Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Banned

Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων!

Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα, καλώς ή κακός, με αφορμή ενός μέλους του black adder, που ουσιαστικά υπέδειξε πως είμαι ένας, όχι ο μοναδικός, που χάλασε το θέμα και κανονικά χρειαζόμουν διαγραφή, καθώς κατέστρεψα ένα θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με ανέφερε, απλά ξέρω πως είμαι ένας από αυτούς, που λανθασμένα, έφτασε σε αυτό το σημείο το θέμα και από την δική μου την μεριά. Όμως δεν είμαι ο μοναδικός που έχω καταστρέψει θέματα, αν ανατρέξει κανείς στο δικό μου θέμα "Gay Pride", θα δει την ειρωνεία, από τον elis και την ρεμεντυ, ήδη από το δεύτερο σχόλιο, του νήματος. Όμως δεν θέλω να ανατρέξω σε αυτά, απλά τα αναφέρω. Εγώ σας ρωτάω ξεκάθαρα, όλα τα μέλη, ανεξάρτητα αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα ή όχι. Επειδή δεν θέλω να γίνω γραφικός σαν τον M87, που έγινε ολόκληρο νήμα, για να φύγει, ούτε θέλω να φτάσω μέχρι σε εκείνο το σημείο, να γίνονται νήματα για να φύγω. Σας ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα, λιτά και περιεκτικά, είμαι εγώ το πρόβλημα, που δεν γίνονται σωστές συζητήσεις στο φορουμ; Θεωρείτε πως πρέπει να διαγραφώ; Σας ρωτάω με όλη την ειλικρίνεια, χωρίς καμία ειρωνεία. Αν μου πείτε να φύγω, την επόμενη ημέρα έχω στείλει email, για να διαγραφώ και δεν σας κάνω καμία πλάκα. Ακόμη και στο τελευταίο θέμα μου "Απωθημένα!", λίγα μέλη απάντησαν πάνω στο θέμα. Αν θεωρείτε πως δεν έχω θέση εδώ ή αν δεν είμαι χρήσιμος, απλά να το αναφέρετε, γι'αυτό θέλω τις απόψεις σας, όλων. Θέλετε να φύγω ή να μείνω; Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, πάνω στο ερώτημα.

Senior Member
    Τι πάθατε ολοι με τις διαγραφές;
    Τελοσπαντων. Δε ξερω τι εχει συμβει σε άλλα θεματα καθως δεν τα εχω διαβασει και αυτα που λες.
    Το ιδιο θα πω και σε σενα οπως και στο κυκνο και σε καθε μελος. Ηρέμησε, ενα φόρουμ ειναι ρε παιδια.
    Δε μπαινουμε για να κοντραριστουμε. Τι παθαινετε; Αν τσακωνομαστε κι εδω μεσα καλα κρασια...
    Πάντως, κι εσυ ο ιδιος/α ενω πολλες φορες υποστηριζεις οτι ο καθενας εχει την αποψη του εδω μεσα δε βλεπω να το τηρεις κανοντας το θεμα..
    Οσον αφορα εμενα, δν αντιμετωπιζω τιποτα μαζι σου και μου αρεσει που εχουμε διαφωνησει κιολας. Εισαι ενα μελος με συγκροτημενη αποψη για τα θεματα ειτε διαφωνουμε ειτε συμφωνουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Τι πάθατε ολοι με τις διαγραφές;
    Τελοσπαντων. Δε ξερω τι εχει συμβει σε άλλα θεματα καθως δεν τα εχω διαβασει και αυτα που λες.
    Το ιδιο θα πω και σε σενα οπως και στο κυκνο και σε καθε μελος. Ηρέμησε, ενα φόρουμ ειναι ρε παιδια.
    Δε μπαινουμε για να κοντραριστουμε. Τι παθαινετε; Αν τσακωνομαστε κι εδω μεσα καλα κρασια...
    Πάντως, κι εσυ ο ιδιος/α ενω πολλες φορες υποστηριζεις οτι ο καθενας εχει την αποψη του εδω μεσα δε βλεπω να το τηρεις κανοντας το θεμα..
    Οσον αφορα εμενα, δν αντιμετωπιζω τιποτα μαζι σου και μου αρεσει που εχουμε διαφωνησει κιολας. Εισαι ενα μελος με συγκροτημενη αποψη για τα θεματα ειτε διαφωνουμε ειτε συμφωνουμε.
    Φυσικά και έχει ο καθένας την άποψή του. Απλά με ενόχλησε και το λέω ανοιχτά, ότι δεν συμμετείχαν πολλά μέλη στο τελευταίο θέμα μου ή αντιμετωπίζομαι με εχθρότητα, καθώς όπως υποστηρίζει το παραπάνω μέλος που ανέφερα, είμαι και ένας από αυτούς που κατέστρεψαν ένα θέμα, οπότε σας ρωτάω ξεκάθαρα, αν θέλετε να μείνω ή να φύγω. Αν η πλειοψηφία, είναι να φύγω, τότε την επόμενη μέρα έχω στείλει email, διαγραφής και αυτό το λέω, με το χέρι στην καρδιά και δεν κάνω καμία πλάκα.

Senior Member
    Μπορει να μην εχουν να πουν κατι στο θεμα που ανοιξες. Μηπως υπερβαλεις τωρα κι εσυ;
    Εγω δεν εχω θεμα κ δεν θα ηθελα να φυγεις.
    Τωρα, εσυ ξερεις.

Banned
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Μπορει να μην εχουν να πουν κατι στο θεμα που ανοιξες. Μηπως υπερβαλεις τωρα κι εσυ;
    Εγω δεν εχω θεμα κ δεν θα ηθελα να φυγεις.
    Τωρα, εσυ ξερεις.
    Γενικότερο είναι το πρόβλημα Μαρία, όχι μόνο στο θέμα. Περιμένω τις απόψεις σας παιδιά, όποιες και να είναι.

Senior Member
    ασχετα με τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει με εσενα και διαφορα μελη, δεν θεωρω οτι εχει δουλεια κανενας μας να σου λεει αν θα φυγεις η θα μεινεις.
    θεωρω οτι πρεπει να φυγεις οποτε το θελεις εσυ, η οποτε συμπληρωσεις τον ανεκτο αριθμο παραβιασεων , οπως και ολα τα μελη.
    οποτε απευθυνσου στην διαχειριση και ρωτα αν κοντευεις.

Senior Member
    Eν Οιδα, μια χαρα μελος εισαι!!!
    Απο τους σοβαρα σκεπτομενους και επιχειρηματολογουντες!
    προσωπικα χαιρομαι να συζητω και με σενα οπως και με αλλα μελη!

Εισαι απο τα μελη που συζητουν προσγειωμενα για διαφορα θεματα και οχι μονο πως θα ριξουν τη γκομενα...
    Επομενως, μην αναλωνεσαι σε ατοπες σκεψεις...Δεν ποσταρεις καλυτερα κανενα θεμα να συζητησουμε επι της ουσιας?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Οπωσ ήρθες γτ το ήθελες έτσι θα συνεχίσεις δε σε καλέσαμε μόνος σου ήρθες κ μία συμβουλή προσπάθησε να βρεις το δρόμο σου εγώ δε δίνω ψήφο σε κανένα η ζωή είναι αγώνας οποίος θέλει αγωνίζεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Εγω νομιζω οτι μονος σου πρεπει να παρεις αυτη την αποφαση....ο καθενας μας βρισκεται εδω επδ το θελει και εχει το δικαιωμα να μεινει ή να φυγει ανα πασα στιγμη οποτε το θελησει....κανενας μας δεν θα σου πει κατσε ή φυγε.....

Κ γω που ειμαι εδω πχ σκασιλα μου αν με συμπαθουν ή οχι...και αν με αντιπαθουσαν θα συνεχιζα να μενω απο τη στιγμη που μου αρεσει να γραφω την αποψη μου....σιγα μη τους ζητησω και την εγκριση......

Το οτι πολλες φορες η αποψη σου δημιουργει διαφωνιες δεν ειναι κακο για μενα...καλο ειναι οταν ακουγεται και μια αλλη αποψη και δημιουργειται αμφισβητηση... γτ η αμφισβητηση οδηγει στη γνωση μεσω απο τον διαλογο και την αντιπαραθεση...και ειναι κατι εποικοδομητικο (τουλαχιστον οταν αυτη η αντιπαραθεση δεν καταληγει σε βρισιες .... σε ατοπα παραδειγματα ....σε νευρα και σε προσωπικες επιθεσεις κατα των μελων.....!!!!!!!!!!!)

Μπορεις πιστευω μονος σου να κρινεις τι θες να κανεις με το να σκεφτεις αν εσενα προσωπικα σου κανει καλο να βρισκεσαι εδω....αν η επαφη σου με αλλα μελη σε βοηθαει να νιωσεις καλυτερα και σου δινει λυση στα προβληματα σου...ή να σιγουρευτεις οτι ερχεσαι εδω πχ για να βοηθησεις...να ανταλλαξεις γνωμη μεσα απο το σεβασμο και την ανεχεια στη διαφορετικοτητα των αλλων και οχι για να εκτονωσεις ορισμενα πιθανα αρνητικα συναισθηματα που σου εχουν μεινει ως καταλοιπα απο τη κοινωνια και απο τη καθημερινη σου ζωη.....

Τελος μη περιμενεις να συμμετεχουν απαντες στα θεματα σου καθε φορα...ο καθενας μας συμμετεχει οπου θελει και οπου νομιζει οτι το θεμα τον ενδιαφερει και οτι μπορει να δωσει λυση...ουτε εγω συμμετεχω στα θεματα ολων καθε φορα αλλα δεν το κανω επδ εχω καποια αντιπαλοτητα με καποιον αλλα επδ πιστευω οτι στο.συγκεκριμενο θεμα δεν θα μπορουσα να βοηθησω

Banned
    Το πρόβλημα είναι παιδιά, πως θα χρειαστεί κάποια στιγμή, να έρθει και να ανοίξει ένα θέμα για να φύγω, είτε η ρεμεντυ (που ειρωνεύεται, ακόμη και σε μία απλή ερώτηση, δηλαδή έλεος με το κόμπλεξ της), είτε οποιοδήποτε άλλο μέλος. Ο Μ87, αν και δεν τον έχω διαβάσει πολύ, γιατί διαφωνώ σχεδόν σε όλα, ό,τι αναφέρει, δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο θέμα, για να φύγει, επειδή παρεμβαίνει κλπ, αν λοιπόν θεωρείτε πως σας ενοχλώ και εγώ, θα πρέπει να το πείτε ξεκάθαρα, γι'αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα, όχι να φτιάχνω θέματα όπως τα "Απωθημένα!", αλλά να μην συμμετέχει κανένας, τότε δείχνετε την αντιπάθειά σας και εγώ την εισέπραξα, άρα γι'αυτό κάνω ένα ξεκάθαρο ερώτημα και θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση και κάτι τελευταίο ρεμεντυ, εύχομαι κάποτε να ευτυχίσεις στην ζωή σου και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου, όποια και να είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το πρόβλημα είναι παιδιά, πως θα χρειαστεί κάποια στιγμή, να έρθει και να ανοίξει ένα θέμα για να φύγω, είτε η ρεμεντυ (που ειρωνεύεται, ακόμη και σε μία απλή ερώτηση, δηλαδή έλεος με το κόμπλεξ της), είτε οποιοδήποτε άλλο μέλος. Ο Μ87, αν και δεν τον έχω διαβάσει πολύ, γιατί διαφωνώ σχεδόν σε όλα, ό,τι αναφέρει, δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο θέμα, για να φύγει, επειδή παρεμβαίνει κλπ, αν λοιπόν θεωρείτε πως σας ενοχλώ και εγώ, θα πρέπει να το πείτε ξεκάθαρα, γι'αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα, όχι να φτιάχνω θέματα όπως τα "Απωθημένα!", αλλά να μην συμμετέχει κανένας, τότε δείχνετε την αντιπάθειά σας και εγώ την εισέπραξα, άρα γι'αυτό κάνω ένα ξεκάθαρο ερώτημα και θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση και κάτι τελευταίο ρεμεντυ, εύχομαι κάποτε να ευτυχίσεις στην ζωή σου και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου, όποια και να είναι.
    μωρ δεν μας παρατας.
    εγω φταιω που δεν μπορεις ουτε να καταλαβεις τι σου λενε, ουτε ποτε σε ειρωνευονται και διαστρεβλωνεις οτι κι αν ειπωθει και συκοφαντεις τους παντες? εσυ κοιτα τα δικα σου κομπλεξ που δεν σε αφηνουν ουτε να κατανοησεις απλα πραγματα που σου λενε οταν σου μιλουν, κι ασε τα δικα μου.
    αλλη ορεξη δεν ειχα, θα κανω θεμα για να φυγεις!
    χεστηκα κι αν φυγεις, χεστηκα κι αν μεινεις.

οτι θελεις να κανεις.
    στο ειπα και δεν το καταλαβες.
    ειλικρινα μιλουσα.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!
    με ενδιαφερει για οσο μεινεις να μην υπερβεις τις παραβιασεις.,
    αυτα απο μενα και πολυ αχοληθηκα με την περιπτωση σου.

Senior Member
    Δεν μου αρέσει καθόλου το θέμα που άνοιξες. Βασικά θεωρώ ότι σου κάνει κακό κι επίσης με κάνεις να πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργείς και στη ζωή σου. Δημιουργείς ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει. Το σημαντικό είναι, εσύ τι θέλεις να κάνεις κι όχι τι θα σου πουμε εμείς να κάνεις, που ουσιαστικά είμαστε άγνωστοι. Αν το να βρίσκεσαι εδώ σου κάνει καλό, μείνε, αν έχεις βαρεθεί κι αν έχεις βαρεθεί και τα παιδιά, φύγε. Η ζωή σου βρίσκεται κάπου εκεί έξω, στο forum δεν χρειάζεται να καταναλώνεις τόσο πολύ ενέργεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν μου αρέσει καθόλου το θέμα που άνοιξες. Βασικά θεωρώ ότι σου κάνει κακό κι επίσης με κάνεις να πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργείς και στη ζωή σου. Δημιουργείς ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει. Το σημαντικό είναι, εσύ τι θέλεις να κάνεις κι όχι τι θα σου πουμε εμείς να κάνεις, που ουσιαστικά είμαστε άγνωστοι. Αν το να βρίσκεσαι εδώ σου κάνει καλό, μείνε, αν έχεις βαρεθεί κι αν έχεις βαρεθεί και τα παιδιά, φύγε. Η ζωή σου βρίσκεται κάπου εκεί έξω, στο forum δεν χρειάζεται να καταναλώνεις τόσο πολύ ενέργεια.
    στα ελληνικα ο ορος ειναι DRAMA QUEEN..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στα ελληνικα ο ορος ειναι DRAMA QUEEN..
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ, ελληνικά και ''drama queen", μάλλον για άλλα ελληνικά θα μιλάς.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μωρ δεν μας παρατας.
    εγω φταιω που δεν μπορεις ουτε να καταλαβεις τι σου λενε, ουτε ποτε σε ειρωνευονται και διαστρεβλωνεις οτι κι αν ειπωθει και συκοφαντεις τους παντες? εσυ κοιτα τα δικα σου κομπλεξ που δεν σε αφηνουν ουτε να κατανοησεις απλα πραγματα που σου λενε οταν σου μιλουν, κι ασε τα δικα μου.
    αλλη ορεξη δεν ειχα, θα κανω θεμα για να φυγεις!
    χεστηκα κι αν φυγεις, χεστηκα κι αν μεινεις.

οτι θελεις να κανεις.
    στο ειπα και δεν το καταλαβες.
    ειλικρινα μιλουσα.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!
    με ενδιαφερει για οσο μεινεις να μην υπερβεις τις παραβιασεις.,
    αυτα απο μενα και πολυ αχοληθηκα με την περιπτωση σου.
    Έκανα μια πολύ εύκολη ερώτηση και το μόνο που κάνεις, είναι να ειρωνευτείς; Εγώ για εσένα το λέω για να μην αυτοεξευτελίζεσαι και για να κρατάς ένα πιο σοβαρό προφίλ. Βάζεις τον ψυχικό θυμό σου, να υπερτερεί στην ψυχοσύνθεσή σου και αυτό δεν είναι καλό. Δεν με ενδιαφέρει, αν συμφωνούμε ή όχι, με ενδιαφέρει εμένα ο άνθρωπος. Το αν θέλεις να κάνεις θέμα για να φύγω, απειλώντας με, και πάλι δεν αρμόζει στην συμπεριφορά σου. Καλή συνέχεια και σε εσένα

Page 1 of 4 123 ... LastLast