Είναι αρραβωνιασμένος , είναι "κακό παιδί" και μου την πέφτει... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Αχαχαχαχ σωστοοος(η)..........αλλα δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλο γι'αυτην τωρα Νοσηρη φαντασια και ουδεν οιδα αφου δεν ειναι πια εδω μαζι μας. Και λενε να μην κρινεις για να μην κριθεις. Αφηστε την να την κρινει ο Θεος.
    Κοπελα είμαι.αγαπητή ολοι κανουμε λαθη. Αλλα απο λάθος σε λαθος εχει διαφορα. Αυτό που περιέγραψε αυτο το πραγμα (γιατί κοπελα για μενα δεν ειναι) ειναι ανηθικο και βρώμικο... Τόσοι άντρες και ζηλεψε τον παντρεμενο.. Ε τι να λεμε τωρα...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Κοπελα είμαι.αγαπητή ολοι κανουμε λαθη. Αλλα απο λάθος σε λαθος εχει διαφορα. Αυτό που περιέγραψε αυτο το πραγμα (γιατί κοπελα για μενα δεν ειναι) ειναι ανηθικο και βρώμικο... Τόσοι άντρες και ζηλεψε τον παντρεμενο.. Ε τι να λεμε τωρα...
    Το ξερω οτι εισαι κοπελα, εκφραση ηταν. Κοιτα, κι εγω ειχα ζηλεψει καποτε το αγορι μιας φιλης μου επειδη ολοι οσοι ειχα γνωρισει ηταν σκαρτοι και ηταν παρα πολλοι πιστεψε με και ολοι ζηταγαν μονο σεξ. Και αυτος ο συγκεκριμενος τυπος ειχε αρρωστια σαν κι εμενα και ηθελε σχεση και πιστευα δεν θα ξαναεβρισκα τετοιο παιδι. Αλλα αυτη που τα 'χε δεν ηταν και καμμια καλη κοπελα. Και το κακο ειναι με τη συγκεκριμενη οτι η κοπελα αυτου του δηθεν "τυπου" γιατι κι αυτος θελει μπινελικια αλλα δεν αξιζει κιολας να μιλαμε γι'αυτον ειναι καλη κοπελα, δηλαδη με τιποτα δεν της αξιζε αυτη η αντιμετωπιση!!!! Αλλα και παλι......θα τα βρει μπροστα της, μπορει ηδη να υποφερει και της την ειπαμε χοντρα τοσα ατομα......γι'αυτο ειπα να σταματησουμε, οχι για τιποτα αλλο........

Senior Member
    Αχαχαχαχ σωστοοος(η)..........αλλα δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλο γι'αυτην τωρα Νοσηρη φαντασια και ουδεν οιδα αφου δεν ειναι πια εδω μαζι μας. Και λενε να μην κρινεις για να μην κριθεις. Αφηστε την να την κρινει ο Θεος.
    καλα, δεν εκανε και τπτ εδω που τα λεμε ;p
    ας την κρινει οταν κανει..

κι αυτη μπορει να αλλαξει γνωμη οταν συνειδητοποιησει ποσο την υποτιμουν τετοιες καταστασεις, αλλα κι εκεινος μπορει να σαλιαριζει χωρις να εxει κανεναν σκοπο να το προχωρησει, αν η αλλη τσιμπησει. μην το ξεχναμε κι αυτο.
    πολλοι σαλιαριζουν για επιβεβαιωση χωρις να εχουν σκοπο να προχωρησουν κι οταν ψηθει η αλλη (ή ο αλλος) μενει με το ... στο χερι ;p

Senior Member
    Το ξερω οτι εισαι κοπελα, εκφραση ηταν. Κοιτα, κι εγω ειχα ζηλεψει καποτε το αγορι μιας φιλης μου επειδη ολοι οσοι ειχα γνωρισει ηταν σκαρτοι και ηταν παρα πολλοι πιστεψε με και ολοι ζηταγαν μονο σεξ. Και αυτος ο συγκεκριμενος τυπος ειχε αρρωστια σαν κι εμενα και ηθελε σχεση και πιστευα δεν θα ξαναεβρισκα τετοιο παιδι. Αλλα αυτη που τα 'χε δεν ηταν και καμμια καλη κοπελα. Και το κακο ειναι με τη συγκεκριμενη οτι η κοπελα αυτου του δηθεν "τυπου" γιατι κι αυτος θελει μπινελικια αλλα δεν αξιζει κιολας να μιλαμε γι'αυτον ειναι καλη κοπελα, δηλαδη με τιποτα δεν της αξιζε αυτη η αντιμετωπιση!!!! Αλλα και παλι......θα τα βρει μπροστα της, μπορει ηδη να υποφερει και της την ειπαμε χοντρα τοσα ατομα......γι'αυτο ειπα να σταματησουμε, οχι για τιποτα αλλο........
    Αναμενόμενο.. Αφού το ειπε για να προκαλέσει....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα, δεν εκανε και τπτ εδω που τα λεμε ;p
    ας την κρινει οταν κανει..

κι αυτη μπορει να αλλαξει γνωμη οταν συνειδητοποιησει ποσο την υποτιμουν τετοιες καταστασεις, αλλα κι εκεινος μπορει να σαλιαριζει χωρις να εxει κανεναν σκοπο να το προχωρησει, αν η αλλη τσιμπησει. μην το ξεχναμε κι αυτο.
    πολλοι σαλιαριζουν για επιβεβαιωση χωρις να εχουν σκοπο να προχωρησουν κι οταν ψηθει η αλλη (ή ο αλλος) μενει με το ... στο χερι ;p
    Ε, ενταξει, ναι δεν εκανε αλλα η προθεση μετραει λενε ξερω γω; Μακαρι να μην κανει τιποτα αυτος και γι'αυτη δεν μας πειραζει, μονο να μην πειραξει αλλο ζευγαρι.

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αναμενόμενο.. Αφού το ειπε για να προκαλέσει....
    Νομιζω το ειπε γιατι ετσι ενιωθε.......απο κει και περα ισως το εκανε σαν κραυγη βοηθειας επειδη δεν βρισκει εναν σωστο.....η επειδη δεν αγαπαει τον εαυτο της.........για να παρει επιβεβαιωση απο εμας..........η και τα δυο..........εχω βρεθει στη θεση να μη βρισκω ουτε ενα σωστο και εφταιγα εγω σιγουρα γιατι δεν προσεγγιζα σωστα η σωστα ατομα αλλα δεν θα ηταν σωστο να χωριζα ενα ζευγαρι..........αλλα ξερω πως ειναι να μην αγαπας τον εαυτο σου, ουτε τωρα τον αγαπαω, θα ανοιξω θεμα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω για τους ποντους και δεν με ενδιαφερει κιολας. αν ειναι να φαω καποτε μπαν γιατι επιασα το σκορ, ας το φαω.

μην παραξενευεσαι και μην νοιωθεις αδικημενη για τα σβησιματα. ο λογος που αλλα σβηνονται κι αλλα πολυ χειροτερα οχι, ειναι απλος.
    ειναι τοσα πολλα τα μηνυματα που δεν τα διαβαζουν ολα. διαβαζουν παντα οσα γινονται αναφορες.
    οποτε αν θιχτηκε απο κατι το μελος και εκανε αναφορες, ακομα κι αν δεν το θεωρουν σοβαρο οι ιδιοι, μπορει να το σβησουν μονο και μονο επειδη ενοχλησε. οχι βεβαια αν δεν υφισταται καν και ειναι στο μυαλο της, αλλα μπορει να ειναι πολυ ελαφρυ ως "παραβιαση".
    ετσι εξηγειται οτι σβηνουν πολλες φορες ανωδυνα σχολια κι αφηνουν τερατομορφα. αυτο δεν σημαινει οτι μοιραζουν και μπαν επειδη ειπες σε καποια οτι ειναι καταντια να κυνηγαει δεσμευμενους και το εσβησαν. χαχαχαχαχαα!!

χωρις να ειμαι και σιγουρη, νομιζω οτι το μπαν ειναι αυτοματο αν ξεπερασεις το οριο, δλδ θα ειχε γινει.
    αν κανω λαθος θα φανει και καλη ξεκουραση σε οσους το φανε (με) χαχαχαχαχαχαχα!!
    Εμένα με ενδιαφέρει γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη να γράφω εδώ μέσα...και συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να υπολογίσω...
    Αυτό που λες ότι διαβάζουν μόνο αυτά στα οποία γίνονται αναφορές το καταλαβαίνω, είναι όντως πολλά τα όσα γράφονται...δεν το είχα σκεφτεί και με παρηγορεί λίγο...βασικά κανονικά είμαι λίγο τελειομανής κι όταν κάτι δεν πάει τέλεια με ενοχλεί/ταράζει ακόμα κι αν πρόκειται για τον ίδιο μου τον εαυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα....πρωτη φορα που μου εβαλε χερι η διαχειριση.......

Αλλα νταξει ηταν προκλητικη......για μενα δεν υπηρχε καν διλημμα για το τι θα κανει...απλα ηθελε ....να περηφανευτει εις βαρος της συντροφου του τυπα...που παιζει να ειναι η πιο ανηξερη της υποθεσης........

Ρε παιδια σε τετοιες περιπτωσεις ας κανει ο καθενας οτι θελει...με τις συνεπειες ή οχι που αντιστοιχουν αλλα πρεπει να εχουμε και ενα οριο.........η αλλη γυναικα δεν της εφταιξε πουθενα και μη ξεχναμε οτι η καθεμια μας θα μπορουσε να ειναι στη θεση της...............τι να πεις ο καθενας με το δραμα του

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχα....πρωτη φορα που μου εβαλε χερι η διαχειριση.......

Αλλα νταξει ηταν προκλητικη......για μενα δεν υπηρχε καν διλημμα για το τι θα κανει...απλα ηθελε ....να περηφανευτει εις βαρος της συντροφου του τυπα...που παιζει να ειναι η πιο ανηξερη της υποθεσης........

Ρε παιδια σε τετοιες περιπτωσεις ας κανει ο καθενας οτι θελει...με τις συνεπειες ή οχι που αντιστοιχουν αλλα πρεπει να εχουμε και ενα οριο.........η αλλη γυναικα δεν της εφταιξε πουθενα και μη ξεχναμε οτι η καθεμια μας θα μπορουσε να ειναι στη θεση της...............τι να πεις ο καθενας με το δραμα του
    Κόμπλεξ ανωτερότητας υπάρχει στο εν λόγω θέμα,κατά τη γνώμη μου.Και καλά να δείξει η σούπερ ουάου τύπισσα.
    Το πιο ολοκληρωμένο σχόλιο γράφηκε στο εν λόγω θέμα από την Remedy.
    Y.Γ.:Αγαπητή Miliva πιστεύω πως οι άντρες θα έλκονται από εσένα,αλλά θα σε φοβούνται συγχρόνως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Y.Γ.:Αγαπητή Miliva πιστεύω πως οι άντρες θα έλκονται από εσένα,αλλά θα σε φοβούνται συγχρόνως.
    Της το 'πα κι εγω αυτο ελπιζω να το ειδε.

Miliva21
    Guest
    Της το 'πα κι εγω αυτο ελπιζω να το ειδε.
    Κάτι πήρε το μάτι μου .....τι να πω.....δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέτε...αναγνωρίζω ότι είμαι εμφανισημη και έξυπνη.....και μια χαρά.....αλλά δεν πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου για να θεωρησω ότι οι άντρες με φοβούνται....δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση κατά βάθος για να το λαμβάνω έτσι.......αλλά γιατί όχι......αντικειμενικά τοσο λάθος δεν είναι αυτό που λέτε....θα το κάνω....θα δείξω πιο έντονα τον πιστο και σταθερο μου εαυτό σε όποιον μου αρέσει και ότι μπορεί να με εμπιστευτεί ....και θα δείξει....ας το δοκιμάσουμε και αυτο

Banned
    Κάτι πήρε το μάτι μου .....τι να πω.....δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέτε...αναγνωρίζω ότι είμαι εμφανισημη και έξυπνη.....και μια χαρά.....αλλά δεν πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου για να θεωρησω ότι οι άντρες με φοβούνται....δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση κατά βάθος για να το λαμβάνω έτσι.......αλλά γιατί όχι......αντικειμενικά τοσο λάθος δεν είναι αυτό που λέτε....θα το κάνω....θα δείξω πιο έντονα τον πιστο και σταθερο μου εαυτό σε όποιον μου αρέσει και ότι μπορεί να με εμπιστευτεί ....και θα δείξει....ας το δοκιμάσουμε και αυτο
    Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και άσε τι λέει η κοινωνία κλπ. Ο άντρας που θα σε αγαπήσει, με όλη την δύναμη της ψυχής σου, θα σε αγαπήσει για τον πραγματικό σου εαυτό, δηλαδή το βαθύτερο "είναι" σου και όχι κάτι άλλο...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα σου στείλω σχετικό πμ με αυτό,περίμενε.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και άσε τι λέει η κοινωνία κλπ. Ο άντρας που θα σε αγαπήσει, με όλη την δύναμη της ψυχής σου, θα σε αγαπήσει για τον πραγματικό σου εαυτό, δηλαδή το βαθύτερο "είναι" σου και όχι κάτι άλλο...
    Μα ναι...δεν αντιλέγω....δεν είπα να δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι....είμαι πίστη και δοτική και σταθερή γενικά σε αυτούς που θα ανοιχτώ ......απλά συμφωνησα ότι ισως πρέπει να το τονίσω παραπάνω αυτο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το θέμα αυτό θα μπορούσε να συναντηθεί άνετα σε κανένα Cosmopolitan ή ανάλογο έντυπο.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το θέμα αυτό θα μπορούσε να συναντηθεί άνετα σε κανένα Cosmopolitan ή ανάλογο έντυπο.
    Συμφωνώ...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast