πορνεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: πορνεια

lef...από ποιους συντηρείται? Από τους άντρες...
    Λες ότι οι γυναίκες και οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες ορμές. Δε νομίζω...
    Αυτό όμως που θα έκαναν ελάχιστες, ή καθόλου γυναίκες θα ήταν να πληρώσουν για να έχουν κάποιον, κάτι που στο αντρικό φύλλο ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Πρόσεξε, όχι το μεγαλύτερο, αλλά αρκετά μεγάλο.
    Δεν είναι όμως εντελώς εξευτελιστικό για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου να κάνει σεξ, ή να έχει κάποια γυναίκα δίπλα του μόνο επειδή την πληρώνει?

Senior Member
    Μήπως ήταν η πόντια;

(Πότε πήδηξε απ\' το μπαλκόνι η πόντια *******;
    Όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν!!)

(με φιλικά αισθήματα προς τυχόν ποντίους συμφορουμίτες - αφού είσαστε έξυπνοι γι\' αυτό σας τη λένε :D)

Member
    ωραια παιδια αλλα το αρχικο μου ερωτημα εμεινε αναπαντητο,ξερει κανεις στοιχεια για τον αριθμο τους παγκόσμια?

Senior Member
    αν θελεις στατιστικα ψαξε στο γκουγκλε για τπτ μελετες βρε παιδι μου..

Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Αυτό όμως που θα έκαναν ελάχιστες, ή καθόλου γυναίκες θα ήταν να πληρώσουν για να έχουν κάποιον, κάτι που στο αντρικό φύλλο ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Πρόσεξε, όχι το μεγαλύτερο, αλλά αρκετά μεγάλο.
    Δεν είναι όμως εντελώς εξευτελιστικό για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου να κάνει σεξ, ή να έχει κάποια γυναίκα δίπλα του μόνο επειδή την πληρώνει?

Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό ! Ότι η γυναίκα , ακόμα και η πιο άσχημη μπορεί όποτε θέλει να βρει δωρεάν σεξ ! Ο άντρας όμως όχι.Άρα αναγκάζεται να πάει να πληρώσει.Η πορνεία είναι κάτι πολύ φυσικό και δεν είναι τυχαίο που έχει ονομαστεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Γιατί η γυναίκα επιλέγει και ξεχωρίζει ανάμεσα από τους πολλούς αυτόν που θέλει για σεξ , και από την άλλη και ο άντρας , ακόμα και αυτός που δεν επιλέγεται , έχει ανάγκη από σεξ.
    Και όχι , οι ορμές δεν είναι ίδιες.Υπάρχουν κοπέλες που είναι πάνω από 20 και δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση αλλά δεν τις πειράζει τόσο , δεν τους λείπει το σεξ , ενώ ένας άντρας νεαρός τρελαίνεται άμα ζει στην αγαμία.

Absolut...συμφωνώ, εν μέρει.
    Δεν μιλάω όμως για ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση και αναγκάζονται να καταφύγουν στην πορνεία που κατά ένα κομμάτι αποτελεί και κοινωνικό έργο.
    Μιλώ για τους-υποτίθεται-φυσιολογικούς-άντρες που καταφεύγουν εκεί, γιατί ο εγκέφαλος τους δεν φτάνει τόσο ώστε να τραβήξουν την προσοχή μιας γυναίκας. Είναι άλλωστε κοινώς αποδεκτό, πως η εμφάνιση παίζει περισσότερο ρόλο στις γυναίκες παρά στους άντρες...

Senior Member
    εγω δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να φταινε οι αντρες ή οι γυναικες. ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι δλδ? ή οι γυναικες? δεν υπαρχουν ηθικοι ή οχι-ηθικοι? άλλα χαρακτηριστικα που συμβαλουν στον πορνεια εκτος του φυλου δεν υπαρχουν?

Τι πάει να πει \"φταίει για την πορνεία\";

Αν δεν υπάρχει βία στους ανθρώπους που εκδίδονται και δεν μιλάμε για παιδιά, τότε ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του.
    Είναι σαν τα ναρκωτικά που ακούω μερικές φορές , \"τον έμπλεξε\" και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
    Μια κοπέλα 20-25 χρονών δεν ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό; Εδώ μιλάμε για πλήρη καταπάτηση του΄ίδιου σου του εαυτού.
    Απ\' την άλλη-ναι-οι άντρες φταίνε αν ψάξουμε για ευθύνες, γιατί αν δεν υπήρχε τόση ζήτηση, δεν θα υπήρχε και τόση προσφορά.

Senior Member
    φταινε οι αντρες? φταινε οι γυναικες? δε νομιζω οτι υπάρχουν απολυτα.

δεν μπορώ να κατακρινω εναν αντρα, ουτε κ μια γυναικα. μου φαινεται θλιβερο σαν εικονα, έτσι κ αλλιως. κ απο τις δύο πλευρές.κ απο την πλευρά του άντρα κ απο αυτη της γυναικας. Ως γυναικα, ποναω περισσοτερο τη γυναικα που συνειδητα κάνει αυτη τη δουλεια.

Senior Member
    \"Τι πάει να πει \"φταίει για την πορνεία\";\"
    παει να πει το ιδιο που εννουσες με \"αντρες που συντηρουν την πορνεια\" οποτε πες μου εσυ.

Member
    Η πορνεία υπάρχει παντού. Και οι περισσότερες καθώς πρέπει γυναίκες εκπορνεύονται συνειδητά όταν βρίσκουν πλούσιο άντρα. Οι περισσότερες σχέσεις είναι μία εμπορευματοποίηση και τίποτα περισσότερο. Δεν κατηγορώ κανέναν για αυτό, είναι στη φύση του κάθε ανθρώπου/ζώου...

Αν θέσουμε ότι υπάχρουν γυναίκες που εκβιάζονται για να εκδίδονται, τότε οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που τις πληρώνουν. Μήπςω δεν βλέπουμε κάθε μέρα στις εφημερίδες και την τηλεόραση περιπτώσεις που άνθρωποι, ακόμη και παιδιά εξαναγκάζονται σε πορνεία;
    Ποιος είναι πιο άρρωστος; Αυτός που το κάνει για τους χ ψ λόγους, ή αυτός που συντηρεί μια τέτοια κατάσταση?

Senior Member
    Originally posted by Absolut

Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό ! Ότι η γυναίκα , ακόμα και η πιο άσχημη μπορεί όποτε θέλει να βρει δωρεάν σεξ ! Ο άντρας όμως όχι.Άρα αναγκάζεται να πάει να πληρώσει.Η πορνεία είναι κάτι πολύ φυσικό και δεν είναι τυχαίο που έχει ονομαστεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Γιατί η γυναίκα επιλέγει και ξεχωρίζει ανάμεσα από τους πολλούς αυτόν που θέλει για σεξ , και από την άλλη και ο άντρας , ακόμα και αυτός που δεν επιλέγεται , έχει ανάγκη από σεξ.
    Και όχι , οι ορμές δεν είναι ίδιες.Υπάρχουν κοπέλες που είναι πάνω από 20 και δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση αλλά δεν τις πειράζει τόσο , δεν τους λείπει το σεξ , ενώ ένας άντρας νεαρός τρελαίνεται άμα ζει στην αγαμία.

Δεν το έχω ψάξει αρκετά ........... αλλά θα κάνω μια σκέψη :
    Σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία , όπου η γυναίκα πρέπει να καταπιέζει τα σεξουαλικά της ένστικτα για να ικανοποιεί την κτητικότατα και τον εγωισμό του άνδρα \'\'αφέντη\'\' (υπερβάλω λίγο , αλλά έχει και μια δόση αλήθειας) ...... δημιουργείται για αυτούς τους ίδιους άντρες ένα πρόβλημα : Τι γίνεται μέχρι να παντρευτούν την \'\'παρθένα\'\' ?
    Ποιος ο λόγος να καταπιέσουν τις ανάγκες τους, όταν υπάρχει και άλλη λύση ? (Οι άλλες ....... Αυτές που δεν είναι για γάμο ! :P )

Δεν γνωρίζω μελέτες , αλλά δεν πιστεύω ότι η γυναίκα δεν έχει αντίστοιχη σεξουαλική διάθεση με τον άντρα .......
    Ο κοινωνικός της ρόλος είναι αυτός που την αναγκάζει να καταπιέζει την σεξουαλική της επιθυμία αρκετές φορές ...... ενώ στα αγόρια τα σεξουαλικά κατορθώματα θεωρούνται μαγκιά !
    Θα μου πείτε : η κοινωνία δεν άλλαξε ?
    Πιστεύω ότι θα πάρει χρόνο μέχρι αυτές οι αντιλήψεις να εκλείψουν .........

Member
    Η συντριπτική πλειοψηφία των ιερόδουλων έχει επιλέξει συνειδητά το επάγγελμά τους , δεν είναι τίποτε θύματα ! Αγοράζουν σπίτια , πηγαίνουν χλιδάτες διακοπές , δουλεύουν σε ωράρια ημιαπασχόλησης...Είναι επιλογή τους αυτό το επάγγελμα.

Senior Member
    Αν θέσουμε ότι υπάχρουν γυναίκες που εκβιάζονται για να εκδίδονται, τότε οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που τις πληρώνουν. Μήπςω δεν βλέπουμε κάθε μέρα στις εφημερίδες και την τηλεόραση περιπτώσεις που άνθρωποι, ακόμη και παιδιά εξαναγκάζονται σε πορνεία;
    Ποιος είναι πιο άρρωστος; Αυτός που το κάνει για τους χ ψ λόγους, ή αυτός που συντηρεί μια τέτοια κατάσταση?
    Και θα προσθέσω : σε χώρες με οικονομική εξαθλίωση , η σάρκα γίνεται προιόν (και πολλές φορές εξαγώγιμο) . Μηπως δεν υπάρχει εκεί εκμετάλευση της οικονομικής δυσχέρειας ?
    Εγω αναρωτιέμαι πως μπορούν να το χαρούν (αυτοί οι άντρες), οταν ξέρουν οτι η ανάγκη ωθεί αυτές τις γυναίκες σε αυτόν τον εξευτελισμό ......

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast