The Secret - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52

Thread: The Secret

Member
    Originally posted by Woman
    π.χ. αν θυμάμαι καλά λέει μέσα στο βιβλίο..
    Κάποιος ήθελε απεγνωσμένα ένα χρηματικό ποσό.. πες 1000 ευρω..
    Καθόταν λοιπόν στο γραφείο του, πήρε μία άσπρη κόλα χαρτί, σχεδίασε μία επιταγή, έγραψε πάνω το ποσό και το όνομά του. Φανταζόταν επίσης αυτά που θα έκανε με αυτό το Χ ποσό. Αυτό το έκανε πολλές φορές για αρκετές μέρες.. Ώσπου τελικά του εμφανίστηκε στο γραμματοκιβώτιό του μία επιταγή με το ίδιο ποσό (δεν θυμάμαι από που του \'ρθε η επιταγή).... :p :p :p :p

Τώρα συγνώμη.. όσο κι αν μου αρέσει αυτό το βιβλίο.. όσο κι αν μου αρέσει αυτή η ιδέα που πραγματεύεται.. όσο κι αν λαχταρώ να είναι αλήθεια.. είναι εύκολο να το πιστέψω..? Εσείς τι λέτε??
    πολυ δυσκολο...κι εγω εχω στο desktop το νεο ford mustang 2008...και το πηγα με το νου μου και 5 βολτες παραλιακη. λες να το αποκτησω αν συνεχισω;;; ...χεχε

Member
    καθώς είμαι από την φύση μου απαισιόδοξη. Με έκανε να πιστέψω λίγο παραπάνω στις δυνάμεις μου -- ή μάλλον με οδήγησε να κάνω μία αρχή
    αστα να πανε, ιδιος ειμαι...ή ημουν;;; θα δειξει...

Senior Member
    ναι ρε παιδια, αλλα εσεις που το χετε δει λεει πρακτικα τι πρεπει να κανει καποιος? δηλαδη οσοι θελουν 1000 ευρω πρεπει να ζωγραφιζουν επιταγες? αυτο θελω να πω. η θεωρια δε μου λεει τιποτα, αν και μπορει να διαβασω απο περιεργεια το βιβλιο. Και γω μπορω να πω οτι το μυστικο ειναι η αγαπη, αμα αγαπας τιποτα δε μπορει να σε κανει θλιμμενο. Αν το πω αυτο θα σας εχω βοηθησει?
    Πρακτικα τι γινεται? Αμα ειναι να λεει οτι αμα θελω κατι παρα πολυ θα το πετυχω αν προσπαθησω και... μ αφηνει στο σκοταδι απο κει και περα, χαιρω πολυ...η ταινια υπαρχει σε κανα βιντεοκλαμπ, ή να παρω το βιβλιο?

Member
    Originally posted by susperia
    ναι ρε παιδια, αλλα εσεις που το χετε δει λεει πρακτικα τι πρεπει να κανει καποιος? δηλαδη οσοι θελουν 1000 ευρω πρεπει να ζωγραφιζουν επιταγες? αυτο θελω να πω. η θεωρια δε μου λεει τιποτα, αν και μπορει να διαβασω απο περιεργεια το βιβλιο. Και γω μπορω να πω οτι το μυστικο ειναι η αγαπη, αμα αγαπας τιποτα δε μπορει να σε κανει θλιμμενο. Αν το πω αυτο θα σας εχω βοηθησει?
    Πρακτικα τι γινεται? Αμα ειναι να λεει οτι αμα θελω κατι παρα πολυ θα το πετυχω αν προσπαθησω και... μ αφηνει στο σκοταδι απο κει και περα, χαιρω πολυ...η ταινια υπαρχει σε κανα βιντεοκλαμπ, ή να παρω το βιβλιο?
    κι εγω ειμαι πολυ ανθρωπος του αποτελεσματος και μου τη δινει το πολυ μπλα μπλα κι η θεωρια...δες τα u2u σου

Senior Member
    χμμμ, το πιο ουσιωδες ειναι, λεει πως να το αποκτησεις...πρακτικα??? Αμα εγω ειμαι τυφλος και θελω οσο τιποτα αλλο να ξαναβρω το φως μου τι πρεπει να κανω συμφωνα με το βιβλιο? Εδω σας θελω!
    ΕΛΠΙΖΕΙΣ.
    και τσούπ σημερινή είδηση
    \"Τέσσερις νέοι είδαν και πάλι το φως έπειτα από επαναστατική πειραματική θεραπεία \"
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=895221&lngDtrID=252

EDIT : Δεν έχω ιδέα για το βιβλίο απλά δε πιστεύω στην μοίρα αλλά θυμάμαι αυτό που έλεγε η δασκάλα μου \" όπου υπάρχει ένα θέλω υπάρχει και ένα μπορώ\"
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    πςςςςςςςςς μολις τωρα ειδα την ειδηση στην ΝΕΤ... (και νομιζα οτι εχει τη μπαλα...φτου! καταραμενο σουπερσπορτ!!!!)

Senior Member
    Ψήθηκες susperia ε??

Υπάρχουν 3 βασικά βήματα..

1) Ζήτα: Ξεκαθαρίζεις αυτό που θέλεις στο μυαλό σου. Φτιάχνεις την εικόνα στο μυαλό σου.

2) Πίστεψε: Πρέπει να πιστέψεις ότι θα λάβεις αυτό που θα αποκτήσεις. Να προσποιηθείς ότι βρίσκεσαι ήδη σε αυτό που ζητάς. Το να πιστέψεις προϋποθέτει να μιλάς, να ενεργείς και να σκέφτεσαι σαν να έχεις ήδη αποκτήσει αυτό που ζητάς.

3) Απόκτησε: Το να αποκτήσεις προϋποθέτει να νιώσεις όπως θα νιώσεις όταν πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου. Πρέπει να κάνεις τέλειες σκέψεις για εσένα..

Αν τα θυμάμαι καλά..

Senior Member
    Originally posted by dimitris79
    Εγω θελω να πω οτι και στη μοιρα πιστευω και στη τυχη και στο \"οτι ειναι να γινει θα γινει\" (στο \"ολα συμβαινουν για ενα λογο ειμαι λιγο σκεπτικος...:) ) οσον αφορα το σικρετ, αυτο το τροπο σκεψης, θελω να το συζητησω και με τη ψυχολογο μου, γιατι οντως...παρασκεφτομουν πραγματα που με στεναχωρουσαν, αλλα και μετη φιλη μου που το χει διαβασει, λεει πως τη βοηθησε κλπ...

Προς το παρον εγω το χρησιμοποιω σαν θετικη σκεψη. Και μπουρδα να\'ναι (οσον αφορα το αποτελεσμα το πρακτικο...), με κανει να σκεφτομαι θετικα για το μελλον και πως καποια στιγμη θα πετυχω αυτα που θελω, απο τη δικη μου προσπαθεια.
    Με bold τόνισα αυτό που (αντιλαμβάνομαι) σαν νόημα. Το σύμπαν δεν πρόκειται να συνομωτήσει για τίποτα (και ο Θεός δίνει μόνο ευκαιρίες και όχι ότι ζητήσεις έτοιμα στρωμένα στο πιάτο σου)
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    Originally posted by justme
    Originally posted by dimitris79
    Εγω θελω να πω οτι και στη μοιρα πιστευω και στη τυχη και στο \"οτι ειναι να γινει θα γινει\" (στο \"ολα συμβαινουν για ενα λογο ειμαι λιγο σκεπτικος...:) ) οσον αφορα το σικρετ, αυτο το τροπο σκεψης, θελω να το συζητησω και με τη ψυχολογο μου, γιατι οντως...παρασκεφτομουν πραγματα που με στεναχωρουσαν, αλλα και μετη φιλη μου που το χει διαβασει, λεει πως τη βοηθησε κλπ...

Προς το παρον εγω το χρησιμοποιω σαν θετικη σκεψη. Και μπουρδα να\'ναι (οσον αφορα το αποτελεσμα το πρακτικο...), με κανει να σκεφτομαι θετικα για το μελλον και πως καποια στιγμη θα πετυχω αυτα που θελω, απο τη δικη μου προσπαθεια.
    Με bold τόνισα αυτό που (αντιλαμβάνομαι) σαν νόημα. Το σύμπαν δεν πρόκειται να συνομωτήσει για τίποτα (και ο Θεός δίνει μόνο ευκαιρίες και όχι ότι ζητήσεις έτοιμα στρωμένα στο πιάτο σου)
    σε γενικες γραμμες συμφωνω..και αυτο νομιζω προσπαθησε να μου περασει η γυναικα.

Senior Member
    Ψήθηκες susperia ε??

Υπάρχουν 3 βασικά βήματα..

1) Ζήτα: Ξεκαθαρίζεις αυτό που θέλεις στο μυαλό σου. Φτιάχνεις την εικόνα στο μυαλό σου.

2) Πίστεψε: Πρέπει να πιστέψεις ότι θα λάβεις αυτό που θα αποκτήσεις. Να προσποιηθείς ότι βρίσκεσαι ήδη σε αυτό που ζητάς. Το να πιστέψεις προϋποθέτει να μιλάς, να ενεργείς και να σκέφτεσαι σαν να έχεις ήδη αποκτήσει αυτό που ζητάς.

3) Απόκτησε: Το να αποκτήσεις προϋποθέτει να νιώσεις όπως θα νιώσεις όταν πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου. Πρέπει να κάνεις τέλειες σκέψεις για εσένα..

Αν τα θυμάμαι καλά..
    χμμμ, μπορει να φανει καπως, αλλα ετσι απεκτησα κατι που ηθελα πολυ, το ειχα δεδομενο οτι θα το πετυχω, αν και δυσκολο, και το πετυχα μετα απο πολυ προσπαθεια βεβαια, αλλα στην προσπαθεια ειχα δεδομενο οτι θα το πετυχω, εκανα μια αυθυποβολη στον εαυτο μου ωστε να πετυχω καλυτερα αποτελεσματα. Και παλι ομως πιστευω οτι απλα βελτιωσα τις πιθανοτητες, οχι οτι σιγουρα θα πετυχαινα αυτο που ηθελα.

Senior Member
    χμμμ, μπορει να φανει καπως, αλλα ετσι απεκτησα κατι που ηθελα πολυ, το ειχα δεδομενο οτι θα το πετυχω, αν και δυσκολο, και το πετυχα μετα απο πολυ προσπαθεια βεβαια, αλλα στην προσπαθεια ειχα δεδομενο οτι θα το πετυχω, εκανα μια αυθυποβολη στον εαυτο μου ωστε να πετυχω καλυτερα αποτελεσματα. Και παλι ομως πιστευω οτι απλα βελτιωσα τις πιθανοτητες, οχι οτι σιγουρα θα πετυχαινα αυτο που ηθελα.
    Το ίδιο έκανα κι εγώ σε κάποιο θέμα μου.. Ακριβώς όπως εσύ..

Συμφωνώ 100% με αυτά που είπες :)

Senior Member
    woman μου, νομιζω πως τοτε ξερουμε το μυστικο της ζωης!!

Το ίδιο έκανα κι εγώ σε κάποιο θέμα μου.. Ακριβώς όπως εσύ..

Συμφωνώ 100% με αυτά που είπες :)
    Λέμε περίπου το ίδιο. Όταν θες κάτι πολύ, σίγουρα ανθυποβάλεσαι και όταν το καταφέρνεις, πολεμάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μόνο όμως δίνοντας μάχες κερδίζεις τον πόλεμο.
    Τώρα, να γράφεις ένά νούμερο σε μια επιταγή με το όνομα σου και να περιμένεις να εισπράξεις, μετά συγχωρήσεως, μου φαίνεται τουλάχιστον ηλίθιο....

Senior Member
    δεν νομιζω οτι μπορεις να αυθυποβαλλεις τον εαυτο σου σε ολα τα πραματα. υπαρχουν καποια που τα πετυχαινουν οι περισσοτεροι, υπαρχουν και καποια αλλα που το πετυχαινουν παρα πολυ λιγοι. Και οταν προσπαθεις για κατι παρα πολυ δυσκολο, τοτε η αυθυποβολη γινεται δυσκολοτερη.

Senior Member
    π.χ. αν θυμάμαι καλά λέει μέσα στο βιβλίο..
    Κάποιος ήθελε απεγνωσμένα ένα χρηματικό ποσό.. πες 1000 ευρω..
    Καθόταν λοιπόν στο γραφείο του, πήρε μία άσπρη κόλα χαρτί, σχεδίασε μία επιταγή, έγραψε πάνω το ποσό και το όνομά του. Φανταζόταν επίσης αυτά που θα έκανε με αυτό το Χ ποσό. Αυτό το έκανε πολλές φορές για αρκετές μέρες.. Ώσπου τελικά του εμφανίστηκε στο γραμματοκιβώτιό του μία επιταγή με το ίδιο ποσό (δεν θυμάμαι από που του \'ρθε η επιταγή).... :p :p :p :p

Τώρα συγνώμη.. όσο κι αν μου αρέσει αυτό το βιβλίο.. όσο κι αν μου αρέσει αυτή η ιδέα που πραγματεύεται.. όσο κι αν λαχταρώ να είναι αλήθεια.. είναι εύκολο να το πιστέψω..? Εσείς τι λέτε??
    εγω παλι λεω, οτι αν ενας που ηθελε 1000 ευρω, καθοτανσ το γραφειο του και τη μια μερα σκεφτοταν μια επιταγη, την δευτερη την ζωγραφιζε , την τριτη την κουνουσε και την τεταρτη την μυριζε, πιθανοτατα καποια απ τις επομενες μερες θα τον απελυαν και θα εχανε ετσι τοπν πραγματικα μοναδικο τροπο να κερδισει τα 1000 ευρω που ειναι η δουλεια του....

περα απο την πλακα το πιστευω πραγματικα αυτο που περιεγραψα...
    κανεναν ποτε δεν εβλαψε η θετικη σκεψη και οχι μονο δεν εβλαψε αλλα ειναι και απαραιτητη για να προχωρησει \"υγειως\" καποιος στην ζωη του...
    αυτο ομως δεν ειναι ΑΠΛΑ θετικη σκεψη ....
    αυτο ειναι η απαντηση σε οσους ευχονται για το οτιδηποτε, την \"μαγικη συνταγη\" την επιτυχια χωρις κοπο, το χρημα χωρις εργασια, το οτιδηποτε χωρις αξια χωρις προσοντα, χωρις τιποτε. ΕΤΣΙ γιατι σουρθε κι αρχιζεις να το απαγγελεις...
    και φουσκωνει μυαλα ηλιθιων (και δεν εννοω τα δικα σας γιατι εσεις κανατε την υγειη αναγωγηστην θετικη σκεψη και μεινατε εκει) αλλα αλλων πραγματικα ηλιθιων, που νομιζουν οτι κανοντας ως μονη προσπαθεια το να αγορασουν το βιβλιο της κυριας πιπιτσας, χωρις να σπουδασουν (δεν ειναι προαπαιτουμενο) χωρις να κοπιασουν(ουτε αυτο) χωρις να το αξιζουν ΚΑΝ (ειδατε πουθενα να μιλαει για αξιες? ) ταβανοσκοπωντας και ομφαλοσκοπωντας και παραμιλωντας θα κερδισουν την βασιλεια των ουρανων...

να με συγχωρειτε, αλλα κατα την γνωμη μου, αυτες οι απλοποιημενες σκεψεις ειναι για βλαχους αμερικανους....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast