ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Συμφωνω με τη Ρεμεντυ, αυτο θα ελεγα ακριβως τωρα, ειναι υποπτο οτι ο αδερφος της θα το θεωρουσε πουστια να την ηχογραφησεις αντι να θεωρησει πουστιες αυτα που κανει η αδερφη του........η ειναι επικινδυνα δεμενοι η ειναι πολυ χαζος.........τι να πω δεν ξερω..εσυ ξερεις καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η πλυση εγκεφαλου πετυχαινει γιατι οι περισσοτεροι κατα βαθος δε ενοουν οσα λενε αλλα αλαζουν γνωμη πανευκολα επαναλαμβανοντας τα λογια τους σου λενε μετα τα αντιθετα

αν αυτα που λεει τα ενοει δε θα του αλαξει γνωμη κανενας αν δε τα ενοει και δε ξερει τι θελει μπορει να του αλαξει.
    Δεν μου έχει δείξει σημάδια ως τώρα, ούτε εχω δει αντιφατικές συμπεριφορές..

Senior Member
    Ο αντρας φταιει. Πρεπει να κοψει τον βηχα και στη γυναικα και στην κουνιαδα. Το εχω κανει σε παρομοια περιπτωση και μετα ως δια μαγειας ολα τυπικα κομπλε, τωρα πινουν και καφε μαζι. Σοβαρα μιλαω ηταν κουνιαδα μου και η αλλη ξαδερφη μου. Ασε που με αγαπανε και οι δυο.
    Διστυχως ετσι λειτουργουν καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ο αντρας φταιει. Πρεπει να κοψει τον βηχα και στη γυναικα και στην κουνιαδα. Το εχω κανει σε παρομοια περιπτωση και μετα ως δια μαγειας ολα τυπικα κομπλε, τωρα πινουν και καφε μαζι. Σοβαρα μιλαω ηταν κουνιαδα μου και η αλλη ξαδερφη μου. Ασε που με αγαπανε και οι δυο.
    Διστυχως ετσι λειτουργουν καλυτερα.
    Η γυναικα που εκανε λαθος; Επειδη μισει την κουνιαδα; Για να με βοηθησει να καταλαβω δηλαδη (η απαντηση σου).

Senior Member
    Δε ξερω ποιος φταιει. Ουτε ο αντρας της θα πρεπει να ψαξει ποιος φταιει. Η δουλεια του ειναι να τους το κοψει και των δυο μαχαιρι. Αλλιως θα βγει ο μαλακας της υποθεσης γιατι αυτος ειναι ο συνδετικος κρικος.
    Δεν χρειαζονται αναλυσεις σε αυτες τις περιπτωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Η γυναικα που εκανε λαθος; Επειδη μισει την κουνιαδα; Για να με βοηθησει να καταλαβω δηλαδη (η απαντηση σου).
    Δεν ανέφερα ποτέ ότι την μισώ!!Απλά μου δυσκολεύει την ζωή μου. Οσον αφορά να μας κόψει τον βήχα, δεν νομίζω οτι αυτό θα μπορούσε να ισχύει σε μένα. Δεν της έδωσα ποτέ μα ποτέ δικαίωμα, ξέρω ποιά είμαι και τι κάνω. Δεν ξύπνησα ενα πρώι και χωρίς λόγο είπα δεν θέλω την κουνιάδα μου, υπάρχουν λόγοι και σοβαροί. Τα όρια πρέπει να μπουν σε αυτή και όχι σε μένα.

Senior Member
    Μην κολλας στις λεξεις! Ειπα οτι την μισεις, εννοουσα οτι δεν την θελεις, οκ...το θεμα ειναι οτι εσυ δεν φταις σε κατι, αρα γιατι να σου κοψει τον βηχα; Δεν εσφαλλες να το πω απλα. Οποτε ποιο βηχα να σου κοψει; Αυτο εννοουσα! Μπορει να μην την θες ναι, απλα σχημα λογου ηταν οτι τη μισεις, δεν ηξερα πως αλλιως να το θεσω!

Page 2 of 2 FirstFirst 12