Results 16 to 23 of 23
-
25-09-2017, 01:26 #16
- 25-09-2017, 01:31 #17
Δεν ειναι ωραιο παντως στο διαδικτυακο χωρο. Κρατας τυπους και αποστασεις ενω μιλαμε για ενα προσωπικο σου ζητημα σα φιλοι.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
25-09-2017, 01:35 #18
25-09-2017, 01:36 #19
Συμβουλη ηταν οντως.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
05-10-2017, 01:12 #20
Καλησπέρα, να αναφέρω μια μικρη ιστορία την οποία βιώνω και νιώθω περίεργα.. λοιπόν, έφτασα στην Κεφαλονιά με τον αδερφό.μου, την περασμένη δευτέρα, έκατσε μεχρι την Πέμπτη που βγαίναμε κάθε μέρα και λέγαμε πράγματα που δεν είπαμε ποτέ .. δεν ήμασταν ποτέ δεμένοι , ήταν και μια κοπέλα εκεί στα δωμάτια όπου αυτή είναι σε ένα τμήμα της σχολής δίπλα από το δικό.μου.. και ήταν τόσο φιλική και ζεστή μαζί.μου, είχα 2 χρόνια να ζήσω έτσι.. γενικά να έρθω σε επαφή με κοπέλα και να μιλήσω μαζί της.. .μου έλεγε θα σε φροντίσω εγώ θα κάνουμε παρέα κλπ κλπ , έφυγε για μια εβδομάδα να κατέβει Αθήνα για κατι δουλειές.. μετά την Παρασκευή έρχονται 3 άτομα οι δύο γνωρίζονται και είναι φίλοι.. και μια κοπέλα 18 ετών, σχετικά όμορφη και συμπαθητική έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο, πλέον έρχεται στο δωμάτιο μου.καθεται μαζί μου ξαπλώνουμε λίγο.μαζι, γελάμε λέμε βλακείες κλπ.. βγαίνουμε σχεδόν κάθε ημέρα όλοι.μαζι ... Το θέμα ποιο είναι στην ιστορία αυτή ? Ότι για κάποιο λόγο κόλλησα με την άλλη κοπέλα η οποία έφυγε για μια εβδομάδα, μου έδωσε τον αριθμό της και εγώ τον δικό.μου, της έστελνα μηνύματα και δεν απαντούσε αλλά πήρε σήμερα να δει εάν είναι όλα.καλα .. έχω κολλήσει μαζί της, όσο νιώθω ότι θα έρθει και θα γνωρίσει τους υπόλοιπους και θα κάνουν όλοι μαζί πάρεα με αγχωνει για κάποιο λόγο, νιώθω μεγάλη ζήλια.. γενικά δεν είμαι.ομως, μοιράζομαι τα πράγματά μου με τους άλλους πάντα, για να πάρω σε αντάλλαγμα.. κάνω παρέα κάθε μέρα με τα παιδιά, είχα χρόνια να βγω κάθε μέρα για κλαμπ καφέ κλπ.. το.περασμενο Σάββατο , πήγαμε όλοι.μαζι σε ένα κλαμπ, ήμασταν κάπου 5 αγόρια και 1 κορίτσι, αυτό που ήρθε τελευταίο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια , δεν είχα όρεξη να χωρεψω κλπ, ποτέ δεν το έκανα, όλοι στην παρέα θα χόρευαν κλπ και εγώ τίποτα, κάθομαι πίνω καπνίζω αυτό.. είμαι πάντα ο ξενερωτις της παρέας ΓΙΑΤΙ? έχω βρει ένα αδύναμο σημείο στον εαυτό.μου όπου εάν το προσπεράσω για πάντα μπορώ να είμαι ο καλύτερος στης παρέας πιστευω.. όσο έχω από πίσω κάτι το οποίο που με ενοχλεί, η κάποιο πρόβλημα όπως παλιότερα δεν είχα λεφτά, κοπέλα κλπ και τα σκέφτομαι όλα τα προβλήματα, δεν έχω όρεξη να μιλήσω μπροστά στους άλλους, να χωρεψω κλπ... Τι να κάνω τι προτείνεται? Με βασανίζει αυτό, με σκίζει πραγματικά...
05-10-2017, 10:01 #21
καταρχην παρ'το ηρεμα με την κοπελα που γνωρισες.Νιωθω οτι προσπαθεις να μεταβιβασεις την προσκολληση που ειχες στους γονεις σου στην κοπελα αυτη.Προσπαθησε να παρεις την ζωη σου στα δικα σου χερια και μονο.Η φοιτητικη περιοδος,οταν εισαι μακρυα απο την οικογενειακη φωλια ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να σταθεις στα ποδια σου,να βρεις ποιος εισαι και τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις.Για μενα αυτο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο οποιοδηποτε πτυχιο.Δεν ειναι αναγκαστκο να χορεψεις η να κανεις οτι κανουν ολοι οι αλλοι.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα.Το μοναδικο που ειναι σιγουρο για ολους ειναι πως αν προσπαθησουμε μπορουμε να καταφερουμε ολα οσα θελουμε
05-10-2017, 18:08 #22
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, απλά με παίρνει σήμερα τηλέφωνο και μου λέει ότι.θα έρθει αύριο τελικά, και σκέφτομαι ότι Παρασκευή βγαίνουμε όλοι μαζι.. και απλά νιώθω πολύ χάλια.. επειδή όλοι στην παρέα την πέφτουν σε όλες .. ακούστε τώρα.. ούτε που την ξέρω και νιώθω ζήλια μεγάλη.. δεν ξέρω τι έχω πάθει με καταστρέφει..
20-01-2018, 23:05 #23
τελικα πηγες κεφαλονια?