Results 1 to 2 of 2
Thread: χρόνια κατάθλιψη-Μυτιλήνη
-
23-12-2017, 12:23 #1
χρόνια κατάθλιψη-Μυτιλήνη
παιδιά καλησπέρα..δεν ξέρω αν εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για να κάνω αυτή την ερώτηση αλλά ειμαι απελπισμένος..ύστερα απο 10 χρόνια πραγματικής αδράνειας, απόλυτης εξάρτησης από τα άτομα, αφότου έχω παρατήσει σχολή, οικογένεια και κινδυνεύω πλέον και με φυλάκιση λόγω αδυναμίας μου να διευθετήσω το θέμα με την αναβολή στον στρατό, αποφάσισα πως πρέπει να πάω σ έναν ψυχολόγο...δεν θέλω να πάρω χάπια επειδή γνωρίζω πως η κατάθλιψη μου έχει άλλο υπόβαθρο, και το βιολογικό αποτελεί το αποτέλεσμα του..
απλώς έχω καεί από διάφορους κακούς ψυχολόγους ανά καιρούς, και βρίσκομαι πλέον στη Μυτιλήνη.
Θέλω να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιον ειδικό σε τέτοια θέματα, με πραγματική κατανόηση και όρεξη..
για καταθλιπτικούς με κακά βιώματα ένας κακός ψυχολόγος μπορεί να μας οδηγήσει και σε αυτοκτονία...
το να γράψω εδώ, είναι τελευταία μου απόπειρα, είμαι απελπισμένος
αδυνατώ να ψάξω ονλαιν με άλλο τρόπο μιας που δεν έχω ιδέα τι και πως...
σημειώνω πως τόσα χρόνια προσπαθω να μπω σε πρόγραμμα ψυχοθεραπείας αλλά οι εμπειρίες μου απότι καταλάβατε δεν ήταν θετικές ούτε επί αυτού του τομέα..σπανίζει να βρεις καλόν θεραπευτή..τα πτυχία για μόστρα τα χουν συνήθως...
παρακαλώ αν ξέρετε κάποιον ψυχολόγο και με προσωπική εμπειρία δική σας εδώ μυτηλίνη...πείτε μου...
- 23-12-2017, 16:18 #2
ελα βρε φιλε, πια σχολη εισαι? εγω ειμουν επιστημων της θαλασσας........... εμενα τα φαρμακα με ειχαν σωσει οταν ειμουν φοιτητης μπωρεσα και διαχειριστικα τη καταθλιψη σταθηκα στα ποδια μου και πηρα το πτυχιο μου....
υπεροχο μερος η μυτηλινη.... ποσο θα ηθελα να ειχα χρηματα να ερχομουν μια βολτα απο εκει....... 6 χρονια εχω να πατησω στο νησι........
για το στρατο μη κολας απλα θα τους πεις οτι εχεις καταθλιψη και θα παρεις αναβολη αν δε θες να υπηρετησης