Results 76 to 90 of 133
-
10-10-2017, 10:53 #76
Ε ναι αφου ο αλλος σε εχει ερωτευτει, τον εχεις ερωτευτει και δεν κανεις τιποτα και σκεφτεσαι τον Α. Ο Α παιζει να σου κανει κολπα αλλα σιγουρα δεν ειναι ο ιδανικος για σενα, παιζει και να παιζει κατι με αλλες, ο Β δεν σου εχει κανει κατι, γιατι δεν κοιτας το καλο σου;;;;;;;;;;;
- 10-10-2017, 11:04 #77
Γιατι αδυνατω να τον χωρισω...φοβαμαι
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
10-10-2017, 11:44 #78
Αν στο λεει το ενστικτο σου τι να πω.......αλλα απο την αλλη μηπως το ενστικτο σου μιλαει συμφωνα με αυτα που εχεις βιωσει ως τωρα και δεν εχεις βιωσει την ευτυχια και αδυνατεις να το δεχτεις οτι υπαρχει και αυτο; Για σκεψου το, βαλτα κατω η κανε μια συζητηση με τον Β και πες του τα ολα, οτι μαζι του εισαι ερωτευμενη αλλα φοβασαι μην σε αφησει, μου φαινεται ειλικρινες ατομο, γιατι λεει τα πραγματα οπως ειναι, οποτε πες του οτι φοβασαι μην σε χωρισει αν τα φτιαξετε και συζητηστε το και δες τι θα κανεις. Δεν νομιζω να θελει να σε εκδικηθει παντως, φαινεται καλο ατομο, και εσυ εισαι καλη, νιωθεις οτι του εχεις κανει κακο, δεν το εκανες επιτηδες, οποτε γιατι να θελει να σε βλαψει; Αν ειναι τοσο μπιπ και προσποειται τοτε δεν αξιζει καν να ασχολεισαι!!!!!!! Ειναι ομως; Κανε αυτα που σου 'πα.
10-10-2017, 12:12 #79
Και με τον Α τι θα κανω; Πως θα τον χωρισω; Και παλιοτερα απομακρυνθηκα και αυτος ηρθε πιο κοντα. Ειμαστε στα δυο χρονια και δεν συγκατηκουμε ακομα. Το βλεπεται σωστο η λαθος;
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
10-10-2017, 13:19 #80
10-10-2017, 13:23 #81
10-10-2017, 13:29 #82
αν καταλαβα καλσ, φοβασαι μηπως δεν εχει διαρκεια κατι που θα ξεκινησεις με τον Β.
τετοια βεβαιοτητα δεν μπορεις να εχεις οτι κι αν σου πουμε εμεις, οτι κι αν σου πει εκεινος.
εσυ θα αποφασισεις αν θα το ρισκαρεις.
αλλα ουτε αν θα εχει διαρκεια η καλη συμπεριφορα του Α μπορεις να εισαι σιγουρη, γιατι κι εκεινος οποτε απομακρυνεσαι θυμαται να κανει το καλο παιδι, για να μην ξεκοψεις..
ενα προσθετο μειονεκτημα του Β ειναι οτι σε βρηκε δεσμευμενη, σε κυνηγησε , σε διεκδικησε και οταν τον απεριψες συνεχισε το μπουρου μπουρου να κατηγορει την σχεση σου και να σε πρηζει να χωρισεις.
αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι σε γουσταρει πολυ. μπορει να σημαινει οτι ειναι ανταγωνιστικος και ζηλιαρης και τον κεντριζει η διεκδικηση. αν ισχυει αυτο, θα χασει το ενδιαφερον του για σενα λιγο καιρο αφου χωρισεις και μολις ξεκα@#$#σει...
10-10-2017, 14:43 #83
Η αληθεια ειναι οτι αληθειες ελεγε...
Ανεξαρτητα με αυτον με τον Α και τη σταθερη μου σχεση μπορει να υπαρξει μελλον με την παραλληλη σχεση που ειχα συναψει;; Πως μπορω να καταλαβω αμα με θελει πραγματικα η με παιζει;;
10-10-2017, 15:04 #84Miliva21GuestΔεν μπορεις να ξερεις ..........υπαρχουν ολα τα ενδεχομενα...ο Β να σε κηνυγαει επδ οντως σε νοιαζεται ή επδ θελει μονο επιβεβαιωση....
Κανενας δν μπορει να ξερει.....
Αυτο σου λεμε.........
Αυτα τα πραγματα ειναι ρισκο...........
Αν τρεμεις μη μεινεις μονη σου ή μη πληγωθεις εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι....αυτα τα πραγματα υπαρχουν στο παιχνιδι των σχεσεων.....εγγυησεις δεν υπαρχουν....και σε ειδικο να πας και να ρωτησεις τι θα γινει με τον Β τα ιδια θα σου πει...οτι δεν ξερει
Παρε καποια αποφαση....αν θες να ξεκαθαρισεις τα πραγματα ή θα χωρισεις τον Α και θα εμπιστευτεις τον Β ή το αναποδο....
Καποιον πρεπει να εμπιστευτεις και σε αυτο υπαρχει ρισκο...ειπαμε εγγυησεις δεν υπαρχουν
Παντως εγω συμπεραινω οτι εχεις θεμα μεγαλο........φοβασαι τη μοναξια και βαζεις ανθρωπους σε καβατζα .....γι αυτο το λογο να πας σε ειδικο καλο θα σ κανει....
Ξερεις γιατι μπερδευεσαι? Γιατι το μονο που θες απο αυτους ειναι η σιγουρια και η ασφαλεια οτι δεν θα σε χωρισουν για να μη μεινεις μονη....
Αν ησουν εστω και λιγο ερωτευμενη με καποιον απο τους δυο θα ηξερες τι να κανεις και που να πας....
Με βαση το σκεπτικο σου ξερεις τι θα ηταν καλυτερο ? Να κρατησεις τον Α και τον Β και να βρεις και δυο τρεις αλλους...
Ετσι δεν θα ξεμεινεις ποτε......
Στη τελικη βρες και δεκα ατομα βαλτα στη καβατζα .....μικροτερες πιθανοτητες θα εχεις να μεινεις μονη....καποιος θα σου κατσει....
10-10-2017, 15:18 #85
Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων
Η ερωτηση σου ειναι αν με τον Α εχω υγιη σχεση και δεν εθελοτυφλω! Φοβους εχω αλλα δεν σας ρωταω τι μου προτεινεται και να μου εγγυηθειτε απλα με αυτα οου σας εχω πει ειναι υγιης η σχεση μου με τον Α η με κοροιδευει;
Δυστυχω ολο αυτο το μπλεξιμο δεν μου επιτρεπει να δω καθαρα
10-10-2017, 15:28 #86Miliva21GuestΟχι.......δεν ειναι ο,τι πιο υγιες να μας λες οτι ο Α σε εγραφε στο μεγαλυτερο μερος της σχεσης σας ......σου μιλουσε οποτε ηθελε αυτος και για οσο ηθελε και τωρα και καλα σε θελει πολυ....
Δεν φαινεται απο την αρχη να σε εκτιμαει......και να καιγοταν για σενα.......σου λεω μπορει να ειχε και παραλληλη σχεση την οποια δεν εχει τωρα και γ αυτο να κανει τωρα κολλητη παρεα μαζι σου.....
Σιγουρα δεν ειναι μια σχεση νορμαλ με ειλικρινες ενδιαφερον και ερωτα....φαινεται να εισαι η καβατζα του..ή το σιγουρακι του...ή αυτη που εχει βολευτει μαζι της.....και δν μπορει να ξεβολευτει
Γτ οπως βλεπεις και αυτος μαζι με σενα τρεμει τη μοναξια και λειτουργει κ εκεινος με καβατζες...οπως εσυ μπορει να ειχες τον Β ετσι και αυτος μπορει να ειχε την Α (εσενα δλδ) και μια Β παραλληλη....γιατι οχι και Γ......
Μη μας ρωτησεις ξανα αν ξερουμε αν του Β το ενδιαφερον ειναι ειλικρινες γτ ειπαμε οτι δεν εχουμε σαφη απαντηση...δειχνει ο Β να σε θελει αλλα κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει αν τα φτιαξεις μαζι του ....
μαλλον για να αναρωτιεσαι τοσο πολυ ουτε εσυ εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν απο τους δυο...ουτε στον α ουτε στον β.......δεν εμπιστευεσαι κανεναν... και επδ εχεις φρικαρει γιατι το ενστικτο σου σου λεει οτι κανενας δεν αξιζει τοσο επιμενεις να σε πεισουμε οτι ειναι φερεγγυοι αν και αδυνατεις να το πιστεψεις κ εσυ η ιδια....
Αν εμπιστευοσουν δεν θα ρωτουσες...
10-10-2017, 15:31 #87
10-10-2017, 15:57 #88
10-10-2017, 16:00 #89
μπορει να μην το ξερει ουτε ο ιδιος.
μπορει να νομιζει οτι σε θελει, αλλα μολις δει οτι παρατησες τον αλλο για να εισαι μαζι του, να σε βαρεθει.
μπορει και οχι.
μπορεινα μεινετε μαζι ενα διαστημα αλλα τελικα να χωρισετε.
μπορει και οχι.
κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει για τπτ.
10-10-2017, 16:05 #90
Κοιταξε νηματοθετρια. Να στο θεσω απλα.
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι πρεπει να ξεκοψεις απο τον Α στα σιγουρα γιατι σε κοροιδευει. Ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Οσο για τον Β, ειναι τοσο ρισκο οσο το να ξεκιναγες μια νεα σχεση, οποια σχεση και να ξεκινησεις τωρα υπαρχει ρισκο, αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσεις με καποιον που σε κοροιδευει γιατι κοροιδευεις τον εαυτο σου ετσι. Μπορει ο Β κατα εμενα να ειναι το καλυτερο παιδι, επειδη ομως δεν ξερω καλα τους αντρες, μπορει οντως να τον προκαλει το γεγονος οτι εισαι δεσμευμενη τι να πω.........αλλα το θεμα ειναι εσυ να κοιταξεις να κανεις κατι με το Β αφου εισαι ερωτευμενη, και αν σε παρατησει, να βρεις ενα Γ η και ενα Δ αργοτερα μεχρι να κατασταλλαξεις καπου, σε κατι που θα κρατησει. Κανεις δεν ξερει αν θα ειναι για παντα μαζι με τον συντροφο του, μπορει ο Β να ειναι τετοιος, αν δεν ειναι ομως, δεν θα κατσεις να σκασεις και να του δωσεις αξια, θα βρεις τον επομενο. Απλα τα πραγματα. Αλλα το να καθεσαι με τον Α ειναι οτι χειροτερο, δεν πας μπροστα ετσι, ουτε εισαι ευτυχισμενη, εισαι;