Results 46 to 60 of 76
-
06-10-2017, 12:37 #46
Πραγματικη αυτοπεποιθηση εχουν οσοι ειναι καλα μεσα τους, και για να ειναι καλα πρεπει να ειναι καλοι, το ξαναλεω, ολα τα προβληματα λυνονται αμα ειμαστε καλοι. Και ουτε πρεπει να υποστηριζουμε τις γυναικες η τους αντρες. Τους καλους ανθρωπους πρεπει να υποστηριζουμε, και να ειμαστε και εμεις καλοι. Ετσι λυνονται ολα τα προβληματα, ανοιξα και θεμα. Πραγματικα καλοι ομως, οχι δηθεν.
Last edited by λουλούδι; 06-10-2017 at 13:33.
- 06-10-2017, 15:32 #47
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-10-2017, 15:38 #48
το πιασα το υπονοουμενο, κυκνα, αλλα μην το παιρνεις σαν τιμωρια. καλα εκαναν και εσβησαν οτι θεωρησαν υπερβαση.
μερικες φορες, τις πιο πολλες μαλιστα, δεν χρειαζεται να βαλουμε κανεναν στην θεση του, γιατι τον βαζει στην θεση του ετσι κι αλλιως η ζωη....
εμεις περιττευουμε.
06-10-2017, 15:43 #49
Ρε παιδια, εχω μια απορια....πως γινεται καποιος καλυτερος; Με αγαπη και παιδεμα μαζι; Αυτο εχω καταλαβει εως τωρα. Ολος ο κοσμος που υποφερει απο προβληματα, ειναι κακος επειδη τα 'χει ολα η επειδη δεν εχει αγαπη η επειδη δεν παιδευεται και δεν εχει αγαπη μαζι οπως ειπα;
06-10-2017, 15:49 #50
06-10-2017, 15:50 #51
Τι να σου πω βρε Remedy, το θεωρώ άδικο να λαμβάνει κάποιο μέλος προειδοποιήσεις επειδή υπερασπίστηκε το δίκαιο και το ηθικό...δε λέω ότι δεν έχουν υπάρξει φορές που καλά μου έκαναν (πραγματικά) αλλά αυτή τη φορά και με τον Μ87, όχι, δεν είναι δίκαιο...ποτέ δεν έχω παραπονεθεί για προειδοποίηση, αυτό παραπάει και με στεναχωρεί...αν λείψω για λίγο υποθέτω θα έχω φάει κι εγώ το πρώτο μου ban μετά από δέκα χρόνια εδώ μέσα, τι να πω...δεν θυμάμαι στους πόσους πόντους γίνεται αυτό...εσύ; Να ξέρω να προετοιμάζομαι για αποχή αν είναι...
Θα έλεγα και τώρα ότι καλά μου έκαναν αν έλεγα απευθείας το Μαρούλι την λέξη από π που έσβησαν αλλά εξέφρασα απλά μια γενική άποψη πριν...
Για το τελευταίο που λες για τη ζωή όντως ισχύει αλλά θεωρώ ότι πρέπει κι εμείς οι άνθρωποι να πολεμάμε τους "κακούς" μπας και γίνει ο κόσμος καλύτερος...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-10-2017, 15:58 #52
δεν ξερω για τους ποντους και δεν με ενδιαφερει κιολας. αν ειναι να φαω καποτε μπαν γιατι επιασα το σκορ, ας το φαω.
μην παραξενευεσαι και μην νοιωθεις αδικημενη για τα σβησιματα. ο λογος που αλλα σβηνονται κι αλλα πολυ χειροτερα οχι, ειναι απλος.
ειναι τοσα πολλα τα μηνυματα που δεν τα διαβαζουν ολα. διαβαζουν παντα οσα γινονται αναφορες.
οποτε αν θιχτηκε απο κατι το μελος και εκανε αναφορες, ακομα κι αν δεν το θεωρουν σοβαρο οι ιδιοι, μπορει να το σβησουν μονο και μονο επειδη ενοχλησε. οχι βεβαια αν δεν υφισταται καν και ειναι στο μυαλο της, αλλα μπορει να ειναι πολυ ελαφρυ ως "παραβιαση".
ετσι εξηγειται οτι σβηνουν πολλες φορες ανωδυνα σχολια κι αφηνουν τερατομορφα. αυτο δεν σημαινει οτι μοιραζουν και μπαν επειδη ειπες σε καποια οτι ειναι καταντια να κυνηγαει δεσμευμενους και το εσβησαν. χαχαχαχαχαα!!
χωρις να ειμαι και σιγουρη, νομιζω οτι το μπαν ειναι αυτοματο αν ξεπερασεις το οριο, δλδ θα ειχε γινει.
αν κανω λαθος θα φανει και καλη ξεκουραση σε οσους το φανε (με) χαχαχαχαχαχαχα!!
06-10-2017, 16:01 #53
Ρεμεντυ........αρα ειχα δικιο, με αγαπη και παιδεμα ταυτοχρονα, πες το παιδεια, πες το μαλωμα, πες το οπως θες, ετσι γινεται καποιος καλυτερος, σωστα; Οι περισσοτεροι πιστευεις εχουν παρει αγαπη η οχι;
Κυκνε ισως ημασταν λιγο υπερβολικες με την κοπελα, ας κανει οτι θελει, ο Θεος θα την κρινει, εγω αρχισα πλεον να πιστευω στο Θεο, και να θυμασαι κατι.....ο Αγ. Παϊσιος ελεγε πως η αναπηρια ειναι ενα δωρο απο το Θεο, δες το ετσι αυτο που εχουμε εσυ σε μικροτερο βαθμο και εγω σε μεγαλυτερο, και να αισθανθεις καλυτερα, οτι ο Θεος σε αγαπαει και ειναι διπλα σου.......
Για το τελευταιο που λες και εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να τους πολεμαμε αν εχουν αγαπη και τους λειπει το παιδεμα.........αν ομως δεν εχουν αγαπη; Μηπως πρεπει και να τους αγαπαμε ταυτοχρονα και να τους παιδευουμε εμεις που ειμαστε λιγο καλυτεροι;
06-10-2017, 16:06 #54
Οι ποντοι προστιθενται σε ενα χρονικο περιθωριο και μετα ληγουν. Αν μεσα σε ενα συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο παρεις πολλους ποντους τοτε παιρνεις μπαν αλλα νομιζω ειναι προσωρινο. Μην αγχωνεσαι, κυκνος, δεν φευγεις εσυ, αφου το εχεις αναγκη το φορουμ, δεν νομιζω να σε διωξουν, αλλα και να σε διωξουν, θα μπορεις να μπαινεις να διαβαζεις.....
06-10-2017, 16:11 #55
με το μαλωμα δεν συμφωνω, γι αυτο το διευκρινησα. με τη παιδεια, την προσωπικη εξελιξη, την προσπαθεια, την δουλεια, ναι.
και οχι, δεν θεωρω οτι εχουν παρει αγαπη οι περισσοτεροι, η για να το θεσω διαφορετικα, οσοι δεν εχουν παρει αγαπη, σιγουρα η ελλειψη αυτη θα τους δημιουργησει προβληματα στην ζωη τους.
για το τελευταιο, ναι η αγαπη κανει παντα καλο. καλο ειναι να αγαπαμε αυτους που δεν αγαπηθηκαν ΑΝ μπορουμε,
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΜΑς. οταν στρεφονται εναντιον μας, δηλαδη.
και μαυτο δεν εννοω το να διαφωνουν μαζι μας, εννοω το να μας κανουν πουστιες στην ζωη μας, επειδη ειναι στερημενοι απο αγαπη η απο συντροφο, κλπ
06-10-2017, 16:14 #56
06-10-2017, 16:21 #57
Απλά είναι τα πράγματα κορίτσια, ήθελε να της πούμε μπράβο, για την απόφασή της και να την χειροκροτάμε όλοι και να την αποθεώνουμε. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, το κόμπλεξ και η ανηθικότητα, δεν επιβραβεύονται...
06-10-2017, 16:22 #58
Ωραία καλά γ.. Σια.. Απο δω τι θες ακριβώς;Να σου πούμε μπραβο; Εισαι τοσο απελπισμένη που θες να μπεις αναμεσα σε μια οικογένεια; χάθηκαν οι άντρες; αν ήμουν στη θέση της γυναίκας και το μαθαινα, θα τον χωριζα θα σρ εκανα ρεζίλι και θα ετρωγες κ ενα χερι μαπες να ισιωσεις αφου σου αρέσουν τα μπρουταλ
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
06-10-2017, 16:22 #59
Για τα πρωτα που λες εγω νομιζα οτι δεν ειχα παρει αγαπη και γι'αυτο δημιουργουσα μονη μου τα προβληματα μαλλον ενω δεν ειχα εκτος απο την αρρωστια που ειναι το πιο σοβαρο και το σχολειο παλαιοτερα που βαριομουν να διαβαζω λογω της αρρωστιας ισως.
Για το δευτερο που λες, συμφωνω απολυτα, κι εγω δεν μπορω να αγαπησω καποιον που μου κανει πουστια, και δεν ξερω αν θα του κανε και καλο αυτο, ισως εκει παιρνει θεση το παιδεμα ωστε να βρουν την αγαπη απο αλλου, να καταλαβουν οτι σε αυτον που κανουν το κακο πχ σε μενα δεν κανουν κατι σωστο και ουτε προκειται να βρουν ακρη. Εκτος και αν το κανουν για να τους δωσουμε σημασια, σαν να ζητανε βοηθεια.
06-10-2017, 16:25 #60