νομος της ελξης (το μυστικο)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

νομος της ελξης (το μυστικο)

τελικα ενα ειναι το συμπερσμα ολλα ειναι θεμα προσπαθειας κ ολλα ακουνε στον κανονα δραση-αντιδραση. αν θες να ερθει κατι απ την ζωη. αυτο θα ερθει μονο σαν αντιδραση απεναντη στην δικια σου δραση. αυτο με λιγα λογια θελει να πει κ η ταινια< το μυστικο> κ ο νομος της ελξης. αν κανεις την δραση απο την πλευρα σου ειναι επομενο να ερθουν πραγματα καταστασεις κ ανθρωποι κ οτι δηποτε αλλο που θα ενυσχησουν αυτη την κατασταση. ετσι λενε. τοχω βιωσει καποιες φορες αλλα οχι οσοσ συχνα θα ηθελα. θελω να μου γραψεται απο κατω τις δικες σας αμπειριες σχετικα με κατι τετοιο η κ την γνωμη σας.

Senior Member
    οτι και να λες αμα εισαι ατυχος η μανα σου θα σε κανει εκτρωση γιατι δεν ηξερε ποτε να κλεισει τα ποδια της

Senior Member
    Μα έτσι ειναι η ζωη, μια αέναη προσπαθεια......ασχετο οτι εμεις δεν το εχουμε συνειδητοποιησει ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οτι και να λες αμα εισαι ατυχος η μανα σου θα σε κανει εκτρωση γιατι δεν ηξερε ποτε να κλεισει τα ποδια της
    χαχαχα μακαρι να με εριχνε. θα γλειτωνα κ γω κ αυτη τοσο πονο

Senior Member
    << κιοταν πεθανω να μην στεναχωρηθειτε. απλα να πειτε πως ο γιαννης απ την φυλακη του βγηκε>>

Senior Member
    μηπως εισαι υπερβολικος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Μα έτσι ειναι η ζωη, μια αέναη προσπαθεια......ασχετο οτι εμεις δεν το εχουμε συνειδητοποιησει ακομα
    Θα το συνειδητοποιησετε με τον καιρο Μαρια , ετσι ειναι ..............οσο για τον νομο της ελξης , με απλα λογια λεει οτι ειμαστε προιοντα των σκεψεων μας , εστω και των μυχιων , δλδ αυτο που εισαι σημερα , εξαρταται απο τις σκεψεις που εχεις κανει στο παρελθον .......και αυτο που θασαι αυριο ,ειναι αποτελεσμα του πως σκεφεσαι σημερα .....

το βιβλιο, ' το μυστικο ΄τοχω διαβασει , ειναι λιγο τραλαλά .........δεν εξηγει επακριβως πως λειτουργει ο νομος αυτο ....δεν ειναι καθολου απλα τα πραματα οπως τα παρουσιαζει ........

Senior Member
    Ο νομος της ελξης:
    1) Να ξερεις τι θες
    2) Να βρεις το καταλληλο ατομο, καποιον που να σου ταιριαζει
    3) Να εισαι καλος/η μαζι του αλλα οχι και ευκολος/η
    4) Να μπορεις να εισαι και ανεξαρτητος
    5) Να χαμογελας
    6) Να εισαι σιγουρος οτι θα βρεις καποιον η καποια απο πριν......
    Εξι κανονες που νομιζω σε οδηγουν στη σχεση, αρκει να τους εφαρμοσεις.......

Γιαννη αντι να πεθανεις δεν βγαζεις αυτη την φυλακη απο πανω σου; Γιατι να εισαι σε φυλακη; Υπαρχει λογος; Γνωρισες τοξικους ανθρωπους; Κανε ψυχοθεραπεια, σου προτεινω την συμπεριφοριστικη γνωσιακη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    μηπως εισαι υπερβολικος;
    μπαα. απλα θελω να πω μα λιγα λογια πως δεν υπολογιζω τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    ναι ρ σγρ. θελει προσπαθεια για οτι θες. αλλα καμια φορα βλεπεις ατομα να ειναι πιο τυχερα η να εχουν πραγματα χωρις πολλη προσπαθεια κ σε κανουν να τους ζηλευεις

Δεν ισχύει αυτό που λες παρά σε ελάχιστες ισως περιπτώσεις.Το ότι εσύ βλέπεις κάποιον να πετυχαίνει πράγματα που εσύ δεν κατάφερες, δε σημαίνει ότι ο αλλος δεν προσπάθησε και του ήρθαν όλα στο πιάτο.Δε μπορούμε να ξέρουμε πόση δουλειά έχει να κάνει ο καθένας με τον ευατο του προκειμένου να πετύχει.

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Δεν ισχύει αυτό που λες παρά σε ελάχιστες ισως περιπτώσεις.Το ότι εσύ βλέπεις κάποιον να πετυχαίνει πράγματα που εσύ δεν κατάφερες, δε σημαίνει ότι ο αλλος δεν προσπάθησε και του ήρθαν όλα στο πιάτο.Δε μπορούμε να ξέρουμε πόση δουλειά έχει να κάνει ο καθένας με τον ευατο του προκειμένου να πετύχει.

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    νομιζω οτι το σκεπτικο σου ειναι εντελως λανθασμενο.
    πχ εμεις ευκολα μπορουμε να πιουμε ενα ποτηρι νερο και να αφησουμε και την βρυση να τρεξει στον νεροχυτι ομως εκατομυρια αλλοι ανθρωποι στην αφρικη ασια κτλ που προσπαθουν σκληρα στην ζωη τους για πολλα, δεν μπορουν να το κανουν.
    αυτο ειναι ενα χοντρο και απλο παραδειγμα για να σου δειξω οτι υπαρχουν πολυ μεγαλες ανοισοτητες στον κοσμο που επηρεαζουν την ζωη των ανθρωπων για τις οποιες οι ιδιοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα απολυτως.

αλλα και μεσα στην ιδια κοινωνια υπαρχουν τεραστιες διαφορες οσον αφορα την αφετηρια την οποια ξεκινα καποιος και το που φτανει.
    πχ ενας ευκαταστατος οικονομικα γονιος μπορει ευκολα να παρασχει την καταλληλη μορφωση και παιδεια στο παιδι του για να εχει αυτο κοινωνικη και οικονομικη επιτυχια ενας που ειναι φτωχος δεν μπορει να κανει και πολλα το πολυ πολυ να κανεις τοσες λανθασμενες επιλογες που θα το σπουδασει και θα μεινει ανεργος δικηγορος .

για να το γραψω διαφορετικα, μπορουμε να θαυμαζουμε τα λιονταρια και οχι τα σκουλικια αλλα να ξερεις οτι τα λιονταρια ετυχε και γεννηθηκαν τετοια δεν προσπαθησαν καθολου για να γινουν οι βασιλιαδες των ζωων.

οι αριστουχοι στις πανελληνιες κτλ σιγουρα εχουν προσπαθησει αλλα μην νομιζεις οτι προσπαθησαν περισσοτερο απο τον αλλο μαθητη που προσπαθει να καταλαβει αλγεβρα γεωμετρια και στατιστικη αλλα το μυαλο του δεν φτανει για να τα μαθει.
    αυτα σιμβαινουν παντου σε ολο τον κοσμο και ειναι ο κανονας και οχι οι εξαιρεσεις.

Senior Member
    Καθένας έχει τη δυναμική του εγώ που είμαι αγρότης μπορώ να κάνω ένα παιδί αγρότη ή έναν άνεργο πτυχιούχο αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος θα βγαζα δημόσιο υπάλληλο ή επειχηρηματια ο επειχηρηματιασ βγάζει ότι να ναι ανάλογα τον άνθρωπο αυτά ισχύουν για Ελλάδα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    k
    Σωστο το σκεπτικο σου ...........εκ της μακρας εμπειριας μου .......ολοι οι σημερινοι εκατομμυριουχοι ειναι αυτοδημιουργητοι, διοτι αν τα βρεις ετοιμα , δεν εχεις ισχυρο κινητρο να τα πολλαπλασιασεις ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καθένας έχει τη δυναμική του εγώ που είμαι αγρότης μπορώ να κάνω ένα παιδί αγρότη ή έναν άνεργο πτυχιούχο αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος θα βγαζα δημόσιο υπάλληλο ή επειχηρηματια ο επειχηρηματιασ βγάζει ότι να ναι ανάλογα τον άνθρωπο αυτά ισχύουν για Ελλάδα
    μαρεσει ο τροπος που το βλεπεις. αν οι γονεις ειναι σε ενα Α βαθμο παραδειγμα προσταεκει θα πορευτει κ το παιδι. εγω υπεθεσα απλα αν μπορει το παιδι απο ενα σημειο κ μετα( με δικια του αποφαση κ ευθηνη) να πρωσπαθησει για κατι αλλο. κατι που θα θεωρησει αυτο καλυτερο απαυτο που μπωρουσαν να τον προορισουν οι γωνεις του. λεω αν γινεται...