Είναι αρραβωνιασμένος , είναι "κακό παιδί" και μου την πέφτει... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καλα μη το περηφανευεσαι και τοσο οτι εσυ εισαι το κελεπουρι και η κακομοιρα η γυναικα του οτι ειναι το θυμα...... στην ιδια μοιρα βρισκεστε και οι δυο που ασχολειστε μαζι του εφοσον λες οτι δεν αξιζει ο τυπος κ οτι ειναι καμενο χαρτι............ή μαλλον εσυ εισαι σε ακομα χειροτερη κατασταση απο τη γυναικα του γιατι αρκεισαι σε ΛΙΓΑ
    ..........τοσα δα ψιχουλα ....( μα εντελως ψιχουλα ομως).....που σου πεταει ενας τετοιος "γελοιος" σαν και του λογου του οπως λες και εσυ......

Καταλαβαινω οτι σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση ολο αυτο και σε κανει να χαιρεσαι κατα βαθος...........

Πραγματικα αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να αντισταθεις κανε το.......δεξου το ξεροκοματο που σου πεταει....

Ομως φιλικη συμβουλη ........ΠΑΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΓΗ....
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Καημενη μου....τις παραμυθες που σου πεταει τωρα αυτος και που εσυ τσιμπας και χαιρεσαι και παιρνεις αξια...οταν σε πηδηξει και κανει το κεφι του..θα τα λεει στην επομενη χαζη που θα βρει και θα μασησει......

Αντε και καλο βολι.....
    Στο μεταξύ ποτέ δεν είπα ότι τσίμπησα με καμία παραμύθα, γλυκιά μου. Για σεξ μίλησα, όχι για ρομαντική σχέση. Ως εκεί ενδιαφέρομαι...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..

Ζήτησα συμβουλή όχι ηθικοπλαστικά μηνύματα. Η σκέψη και η ευφυία είναι κάτι άσχετο με το πως διαχειρίζεται κανείς το κρεβάτι του. Ξέρω σοφούς που κάνουν μαλακίες στα ερωτικά, και ερωτικά "ισορροπημένους" που είναι φυτά κατά τα άλλα. Μη μας παίζεις τη γκουρού μαντάμ.

Μια ξεπέτα είναι μια επιλογή. Περνάς μια ώρα από τη ζωή σου με ένα άλλο σώμα. Δεν έχω σκοπό να χωρίσω το ζεύγος, ούτε να ενημερώσω την κερατού για να χαλάσω τη μακαριότητά της. Όπως και ξέρω ότι κι εγώ αν παντρευτώ ένα σοβαρό άντρα, όσο σωστός και να είναι, το κέρατο είναι μες στη ζωή. Και οι καλύτεροι και υπεράνω υποψίας το κάνουν. (Αρκει να μην ανήκουν στο γυναικείο φύλο!)

Λοιπόν κρατήστε τις απαντήσεις για τον εαυτο σας, το φόρουμ είναι γεμάτο από υποκριτές και νούμερα που δεν κοιτάζουν λίγο την καμπούρα τους! Για αυτό δεν πρόκειται καν να διαβάσω τις απαντήσεις σας, θα πάνε στα αζήτητα. Πείτε τα μεταξύ σας, μπας και νιώσετε λίγο καλύτερα, είναι η ψυχοθεραπεία σας ενδεχομένως να το παίζετε ανώτεροι κριτές! ΟΚ, δεν σας χρειάζομαι άλλο. Αντίο φορουμάκι.

(Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι εγώ έχω υψηλότερη αυτοεκτίμηση από εσάς, αγαπητή μου, γιατί δεν πρόκειται να νιώσω ενοχες για το πως θα χρησιμοποιησω το σωμα μου, για κανα μισαωρο, στο κρεβάτι που διαλεγω, σε αυτή τη ζωη και σε αυτή τη γη! Τα θεουσικα αλλου.)

Και βεβαια θα περασω καλα και δε θα εχω ενοχες!! Αν παντρευτω, κανω τρια παιδια και με κερατωνει ο αντρας μου θα εχω ενοχες! Αν επιλεξω να περασω γαματα με ένα ωραιο αγορι και την άλλη μερα να ειμαστε παλι φιλη, μαγκια μου!

ΥΓ. Δε θα τα ξαναπούμε! <3
    Last edited by Aeon; 06-10-2017 at 12:44.
    Σούζη, τρως !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαρούλι View Post
    Εσύ ζήτησες απαντήσεις κοπελιά...δεν ξεκινήσαμε από μόνες μας να σου μιλάμε ξαφνικά, αν εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται πρόβλημα σου, από τη μία ζητάς γνώμες κι από την άλλη μας λες να τις κρατήσουμε για τον εαυτό μας...ότι να ΄ναι...

Ωραία, πέρνα καλά κάνοντας κακό σε μια αθώα γυναίκα, μπράβο σου! Μόνο την καύλα σου σκέφτεσαι...

Last edited by Aeon; 06-10-2017 at 12:45.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ............................
    Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Πες τα ρε κυκνακι!
    Γεια σου λουλούδι! :)

Last edited by Aeon; 06-10-2017 at 12:46.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ..........................
    Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:28.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 06-10-2017 at 12:47.

Senior Member
    .....................
    Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:28.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Μαρούλι View Post
    .
    Καταρχας πού ειδες να αναφερομαι για ΗΘΙΚΗ?????????.........ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....!!!!!! Ουτε ειμαι καταλληλη να μιλησω για τετοια...εξαλλου σου απαντησα ειλικρινα οτι μπορεις να κανεις οτι θες!!

Ουτε ειμαι εδω να το παιξω κριτης......ειμαι εδω για να βοηθαω ανθρωπους και ειμαι απο τα μελη που σεβονται τα θεματα που ανοιγουν κατα καιρους διαφορα αλλα μελη....και γραφω σοβαρες απαντησεις μεσω των οποιων εχω βοηθησει ατομα ....και αν θες σε προκαλω να διαβασεις αλλα ποστ! Αλλα στο δικο σου το θεμα τι να γραψω??..

Ερχεσαι για να γραψεις το "ΔΗΘΕΝ" προβλημα σου και αφιερωνεις τρεις ολοκληρες παραγραφους με το να μειωνεις την γυναικα του τυπά....και να λες ποσο ανωτερη και καλυτερη εισαι εσυ απο αυτην.......την υποβιβαζεις για να νιωσεις καλυτερα .....(οπως βλεπεις δεν ειναι δικη μου ψυχοθεραπεια να το παιζω κριτης) ειναι δικη σου ψυχοθεραπεια να υποτιμας ατομα που δεν εχουν καμια ιδεα τί κανεις πισω απο τη πλατη τους και να το παιξεις "ανωτεριλα" για να νιωσει καλα το εγω σου ..και παριστανεις και τη δηθεν θλιμμενη...."τη κακομοιρουλα ειναι καλο κοριτσακι αλλα ειναι χαζη και ασχημη και τη κερατωνει και ο αντρας της...ποσο τη λυπαμαι..."

Και γιατι αγαπητη μου να απαντησω σοβαρα στο θεμα σου? Για το αν θα κανεις ξεπετα ή οχι.....?? Γνωμη δικη σου δεν εχεις???? .......
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. αλλα εχω να σου πω οτι επιβεβαιωση απο τετοια ατομα που περιγραφεις εχω καθημερινα στη ζωη μου ..δεν εχω αναγκη να καθομαι να και να ανοιγω ολοκληρο θεμα ταχα μου οτι εχω προβλημα ενω στην ουσια θελω να κοκορευτω . ......

Αγαπητη μου παιζει να ειναι και το μοναδικο ειρωνικο σχολιο που γραφω στο φορουμ......το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 06-10-2017 at 12:49.

Miliva21
    Guest

Senior Member

Senior Member
    .....................
    Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:29.

Senior Member
    ......................
    Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:30.

Banned
    η κοπελα ειχε παρει ηδη την αποφαση της, αλλα η καταπιεσμενη ηθικη της που προσπαθουσε να πνιξει διαμαρτυροταν. ετσι, εκλογικευσε την αποφαση της μεσω της ανωτερωτητας της και το οτι ειναι σκληρη και θα τον χρησιμοποιησει οπως ακριβως και αυτος.
    αυτο που πιθανον περιμενε να ακουσει ειναι ακριβως αυτο, οτι αφου δεν υπαρχει αγαπη δεν τρεχει καστανο...λυπαμαι περισσοτερο γιατι κατι αχρηστοι σαν το λεγαμενο κοκορευονται οτι εχουν τις γκομενες πεντε πεντε επειδη στο γυναικειο φυλο η αλληλεγγυη ειναι αγνωστη λεξη. καθολου ανεξαρτητη και καθολου φεμινιστρια δεν εισαι τελικα...χρειαζεσαι τη συγγριση για να επιβεβαιωθεις, ψαρωνεις με τη βαρβατιλα του κακου παιδιου, γραφεις στα παλιασου τα παπουτσια μια αλλη γυναικα, λειτουργεις με ανασφαλεια και εγωισμο.
    ευχομαι τουλαχιστον να το απολαυσεις.

Senior Member
    ................................

Senior Member
    ..........................

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast