Μονιμα σωματικα συμπτωματα - νοσοφοβια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    glamshine4ever ειχαμε ξαναμιλησει το 15 οταν ανεφερες καποια συμπτωματα που είχες κι ανυσηχουσες...ειχαμε μεινει στο ότι θα πηγαινες για μαγνητικη...τι εκανες τελικα? ειχαμε ακριβως τα ιδια συμπτωματα...θα με ανακουφιζε αν μαθαινα ότι όλα αυτα που είχες επιβεβαιωθηκε ότι ηταν αγχος και φοβιες.Και μένα οι γιατροι ως τωρα αυτο μου λένε, αλλα οταν εχω ομως τα συμπτωματα φοβαμαι και ειναι αδυνατο να δεχτω ότι όλα ειναι στο μυαλο μου

Senior Member
    Να σου μια αλήθεια ούτε θυμάμαι τι είχα αλλά για να είχα μπει στη διαδικασία να το ψάξω παραπέρα θα ήταν έντονο. Ναι είχα κάνει μαγνητική και είχε βγει μια χαρά και έκτοτε δεν έχω ποτέ πονοκεφάλους. Προφανώς ήταν από το άγχος που με πίεζε και μου το δημιούργησε όλο αυτό. Από τότε και μέχρι πριν κανένα μήνα δεν είχα κανένα ψυχοσωματικό όλα μια χαρά μέχρι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα που μια κύστη στο στήθος πυροδότησε και πάλι τις φοβίες μου με τις οποίες παλεύω μέχρι και σήμερα. Χτες συγκεκριμένα ήταν η πρώτη μέρα (από το βράδυ και μετά) που άρχισα να νοιώθω λίγο καλύτερα, αφορμή η επίσκεψη σε νευρολόγο για τον πατέρα μου όπου είδα έναν ασθενή μέσα στις φοβίες, έναν άνθρωπο καθόλα υγιή και που είχε δημιουργήσει πολλά στη ζωή του και είπα στον εαυτό μου, όχι δε θα καταντήσω έτσι από το μυαλό μου. Σήμερα δεν είμαι 100% καλά αλλά έχω την εικόνα αυτή στο μυαλό μου και προχωράω. Με αφύπνισε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fiakaps View Post
    ειναι αδύνατο να δεχτω ότι όλα ειναι στο μυαλο μου
    Σε συμβουλεύω που είμαι ομοιοπαθούσα και ίσως έχω βιώσει όσα εσύ μπορεί και περισσότερα να το αποδεχθείς. Είναι τόσο άδικο για σένα και για τη ζωή σου. Βάλε ένα στοπ και κάνε αποδοχή πχ αν είχες ένα ατύχημα και έχανες ένα πόδι τι θα έκανες? θα ζούσες με αυτό και ίσως μεγαλουργούσες κιόλας, έτσι και με τις φοβίες κάνε αποδοχή αστές να υπάρχουν και όπως θα έρχονται θα φεύγουν.Θα έρθουν ξανά και ξανά με διάφορες μορφές εσύ σταθερός δε θα τις ακούς, καλωσόρισες τες χωρίς υπερβολές και μετά αποχαιρέτισε τες. Άλλωστε να σκεφτείς και το εξής ότι από το 2015 μέχρι σήμερα ΑΝ είχες κάτι θα είχες χαιρετίσει προ πολλού.

Σ'ευχαριστώ πολύ, κοριτσι μου, για την απάντησή σου...να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη με τον άντρα σου, το κοριτσάκι σου και το σκύλο σου(Εχω κι εγώ τα ίδια μέλη στην οικογένειά μου,αλλά προστέθηκε απο πέρσυ και ένας γάτος)Φιλιά!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234