γιατι σε μενα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    καλα τωρα με τα σοσιαλ μιδια ολες εχουν λιστες με ατομα να περιμενουν

Senior Member
    Παιδί μου, έλεος! Πότε πρόλαβες να καταστρέψεις τη ζωή σου μέχρι τα 18;.... Τι φάση; Εγώ θα σου πώ ότι όλα γίνονται σ αυτή τη ζωή! Και φίλους μπορείς να βρεις και κοπέλα κι ανθρώπους να νοιάζονται και να σ αγαπούν. Αρκεί να μην κάθεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, όλη μέρα κι όλη νύχτα! Δούλεψε, σπούδασε, βγες έξω και γενικότερα ζήσε! Άσε, το κλαψούρισμα, ανάλαβε την ευθύνη του εαυτού σου και ξεκίνα. Εκτός κι αν σε μισείς τόσο πόλυ που γουστάρεις να βρίσκεσαι σ αυτή τη φάση. Καλή η αυτοκαταστροφή, δεν λέω, αλλά να την αναγνωρίζουμε κιόλας! Δεν σε κρίνω... απλώς θεωρώ πως αδικείς τον εαυτό σου βάζοντας τον σε αυτή την κατάσταση και για αυτό σου γράφω με περισσότερη "ένταση" από όσο επιτρέπουν οι τύποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by zeroend View Post
    εχει κανει κανενας σχεση με ξενες γιατι εδω με ντοπιες ουτε με σφαιρα δε θα εκανα εγω πολυ μεγαλες απαιτησεις εχουν
    Απαιτησεις στο χαρακτηρα η στην εμφανιση; Αν εχουν απαιτησεις στην εμφανιση, δεν μπορεις να κανεις κατι, βρες μια που να σου ταιριαζει και να μην ειναι τοσο ομορφη για να ταιριαξετε οπως ειπα. Αν ομως εχουν απαιτησεις στο χαρακτηρα και θελουν ενα καλο παιδι, καιρος να γινεις, διαβασε και το θεμα μου στην αυτοβελτιωση μπας και βοηθηθεις. Και γενικα, κατι που δεν ειπα, να βαζεις ορια στους αλλους, καλο θα τους κανεις. Να μην τους αφηνεις να σε ποδοπατανε γιατι ολοι χαμενοι θα βγαινετε, αυτοι απο σενα και εσυ απο κατι καλο.

Banned
    Και φίλους μπορείς να βρεις και κοπέλα κι ανθρώπους να νοιάζονται και να σ αγαπούν.
    δηλαδη μπορει να βρει κοπελα που να τον νιαζεται και να τον "αγαπα" μονο και μονο για να κανει σεξ και να τον διχνει ως επαθλο στις φιλες της πχ κοιτα τι αντρα εχω με μπρατσα και κοιλιακους για να πληρωνει συνεχεια δωσε λεφτα για ρουχα για γιατρους για βαφτισια και αυτο ονομαζεται αγαπη δε λεω καλο το παραμυθακι αλλα εγω εχω μαθει να ειμαι ορθολογιστης :-/ οι ψευτικες υποσχεσεις που αποσκοπουν στο να σε δελεασουν δε με συγκινουν ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ λογοπαιγνια του τυπου το εκανα εγω η το εκανες εσυ τι φραση χρησιμοποιησες κλπκλπκλπ μου φαινονται επιφανειακα βαρετα και ανουσια αληθεια υπαρχει καπιος που αγαπα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ? ναι μονο στον κοσμο των παραμυθιων....και αρχισε να ανυσιχεις οταν παραμυθιαζεσε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ αν το καταλαβαινεις δεν υπαρχει προβλημα....

Banned
    υποτιθεται οτι οι ανθρωποι κανουν σχεσεις για να κανουν τη ζωη τους καλυτερη αν ειναι να του βγει η πιστη να αυτοβελτιωθει για να κερδισει μια γυναικα ειναι σα να δινει ενα πραγμα για να κερδισει ενα αλλο αυτο δεν ειναι βελτιωση ζωης ειναι απλως αντισταθμιση χανεις απο δω κερδιζεις απο κει

τωρα αν οι αλλοι των αδικουν αυτο ειναι ΚΥΡΙΩΣ δικο τους προβλημα και μετα δικο του αφου κατα βαθος θα αισθανονται ασχημα γι αυτο ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

λογια λογια λογια και στη πραξη τι αξιζει αξιζει αυτο που εχεις αβιαστα χωρις να προσπαθεις γι αυτο οσο το διεκδηκεις χωρις να ειναι δικο σου πεφτεις στην παγιδα των ψευτικων υποσχεσεων που τελικα θα σε ριξει ακομα χειροτερα σε μια ακομα χειροτερη ζωη οταν καταλαβεις οτι ολες αυτες οι υποσχεσης που σου παν για να σε ριξουν ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ που θα υπονομευσουν ακομα περισσοτερο τη ζωη σου

αν θες να σαι καλα και αν σε ενδιαφερει θα εκτιμας οτι εχεις και δε χαλασε και ο κοσμος αν βλεπεις και μερικα ζευγαρια να φιλιουνται αν σε ενδιαφερει το σεξ οικοι ανοχης υπαρχουν παντου δε αξιζει γι αυτο να χαλιεσαι.....

το δυσκολο ειναι να κερδισεις το μυαλο καπιου το σεξ ειναι οπου κατσει η μπιλια αλλες φορες θα κερδισεις και αλλες οχι αναλογα με τη λοταρια της στιγμης και το ποσο τυχερος εισαι...

Senior Member
    που λετε σημερα το απογευμα αποφασισα να φυγω απο το σπιτι για κανα δυωρο επειδη βαριομουν να κατσω μεσα και πηρα τους δρομους ολομοναχος περασα απο ενα περιπτερο πηρα ενα αναψυκτικο και εκατσα σε μια πλατεια για κανα δυωρο.Ξαφνικα πεταγεται εκει περα ενα ζευγρακι στην ηλικια μου και καθονται στο απεναντι πεζουλακι και αρχιζουνε τα φασωματα και ολα τα σχετικα και απλα εγω να καθομαι και να κοιταζω το εδαφος σε καποια φαση πηγα να πιω λιγο απο το αναψυκτικο μου και εριξα μια ματια επανω στη τυπισσα η οποια με κοιτουσε απο πριν χωρις να τη κοιταω και οταν κοιταξα λιγο φιλουσε ακομα πιο παθιασμενα τον αλλονα σαν να μου λεει κοιτα τι χανεις φιλαρακι με τα πολλα πολλα σηκωνομαι φευγω παω αλλου και απλα ξαναπετυχαινω αλλους να φασωνονται και εγω να ειμαι ο κλασικος μοναχικος βλακας που δε κανει τιποτα στη ζωη και αλλοι απολαμβανουν προνομια απλοχερα διχως κουραση.Αλλα ετσι ειναι η ζωη που λετε εγω δεν εχω φιλους δεν εχω σχεση δεν εχω λεφτα δεν εχω δουλεια μονο τους γονεις να με βασανιζουν καθε μερα και να μου χτυπανε τα ελαττωματα μεσα στη μουρη.Καθε βραδυ σκεφτομαι ολους αυτους τους τυχερους που εχουν τη τελεια ζωη ειναι φοιτητες εκει που θελουν καλοπερνανε εχουνε το φιλο που οποτε πεσουν σε αναγκη αυτος ειναι παντα εκει για αυτους το τελειο σωμα και τη κοπελα που οποτε τη παρουν τηλεφωνο θα βγουν θα περασουν ωραια θα φιληθουν θα αγκαλιαστουν,εχουνε τη τελεια παρεα με φιλους που δεν τον κραζουν και το σεβονται και νιωθουν σαν αδερφια μεταξυ τους.Εγω δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα και ναι ειμαι ζηλιαρης το λεω χυμα και ας με βρισει οποιος θελει καλα να παθω κατεστρεψα τη ζωη μου και ας ειμαι μονο 18 μισο δε πηρα ποτε αποφασεις σωστες τα πηρα ολα στη πλακα το παραδεχομαι εγω φταιω για τη καταντια της ζωης μου το αξιζω ημουν ανωριμος και δε προσεχα τη ζωη μου.Τωρα θα μου πειτε μπορεις να τα καταφερεις στη ζωη σου να την αλλαξεις βρισκομαι συνεχως σε μια τετοια παλη με τον εαυτο μου οτι ναι καποια στιγμη αμα το προσπαθησω θα αλλαξω τις συνθηκες της ζωης μου.Μετα ομως ξανασκεφτομαι και λεω ουτε καν δε θα γινει τιποτα θα σας πω γιατι διοτι ολοι ζουνε για το συμφερον συναπτουν σχεσεις για το συμφερον λιγοι ειναι πραγματικοι φιλοι εως καθολου ο καθενας θελει να βγαλει τα ματια του αλλου ακομα και οι σχεσεις με τις κοπελες αμα χωρισεις μετα η αλλη θα σε θαβει συνεχεια στις φιλες της για τα αρνητικα χαρακτηριστικα που εχεις τοσο σκατα ειναι τοσο που δε θελω να κανω τιποτα με τη ζωη μου δε θελω τιποτα θα ζησω μια ζωη μεσα στη δυστυχια μεσα στο τιποτα φοβαμαι να κανω φιλικες σχεσεις με νεους ανθρωπους μηπως και πεσω σε χειροτερη παρεα απο πριν γενικα ολα ειναι ασχημα
    Καταρχάς να σου πω πως είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις και λίγο ζήλια βλέποντας τους συνομήλικούς σου να χαίρονται την ζωή τους και να προχωράνε και συ να μένεις στάσιμος. Το άσχημο για σένα θα είναι αυτή η ζήλια να γίνει φθόνος, η ζήλια μπορεί να είναι και κινητήριος δύναμη αν προσπαθήσεις. Επίσης είναι φυσιολογικό και να σε πιάσουν οι μαύρες σου για λίγο και να νιώθεις οτι έχεις τα μεγαλύτερα προβλήματα στον κόσμο. Ο καθένας τα δικά του προβλήματα σημαντικά τα βλέπει και τα νιώθει. Αν είναι να σκεφτόμασταν συνεχώς πως κάποιος άλλος κάπου πεινάει, τότε δεν θα υπήρχαν άλλα προβλήματα στον κόσμο. Το σημαντικό είναι να μην μένεις κολλημένος εκεί.

Βλέπω οτι κατηγορείς τον εαυτό σου για πολλά χωρίς να αναφέρεις συγκεκριμένα, λες οτι εσύ φταις που έφτασες εδώ κτλ. Έχεις εντοπίσει τι ακριβώς λάθη έχεις κάνει; Αν τα έχεις εντοπίσει, τότε άλλαξε τα! Είσαι μόλις 18 χρονών, καμιά ζωή δεν κατέστρεψες, η ζωή είναι ολόκληρη μπροστά σου! Ειναι πολύ φυσιολογικό να θες να έχεις και φίλους και κοπέλα και δουλειά και όλα αυτά μπορείς να τα αποκτήσεις αν θες, δεν θα έρθουν μόνα τους, αλλά μπορείς να τα αποκτήσεις. Τι έχεις σκοπό να κάνεις με την ζωή σου; Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις μόλις τελειώσει το σχολείο, θα σπουδάσεις κάτι; ψάχνεις για δουλειά; Μέσα από αυτά, είτε δουλειά, είτε σπουδές θα κοινωνικοποιηθείς κιόλας και θα γνωρίσεις ανθρώπους, από κει πρέπει να ξεκινήσεις.

δεν ειναι θεμα χαρακτηρα δε θελουν καλα παιδια ξερεις πολλες απελευθερωμενες να θελουν καλα παιδια συναισθηματικουληθες αυτοι ειναι που τους πατανε μετα τη καρδια και τους πετανε στο καδο και τους κερατωνουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη μπορει να βρει κοπελα που να τον νιαζεται και να τον "αγαπα" μονο και μονο για να κανει σεξ και να τον διχνει ως επαθλο στις φιλες της πχ κοιτα τι αντρα εχω με μπρατσα και κοιλιακους για να πληρωνει συνεχεια δωσε λεφτα για ρουχα για γιατρους για βαφτισια και αυτο ονομαζεται αγαπη δε λεω καλο το παραμυθακι αλλα εγω εχω μαθει να ειμαι ορθολογιστης :-/ οι ψευτικες υποσχεσεις που αποσκοπουν στο να σε δελεασουν δε με συγκινουν ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ λογοπαιγνια του τυπου το εκανα εγω η το εκανες εσυ τι φραση χρησιμοποιησες κλπκλπκλπ μου φαινονται επιφανειακα βαρετα και ανουσια αληθεια υπαρχει καπιος που αγαπα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ? ναι μονο στον κοσμο των παραμυθιων....και αρχισε να ανυσιχεις οταν παραμυθιαζεσε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ αν το καταλαβαινεις δεν υπαρχει προβλημα....
    Δεν έβαλα "το σεξ" κάπου στην κουβέντα. Ο zeroend ανέπτυξε τον προβληματισμό του κι απλώς απάντησα αυτό που πιστεύω. Δεν μπορώ να σκεφτώ, ότι ένα παιδί 18 χρονών δεν μπορεί να χτίσει αληθινές και ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή του. Κι επισής, θεωρώ ότι όντως υπάρχουν αληθινές σχέσεις που δεν βασίζονται στο συμφέρον... ίσως να μου αρέσουν τα παραμύθια όπως λες, όμως εκεί έξω συμβαίνει αυτό. Επιπλέον, η αυτοβελτίωση αφορά τον εαυτό μας, δεν θα "αλλάξει" για να αρέσει, θα γνωρίσει τον εαυτό του και θα τον αγαπήσει (επειδή σε αυτή τη φάση είναι φανερό ότι δεν τον συμπαθεί καν) ,για να μπορεί να ζει καλύτερα μαζί του.

Senior Member
    δεν ειναι θεμα χαρακτηρα δε θελουν καλα παιδια ξερεις πολλες απελευθερωμενες να θελουν καλα παιδια συναισθηματικουληθες αυτοι ειναι που τους πατανε μετα τη καρδια και τους πετανε στο καδο και τους κερατωνουν
    Εσυ θα βρεις μια που θα θελει καλο παιδι, που δεν θα ειναι απελευθερωμενη.........αλλιως αν θες μια απελευθερωμενη μη λες οτι δεν μπορεις να βρεις καλη κοπελα! Αφου ουτε κι εσυ θα εισαι καλος γιατι τις καλες θα τις εχεις απορριψει.

το θεμα ειναι πως δεν εχω συναντησει καλες κοπελες εδω και πολυ καιρο οσο εβγαινα παντου το ιδιο σκηνικο τσιγαρο στο χερι και στο αλλο το κινητο με messenger και αμα τις φλερταρεις θα σου απαντησουν κομπλεξικα και ασχημα

Banned
    με messenger και αμα τις φλερταρεις
    μπορει επειδη ετσι τους δινεις την εντυπωση οτι τις δουλευεις και αυτο δε πετυχαινει οταν περιμενεις απο την αλλη κατι αλλα αν δε περιμενεις τιποτα μπορει να πετυχει

Senior Member
    που λετε σημερα το απογευμα αποφασισα να φυγω απο το σπιτι για κανα δυωρο επειδη βαριομουν να κατσω μεσα και πηρα τους δρομους ολομοναχος περασα απο ενα περιπτερο πηρα ενα αναψυκτικο και εκατσα σε μια πλατεια για κανα δυωρο.Ξαφνικα πεταγεται εκει περα ενα ζευγρακι στην ηλικια μου και καθονται στο απεναντι πεζουλακι και αρχιζουνε τα φασωματα και ολα τα σχετικα και απλα εγω να καθομαι και να κοιταζω το εδαφος σε καποια φαση πηγα να πιω λιγο απο το αναψυκτικο μου και εριξα μια ματια επανω στη τυπισσα η οποια με κοιτουσε απο πριν χωρις να τη κοιταω και οταν κοιταξα λιγο φιλουσε ακομα πιο παθιασμενα τον αλλονα σαν να μου λεει κοιτα τι χανεις φιλαρακι με τα πολλα πολλα σηκωνομαι φευγω παω αλλου και απλα ξαναπετυχαινω αλλους να φασωνονται και εγω να ειμαι ο κλασικος μοναχικος βλακας που δε κανει τιποτα στη ζωη και αλλοι απολαμβανουν προνομια απλοχερα διχως κουραση.Αλλα ετσι ειναι η ζωη που λετε εγω δεν εχω φιλους δεν εχω σχεση δεν εχω λεφτα δεν εχω δουλεια μονο τους γονεις να με βασανιζουν καθε μερα και να μου χτυπανε τα ελαττωματα μεσα στη μουρη.Καθε βραδυ σκεφτομαι ολους αυτους τους τυχερους που εχουν τη τελεια ζωη ειναι φοιτητες εκει που θελουν καλοπερνανε εχουνε το φιλο που οποτε πεσουν σε αναγκη αυτος ειναι παντα εκει για αυτους το τελειο σωμα και τη κοπελα που οποτε τη παρουν τηλεφωνο θα βγουν θα περασουν ωραια θα φιληθουν θα αγκαλιαστουν,εχουνε τη τελεια παρεα με φιλους που δεν τον κραζουν και το σεβονται και νιωθουν σαν αδερφια μεταξυ τους.Εγω δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα και ναι ειμαι ζηλιαρης το λεω χυμα και ας με βρισει οποιος θελει καλα να παθω κατεστρεψα τη ζωη μου και ας ειμαι μονο 18 μισο δε πηρα ποτε αποφασεις σωστες τα πηρα ολα στη πλακα το παραδεχομαι εγω φταιω για τη καταντια της ζωης μου το αξιζω ημουν ανωριμος και δε προσεχα τη ζωη μου.Τωρα θα μου πειτε μπορεις να τα καταφερεις στη ζωη σου να την αλλαξεις βρισκομαι συνεχως σε μια τετοια παλη με τον εαυτο μου οτι ναι καποια στιγμη αμα το προσπαθησω θα αλλαξω τις συνθηκες της ζωης μου.Μετα ομως ξανασκεφτομαι και λεω ουτε καν δε θα γινει τιποτα θα σας πω γιατι διοτι ολοι ζουνε για το συμφερον συναπτουν σχεσεις για το συμφερον λιγοι ειναι πραγματικοι φιλοι εως καθολου ο καθενας θελει να βγαλει τα ματια του αλλου ακομα και οι σχεσεις με τις κοπελες αμα χωρισεις μετα η αλλη θα σε θαβει συνεχεια στις φιλες της για τα αρνητικα χαρακτηριστικα που εχεις τοσο σκατα ειναι τοσο που δε θελω να κανω τιποτα με τη ζωη μου δε θελω τιποτα θα ζησω μια ζωη μεσα στη δυστυχια μεσα στο τιποτα φοβαμαι να κανω φιλικες σχεσεις με νεους ανθρωπους μηπως και πεσω σε χειροτερη παρεα απο πριν γενικα ολα ειναι ασχημα
    αφου μονος σου αναγνωριζεις οτι εχεις κανει λαθος επιλογες, πιθανον να ολιγωρησες, μετα γιατι τα ριχνεις στην τυχη και την μαυρη σου την μοιρα και μας τα χαλας?
    ολα αυτα που περιγραφεις, ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερο στο χερι σου απο οσο παραδεχεσαι, ενω κατα βαθος το γνωριζεις.
    απλα δισταζεις να παρεις την κατασταση στα χερια σου.

δεν θα σου πω το γνωστο οτι εισαι μικρος, για τον καθενα το προβλημα του ειναι το μεγαλυτερο στον κοσμο.
    θα σου πω ομως οτι απο οπου κι αν το δουμε ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, κι εχεις χρονο να αλλαξεις οτι νομιζεις οτι δεν εκανες τοσο καλα και περναει ακομα απο το χερι σου, κι ειναι ΠΟΛΛΑ αυτα που μπορεις να αλλαξεις.
    αν περιμενεις να σου πεσουν απο τον ουρανο, αδικα θα περιμενεις.

να ξερεις,
    οτι οσοι εχουν σχεσεις και δουλειες και σχολες και κοπελες και αγορια και φιλους, ουτε τελειες ζωες εχουν, ουτε τους λειπουν τα προβληματα, ουτε τους εχουν πεσι οσα εχουν απο τον ουρανο λογω κωλοφαρδιας, ακομα κι αν ειναι ευτυχισμενοι.
    οι καριερες κρυβουν πολλα χιλοομετρα απο πισω, οι φιλιες, πολυ νιαξιμο και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, οι σχεσεις, επισης, οσο για τις σχολες, ξερεις καλα ποση δουλεια θελουν, σε κανεναν δεν χαριζονται.

επισης, δεν σημαινει οτι επειδη εσυ τους ζηλευεις, ΟΛΟΙ αυτοι περνανε καλα. πολλοι που εσυ ζηλευεις θα ηθελαν αλλη ζωη η αλλο αγορι, η αλλη δουλεια, αλλα συνεχιζουν, δεν τα παρατανε.

Senior Member
    Δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω. Τα είπαν καλύτερα οι προηγούμενοι. Είσαι ακόμα μικρός κ περνάς μια φάση απογοήτευσης. Νομίζω οι περισσότεροι την έχουμε περάσει λίγο πολύ αυτή την φάση στην ηλικία σου. Μην σε παίρνει από κάτω. Τα καλύτερα έρχονται. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου κ όλα θα πάνε καλά

Senior Member
    Θα συμφωνησω με ρεμεντη και ουδεν ειδα αλλα να προσθεσω και εγω κατι.λιγο πολυ και εγω καπως ετσι περασα τα εφηβικα μου χρονια..να σου πω φιλε μου τα κοριτσια θελουν τολμη και μπλα μπλα.και τα υπολοιπα ερχοντε μονα τους και να μην εισαι κλαψιαρης ....αν αγαπας της φιλιες θα ερθουν και οι φιλοι.μην μενεις απραγος προσπαθησε λιγο.τιποτα δεν μας χαριζετε στη ζωη..πρεπει να παλεψουμε γιαυτα που θελουμε..εισαι μολις 18 χρονων γιατι τοση απαισιοδοξια??κουλαρε φιλε μου χαλαρουιτα.
    Γραψου σε μια σχολη κανε ενεργειες που θα σε κανουν να γνωρισεις κοσμο φιλιες.ετσι θα ερθουν και φιλοι θα ερθουν και φιλες..αυτοπεποιθηση και τολμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ρε εν οιδα, ενταξει, ειπαμε. Μπορει να υπαρχουν οικογενειες που πεινανε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Το παιδι εδω ηρθε να πει τον πονο του...........οντως δεν υπαρχουνε φιλοι..........σχεσεις καλες υπαρχουν αλλα πολυ σπανια.......επειδη αλλοι πεινανε δεν παει να πει οτι η ζωη ειναι ωραια........τι καλο εχει η ζωη πες μου..........το μονο που αξιζει ειναι ενα στηριγμα δηλαδη μια νορμαλ σχεση αλλα και αυτο ειναι σπανιο......Γιατι να πρεπει δηλαδη να ειναι χαρουμενος οπως και να 'χει; Γιατι να θεωρουμε φυσιολογικη την αγενεια και την κακοπεραση; Γιατι να τα ισοπεδωνουμε ολα; Επειδη εχουμε κριση πρεπει να μην εχουμε ουτε αξιες ουτε ανθρωπια ουτε τιποτα;;; Εξαλλου αυτοι που πεινανε τωρα ισως καποτε ειχαν μια ωραια ζωη, τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη. Και αργοτερα μπορει να εχουν, μπορει και οχι. Τι παει να πει αυτο πως χανουμε την ανθρωπια μας ελεος δηλαδη.
    Το παιδι ειναι 18 χρονων, εχει καποιες δυκσολιες στις κοινωνικες σχεσεις με φιλου, με κοπελες κλπ. Προφανως στη βολτα που εκανε τον εκαψε το ερωτικο κομματι γιατι ειναι 18 χρονων παιδι και θελει και κοπελα να βρει, και ερωτα να κανει στιγμες να ζησει κλπ κλπ. Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο. Σου λεει οτι ειναι 18 χρονων και λες καταλαβε οτι η ζωη ειναι μαυρη. Το οτι τραβαμε τα ζορια μας (πρωτος και καλυτερος εγω) δε σημαινει οτι ολονων η ζωη ειναι μαυρη. Δε μπορει να βρει γκομενα γιατι η ζωη ειναι μαυρη? Οχι! Επειδη ειναι ντροπαλος δε μπορει να βρει. Εγω στα 27 ειμαι. Σχεση ποτε δεν ειχα. Γιατι δεν ειχα σχεση? Επειδη ειναι η ζωη μαυρη ή λογω κρισης? Μονο και μονο γιατι το μυαλο ειναι τοσο κολλημενο που εναν γνωστο (Ανδρα) να βγουμε για ενα καφε δε παιρνω τηλεφνο. Στο κεφαλι μου ειναι κι εμενα κι του zeroend. Xαλιεσαι ρε zeroend επειδη δεν εχεις σχεση στα 18? Στα 27 εγω, στα 37 αλλος εδω μεσα, στα 47 αλλος. Υπαρχουν προβληματα (κοινωνικες φοβιες, αυτοπεποιθηση κλπ) που κανουν καποιον ανθρωπο να μην εχει παρεες ή γκομενες. Δε φταιει η ζωη που ειναι μαυρη. Μασαω να τη πεσω εγω στη γκομενα επειδη ειναι κακια η ζωη. Αμα θελω οντως να κανω τη ζωη μου μαυρη θα κατσω να πω οτι ετσι ειναι η ζωη ασχημη, θα τα κρυψω ολα κατω απ το χαλι και θα μαυρισω μεχρι να ψοφησω. Αν δε θελω αυτο, τοτε θα παω να πω ενα γεια στη γκομενα που αραζει απεναντι. Αυτο να κανεις zeroend. 18 χρονων?? Πλακα κανεις? Αμα μπορεις πηγαινε και σε εναν ψυχολογο να κανετε μια κουβεντα γιατι φαινεται οτι εχεις προβλημα αυτοπεποιθησης/αυτοεκτιμησης και παρε μπρος. Εγω σου λεω στα 27 βλεπω ζευγαρακια εξω και λεω τι μαλακας ειμαι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast