Results 1 to 3 of 3
Thread: The Secret
-
04-10-2017, 00:22 #1WhyAlwaysMe?Guest
The Secret
Το έχει δει κανείς?Έχω δει αποσπασματικά και το βρίσκω ενδιαφέρον.
https://www.youtube.com/watch?v=rIV6PhmJHR0
- 04-10-2017, 03:28 #2
Δεν το ξέρω γενικά, είδα το βίντεο, αλλά διαφωνώ σε μερικά θέματα, από θεολογική άποψη. Η δύναμη του ανθρώπου, υπάρχει, όμως ένας "οραματιστής", δεν μπορεί να είναι ο αρωγός, για την δύναμη του ανθρώπου. Υπάρχουν πολλά πράγματα, ναι με ανεξήγητα, όσον αφορά για την ψυχική δύναμη του ανθρώπου, αλλά πιστεύω, πως σε αυτό, συντελεί και η πίστη, με την ευρύτερη έννοια. Το πιο "ενδιαφέρων" είναι, ότι χρησιμοποιούν μια μέθοδο, την μέθοδο της έλξης, όπως την ονομάζουν, σύμφωνα με εκείνη, μπορεί να γίνει η ζωή σου καλύτερη και ένα από τα παραδείγματα είναι ενός ανθρώπου που λέει, ότι μένει σε βίλα πλέον. Σε μια άκρος υλιστική κοινωνία, σίγουρα θα έχει απήχηση αυτή η πνευματική "μέθοδος". Όμως, η ύλη, δεν λύνει, κάποια από τα ψυχικά τραύματα. Η ύλη δεν είναι η λύση, είναι το μέσον, η λύση, πιστεύω πως είναι, η πίστη. Η πίστη, στις δυνάμεις μας και στο μυαλό μας, χωρίς ειδικές πνευματιστικές "μεθόδους" και η ξαλάφρωση της ανθρώπινης ψυχής, από τα ανθρώπινα πάθη. Η ζήλια, ο φθόνος, η μοιχεία κλπ, είναι ανθρώπινα πάθη, που επιβαρύνουν την ψυχή και οι τύψεις, δεν λύνονται με την ύλη. Η άποψή μου φυσικά είναι αυτή. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, απλά εγώ γι'αυτούς τους λόγους, αλλά και το ότι, οι πνευματιστές, προσπαθούν να προσεγγίσουν διάφορα θύματα, για να χρηματικές απολαβές, είναι κάποιοι λόγιοι, που με οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα. Πνευματιστές είναι εκείνοι, που προσπαθούν να φέρουν σε "επαφή", τους ζωντανούς με τους νεκρούς, πνευματιστές είναι και εκείνοι που λένε τα ταρώ και πνευματιστές είναι εκείνοι, που κάνουν διάφορες μαγείες και μαγγανείες, για να βλάψουν άλλους ανθρώπους ή να επιτελέσουν μια "παραγγελία", ενός ανθρώπου, για έναν άλλον για να τον βλάψει, μέσω της λευκής ή της μαύρης μαγείας. Δυστυχώς, υπάρχουν αυτά και πολλοί άνθρωποι, καταφεύγουν σε αυτά, που είναι ενάντια στο καλό. Η Εκκλησία (και δεν εννοώ οι παπάδες), τα λύνει αυτά, με σχετική ευκολία, μέσω διάφορων προσευχών, που δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε αυτά. Μπορεί να σας φαίνονται, βλακείες αυτά που γράφω, όμως ένας πνευματιστής, ζει από κάτι τέτοια θύματα και πολλοί είναι εκείνοι που καταφεύγουν, από άγνοια ή από βλακεία, για να "σωθούν". Υπάρχουν δυστυχώς, πολλά τέτοια παραδείγματα, περισσότερο στις ΗΠΑ. Σας είπα και πάλι, ότι είναι προσωπικές μου απόψεις, που όμως στέκονται σε αληθινές περιπτώσεις, για τους πνευματιστές.
04-10-2017, 18:44 #3