Results 1 to 15 of 94
Thread: Προς την διαχείριση
-
24-09-2017, 15:32 #1WhyAlwaysMe?Guest
Προς την διαχείριση
Αν και ξέρω ότι θα κλειδωθεί as soon as possible.
Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι με την περίπτωση του μέλους Μ87?Αφού βλέπετε πως μπαίνει και κάνει ασύστολα spam σε θέματα,και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους πάντες να μην στραφούν προς την ψυχοθεραπεία,επειδή αυτός μπορεί να είχε κάποια άτυχη εμπειρία.Ενώ αρκετά μέλη μπορεί να κάνουν,και ιδίως όσοι είναι σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, διαβάζοντας τα γραφόμενα του θα νιώθουν άσχημα,θα έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση,δεν θα ξέρουν τι να κάνουν κλπ.
Δεν μπορεί να γίνει κάτι με την περίπτωση του?Έχει φάει αν δεν κάνω λάθος,3 ban τουλάχιστον και δεν έχει συμμορφωθεί.
- 24-09-2017, 17:56 #2
Σ' αυτό είμαι μαζί με τον WhyAlwaysMe πραγματικά δεν αντέχεται ο Μ87, εμένα προσωπικά με τρομάζουν οι σκοποί κι οι προβλέψεις του ότι δεν θα υπάρχουν πια ψυχίατροι και ψυχολόγοι, χωρίς αυτούς καλύτερα ν' ανοίξω το λάκκο μου και να μπω μέσα από τώρα...επειδή αυτός είχε μια άσχημη εμπειρία τους έχει βγάλει όλους άχρηστους και προσπαθεί να παρασύρει κι άλλα μέλη στην παράνοια του, το μόνο που κάνει είναι να σπαμάρει ασύστολα, ουδέποτε έχει μοιραστεί κάποιο πρόβλημα του ούτε έχει ζητήσει βοήθεια, μπαίνει εδώ μόνο και μόνο για να κατηγορεί τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, αυτό είναι αδιανόητο! Προσωπικά δεν τον αντέχω πια και μου κάνει τα νεύρα κλωστές με τις βλακείες που γράφει, γιατί δεν τον μπανάρετε μόνιμα αφού παρ' όλα τα προσωρινά ban δεν λέει να συμμορφωθεί; Τι φταίμε οι υπόλοιποι;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
24-09-2017, 18:03 #3WhyAlwaysMe?Guest
24-09-2017, 18:34 #4
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
24-09-2017, 18:41 #5WhyAlwaysMe?Guest
24-09-2017, 19:17 #6WhyAlwaysMe?GuestΚύκνε,ελπίζω να μην είμαστε οι μόνοι που συμφωνούμε σε αυτό το θέμα.
Αν και δεν το νομίζω,αν κρίνω από τις αντιδράσεις πολλών άλλων μελών στα γραφόμενα του.
24-09-2017, 19:33 #7
24-09-2017, 19:39 #8
πωπω κακιες... για καποιον που δεν ξερετε... τι εκανε το παιδι? διαβασα μερικα θεματα του...
εγω λεω να μπαναροντε από το φορουμ οσοι βγαζουν χολη για τους αλλους
24-09-2017, 19:48 #9WhyAlwaysMe?GuestΔεν ξέρω αν είσαι παλιό ή νέο μέλος,αλλά ξαναδιάβασε όσα γράφει.
Ή μάλλον πάρε αυτό το link και θα καταλάβεις.
https://www.e-psychology.gr/forum/th...l=1#post687288
24-09-2017, 20:03 #10
Θα πω πολύ συνοπτικά ότι παραβιάζει κατά κόρον τους κανόνες χρήσης του φόρουμ γι' αυτό έχει φάει και τρία μπαν, εμείς που δεν τους έχουμε συγκεντρώσει τους πόντους που απαιτούνται γιατί να φάμε μπαν δηλαδή;
Και τι χολή για συγκεκριμένα άτομα μεταξύ αυτών κι ο Μ87 απόλυτα δικαιολογημένα την βγάζουμε...μας τρομοκρατεί με το μένος του για τους ψυχολόγους κι έχουμε να κάνουμε συνέχεια με τη μανία καταδίωξης που τον δέρνει...
Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει και πολύ το τι λες αλλά δεν θα κάτσω ν' ανέχομαι επικρίσεις ενώ άλλος είναι που δημιουργεί προβλήματα...Εσύ που είσαι καλός κάτσε να τρέφεις τις αέναες επαναλήψεις του...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
24-09-2017, 21:00 #11
Κι εγω συμφωνω με τον whyalwaysme . Ειπαμε να πει την αποψη του αλλα αυτος το αποτελειωσε το θεμα. Προσπαθει να επιβαλει την αποψη του σε καθε θεμα. Εδω ειμαστε για να ανταλασσουμε αποψεις και να μοιραζόμαστε κοινες εμπειριες στα προβληματα μας προκειμενου να βρουμε μια λυση ή να παρηγορηθουμε. Όχι να φαγωνόμαστε και να γινομαστε χειρότερα.
24-09-2017, 22:22 #12
Συμφωνω κι εγω με το νηματοθετη!!
Ενταξει o M87 τα ειπε 1, τα ειπε 2, τα ειπε 1000 φορες...οκ το εμπεδωσαμε! ας παμε παρακατω...
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ σε ενα θεμα που σε ενδιαφερει και θελεις να συνομιλησεις με ενδιαφεροντα αλλα μελη να τρυπωνει μια χιλιοστη επαναληψη με γραμματα bold και γραμματα κοκκινα λες και ειμαστε μαθητουδια στο δημοτικο....
Ειδικα το θεμα της Nefeli με ενδιαφερει παρα πολυ. Μπηκα να διαβασω καποιο νεο ποστ και ζαλιστηκα απο τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια του Μ87....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
24-09-2017, 22:34 #13WhyAlwaysMe?GuestΓράψαμε μέχρι στιγμής 4 μέλη και ταυτίζονται οι γνώμες μας.
Ας ελπίσουμε να το δει η διαχείριση.
24-09-2017, 22:42 #14
Έχω διαβάσει μερικά από αυτά που έχει γράψει, δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα, από θεολογικής πλευράς, αλλά και άλλων παραγόντων. Όμως έχει ο καθένας δικαίωμα, να γράφει αυτό που θέλει, όσες φορές θέλει και ας είναι και λάθος. Αυτό επιτάσσει η δημοκρατία, την ελεύθερη σκέψη και βούληση. Αν έπρεπε να συμφωνούν, όλοι με όλους, τότε αυτό λέγεται φασισμός και δεύτερον και εμένα θα έπρεπε να με πετάξουν έξω και ίσως και άλλα μέλη. Η δημοκρατία, αυτό υποστηρίζει, δηλαδή τις πολλές και διαφορετικές φωνές. Αν ένα μέλος εδώ ή 10 ή 100, δεν συμφωνούν μαζί μου, μπορεί να υπάρξει ένας ή δύο ή χίλιοι, που να συμφωνούν, αλλά όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Αυτό θα πει δημοκρατία, αλλιώς να κάνετε το φορουμ, ένα κλειστό club, όπου θα βάζετε αυτούς που θέλετε και θα λέτε τις ίδιες απόψεις, συμφωνώντας όλοι με όλους. Αυτό θέλετε; Αν θέλετε κάτι τέτοιο, να μας το πείτε να φύγουμε από εδώ...
24-09-2017, 22:45 #15WhyAlwaysMe?Guest