Results 1 to 15 of 50
Thread: πορνεια
-
30-04-2008, 16:19 #1
πορνεια
καλησπερα σε ολους,ενα θεμα που με απασχολει ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο ειναι η πορνεια.τι γινεται τελικα?οπου και να κοιταξεις βλεπεις γυναικες ''ετοιμες για ολα''.ξερει κανεις ποσες ειναι παγκοσμίως?επισης πολυ θα ηθελα να μαθω τι σκεφτεται μια γυναικα που δεν πουλαει το σωμα της για μια που το κανει.την μισει?αδιαφορει?την κουβεντα την ανοιγω για ανταλλαγη αποψεων εμπεριστατωμενων και βασισμενων σε στοιχεια(ελπιζω να μην ειναι εκτος θεματολογιας διοτι η πορνεια αποτελει συνθετο φαινομενο με ψυχολογικες επιδρασεις οχι μονο σε οσους το ασκουν ή εμπλεκονται με τον ενα ή αλλο τροπο σε αυτη αλλα και σε ολο το κοινωνικο συνολο)
- 30-04-2008, 18:52 #2
υπαρχει η εξαναγκαζομενη πορνεια..αλλα και η εθελοντικη και νομιμη..
αρα υπαρχουν διαφορετικα συναισθηματα,,...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
30-04-2008, 19:25 #3
νομιζω παντως πως η πορνεια ειναι ενα θεμα υποτιμημενο και πιστευω πως υπαρχει πολυ ζουμι στην μελετη της
30-04-2008, 20:58 #4
Δεν υπάρχει κανένα ζουμί πέρα απ το κυνήγι του χρήματος. Αυτό να κοιτάς, και τα αντρικά χάλια που συνηγορούν σ αυτό.
30-04-2008, 22:00 #5
φιλε liberchild το χρημα ομως αφορα και τις ιδιες τις γυναικες ιδιαιτερα το γρηγορο,η πορνεια ειναι απο τα κατεξοχην επικερδεστερα επαγγελματα,ηθελα να ξερω αυτες οι σουφραζετες με τους αγωνες τους και τα γυναικεια κινηματα γιατι δεν καταφεραν να καταστειλουν την πορνεια που σημερα ειδικα εχει φτασει στο απωγειο της?αυτο εννοω οταν γραφω ζουμι,η πορνεια δειχνει τον εκφυλισμο της \'\'ιερης\'\' σχεσης μεταξυ αρσενικου και θηλυκου.περπατας και διπλα σου υπαρχουν δεκαδες περιοδικα πορνογραφικου υλικου και κανεις δε λεει τιποτα,δεν σας κρυβω μου ερχεται να τα πιασω ολα και να τα πεταξω μες στους δρομους,ελεος πια!
30-04-2008, 22:08 #6
Φίλη είμαι. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό, οι γυναίκες ζητούν χρήμα και οι άντρες το παραχωρούν. Αν όμως δεν υπήρχε η προσφορά ( του χρήματος ) δεν θα υπήρχε και η ζήτηση.
30-04-2008, 22:42 #7
Και αν δεν υπήρχαν τόσοι αποτυχημένοι σεξουαλικά άντρες που συντηρούν αυτό το σύστημα που είναι πιο επικερδές ακόμη και απ τα ναρκωτικά...
30-04-2008, 22:52 #8
μη ξεχναμε και την καλυμμενη πορνεια..
τα ομορφα κοριτσακια που κυνηγανε οχι και τοσο ομορφους η νεους κυριους και ανταλασσουν το κορμι τους ειτε με μερικα δωρα ειτε με τον λογαριασμο του ακριβου εστιατοριου και με μια βολτα με ακριβο αυτοκινητο...
για να μη πω και για την ...καθαγιασμενη πορνεια....
τα ιδια κοριτσακια που κανουν γαμους με αυτους τους κυριους, ανταλλασσοντας σεξ και συντροφια με μια ανετη και κοινωνικα καταξιωμενη ζωη....χωρις κανενα συναισθημα..
τουλαχιστον οι πορνες κανουν μια ξεκαθαρη εμπορικη ανταλλαγη...πουλανε σεξ για λεφτα. δεν πουλανε ψευτικο συναισθημα ουτε απαιτουν κοινωνικη αναγνωριση για τα κατορθωματα τους.
30-04-2008, 22:58 #9
να σας πω κατι που ισως σας σοκάρει,το συστημα δεν το συντηρουν οι σεξουαλικα αποτυχημενοι,τι ειναι αυτο?το εμποριο το συντηρει η μονογαμία και ο πουριτανισμός,όλες αυτες οι δεσποινιδες που ξερουν μονο να προκαλούν.οπως ευστοχα το ειπε ενας γνωστος μου η ελληνιδα ειναι η μοναδικη ευρωπαια που γδύνεται για να μη γαμηθεί.καλο ε?ειναι συνθετο το φαινομενο.
30-04-2008, 22:58 #10
Remedy...βαρέθηκα να βλέπω τον εαυτό μου να γράφει πως πάλι συμφωνώ μαζί σου....
30-04-2008, 23:02 #11
εγω φιλε remedy κοιταω τα εξωφυλλα και βλεπω κατι ελληνιδες σκυλοφατσες ετοιμες να κανουν τα παντα για το μεγαλυτερο κοκκαλο και εχω τρομοκρατηθει.ποιοι ρολοι και πρασινα αλογα.
30-04-2008, 23:08 #12
σωστη η remedy
30-04-2008, 23:13 #13
εγω δε βρισκω κατι κακο στην πορνεια που γινεται με την πληρη συγκαταθεση και επιγνωση του τι κανουν οι εμπλεκομενοι και δεδομενου οτι εχουν αλλη επιλογη για να ζησουν (οι πορνες). Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα αφροδισια ποιυ μεταδιδονται και αποτελουν κινδυνο για τη δημοσια υγεια, κι αυτο ειναι κατι που δεν ειναι καθολου ασημαντο.
30-04-2008, 23:51 #14
susperia συμφωνώ και μαζί σου.
φίλε ukmazoun, ένας άντρας που πληρώνει είτε πηγαίνοντας με μια *****, είτε για να έχει ...γκόμενα, (συγνώμη αλλά δεν μου έβγαινε αλλιώς), για μένα είναι πλήρως αποτυχημένος
01-05-2008, 00:31 #15
ελατε.. δε γινεται να φταινε αποκλειστικα οι αντρες ..σας παρακαλω .. Οσο υπαρχουν γυναικες που πανε με αντρες γιατα λεφτα τους αλλο τοσο υπαρχουν \"ένας άντρας που πληρώνει είτε πηγαίνοντας με μια *****, είτε για να έχει ...γκόμενα, \".
τι να κανουμε που οι αντρες εχουν διαφορετικες αναγκες και ορμες απο τις γυναικες? ειναι δυνατον να ικανοποιουνται και οι 2 με τον ιδιο τροπο ? οι συγκρισεις δεν εχουν κανενα νοημα κατα την αποψη μου. η πορνεια βεβαια ειναι ασχημο φαινομενο που συντηρειται φοβαμαι για οικονομικους κυριως σκοπους.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή