Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 133
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ο Α τωρα πως σου φερεται ? Περιεγραψε τη σχεση μαζι του ..ποσο καιρο τωρα ρνω δεν ηθελε να βλεποσαστε συχνα τωρα σε θελει
    O Α μου φερεται καλυτερα απο το καλοκαιρι και ειδικα απο τον Αυγουστο. Βρισκει 2-3 φορες την εβδομαδα χρονο πια. Μεχρι τον Ιουνιο βλεπομασταν 1 φορα μετα 2 και τωρα 2-3!

Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by vicky.a View Post
    O Α μου φερεται καλυτερα απο το καλοκαιρι και ειδικα απο τον Αυγουστο. Βρισκει 2-3 φορες την εβδομαδα χρονο πια. Μεχρι τον Ιουνιο βλεπομασταν 1 φορα μετα 2 και τωρα 2-3!

Που θεωρείς ότι υπερτερεί σε σχέση με τον Β?

Miliva21
    Guest

Εσυ τον Α πως τον βλεπεις σε σχεση με τον Β?...

Αυτο που φοβασαι ειναι οτι μπορει ο Β να σου λεει ψεματα για τον Α και εκει που νομιζεις οτι ο Α ενδιαφερεται... τλκ να μην ειναι ετσι οπως νομιζεις?

Banned

Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων

Εσυ τον Α πως τον βλεπεις σε σχεση με τον Β?...

Αυτο που φοβασαι ειναι οτι μπορει ο Β να σου λεει ψεματα για τον Α και εκει που νομιζεις οτι ο Α ενδιαφερεται... τλκ να μην ειναι ετσι οπως νομιζεις?
    Ο Β κραζει τη σχεση μου με τον Α και λεει οτι ο Α δεν μου δινει σημασια και οτι αργα η γρηγορα θα χωρισω.
    Το θεμα δεν ειναι που υπερτερει ο Α και που ο Β.

Εγω πηρα την αποφαση να μεινω με το Α οταν ειδα να κανει πραγματα για εμενα και ο Β συνεχιζει ακομα να με διεκδικει και ειναι χαλια. Δεν πιστεψα οτι Β ειναι τρελαμενος για εμενα.

Το προβλημα μου ειναι τι να κανω με το Β για να ειναι καλα γιατι νιωθω ασχημα για εκεινον

Οσο για τον Α μου λετε αυτα που μου λεει και ο Β και οπως καταλαβαινετε με ολο αυτο μπλεκξιμο δεν καταλαβαινω και εγω ακριβω πως ειναι τα πραγματα.

Miliva21
    Guest
    Ουτε εσυ καταλαβαινεις ...ουτε και εμεις καταλαβαινουμε πως τα εχεις κανει ετσι αλλα επιμενω οτι δεν καιγεσαι και για κανεναν απο τους δυο...
    Απαντηση λιγο δυσκολο να σου δωσουμε.....κοιτα ποιον θες περιοσσοτερο και παρε τις αντιστοιχες αποφασεις

Αν ο Β χει δικιο για τον Α θα το δεις καο εσυ καποια στιγμη.........αν αρχισει να σε ξαναγραφει....μη πας ομως τοτε και θυμηθεις τον Β......πρεπει να ειμαστε ξεκαθαροι στο τι θελουμε και να μη μπερδευουμε και πληγωνουμε τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συγγνώμη αλλά εσύ ποιον θες; Γιατί καθόμαστε και συζητάμε λες και πρόκειται να αγοράσεις αυτοκίνητο ας πούμε και πρέπει να τα βάλεις κάτω, τι προσφέρει το ένα, τι προσφέρει το άλλο. Για σχέση μιλάμε! Εσύ ποιον θες;; Το ποιον θες δεν έχει απαραίτητα σχέση με το ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος σου φέρεται καλύτερα, ποιος δείχνει να θέλει εσένα περισσότερο. Δηλαδή τι; Το ποιον θες εξαρτάται από το ποιος σε θέλει αποκλειστικά;

Για τον Α σου τα είπανε και οι προηγούμενοι και συμφωνώ πάνω κάτω.
    Για τον Β έχω να προσθέσω πως προσωπικά βρίσκω ένα προβληματάκι. Δεν είναι και τόσο νορμαλ , όσο πολύ και να σε έχει ερωτευτεί, να τρέχει από πίσω σου ενώ ξέρει πως είσαι με άλλον. Προσωπικά θα μου έδειχνε άνθρωπο χωρίς αξιοπρέπεια, μάλλον ανασφαλή και κτητικό που έχει την τάση να προσκολλάται και τέτοιον άνθρωπο δεν θα τον ήθελα πλάι μου. Αυτά είναι γούστα όμως.

Το βασικότερο για μένα είναι το να βρεις ποιον πραγματικά θέλεις εσύ και με αυτόν να διεκδικήσεις την σχέση που θέλεις. Από αυτά που έχεις πει πάντως έχω την αίσθηση πως κανέναν από τους δύο δεν θες κατά βάθος.
    πες τα, βρε ανθρωπε!
    ακριβως τις σκεψεις μου εξεφρασε η ελισαβετ.

σε αυτη την ιστορια, κανεις δεν ειναι θυμα, κατ αρχας.
    ο καθενας εχει του #$%@.. του τον χαβα, εχοντας τις δικες του ελλειψεις/επιθυμιες κλπ.

πιο "πληρη" βρισκω τον Α, ο οποιος κανει οτι γουσταρει και σ οποιον αρεσει. χαχαχαχχαχα!!
    ΕΑΝ ειστε στην ιδια πολη και οχι απο αποσταση, η τοσο απομακρη σταση του, μαλλον δειχνει οτι ειχε/εχει αλλη ερωτικη ζωη παραλληλα με σενα.
    ειτε κυνηγαει διαφορες, ειτε εχει κι αλλη σχεση, ειτε ψαχνει αλλη σχεση, δεν ξερω ακριβως, αλλα τοση αποσταση στην ιδια πολη, ΔΕΝ δικαιολογειται με "πολλη δουλεια" και μην μασας σε αυτο..

συμφωνω με τους υπολοιπους, οτι καταλαβε οτι του φευγεις κι ας μην ξερει την ιστορια και γι αυτο αλλαξε σταση.
    αν δεν ειναι ετσι, θα φανει.
    αλλα απο τους χρονους που λες, εισαι ηδη χωρισμενη με τον Β σχεδον 1 χρονο, ετσι δεν ειναι? ειναι σταθερη η καλη συμπεριφορα του Α? αν ναι, τι σε ανησυχει δλδ? το αν θα σε παντρευτει?

ο Β απο την αλλη, δεν καταλαβαινω σε τι ειναι αδικημενος ο "καημενος", για βοηθηστε με...
    χωθηκε σε μια αλλη σχεση, καθοταν και την υπονομευε με θαψιμο και στο τελος πηρε τον πουλο! ε και? θα τον λυπηθουμε? για ποιον λογο να τον λυπηθεις? επαιξε (ανεντιμα) και εχασε. τι δουλεια ειχε σε μια αλλη σχεση? αν σε ηθελε, ας σου ζητησει να ξεκαθαρισεις την θεση σου, οχι να σε κυνηγαει για να σου θαβει τον αλλον.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!
    περα απο τα παθηματα και τα μαθηματα, οταν γνωρισες τον Β, τα ειχες ολα απο αυτον. σε ηθελε, σου φεροταν οπως ηθελες, αν ησουν ερωτευμενη οπως λες, θα τον επελεγες και θα αφηνες τον αλλον.
    γιατι δεν το εκανες>>
    αυτο που λες ειναι ακατανοητο, για εξηγησε το: μας λες οτι σου ειπε οτι σε θελει και περιμενει τις αποφασεις σου. Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ή το απωθητικο?γιατι δεν του ειπες οτι η αποφαση σου ειναι να εισαι μαζι του, αν ησουν ερωτευμενη ???
    κατι δεν κολλαει σε αυτα που μας λες, η κατι δεν λες για να μην εκτεθεις..

ΕΣΥ,
    μηπως μιλας για την αποκατασταση σου και δεν μας το λες? οπως λεει και η ελισαβετ, δινεις την εντυπωση οτι θελεις καποιον να σε διαλεξει και οχι να αποφασισεις ποιον θελεις εσυ.
    μηπως περιμενεις να δεις αν καποιος ειναι διατεθιμενος να ζησει μαζι σου η να σε παντρευτει, κι ας ειναι οποιοσδηποτε???
    αλλιως δεν βγαινει ακρη με οσα μας λες.
    ηθελες τον Α αλλα σου φεροταν χαλαρα και απομακρα. εισαι πολυ ανασφαλης για να μεινεις μονη και να του ξεκαθαρισεις πως θελεις να ειναι η σχεση σας κι ετσι εκανες παραλληλη σχεση οταν γνωρισες εναν αλλον.αρα τον Α αδικησες, οχι τον Β!!! με αυτα που μας περιγραφεις βεβαια μπορει να σε κερατωνε κι αυτος, οποτε ειστε τα ιδια... αλλα αυτο δεν το ξερουμε. αυτο που ξερουμε σιγουρα ειναι οτι εσυ δεν ησουν ενταξει.
    ΑΝ τον ερωτευοσουν οπως λες τον Β, θα εμενες μαζι του και θα χωριζες τον Α. ΔΕΝ τον ερωτευτηκες. μολις ανταποκριθηκε ο Α ξαναγυρισες εκει.

τον Β δεν τον θελεις, απλα εχεις την σιγουρια οτι σε θελει αυτος.
    θελεις τον Α αλλα φοβασαι οτι θα αρχισει τα ιδια.
    για τον Β να μην εχεις καμια τυψη. ουτε νοσοκομα του εισαι, ουτε κυρια του φιλοπτωχου. αν παιζει τετοια ατιμα παιχνιδια, η θα κερδισει (εις βαρος καποιου αλλου) η θα χασει. ε, αυτος εχασε. σκασιλα σου. αν εννοεις οτι εχει ψυχολογικα προβληματα με ολα αυτα,, ας παει στον γιατρο να του εξηγησει οτι ειναι λαμογιο και να παρει αγωγη να βαλει μερικα κιλα ;p... με δικια του ευθυνη επαθε οτι επαθε. εσυ δεν φταις σε κατι. ας μην χωνοταν. ελευθερες γυναικες, υπαρχουν πολλες.

εμεις τι να σου κανουμε?
    εσυ πρεπει να αποφασισεις τι θελεις.

αν οντως θελεις τον Α και δεν ειναι κι αυτος απλα μια ανασφαλεια σου, διεκδικησε την σχεση που θες μαζι του, οπως την θες κι ανδ εν ανταποκριθει, ΦΥΓΕ.
    αν δεν τον θες ουτε αυτον, βρες κανεναν αλλον...
    Last edited by Remedy; 08-10-2017 at 12:50.

Miliva21
    Guest
    Πες τα χρυσοστομη εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας εδω με τον Α και τον Β.....

Οντως συμπεριφερεται σαν να μη της αρεσει πραγματικα κανεναν...λες και θελει να δει ποιος τη θελει στα σιγουρα.....εγγυησεις κοπελια δεν υπαρχουν....παντα οποια αποφαση και να παρεις εχει και το ρισκο....δεμενος γαιδαρος δεν υπαρχει για κανεναν.....

Οντως η νηματοθετρια δεν μας τα λεει ολα γτ δεν θελει να εκτεθει και μας εχει μπερδεψει

Senior Member
    Κοιταξε νηματοθετρια..........
    Ο Α ειναι μαλακας. Δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι του. Και μονο που αρκεισαι στις 2-3 φορες που βλεποσαστε δειχνει ποσο υποτιμας τον εαυτο σου.
    Ο Β ειναι ο Mr. Τελειος. Κυνηγησε τον, αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει με τοσο που πληγωθηκε, συμφωνω σε ολα με τη Μιλιβα...τα αρχικα που εγραψε γιατι δεν τα διαβασα ολα..........
    ΥΓ. Μην εισαι χαζη, μην υποτιμας τον εαυτο σου, πετα τον Α οπως σε πεταξε και αυτος στα σκουπιδια και κανε κατι με το Β. Αν ο Β σε βαρεθει τοτε βρες ενα Γ. Απλα τα πραγματα. Μη δενεσαι ετσι οπως τα 'χεις κανει.

Banned

Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων

Η αληθεια ειμαι οτι φοβηθηκα να χωρισω τον Α για τον Β γιατι ο Β δεν υποσχοταν τιποτα αλλα εκανε τα παντα για εμενα και ο Α αλλαξε σταση και μου εδινε πραγματα.

Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ανασφαλης και δεν πιστεψα οτι Ο Β με προσεχει και με αγαπαει. Τον ερωτευτηκα τον Β αλλα επειδη οπως λετε ηταν ο mr τελειος αδυνατουσα να το πιστεψω και νομιζα οτι θα με αφηνε αμα χωριζα τον Α.

Ο Β ξεκινησε να υποτιμαει τη σχεση μου αφοθ τον χωρισα και μου ελεγε οτι ξαφνικα με θυμηθηκε ο Α και αδυνατουσε να πιστεψει οτι τον χωρισα ενω του ειχα πει οτι τον ειχα ερωτευτει για εναν αλλον που με ειχε παρατημενη και ξυπνησε ξαφνικα

Εμενα αυτη η σταση της επιμονης του και να ειναι εκει και να με περιμενει με απομακρυνε γιατι μου φανηκε ψευτικη

Sent from my iPhone using E-Psychology Forum

Senior Member
    Τι εννοεις δεν υποσχοταν τιποτα; Οτι θα ησασταν για παντα μαζι; Οτι θα κανατε οικογενεια; Αν θες λες. Σε καταλαβαινω για τον Α, αλλα μηπως δεν σου αξιζει κανενας απο τους δυο; Πες μας κι αλλα αν θες να σε βοηθησουμε.

Miliva21
    Guest

Μαντεψε γιατι τωρα αφιερωνει σε σενα περισσοτερο χρονο....? Γιατι παλιοτερα τον χρονο αυτο τον αφιερωνε σε αλλη.....ειχε σχεση μαλλον παραλληλη μαζι με σενα και τωρα του εμεινες εσυ και βαριεται το παιδι και αφιερωνει περισσοτερο χρονο μαζι σου

Miliva21
    Guest
    Αφησε και τον Α και τον Β και φτιαξτα με εναν Γ

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Τι εννοεις δεν υποσχοταν τιποτα; Οτι θα ησασταν για παντα μαζι; Οτι θα κανατε οικογενεια; Αν θες λες. Σε καταλαβαινω για τον Α, αλλα μηπως δεν σου αξιζει κανενας απο τους δυο; Πες μας κι αλλα αν θες να σε βοηθησουμε.
    Μου ελεγε οτι ανεξαρτητα με εκεινον πρεπει να χωρισω γιατι απο τη στιγμη που κοιταξα εναν αλλον ανθρωπο σημαινει οτι η σχεση μου δεν με γεμιζει...
    Και χαρακτηριστικα μου ελεγε «χωρισε για εσενα και οχι για εμενα, εγω δεν ειμαι η αιτια αλλα η αφορμη. Εγω ειμαι εδω να κανουμε μια καινουργια αρχη». Δεν το πιστεψα και με την αλλαγη στασης του Α αποφασισα να μεινω με τον Α.

Senior Member
    Ρε Βικυ γαμωτο μου με νευριαζεις!!!!!!!!!!!!!! Τρεχα στον Β με κλαμματα και ζητα του συγγνωμη, ο ανθρωπος ειναι θεος μην τον αφηνεις!!!!!!!!!!!! Ενταξει μην του ζητησεις συγγνωμη αλλα σε αγαπαει αληθινα!! Σε θελει!!!!!!!!!!!! Τι δεν τον εμπιστευεσαι και αηδιες, τον εαυτο σου φοβασαι οτι δεν αντεχεις την ευτυχια!!!!!!!!!! Πηγαινε στον Β και μην τον βασανιζεις αλλο τωρα που τον βρηκες θα τον χασεις;;;;;;;;;; Εχει απολυτο δικιο για οσα σου λεει για τον Α, γιατι σε αγαπαει, ορμα!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αφησε και τον Α και τον Β και φτιαξτα με εναν Γ
    Και μετά θα υπάρξει και ένας Δ. :Ρ

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast