Αποτυχημένη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by polinda View Post
    Remedy, έχεις δίκιο και το ξέρω. Σ ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές σου. Θα κλείσω ραντεβου και θα πάω σε ψυχολόγο. Δωρεάν δομές που προσφέρουν ψυχολογική στήριξη από ψυχολόγο όχι από ψυχίατρο που συνταγογραφεί, ποιές είναι? Γιατί αλήθεια, τα οικονομικά μου είναι πολύ ζορισμένα, δεν είναι δικαιολογία. Καλά μου λες εσύ για τις κόκες και δίκιο έχεις. Αυτά ήταν όμως παλαιότερα, πριν την κρίση και με το παιδί μικρό. Τώρα, με παιδί μεγάλο, τα έξοδα έχουν πολλπλασιαστεί και τα εισοδήματα έχουν συρρικνωθεί.
    καλημερα πολιντα.
    απ οτι ξερω στα κεντρα ψυχικης υγειας που εχει στις μεγαλες πολεις ειναι δωρεαν η με ελαχιστο κοστος. βεβαια λενε οτι δεν ειναι οσο συχνα θελεις η οτι ισως περιμενεις.
    ανε χεις δυνατοτητα καλυτερα να τον διαλεξεις απο συστασεις και να τον πληρωσεις. εχουν ριξει τι τιμες τους πλεον και πολυ καλοι ψυχ., αν δεν εχεις ομως, πηγαινε σε κεντρο ψυχικης υγειας, μην το αφηνεις αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by polinda View Post

Λουλούδι, έχεις δίκιο στα περισσότερα, εκτός από το ότι αφήνω την κόρη λάσκα. Δεν συμβαίνει, ίσα ίσα που προσπαθώ να την έχω σφιχτα και ο πατέρας της με 'καπελώνει'. Είναι, κατά την γνώμη μου, υπερ το δέον επιτρεπτικός, το παιζει κουλ, δέχεται πράγματα που κατα την γνωμη μου δεν θα έπρεπε και καταλήγουμε εγώ να είμαι η αυστηρή, αντιπαθητική και η κακιά και αυτός να είναι ο κουλ, που σε αυτόν στρέφεται η μικρή για να μιλήσει για όλα και εμένα με έχουν παραγκωνίσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο αποτυχημένη. κάθε φορά που του λέω να κρατάμε μια κοινή στάση, μου απαντά ότι "ωραία, αλλά γιατί να κρατήσει αυτός την στάση μου, ας κρατήσω εγω την δική του αμα θέλω". π.χ. της λέω "φτάνει με το κινητό, κάνε τα μαθήματα σου" και αυτή με γράφει. Αυτός, ενώ είναι μπροστα, δεν θα πει ποτέ "ακου τη μαμα σου". Θα την πλησιάσει και θα της πει φιλικά" τι μαθήματα έχετε αυριο?" και τότε αυτη, αν και βαριέται, θα του δείξει. Νιώθω άκυρη τελείως, ο σύζυγος δεν με στηρίζει καθόλου και ίσα ίσα που τον νιώθω ότι επιχαίρεται για αυτήν την κατάσταση, που είναι δηλ. ο καλός μπαμπάς σε αντιδιαστολή με εμένα. Νιώθω σαν να έχω πληγές παντού..
    βρε καλη μου, ΑΥΤΟΣ ειναι ο τροπος ομως!
    το να μην την εχεις λασκα δεν σημαινει να δινεις διαταγες. φυσικα και ειναι ωραια ιδεα να την πλησιασεις και να την ρωτησεις για τα μαθηματα της, η να πλησιασεις τον ανδρα σου και να του πεις "πρεπει να κανει τα μαθηματα της, τι λες να κανουμε?" γιατι απομονωνεσαι???
    και ναι, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ οτι ο ενας γονιος δεν πρεπει να ακυρωνει τον αλλο γιατι το παιδι τον απαξιωνει, μετα.
    αλλα κανε κι εσυ τις κινησεις σου να πλησιασετε με τον συζυγο.
    πχ, φανηκε συνεργατικος, σου ειπε να εχετε κοινη γραμμη, ωραια ως εδω. οταν σου ειπε να πας εσυ σε αυτον, μιλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    πες του, οκ, πες μου εσυ τον τροπο. πως νομιζεις οτι μπορουμε να ξεκοψουμε την κορη απο τις αλητοπαρεες, τι λες να κανουμε? με ποιον τροπο να την στελνουμε για διαβασμα?
    δεν νομιζω να θελει να καταστραφει η κορη του, συνεργαστειτε λιγο!!
    μεταξυ σας πως ειναι οι σχεσεις με τον ανδρα σου?

Senior Member
    Συμφωνω με Ρεμεντυ και παλι!!!!!!!!!! Σε ολα, ειδικα στο να μην εισαι αυστηρη μαζι της, κανει πολυ κακο στο παιδι, ειναι σαν να ξεσπας πανω της!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12