο ιδιος ψυχοθεραπευτης
    καλο θα ειναι να επισκεφτεις κ εναν ψυχολογο ναι.

Senior Member
    Το αντικαταθλιπτικο θελει περιπου 25-30 μερες για να νιωσεις τη διαφορα και να κανετε επανεκτιμηση. Υπομονη και παλεψε το με ολα τα μεσα, ψυχοθεραπεια, αγωγη και οταν νιωσεις δυνατη ασκηση, εργασια, χομπυ, διατροφη και ο,τι μπορεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Ναι, κατάθλιψη, έχω περάσει στο παρελθόν από οδυνηρές κρίσεις πανικού, αλλά αυτές ανήκουν εκεί για την ώρα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Το αντικαταθλιπτικο θελει περιπου 25-30 μερες για να νιωσεις τη διαφορα και να κανετε επανεκτιμηση. Υπομονη και παλεψε το με ολα τα μεσα, ψυχοθεραπεια, αγωγη και οταν νιωσεις δυνατη ασκηση, εργασια, χομπυ, διατροφη και ο,τι μπορεις.

Ευχαριστώ για την προτροπή υπομονής