Τα νέα μου!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Τα νέα μου!

Είμαι μια χαρά. Τα πράγματα πηγαίνουνε προς το καλύτερο. Τα πάω καλά με την κοινωφελή και με όλους εδώ. Βγαίνουμε σε ταβέρνες. Πάμε εκδρομές στην Τήνο. Περνάμε καταπληκτικά.( Ο γυμναστής , 12 χρόνια μικρότερός μου,στο γυμναστήριο σταμάτησε να κάνει τα χαζά του. Είναι και μικρότερός μου κατά πολύ δεν νομίζω να κάνει κάτι μαζί μου αλλά εμένα μου αρέσει. Εγώ είμαι η πιο χοντρή στο γυμναστήριο και η πιο μέτρια τα άλλα όλα είναι πιπινάκια κουκλάκια. Εγώ έχω ένα μέτριο γλυκό προσωπάκι θέλω να πιστεύω. )Το μόνο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι 2 αγόρια 30 και 37 χρονών στην δουλειά μου που με ψιλοσνομπάρουνε και στενοχωριέμαι ενώ δείχνουνε αδυναμία στην άλλη κοπέλα την κοινωνική λειτουργό που ήρθε και αυτή με 8μηνο σαν εμένα στον δήμο. Μήπως αυτή είναι πιο ωραία και πιο έξυπνη από μένα γιατί μου το κάνουνε αυτό με στενοχωρούνε.

Τα κιλά μου έχουνε γίνει εφιάλτης δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα. Ο μπαμπάς μου βλέπει όνειρα ότι θα με διώξουνε από το γυμναστήριο γιατί είμαι πολύ χοντρή και τους ντροπιάζω. Τι θα κάνω για μένα είναι ακατόρθωτο αυτό το κομμάτι . Λέω να κάνω βελονισμό. Ξέρετε τίποτα για τον βελονισμό??

Με την ψύχωση τα πηγαίνω καλά γιατί είναι ρυθμισμένη με τα χάπια αλλά πάλι με ενοχλεί που βγήκα 50% ανάπηρη. Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτα? Πιστεύετε ότι την παλεύω ή καταστράφηκα εντελώς????
    Last edited by δελφίνι; 04-10-2017 at 12:21.

Senior Member
    Ακού γνώμες για όλα αυτά!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Senior Member
    Μπραβο Ολγακι , πολυ καλα τα πας , δεν νομιζω οτι μπορουσες να πας καλυτερα , την παλευεις μια χαρα , συνεχισε ετσι .....................

Senior Member
    Μπραβο σου δελφινακι
    https://youtu.be/PhNhTWZqvNg
    Last edited by elis; 04-10-2017 at 17:22.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δελφινακι κοιτα τα θετικα και κοιτα να βελτιωσεις τα αρνητικα.

Senior Member
    δελφινακι μια χαρα σε βρισκο σιγα σιγα με τα κιλα, κοιτα να σου γινει τροπος ζωης η γυμναστικη και σιγα σιγα θα βρεις της ισορροπιες με τη διατροφη και θα αδυνατησης......

εγω πηγα μεταφορα στις μελισσες , κουβαλησα 42 κυψελες, φωρτομα ξεφορτομα, για πρωτη φορα εδεσα και της κυψελες στο αμαξι ειναι και αυτο μια τεχνη, αλλα παλη δεν τα εκανα ολλα μονος μου, σε μια κακοτραχαλη ανηφορα οταν πηγαιναμε στο μελισσοκομιο ξεφωρτοτη, μου σπινιαρε το αμαξι και δεν μπωρουσα να το ανεβασω και το ανεβασε ο πατερας μου, ποτε θα φτασω σε σημειο να τα κανω ολλα μονος μου δεν ξερω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δελφινακι μια χαρα σε βρισκο σιγα σιγα με τα κιλα, κοιτα να σου γινει τροπος ζωης η γυμναστικη και σιγα σιγα θα βρεις της ισορροπιες με τη διατροφη και θα αδυνατησης......

εγω πηγα μεταφορα στις μελισσες , κουβαλησα 42 κυψελες, φωρτομα ξεφορτομα, για πρωτη φορα εδεσα και της κυψελες στο αμαξι ειναι και αυτο μια τεχνη, αλλα παλη δεν τα εκανα ολλα μονος μου, σε μια κακοτραχαλη ανηφορα οταν πηγαιναμε στο μελισσοκομιο ξεφωρτοτη, μου σπινιαρε το αμαξι και δεν μπωρουσα να το ανεβασω και το ανεβασε ο πατερας μου, ποτε θα φτασω σε σημειο να τα κανω ολλα μονος μου δεν ξερω.....
    Μια χαρα τα πας Παυλο.