Results 1 to 15 of 22
Thread: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ
-
07-10-2017, 19:13 #1
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα και να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Μετά απο 4 χρόνια διαζυγίου (παιδάκι δεν έκανα) αποφάσισα να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο και έτσι τέλη Οκτωβρίου θα κάνουμε τους αρραβώνες. Η σχέση μας κυλάει πολύ όμορφα γιατί υπάρχει πολύ πολύ αγάπη και κατανόηση. Παρόλα αυτά, το μόνο που με έχει προβληματίσει είναι η αδερφή του, οι γονείς του ωστόσο είναι πολύ καλοί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η συγκεκριμένη, θέλει να παρεμβαίνει και να χειρίζεται τα πάντα. Με έχει πληγώσει πολλές φορές, υπενθυμίζοντας μου εκατοντάδες φορές το διαζύγιο μου, με απαξιώνει, με υποτιμάει και συνεχώς μου δίνει συμβουλές εφόσον αυτή είναι πολύ πιο έξυπνη από εμένα. Στις αρχές μου έστελνε καθημερινά μηνύματα στα socia media για να τις δίνω πληροφορίες για την σχέση με τον αδερφό της, μέχρι και ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.Εγώ φοβάμαι μήπως μου δημιουργήσει πρόβλημα στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον. Γενικά είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος και γενικά δημιουργεί προβλήματα απλά δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση μαζί της μόνο και μόνο για χατίρι του συντρόφου μου.
- 07-10-2017, 19:44 #2
(Τι να το κανεις να εισαι τρισευτυχισμενη με τον μελλον συζυγο σου και τρισδυστυχισμενη με την (ανωμαλη) αδερφη του. Το ιδιο και το αυτο. Πες του συντροφου σου να της βαλει ορια.
07-10-2017, 19:57 #3
07-10-2017, 20:17 #4
Μην το βλεπεις ετσι. Την "παρτη" σου θα κοιταξεις. Να εισαι εσυ καλα. Η αδερφη του αφου της αρεσουν τα σεξουαλικου περιεχομενου να βρει καποιον να παει να γ...... συγγνωμη κιολας. Αλλα δεν θα υποφερουμε εμεις επειδη οι αλλοι ειναι ανωμαλοι-υποτιμητικοι και ειρωνες, υπαρχουν και καποια ορια. Να του πεις του αντρα σου να τα βαλει..μην υπομενεις αλλο.
07-10-2017, 23:51 #5
πρεπει να καταλαβεις οτι το προβλημα δεν ειναι η κουνιαδα σου αλλα εσυ.
γιατι δεν εχεις θεσει τα ορια που επιθυμεις στην σχεση σου με αυτην.
οταν το κανεις αυτο θα δεις οτι δεν υπαρχει λογος ουτε καυγα ουτε τιποτα αλλο οπως γινεται και με ολες τις αλλες κοινωνικες σχεσεις
08-10-2017, 12:29 #6
08-10-2017, 12:49 #7Miliva21GuestΩχ....αντε παλι το οιδιποδειο συμπλεγμα μεταξυ αδερφων....φοβαμαι οτι ουτε εσυ αλλα ουτε και ο αντρας σου θα της βαλετε ορια ....αμησυχω μηπως υπαρχει μια λιγο αρρωστημενη αδυναμια μεταξυ του αντρα σου και της αδερφης του και φοβαμαι μηπως οταν πας να μιλησεις στον αντρα σου μη παρει το μερος της........
Εχουμε ακουσει διαφορα τετοια για χειριστικες αδερφες και αδερφους κολλημενους στα φουστανια τους.........
Βαλε ορια...σταματα να δινεις αναφορα για το τι κανεις....δεν εισαι υποχρεωμενη να αποκαλυπτεις την προσωπικη σου ζωη...........
08-10-2017, 13:27 #8
συμφωνω με τους απο πανω. οσο νουμερο και να ειναι η κουνιαδα, εσυ της δινεις το πατημα να κανει τετοιου ειδους ερωτησεις και να σου χωνεται. βαλε οριο στο κατιναριο να σου ρωταει τα σεξουαλικα σου κι αν δεν μαζευτει, πες στον αδερφο της να την μαζεψει..
08-10-2017, 14:20 #9
Ωραια της τα λετε ολοι, συμφωνω.
08-10-2017, 20:11 #10
Αυτό φοβάμαι και εγώ για αυτό δεν θέλω να το μιλήσω, θα στενοχωρηθώ περισσότερο. Είχαμε κάνει μια κουβέντα, πάντα με διακριτικότητα βέβαια και έδειχνε να παίρνει το μέρος μου. Απο τότε που του μίλησα σχετικά με τα μηνύματα που μου έστελνε σε καθημερινή βάση, απο τότε δεν μου ξανά έστειλε. (μπορεί αυτό να φαίνεται αντιφατικό με τον φόβο μου, αλλά όταν τον μίλησα φάνηκε οτι τον πείραξε, γιατί μου είπε οτι "μήπως εσύ τα καταλαβαίνεις λάθος"; από τότε δεν του έκανα συζήτηση ξανά). Παρόλα αυτά, όταν είναι μπροστά ο αδερφός της μέλι και γάλα μόλις με δει μόνη με την πρώτη ευκαιρία αρχίζει την έντονη κριτική της προς εμένα. Δεν θέλω να του μιλήσω, γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω και η συγκεκριμένη έχει τρομερή πειθώ. Δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι κολλημένος, ούτε υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα από την μέρα του, από αυτήν σίγουρα. Απλά το μόνο που με τρομάζει είναι να μην αρχίσει να κάνει πλύση εγκεφάλου του άνδρα μου και τα διαλύσει όλα. Επίσης, αν τσακωθώ μαζί της ή θέσω τα όρια μου,γιατί αυτό κάνει παίζει με τις αντοχές μου ώστε να τσακωθώ μαζί της, να με ρίξει στην παγίδα της και μετά να έχει το άλλοθι να με κατηγορήσει και να επιβεβαιώσει τις αμφιβολίες της, οτι όντως δεν είμαι "καλή" για τον αδερφό της. Είναι πάρα πολύ πονηρός άνθρωπος.
08-10-2017, 20:52 #11Miliva21GuestΝαι εκει στοχευει οπως το λες...νταξει το να μην πιανεις ψιλη κουβεντα μαζι της για το οτιδηποτε αν το κανεις ευγενικα χωρις να της πεις κατι απλα να μη μιλησεις αν σε ρωτησει και να της δειξεις εμμεσως οτι δν θες να απαντησεις δεν νομιζω οτι μπορει να σε κατηγορησει γ αυτο....
Σε καμια περιπτωση μη τη κατηγορησεις ευθεως στον αντρα σου γτ μπορει να σε βγαλουν τρελη αμφοτεροι...εχουμε ακουσει και τετοια να γινονται....κρατα αποσταση.....και αμα τη πετυχεις μια μερα και ειστε οι δυο σας και αρχισει να σε μειωνει...ηχογραφησε την με το κινητο σου...μια μερα που θα ειστε μονες βαλε ηχογραφηση για καλο και για κακο κρυφα και καποια στιγμη οταν τη πιασεις να λεει τις κακιουλες της...κρατα το αρχειο και βαλε τον αντρα σου να το ακουσει.....
Σατανικο ε??
08-10-2017, 22:03 #12
Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά είναι παρατραβηγμένο και ίσως να μην αρέσει καθόλου στον άνδρα μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω ειναι η αδιαφορία. Οποτε μου λέει πάμε εδώ ή πάμε εκεί εγώ βρίσκω κάθε φορά μια δικαιολογία για να μην συναντηθώ μαζί της. Η καλύτερη λύση είναι απομάκρυνση και η αδιαφορία σε αυτό όπως είπες και εσύ δεν μπορεί να με κατηγορήσει.
08-10-2017, 23:02 #13
η πλυση εγκεφαλου πετυχαινει γιατι οι περισσοτεροι κατα βαθος δε ενοουν οσα λενε αλλα αλαζουν γνωμη πανευκολα επαναλαμβανοντας τα λογια τους σου λενε μετα τα αντιθετα
αν αυτα που λεει τα ενοει δε θα του αλαξει γνωμη κανενας αν δε τα ενοει και δε ξερει τι θελει μπορει να του αλαξει.
09-10-2017, 00:20 #14Miliva21GuestΠάντως σε καμια περίπτωση μη περάσεις σε άμεση επίθεση και προσπάθησεις να την αντιμετωπίσεις με ευθυτητα.....μη δείξεις κανεναν εκνευρισμό και καμία εμπάθεια προς αυτή ακόμα και αν έχεις θυμωσει πολύ και έχεις δίκιο...θα βγεις η κακια της υπόθεσης .......στα μουλωχτα δρουν κάτι τετοιες τυπισσες ...πισώπλατα και κακοβουλα.....εσύ παρομοίως στα μουλωχτα θα την αποφεύγεις.......μην πεις κάτι αν δε θες .....μη δημιουργησεις θεμα.....αλλά με το τρόπο σου απομακρυνσου δειχνε της ότι δεν θες να τα πολυμοιραζεσαι.......
Μπορεί να το βρήκες λίγο ακραίο αυτό με την ηχογράφηση όμως αυτά είναι σοβαρά πράγματα......αν ειναι τόσο παρεμβατικη και μουλωχτη και ο άντρας σου δεν το καταλαβαίνει μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα...να αναστατώσει εσένα και να σε φτάσει σε σημείο να σε βγάλει ψεύτρα επδ θα έχεις θυμωσει.....και να μπει ανάμεσα σας....συμβαινουν και αυτά....και τότε πρέπει να ξέρουν όλοι την αλήθεια .....και να έχεις αποδείξεις...μισή ντροπή δική σου που θα τη καρφώσεις αλλά και μισή ντροπή δική της....δεν ειναι αξιοπρεπές και εντιμο να στο παίζει μέλι γάλα μπροστά στον άντρα σου και από πίσω να λέει κακίες και να σε υποτιμά......
09-10-2017, 10:50 #15
οχι, μην τσακωθεις μαζι της.
μπορει και να το επιδιωκει κιολας.
οταν σου κανει κριτικη, προσπαθησε να αλλαζεις κουβεντα η να φευγεις "ναι ναι, αλλα πρεπει να κλεισω τωρα, εχω οδοντιατρο"
για το διαζυγιο τι σου λεει και σε πληγωνει δλδ? να μην πληγωνεσαι! γνωμη δεν εχεις? αν προσπαθησει να σε υποτιμησει πες της κι εσυ, οτι πριν 50 χρονια οι ανθρωποι που δεν ταιριαζαν δεν χωριζαν γιατι οι γυναικες δεν μπορουσαν να επιβιωσουν και γιατι προτιμουσαν να ειναι δυστυχισμενοι παρα να τους πει ο κοσμος διαζευγμενους. τωρα, οι γυναικες που σεβονται τονε αυτο τους χωριζουν οταν δεν ταιριαζουν.
αφου εκοψε τα σοσιαλ μιντια, που σε βρισκει μονη και σε στριμωχνει? να αποφευγεις να ξεμοναχιαζεσαι μαζι της, προσπαθησε να κρατας τις επαφες σας σε κοινωνικο επιπεδο και κοινες με τον φιλο. να την βλεπετε μαζι δλδ, οχι μονη σου.
μην ξεκινας γενικολογες γκρινιες προς τον αδερφο της, γιατι θα βγεις εσυ η παραξενη.
λεγε του συγκεκριμενα πραγματα, μηπως κι αρχισει να προβληματιζεται.
πχ, μετα απο καιρο ησυχιας, πες του μια μερα κατι πολυ χοντρο που θα σου κανει " σημερα η αδερφη σου με ρωτησε πως πηδιομαστε".
μην αναλωνεσαι σε κριτικη, λεγε του ΓΕΓΟΝΟΤΑ, κι ας κρινει μμονος του τι τρεχει.
ε, αν τα εχουν κανει πλακακια και τα λενε ολα μεταξυ τους και συμφωνουν με οσα σου κανει, η υπαρχει ακτι αρρωστημενο, δεν σωζεται με τπτ...