Results 16 to 30 of 35
-
25-09-2017, 01:35 #16
Τι να πω, καλο κουραγιο! Απορω με τη μαμα σου πώς την εφερε στο σπιτι σας και χωρις αγωγη και με ενα μαχαιρι διπλα της και ολα αυτα τα σεναρια. Δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο σεριος. Και αν ο γιατρος αρνηθει να γραψει αγωγη χωρις να δει την ασθενη, παρουσιασε το σαν εντολη του παθολογου, αν τουλαχιστον δεχεται να τη βλεπει παθολογος..
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 25-09-2017, 01:45 #17
Απ' ότι έχω καταλάβει φοβάται.
Φοβάται τι θα πουν συγγενείς "έβαλε στο ψυχιατρείο τη μάνα της", ή ντρέπεται για το τι θα πει η γειτονιά, ή τη φοβάται και την ίδια κιόλας. Κάτι απ' αυτά πιστεύω.
Αποφεύγει τη συζήτηση του θέματος και λέει όλο "άστηνα μεγάλη γυναίκα είναι".
25-09-2017, 01:56 #18
Παντως λογικο να φοβαστε αλλα σπανια τα ατομα με σχιζοφρενεια γινονται επιθετικα ειδικα μια 80 χρονη γιαγια που δεν ξερω ποση μυικη δυναμη εχει.
Σαν σχιζοφρενης κ εγω δεν ειμαστε εν τη γεννεσει ανθρωποι διαβολικοι οπως μας παρουσιαζουν αλλα αντιμετωπιζουμε μια παθηση που εχει αυτα τα συμπτωματα.
Η αληθεια ειναι οτι η γιαγια σου υπεφερε πολυ στην ζωη της αν περασε κ καρκινο.
Συμπεριφερθητε της ανθρωπινα χωρις να την χαρακτηρισετε με την ταμπελα σχιζοφρενης-δολοφονος.
Τωρα βλεπετε απλα μια παθηση κ οχι εκεινη που ειναι πραγματικα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-09-2017, 02:14 #19
Καλησπερα και απο μενα , ειμαι η αδερφη του Alithinou.
Η γιαγια μας ηταν αρρωστη απο την πολυ νεαρη της ηλικια. Ειχε προσπαθησει να θαψει ζωντανη την μητερα μου οταν εκεινη ηταν παιδι και τελικα την εσωσε τελευταια στιγμη η προγιαγια μας ..η μητερα μου ετσι μεγαλωσε μακρια απ την μανα της (την εν λογω γιαγια) Αυτο εν το μεταξυ το εμαθα πολυ προσφατα απο μια θεια μας , δεν το γνωριζα. Αρα ναι ηταν επιθετικη και μπορει να ξαναγινει οταν θα τα βαλει με καποιον που αδυναμο απ αυτην. Δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο σοβαρη ηταν η κατασταση της ..ελεγα απλα πως ειναι ενας πολυ κακος ανθρωπος που μεγαλωνοντας εχασε και τα λογικα του !
ΚΑνεις δεν ειχε κανει τον κοπο να με ενημερωση πως υπαρχει καμπανακι απο γιατρο για σχιζοφρενεια και πως ειναι πρακτικα επικινδυνη.
Η παθητικοτητα της μητερας μου ολα αυτα τα χρονια σε πολυ σοβαρες καταστασεις μου φαινεται επισης επιφοβη. Αυριο θα μιλησω με κοινωνικη υπηρεσια ΧΩΡΙΣ να το γνωριζει η μητερα μου για να βρεθει λυση στο θεμα της γιαγιας . Εχω εναν γιο στην εφηβεια στο ιδιο σπιτι και δεν μπορω να αφησω το παιδι μου να περναει κι αλλα! Εχει περασει ηδη αρκετα..ο πατερας του ηδη για παραδειγμα νοσηλευεται στο Δαφνι τον τελευταιο μηνα! Περα απ το ψυχολογικο ομως φοβαμαι και για την σωματικη του ακεραιοτητα αυτου και ολων μας εδω μεσα.
Σκεφτηκα να παρω το 197 . Επαιρνα και πριν τηλ μιας και λεει οτι ειναι 24/7 αλλα δεν το σηκωσε κανεις . Θα παρω και αυριο. Υπαρχει καποια αλλη κοιν. υπηρεσια για να απευθυνθω? Ξερεις καποιος καλυτερη λυση ?
25-09-2017, 02:23 #20
Ψαξε πληροφοριες για "εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση". Προτεραιοτητα ειναι ασυζητητι το ανηλικο παιδι σου.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
25-09-2017, 02:26 #21
Σίγουρα προσπαθούμε να της φερόμαστε όσο καλά μπορούμε. Κάποιοι τουλάχιστον.
Απλά ξέρεις τι ? Της λέω καλημέρα, καληνύχτα, της μιλάω ωραία, αλλά όσο να ναι δε μπορούμε και να κάτσουμε να συζητάμε.
Γιατί αν και η ίδια έχει πολλά που θέλει να πει, αυτά είναι πράγματα για το τι έκαναν άνθρωποι στο χωριό πριν 20,30, και 40 χρόνια, που δεν τους έχω δει ποτέ μου.
Μια φορά θα κάτσεις να την ακούσεις, αλλά άμα σου λέει και συνέχεια για ανθρώπους που δε ξέρεις τίποτα, δε μπορείς να συμμετάσχεις. Πχ το αν παντρεύτηκε η κόρη του Τάδε που δεν έχω δει ποτέ ούτε αυτόν και ούτε και τη κόρη του.
25-09-2017, 02:29 #22
Ε καλα τι να πει κι αυτη, ιστοριες απο το χωριο θα πει, αμα ελεγε για τις νεες τασεις της μοδας θα ηταν ακομα πιο κουλο. Παντως αφου ακομα εχει στιγμες που μπορει και σου λεει ιστοριες χωρις να πιστευει οτι θελεις να της κανεις κακο, παλι καλα να λες, ας ειναι και ιστοριες για τη μαριγουλα που παντρευτηκε τον μπακαλη.
25-09-2017, 02:31 #23
Ουτως η αλλως αυτες οι ιστοριες καταλληγουν παντα σε κοσμο που της εχει κανει μεγαλο κακο και ευφανταστες καταρες για ολους νεκρους ή ζωντανους. Δεν ειναι πως απλα δεν μπορεις να ακους της βαρετες ιστοριες μιας γριουλας ..ειναι η ενεργεια της που σε παιρνει και σε πνιγει οταν αρχιζει να βριζει-φωναζει και καταριεται συνεχως τους παντες ακομα και για ιστοριες πριν 50 χρονια.
25-09-2017, 02:32 #24
Ασε που ξερεις απο πριν πως τα πιο πολλα τα χει φανταστει κιολας
25-09-2017, 02:35 #25
Πάλι καλά λοιπόν.
Έχω καταλάβει ότι νιώθει αδικημένη από ανθρώπους απ' το χωριό από πολύ παλιά. Ίσως και αυτό να τη πειράζει. Επίσης της λείπει το σπίτι της στο βουνό. Λέει ότι θάφτηκε στην Αθήνα και θέλει να γυρίσει πίσω. Αλλά μόνη της δε θέλει να πάει, θέλει να πάρει και τη μητέρα μου μαζί της. Η μητέρα μου της λέει να μη πάει εκεί στην ερημιά να μείνει μόνη της ώστε άμα της συμβεί τίποτα να έχει ανθρώπους κοντά της. Αλλά δε πρόκειται πιστεύω να μας παρατήσει για να πάει με τη γιαγιά στο βουνό.
25-09-2017, 02:35 #26
Α μαλιστα. Αμαρενα διαβασε αυτο ολοκληρο αν θελεις, ειναι γραμμενο απο νομικο.
http://www.provataslaw.gr/%CE%B1%CE%...E-%CE%BA%CE%BBEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
25-09-2017, 02:36 #27
25-09-2017, 02:38 #28
Ακομα και η εξεταση θελει 3 υπογραφες? Ή ο εγκλεισμος?
25-09-2017, 02:38 #29
25-09-2017, 02:38 #30