Results 46 to 54 of 54
Thread: Τελικα η ζωη δικαιωνει;
-
10-10-2017, 09:45 #46
Καλημέρα λουλούδι!
Κοίτα, εγώ δεν έχω θέμα να εμπιστευθώ γενικά τους ανθρώπους...τους άντρες φοβάμαι...και θέλω να ξέρω αν τους φοβάμαι άδικα γιατί αυτός ο φόβος με μπερδεύει γιατί δεν θέλω να μείνω όλη την υπόλοιπη ζωή μου μόνη μου αλλά αν είναι να κινδυνεύω τότε καλύτερα να μην προσπαθήσω να κάνω ξανά σχέση...
Εγώ πάλι αρνούμαι να γίνω κακιά μόνο και μόνο για να ενσωματωθώ στην κοινωνία, απλά απομακρύνω τους κακούς ανθρώπους από κοντά μου και κρατάω όσους αξίζουν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 10-10-2017, 10:32 #47
Καλημερα κυκνε και απο εδω............
Παλι καλα που εμπιστευεσαι εστω τις γυναικες........εγω και αυτες τις φοβαμαι αφου μου εχουν φερθει σκαρτα οπως και οι αντρες........τους αφηνω και εγω ισως.........τους λυπαμαι; Δεν ξερω.
Αδικα τους φοβασαι........δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια........απλα ξερεις τι; Ισως οπως και εγω τους αφηνω ολους να μου κανουνε κακο, ισως και εσυ επειδη εχεις στο μυαλο σου αυτο το μοτιβο με την κακη εμπειρια οτι πρεπει να σεβομαστε το σωμα μας και να το σεβονται και οι αλλοι, ισως υποσυνειδητα τους αφηνεις με αυτη την αμυνα να σε πειραξουν, τι εννοω. Πχ ειναι σαν να λεω εγω σε καποιον οχι, μην με αγγιζεις και αυτος να το παιρνει σαν να του λεω αγγιξε με, ενω θελω ακριβως το αντιθετο. Οπως και εγω με τους ανθρωπους. Ειναι σαν να τους λεω, οχι, μην με πειραζεις και αυτοι εκει, με πειραζουν περισσοτερο, ενω πρεπει να βαλουμε καποια ορια και να πουμε τελος! Δεν ξαναφηνουμε κανεναν να μας πειραξει.........αν καποιος σε αγγιξει πχ, καλεις την αστυνομια...........αλλα ναι, ο φοβος σου ειναι λιγο υπερβολικος, δηλαδη δεν ειναι κατι που συμβαινει συχνα, και ιδιαιτερα στο σπιτι σου, στο δρομο ενταξει, αν κυκλοφορεις βραδυ μετα τις 12 μονη σου εσυ η η καθεμια πολυ πιθανον να μας συμβει..........αλλα μες στο σπιτι η σε φιλες σου η με καποιον αντρα που σε αγαπαει λιγο δυσκολο.......μπορει καποιος να θελει να κανετε σεξ και να σε πιεσει, αλλα αμα ειναι το αγορι σου δεν ειναι κατι κακο, μην το βλεπεις ετσι, απλως του αρεσεις πολυ!! Αυτο πρεπει να καταλαβεις...........και να απενοχοποιησεις το σεξ, βοηθαει σε πολλους τομεις........γιατι και εγω το ειχα ως κατι κακο αλλα δεν ειναι, σε φυσιολογικα ορια βεβαια, μην γινουμε και σεξομανεις, απλα να μην το φοβομαστε.........αμα πεις δεν ειναι κακο το σεξ οπως μας εχουνε μαθει ισως ειναι καλυτερα.......Με τη συγκαταθεση σου βεβαια ετσι; Εκτος και αν ειναι το αγορι σου που θελει το καλο σου και απλα σε θελει πολυ αλλα οχι αν επιμενεις στο οχι. Μη βρεις εναν τετοιον, απλα.
Συμφωνω οτι αυτο ειναι το καλυτερο, να διωχνεις τους κακους απο κοντα σου, αλλα αν ειναι ολοι (λιγο - πολυ) κακοι τι κανεις; Αν εχεις βρει καλους ανθρωπους, οκ, αλλιως πηζεις στη μοναξια........εγω γι'αυτο εγινα κακια, γιατι ημουν μονη μου και η καλοσυνη παει παρεα με τη μοναξια, θα εχω να το λεω παντα....αλλα αν βρω καλους ανθρωπους γυρω μου ευχαριστως να αλλαξω.........η να αλλαξω ωστε να γινουν καλοι οι γυρω μου, αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν αν γινω εγω καλη, παρα μονο αν τους γραφω οπως ειπε και ο Ουδεν οιδα.
10-10-2017, 10:59 #48
Έχω βρει κάποιους καλούς, λίγους βέβαια αλλά έχω βρει...
Όσο για το πιθανό μου αγόρι μπορεί να θέλει το καλό μου και να με θέλει πολύ όπως λες και γι' αυτό να επιμένει αλλά εγώ μερικές φορές φοβάμαι γιατί αυτόματα μου έρχεται στο παρελθόν ο άλλος και δεν μπορώ να το συνεχίσω...και δεν θέλω ν' αναγκαστώ γιατί θα είναι επανάληψη του παλιού τραύματος...όσο γι' αυτό που λες να μην βρω τέτοιον μπορεί να μην το έχω καταλάβει ότι είναι τέτοιος μέχρι να είναι πολύ αργά, αυτό φοβάμαι...μερικοί ξέρουν να κρύβονται καλά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-10-2017, 11:14 #49
Για να αρχισω απο το τελος, ναι εχεις δικιο οτι μπορει να κρυβονται καλα, στο να θεωρουν πως με το να σε πιεσουν ειναι καλο, αλλα να σου πω κατι; Αν εχει ενα σωρο προτερηματα ο αλλος και απλα εχει αυτο το ελαττωμα επειδη σε θελει πολυ δεν μπορει να κρατηθει να το πω ετσι θα κανεις πισω; Προτιμας τη μοναξια; Γουστα ειναι αυτα βεβαια....Ειναι και το τραυμα, συμφωνω, αλλα μονο ετσι θα το ξεπερασεις, αν προχωρησεις παρακατω.....το να επιλεξεις εναν σωστο δεν ειναι ευκολο οποτε πρεπει να το ρισκαρεις και αμα σε πιεσει τοτε η αμα σου αρεσει πολυ μενεις και ξεπερνας το τραυμα η φευγεις.......μην τα κανεις δυσκολα μες στο μυαλο σου επειδη ετυχε και επεσες σε εναν ανωμαλο..........
Οσο για τους καλους μπραβο σου, σε χαιρομαι, ακομα δεν εχω καταλαβει αν μπορουμε να τους αλλαξουμε η αν τους αφηνουμε εμεις να μας τα κανουν, ομως για το θεμα σου σου ειπα τι να κανεις. Εγω ειμαι πολυ μπερδεμενη παντως.
10-10-2017, 18:04 #50
11-10-2017, 07:41 #51
11-10-2017, 12:37 #52
11-10-2017, 17:48 #53
11-10-2017, 18:01 #54