πορνεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: πορνεια

  1. #31
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Αθήνα
    Posts
    69
    Originally posted by Kleiw
    Originally posted by Absolut
    Originally posted by Θεοφανία
    lef...από ποιους συντηρείται? Από τους άντρες...
    Λες ότι οι γυναίκες και οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες ορμές. Δε νομίζω...
    Αυτό όμως που θα έκαναν ελάχιστες, ή καθόλου γυναίκες θα ήταν να πληρώσουν για να έχουν κάποιον, κάτι που στο αντρικό φύλλο ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Πρόσεξε, όχι το μεγαλύτερο, αλλά αρκετά μεγάλο.
    Δεν είναι όμως εντελώς εξευτελιστικό για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου να κάνει σεξ, ή να έχει κάποια γυναίκα δίπλα του μόνο επειδή την πληρώνει?

    Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό ! Ότι η γυναίκα , ακόμα και η πιο άσχημη μπορεί όποτε θέλει να βρει δωρεάν σεξ ! Ο άντρας όμως όχι.Άρα αναγκάζεται να πάει να πληρώσει.Η πορνεία είναι κάτι πολύ φυσικό και δεν είναι τυχαίο που έχει ονομαστεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Γιατί η γυναίκα επιλέγει και ξεχωρίζει ανάμεσα από τους πολλούς αυτόν που θέλει για σεξ , και από την άλλη και ο άντρας , ακόμα και αυτός που δεν επιλέγεται , έχει ανάγκη από σεξ.
    Και όχι , οι ορμές δεν είναι ίδιες.Υπάρχουν κοπέλες που είναι πάνω από 20 και δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση αλλά δεν τις πειράζει τόσο , δεν τους λείπει το σεξ , ενώ ένας άντρας νεαρός τρελαίνεται άμα ζει στην αγαμία.


    Δεν το έχω ψάξει αρκετά ........... αλλά θα κάνω μια σκέψη :
    Σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία , όπου η γυναίκα πρέπει να καταπιέζει τα σεξουαλικά της ένστικτα για να ικανοποιεί την κτητικότατα και τον εγωισμό του άνδρα \'\'αφέντη\'\' (υπερβάλω λίγο , αλλά έχει και μια δόση αλήθειας) ...... δημιουργείται για αυτούς τους ίδιους άντρες ένα πρόβλημα : Τι γίνεται μέχρι να παντρευτούν την \'\'παρθένα\'\' ?
    Ποιος ο λόγος να καταπιέσουν τις ανάγκες τους, όταν υπάρχει και άλλη λύση ? (Οι άλλες ....... Αυτές που δεν είναι για γάμο ! :P )

    Δεν γνωρίζω μελέτες , αλλά δεν πιστεύω ότι η γυναίκα δεν έχει αντίστοιχη σεξουαλική διάθεση με τον άντρα .......
    Ο κοινωνικός της ρόλος είναι αυτός που την αναγκάζει να καταπιέζει την σεξουαλική της επιθυμία αρκετές φορές ...... ενώ στα αγόρια τα σεξουαλικά κατορθώματα θεωρούνται μαγκιά !
    Θα μου πείτε : η κοινωνία δεν άλλαξε ?
    Πιστεύω ότι θα πάρει χρόνο μέχρι αυτές οι αντιλήψεις να εκλείψουν .........

    Ούτε κι εγώ ξέρω μελέτες αλλά παρατηρώ τι συμβάινει γύρω μου.Ξέρω πολλές κοπέλες που δεν είχαν ποτέ ούτε έχουν σεξουαλική ζωή αλλά 1ον είναι μες στην τρελή χαρά τη στιγμή που αντίστοιχοι άνδρες είναι μες στην κατάθλιψη 2ον είχαν ευκαιρίες αλλά τους απέρριψαν γιατί ήθελαν κάτι καλύτερο.Οι αντίστοιχοι άνδρες δεν είχαν καν ευκαιρίες.Βλέπω τα αποτελέσματα της αγαμίας όσον αφορά την διάθεση και την \"ψυχολογία\" στους άνδρες και στις γυναίκες αντίστοιχα και βγάζω τα συμπεράσματά μου.Για να μην πω για παρθένες γυναίκες οι οποίες κάνουν σχέση χωρίς να κάνουν σεξ.Ξέρετε πολλούς νεαρούς που έκαναν σχέση αλλά δεν έκαναν σεξ \"γιατί δεν ένιωθαν ακόμη έτοιμοι...\" ? Είναι και το άλλο το οποίο επιβεβαιώνεται από μελέτες : Οι γυναίκες αρχίζουν να αυνανίζονται σε μεγαλύτερη ηλικία από τους άνδρες.

  2. #32
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Αθήνα
    Posts
    69
    Originally posted by Kleiw
    Originally posted by Θεοφανία
    Αν θέσουμε ότι υπάχρουν γυναίκες που εκβιάζονται για να εκδίδονται, τότε οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που τις πληρώνουν. Μήπςω δεν βλέπουμε κάθε μέρα στις εφημερίδες και την τηλεόραση περιπτώσεις που άνθρωποι, ακόμη και παιδιά εξαναγκάζονται σε πορνεία;
    Ποιος είναι πιο άρρωστος; Αυτός που το κάνει για τους χ ψ λόγους, ή αυτός που συντηρεί μια τέτοια κατάσταση?
    Και θα προσθέσω : σε χώρες με οικονομική εξαθλίωση , η σάρκα γίνεται προιόν (και πολλές φορές εξαγώγιμο) . Μηπως δεν υπάρχει εκεί εκμετάλευση της οικονομικής δυσχέρειας ?
    Εγω αναρωτιέμαι πως μπορούν να το χαρούν (αυτοί οι άντρες), οταν ξέρουν οτι η ανάγκη ωθεί αυτές τις γυναίκες σε αυτόν τον εξευτελισμό ......
    Μιλάτε για την εξαίρεση στον κανόνα και για χώρες τύπου Ταϋλάνδης.Η πορνεία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από χώρα σε χώρα επειδή διαφέρουν και οι αντίστοιχοι θεσμοί.Του κράτους (το οποίο ρυθμίζει σε αρκετές περιπτώσεις με νόμους το καθεστώς , όπως γίνεται και στη χώρα μας) και οι κοινωνικοί.Και οι συνθήκες γενικά.

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,537
    Absolut είναι άντρας ? Ηλικίας ?

    Απο την μεριά της γυναίκας πάντως , δεν βλέπω τις γυναίκες που δεν έχουν σεξ.σχεσεις να είναι μια χαρά . Ισως και να φαίνεται κατι διαφορετικό σε εξωτερικό παρατηρητή , σε κάποιες περιπτώσεις ........ Συγκεκριμένα έχω φίλη που δεν έχει κάνει σεξ.σχέση και στην παρέα δείχνει μια χαρά (ενεργητική , χαρούμενη, ζωντανή) , αλλα περνάει καταθλιπτικά επεισόδια και δεν νιώθει καλά μέσα της ..... (κατι που δεν το ξέρουν οι απλοί γνωστοί, γιατί δεν θέλει να το δείξει)

    Εγω επιμένω: ο κοινωνικός ρόλος καταπιέζει την γυναικεία σεξουαλικότητα ....... Λες να κάνω λάθος ? (αν και δεν νομίζω.....)

    Επιπλέον, δεν νομίζω οτι οι Ταυλανδέζες είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα , διότι εχω την αίσθηση οτι κυρίως αλλοδαπές στην Ελλάδα ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα ..... Αλλα δεν το ξέρω και απο πρώτο χέρι ...... ίσως εσυ να εχεις περισσότερα στοιχεία ......

    (φυσικά υπάρχουν και οι ελληνίδες που θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα , αλλα έχω την αίσθηση οτι αυτές είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα ..... )

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    Μιλωντας για τις περισσοτερες ιεροδουλες, ειναι κατι που το κανουν συνειδητα απ οσο ξερω, και πληρωνονται καλα, οσο για το οτι ξευτιλιζονται, δε νομιζω να το βλεπουν ετσι. Τωρα σε ενα τετοιο επαγγελμα σιγουρα θα υπαρχει εκμεταλλευση. Το οτι η κοινωνια ειναι περισσοτερο ανδροκρατουμενη συμβαλλει στο φαινομενο της πορνειας σιγουρα. Οσο για τις ορμες ισχυει ΣΤΑΝΤΑΡ οτι οι ανδρες εχουν περισσοτερες και απο πολυ μικρη ηλικια. Με τις γυναικες δεν ειναι το ιδιο. Μια γυναικα ξεκιναει να χει περισσοτερες ορμες απο τοτε που θα κανει πρωτη φορα σεξ, και παλι ομως δε βλεπουμε την ιδια \'\'σεξομανια\'\' απ την πλευρα των γυναικων οσο των αντρων, οποτε λογικο ειναι να χουν πιο πολυ αναγκη οι αντρες για σεξ.

  5. #35
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    31
    συμφωνω με την κλειω,αλλα θελω να της κανω μια ερωτηση:κλειω εχεις πορνες φιλες?ή θα εκανες μια ***** φίλη σου?

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    Originally posted by umkalzum
    περπατας και διπλα σου υπαρχουν δεκαδες περιοδικα πορνογραφικου υλικου και κανεις δε λεει τιποτα,δεν σας κρυβω μου ερχεται να τα πιασω ολα και να τα πεταξω μες στους δρομους,ελεος πια!
    γιατί αληθεια σε ενοχλουν τοσο?

  7. #37
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Αθήνα
    Posts
    69
    Originally posted by Kleiw
    Absolut είναι άντρας ? Ηλικίας ?

    Απο την μεριά της γυναίκας πάντως , δεν βλέπω τις γυναίκες που δεν έχουν σεξ.σχεσεις να είναι μια χαρά . Ισως και να φαίνεται κατι διαφορετικό σε εξωτερικό παρατηρητή , σε κάποιες περιπτώσεις ........ Συγκεκριμένα έχω φίλη που δεν έχει κάνει σεξ.σχέση και στην παρέα δείχνει μια χαρά (ενεργητική , χαρούμενη, ζωντανή) , αλλα περνάει καταθλιπτικά επεισόδια και δεν νιώθει καλά μέσα της ..... (κατι που δεν το ξέρουν οι απλοί γνωστοί, γιατί δεν θέλει να το δείξει)

    Εγω επιμένω: ο κοινωνικός ρόλος καταπιέζει την γυναικεία σεξουαλικότητα ....... Λες να κάνω λάθος ? (αν και δεν νομίζω.....)

    Επιπλέον, δεν νομίζω οτι οι Ταυλανδέζες είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα , διότι εχω την αίσθηση οτι κυρίως αλλοδαπές στην Ελλάδα ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα ..... Αλλα δεν το ξέρω και απο πρώτο χέρι ...... ίσως εσυ να εχεις περισσότερα στοιχεία ......

    (φυσικά υπάρχουν και οι ελληνίδες που θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα , αλλα έχω την αίσθηση οτι αυτές είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα ..... )

    Την καταπιέζει μόνο να μιλήσει για αυτό που κάνει ! Ναι , σε μια παρέα ο άντρας μπορεί να πει \"θέλω να γ...\" , μια γυναίκα δε θα πει \"θέλω π....\" ! Επί της ουσίας όμως ο ετεροφυλόφιλος άντρας είναι αυτός που μπορεί να καταπιεστεί σεξουαλικά.Η γυναίκα μπορεί να βρει πανεύκολα σεξ και να κυκλοφορήσει όπως θέλει άρα πού είναι η σεξουαλική καταπίεση ;
    Στην Ελλάδα είτε Ελληνίδες είτε αλλοδαπές (που είναι οι περισσότερες) οι ιερόδουλες στα σπίτια οικειοθελώς ασκούν το επάγγελμά τους (είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις).Αν θες την άποψή μου το trafficking αναπτύχθηκε σε χώρες που απαγορεύουν την νόμιμη πορνεία (κακώς) άρα για να καλυφθούν οι ανάγκες της \"αγοράς\" έβαζαν κάποιες δύστυχες με το ζόρι να γίνουν πόρνες.Εδώ πέρα έρχονται με δική τους πρωτοβουλία να γίνουν ιερόδουλες.Μην τα συγχέουμε και επειδή υπάρχει και το trafficking ως φαινόμενο , να καταδικάζουμε όλο το χώρο της πορνείας.
    Από την άλλη πολλές πόρνες ενδεχομένως μπορεί να υφίστανται εργασιακή εκμετάλλευση , όπως και άλλοι κλάδοι.Έτσι ακούγεται , τώρα πόση δόση αλήθειας υπάρχει δεν μπορώ να ξέρω.Αλλά και πάλι αυτό δεν αρκεί για να καταδικάσει την πορνεία ως φαινόμενο.

    ΥΓ Άντρας είμαι μια και ρώτησες.

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Αθήνα
    Posts
    197
    Ειναι επιστημονικα εξακριβωμενο οτι νυμφομανης ειναι μια γυναικα που σκεφτεται το σεξ περιπου οσο ενας μεσος αντρας. Ειναι αστειο καποιοι να πιστευουν οτι αντρες και γυναικες εχουν τις ιδιες ορμες και νομιζω οτι ειναι ανουσια η συζητηση πανω σε αυτο.

    Επειδη θεωρω οτι ειμαι \"ειδικος\" στο θεμα της πορνειας καθως ειμαι τακτικος πελατης των οικων ανοχης και μιλαω αρκετα με τα κοριτσια εκει, θελω να πω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων αυτων εκδιδονται γιατι το θελουν οι ιδιες και μαλιστα κερδιζουν παρα πολλα χρηματα απο το επαγγελμα αυτο. Οι περισσοτερες ερχονται στην Ελλαδα για 1-2 χρονια, πλουτιζουν και υστερα επιστρεφουν στις χωρες τους χωρις κανενα απολυτως κοινωνικο στιγμα αφου κανεις εκει δεν γνωριζει τι εκαναν εδω.

  9. #39
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    31
    συγνωμη picker και πώς νιωθουν γι αυτο που εκαναν εδω?εχουν ενοχες?δηλαδη μετα επιστρεφουν στο σπιτακι τους κι ολα ωραια?απαντησε αν θες ειναι πολυ εμδιαφερον αυτο που γραφεις.

    οσο για σενα absolut σε βλεπω να οργανωνεις το ασφαλιστικο ταμειο των πορνων με τις ιδεες που εχεις περι εργασιας...no offence

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,537
    Το Δίκτυο UMBRELLA (The Umbrella Network), Πρόγραμμα 6, Ελλάδα/Αλβανία/Βουλγαρία. Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας, Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛ)

    Στο πρώτο μέρος δίνονται στοιχεία του Τομέα Επιδημιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για τις εκδιδόμενες γυναίκες στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα. Όπως διαπιστώθηκε από έρευνα του Τομέα Επιδημιολογίας για την περίοδο Σεπτέμβριος 1995 – Ιούλιος 1997:

    Α) Οι αλλοδαπές εκδιδόμενες γυναίκες παρουσίασαν σημαντική αριθμητική αύξηση σε αντίθεση με τις Ελληνίδες των οποίων ο αριθμός παρουσίασε ελαφρά μείωση

    Β) Οι αλλοδαπές εκδιδόμενες γυναίκες προέρχονταν κατά το πλείστον από την Ανατολική Ευρώπη (50-55%) και κυρίως από την Ουκρανία και Ρωσία, από τα Βαλκάνια (περίπου 40%). Περίπου 60% αυτών που προέρχονται από τα Βαλκάνια κατάγονται από την Αλβανία.

    Γ) Οι αλλοδαπές εκδιδόμενες ήταν νεαρής ηλικίας ευπαρουσίαστες και συχνά με ανώτερη–ανώτατη μόρφωση, ιδίως οι προερχόμενες από Ουκρανία ή άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αντίθετα, οι προερχόμενες από τα Βαλκάνια ήταν χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου.

    Δ) Οι περισσότερες έρχονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δουλέψουν κυρίως ως bar women χωρίς πρόθεση να εργαστούν στο χώρο του sex industry γεγονός το οποίο συμβαίνει συνήθως με πίεση που ασκούν οι ιδιοκτήτες των bar.

    Ε) Σχεδόν όλες που προέρχονταν από την Αλβανία αλλά και υψηλό ποσοστό από τις εκδιδόμενες γυναίκες που προέρχονταν από τις άλλες χώρες (κυρίως της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) ελέγχονται από ομοεθνείς τους οι οποίοι τις εκμεταλλεύονται και τις πιέζουν–εξαναγκάζουν σε αποδοχή μεγάλου αριθμού πελατών, σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό και σε πρακτικές μη αποδεκτές από αυτές.

    ΣΤ) Η αναλογία των Ελληνίδων σε σχέση με τις προερχόμενες από τα Βαλκάνια είναι 1:11 (Ελληνικές δηλωμένες ιερόδουλες προς τις γνωστές προέρχονται από Βαλκανικές Χώρες που εργάζονται στο χώρο της Αθήνας)

    Ζ) Οι γυναίκες από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία κυρίως εργάζονται σε «μπουρδέλα» ενώ στα μπαρ της περιοχής του Μεταξουργείου απασχολούνται συνήθως γυναίκες από τη Βουλγαρία.

    Η) Τα «μπουρδέλα» λειτουργούν με αλλοδαπές η πλειοψηφία των οποίων είναι Αλβανίδες, που ισχυρίζονται ότι είναι Ελληνικής καταγωγής (από τη Βόρειο Ηπειρο) για να μπορέσουν να δηλωθούν και να πάρουν άδεια να εργαστούν. Το ίδιο ισχύει και για μερικές γυναίκες Ρωσικής εθνικότητας.

  11. #41
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,537
    Originally posted by picker
    Ειναι επιστημονικα εξακριβωμενο οτι νυμφομανης ειναι μια γυναικα που σκεφτεται το σεξ περιπου οσο ενας μεσος αντρας.
    Θα με ενδιέφερε η πηγή σου .

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,537
    Originally posted by picker
    η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων αυτων εκδιδονται γιατι το θελουν οι ιδιες και μαλιστα κερδιζουν παρα πολλα χρηματα απο το επαγγελμα αυτο.
    Ακόμη και να μην τις ανάγκασαν , αλλα να επέλεξαν την πορνεία ως λύση στο οικονομικό τους αδιέξοδο ..... παραμένει εκμετάλευση , αφού η οικονομική δυσχέρεια τις οδηγεί εκεί .

    Εγω τις λυπάμαι ......... ακόμη και αυτές που το κάνουν γιατί θέλουν να γίνουν πλούσιες . Ξεπουλάν την ψυχή τους , τα θέλω τους , το να ορίζουν το σώμα τους και μερικές φορές και τις σκέψεις τους ..........

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    για ολες τις συμπεριφορες και πραξεις υπαρχει και μια αιτια, απλα ο καθενας μας ζωντας στον μικροκοσμο του δε μπορει να τις αντιληφθει. Οτι υπαρχει εκμεταλλευση υπαρχει, αλλα πραγματικα αρκετες απ αυτες δεν ειναι καθολου θυματα εκμεταλλευσης και κονομανε χοντρο χρημα, αυτο το λεω φυσικα απ αυτα ου χω ακουσει και απο αρθρα που χω διαβασει. Ειδικα οι στριπτιτζουδες βγαζουν του κολου το χρημα, αυτο ειναι σιγουρο.

    φιλε umkalzum εσυ οπως κι ολοι μας μεγαλωσαμε στα σπιτακια μας στη χωρουλα μας ολα ωραια ολα καλα, κι ετσι διαμορφωσες μια ηθικη και λογικη συμβατη σ αυτον τον τροπο που μεγαλωσες. Ενας αλλος ή μια αλλη με διαφορετικες εμπειριες απο τη ζωη προφανως δεν τα βλεπει απο την πλευρα που τα βλεπεις εσυ, και ναι ισως η ***** γυριζει σπιτι και λεει ολα ωραια ολα καλα, αφου δε ζει στην ανεχεια.

  14. #44
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    ενδιαφερον θεμα με κυρια πτυχη την εκμεταλευση και τα υπερκερδη που υπαρχουν.
    Ας σημειωθει οτι τελευταια, τα εσοδα απο την βιομηχανια του σεξ προστεθηκαν για να ανεβασουν το προυπολογισμο του κρατους.

    Ετσι κατ\' εμε, το πιο σωστο που θα μπορουσαν να κανουν οι πορνες ειναι να οργανωθουν μηπως και βγουν απο τα κυκλωματα εκμεταλευσης που υπαρχουν.
    Αν υποθεσουμε οτι μια γυναικα πουλαει το κορμι της, αμφιβαλλω αν τα μισα απο αυτα καταληγουν στην τσεπη της.
    Και δεν νομιζω οτι ολοι αυτοι οι μεσαζοντες πρεπει να υπαρχουν σωνει και καλα.
    Δυστυχως το σεξ εχει αναγορευτει κατι σε απαγορευμενο η και βρωμικο και σαν τετοιο μοσχοπουλιεται.



    Για το αν ειναι σωστο να υπαρχουν πορνες η οχι, μιλωντας για την σημερινη κοινωνια ειναι εκτος θεματος η κουβεντα.
    Στην ιδια ακριβως κλιμακα και εγω πουλαω το κορμι μου στο αφεντικο μου.

  15. #45
    vre sy umcalzum den afineis ta komplex stin akri na pame sti voulgaria na riksoume kanena kruo????kali xronia reee mannnnn!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •