Results 46 to 60 of 86
Thread: Να τον παντρευτώ ?
-
04-05-2008, 16:51 #46
Originally posted by alexloukoumaki
1) ..... Δεν το πιστεύω, του το\'πα ! Του είπα ότι δεν μπορώ να είμαστε μαζί και ότι έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου ..
2) .... Δεν θα σε δω ποτέ \"φιλικά \" , μου είπε και θα μου κάνει κακό να είσαι κοντά μου χωρίς να είσαι δική μου .. Αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε επαφή μαζί μου , μέχρι να σβήσω και το τηλέφωνό του μου ζήτησε !! Χριστέ μου, γιατί αυτή η αντίδραση !!!? Δεν θέλει καν να με ξαναδεί !!!
Αν δεις προσεκτικά -πέρα από το συναισθηματικό φορτίο και των δυο σας- τα γεγονότα δείχνουν οτι ΚΑΙ οι δύο \'πήγατε ... παρακάτω\' ...
Αυτή σου η κίνηση έδωσε ΘΕΤΙΚΑ και στους δυό σας ...
Από τη μιά εσύ βρήκες δύναμη να υποστηρίξεις την απόφαση που πήρες (όσο κι αν σε πόνεσε αυτό)
κι από την άλλη εκείνος αντίστοιχα βρήκε τη δύναμη να κρατηθεί στα πόδια του και να μη συρθεί πάλι στα γόνατα παρακαλώντας σε ... (όσο κι αν τον πόνεσε κι εκείνον επίσης ... )
Νομίζω είσαστε σε καλό δρόμο για να απεξαρτηθείτε αμφότεροι από ο,τι σας εγκλωβίζει σε μια σχέση που για διαφορετικούς λόγους είναι και για τους δυό σας ... προβληματική ...
- 05-05-2008, 02:05 #47
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά , ειλικρινά με βοήθησαν πολύ οι σκέψεις και οι συμβουλές σας ! Γέμισα απίστευτο θάρρος , μου δώσατε να καταλάβω ότι όντως έπραξα σωστά , και για τους δύο . Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα κι ευελπιστώ ότι κάποια μέρα θα κλείσει και αυτή η πληγή ...
05-05-2008, 02:50 #48
Δεν το πιστεύω, του το\'πα ! Του είπα ότι δεν μπορώ να είμαστε μαζί και ότι έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου .. Και τώρα πονάω απίστευτα ! Έκλεισα την πόρτα στον έρωτά μου , το αγόρι με τα καταπράσινα ματάκια με κοίταζε απεγνωσμένα σαν να του είχα ρίξει πενήντα μαχαιριές στο στήθος ταυτόχρονα .. Νιώθω ότι τον πρόδωσα , τον εγκατέλλειψα , νιώθω πως είμαι μια εγωίστρια που το μόνο που τη νοιάζει είναι ο εαυτός της και η ήρεμη ζωούλα της, σαν να ήθελα να βολευτώ και να φύγω μακρυά από τα προβλήματα . Δειλή ........ Σαν να του έδειξα πως δεν έχει καμία ελπίδα πια, οτι είναι ένα χαμένο κορμί κι ότι δεν πιστεύω καθόλου σε εκείνον, ενώ στην πραγματικότητα αισθάνομαι ακριβώς το αντίθετο . Μέσα μου νιώθω σχεδόν σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.. Ήταν πανέμορφος , με τα δέκα κιλάκια παραπάνω έδειχνε υγιέστατος και είχε ένα προσωπάκι όλο χρώμα και ζωή !!! Δακρυσμένη του έλεγα ότι δεν θέλω να χάσω επαφές κι ότι έχω την ανάγκη να τον έχω στη ζωή μου, σαν καλό \"φίλο\" ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί , αρκεί να είμαι βέβαιη ότι είναι καλά και να τον βλέπω να προχωράει μπροστά. Δεν ήθελε να ακούσει τίποτα !!! Έχω φίλους δεν θέλω άλλους , ήταν η απάντησή του . Δεν θα σε δω ποτέ \"φιλικά \" , μου είπε και θα μου κάνει κακό να είσαι κοντά μου χωρίς να είσαι δική μου .. Αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε επαφή μαζί μου , μέχρι να σβήσω και το τηλέφωνό του μου ζήτησε !! Χριστέ μου, γιατί αυτή η αντίδραση !!!? Δεν θέλει καν να με ξαναδεί !!! Καταλαβαίνω το θυμό του , δεν είναι εύκολο για κανέναν η άρνηση , αλλά όχι και έτσι !!! Είμαι χάλια από την ώρα που έφυγε, δεν έχω σταματήσει να κλαίω ... Έχουν μαυρίσει όλα μπροστά μου , η λογική μου μου λέει ότι έκανα σωστά, η καρδιά μου όμως σπαράζει .... Τι κάνω τώρα ???
Ούτε τα δικά σου αισθήματα για αυτόν έχουν αλλάξει ούτε τα δικά του για σένα. Ότι γνήσιο υπήρχε θα συνεχίσει να υπάρχει. Κανένας δρόμος δεν είναι χωρίς τις στροφές του.
Τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι και εσύ και το παληκάρι θα κερδίσετε τον χρόνο χώρια (που μπορεί να είναι και μόνιμα χώρια αλλά μπορεί και όχι) για το καλό του ο καθένας.
Και να σου ερμηνέψω λίγο την αντίδρασή του.
ΔΕΝ ήταν θυμός. Οχι. Αυτά που γράφεις ήταν ένδειξη αγάπης. Και αν όντως έχω δίκιο θα με θυμηθείς κάποια στιγμή.been good, been bad. WILL GO ON
05-05-2008, 02:56 #49
Ένδειξη αγάπης ? Πες μου κι άλλα , πώς το κατάλαβες αυτό ? Εξήγησέ μου ...
05-05-2008, 03:23 #50
Μία κοπέλα που την αγαπάω ειλικρινά, δεν θα μπορέσω να την δώ φιλικά.
Και αν μου το ζητήσει να την δώ φιλικά το πιό φυσιολογικά για μένα θα είναι να της απαντήσω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι σου απάντησε το παληκάρι. \"Σβήσε με από το τηλέφωνό σου\". Θα πονάω περισσότερο (τουλάχιστον στην αρχή) έστω και να σε ακούω και να ξέρω ότι δεν μπορούμε (για όποιοιυς λόγους) να είμαστε μαζί.
Η συνέχεια βέβαια γράφεται κάθε φορά αλλά όσες είναι οι φορές που πραγματικά μένουν μακριά δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν νομίζω τουλάχιστον άλλες τόσες είναι οι φορές που ξαναβρίσκονται μαζί.
Το να ζητήσεις από κάποιον που σε αγαπάει να είστε φίλοι είναι στο δικό του μυαλό (ακριβώς γιατί σε αγαπάει) αδιανόητο. (επαναλαμβάνω στην αρχή).
Δεν είναι ούτε θυμός ούτε εγωισμός.been good, been bad. WILL GO ON
05-05-2008, 03:49 #51
Κ εγώ που νόμιζα ότι το έκανε καθαρά από θυμό , είτε από εκδίκηση ... Φυσικά και δεν θα τον δω ποτέ φιλικά , αυτό που του ζήτησα ήταν απλά να μιλάμε για να ξέρω ότι είναι καλά , να λέμε ένα τι κάνεις που και που , να μην χάσουμε επαφές . Εκείνος όμως το αρνήθηκε . Από αγάπη ...... justme, μου φαίνεται πως έχεις περίπου το ίδιο σκεπτικό με εκείνον , πες μου λοιπόν σε παρακαλώ όταν περάσει λίγος καιρός υπάρχει περίπτωση να μου ξαναμιλήσει ? Όχι φιλικά , όχι δεν το θέλω ούτε εγώ .. Υπάρχει περίπτωση να θέλει να με ξαναδεί ?
05-05-2008, 03:53 #52
αυτα που λεει ο justme ισχυουν λουκουμακι, αλλα μην το μπερδευεις με το αν πηρες τη σωστη αποφαση για σενα ή αυτον, που ειναι η πιο ΣΩΣΤΗ και ΩΡΙΜΗ αποφαση που μπορουσες να παρεις για το καλο και των δυο σας. Αγαπη δε σημαινει παντα ειμαι διπλα του και τον εχω συντροφο, αλλα σημαινει οτι θελω να τον βλεπω δυνατο να στεκεται στα ποδια του, και με μια σχεση εξαρτησης που ενδεχομενως θα ηταν παλι μια τετοια σχεση με σενα και αυτον (εξαρτηση γι αυτον), κακο θα του κανε.
05-05-2008, 04:05 #53
Με νιώθεις απόλυτα ! Αυτό θέλω μονάχα , να τον βλέπω δυνατό και ευτυχισμένο ...
05-05-2008, 04:21 #54
αυτο που ενδεχομενως θα ηταν εγωιστικο ΑΝ εκανε θα ηταν να σε κανει να νιωσεις οποιαδηποτε τυψη σχετικα με το οτι δεν τον ξαναδεχτηκες σαν συντροφο, αυτο να το βγαλεις απο το μυαλο σου. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Το οτι δεν απεκλεισες καμια επαφη μαζι του (καθε αλλο) δειχνει απο μονο του ποσο τον νοιαζεσαι. Αυτο απλα που σε ταλαιπωρει φανταζομαι ειναι οτι σκεφτεσαι μην παθει κατι κακο εξαιτιας της συναισθηματικης του ασταθειας λογω του ιστορικου με τα ναρκωτικα. Σε καμια περιπτωση μη νιωσεις ποτε υπευθυνη, δωσε βαρυτητα σ αυτα που ειπε ο Σπυρακος που ξερει πιο πολλα απ ολους μας και διελυσε τις αμφιβολιες σου για λαθος αποφασεις και τετοια. Αν εστω και ενας απο δω μεσα πιστευε οτι εκανες κατι λαθος θα στο λεγε, αλλα για να το λενε ολοι, μεχρι και ο Σπυρακος παει να πει οτι ετσι ειναι.
05-05-2008, 16:45 #55
αγαπημενη μου αλεχ....σημερα που μπικα ξανα εδω ηθελα πολυ να δω αν αισθανεσαι καλυτερα και βλεπω οτι εκανες τιν καλυτερη κινηση!....δεν την εκανεσ επειδη σε πεισαμε εμεις....το αισθανοσουν πραγματικα μεσα σου και ξερω οτι ποναει πολυ αυτη η κατασταση αλλα πιστεψε με ειναι η καλυτερη κινιση!Θεωρω οτι ο μικρος πρασινοματης αγγελος πηρε ενα πολυ συμαντικο μαθημα απο εσενα για τον τροπο ζωης του, οτι με το να μπλεκει σε ανουσιες ουσιες λογω της ανασφαλειας του...χανει συμαντικους ανθρωπους που θα του εδιναν πολυ περισσοτερα!!!Το οτι σε αγαπαει ειναι δεδομενο και επισις ειναι απολυτο λογικο να μην σε βλεπει φιλικα....και καλυτερα αλλωστε,δεν μπορεις να συζητας τα προσωπικα σου μαζι του και αντιστοιχα κι αυτος.Εχεις ταλαιπωρηθει πολυ και πλεον πρεπει ...ειναι καταναγκαστικο...να κοιταξεις για πρωτη φορα τον εαυτο σου...κανε ταξιδια,παρε πρωτοβουλιες στην νεα σου ζωη,φλερταρε με κατι καινουργιο...ακομα και ενα hoby......εισαι μια χαρα κοπελα και απολυτα λογικη.....και παλι καλα...η ζωη ειναι ολο καινουργιες εκπληξεις!!!
06-05-2008, 00:35 #56
keep walking !!! :))
06-05-2008, 00:49 #57
Να\'σαι καλά κοριτσάρα μου αλλά και όλα τα παιδιά εδώ ναναι καλά , Σπυράκο μου ήδη νιώθω καλύτερα και γεμίζω δύναμη! Πήρα το αμαξάκι μου απόψε , μάζεψα τις φίλες μου και πήγαμε βόλτα τέρμα πάνω στο Λαιμό για καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα , γελάσαμε με την ψυχή μας και χορτάσαμε βόλτα στην ακρογυαλιά , και γυρίζοντας τραγουδάγαμε στην διαπασών το Μαύρα Μεσάνυχτα από το γνωστό σήριαλ ... Η ζωή είναι όμορφη , αρκεί να την αγαπάς ...
06-05-2008, 16:28 #58
Να\'σαι καλά κοριτσάρα μου αλλά και όλα τα παιδιά εδώ ναναι καλά , Σπυράκο μου ήδη νιώθω καλύτερα και γεμίζω δύναμη! Πήρα το αμαξάκι μου απόψε , μάζεψα τις φίλες μου και πήγαμε βόλτα τέρμα πάνω στο Λαιμό για καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα , γελάσαμε με την ψυχή μας και χορτάσαμε βόλτα στην ακρογυαλιά , και γυρίζοντας τραγουδάγαμε στην διαπασών το Μαύρα Μεσάνυχτα από το γνωστό σήριαλ ... Η ζωή είναι όμορφη , αρκεί να την αγαπάς ...
14-05-2008, 14:34 #59
alexloukoumaki
Γεια χαρα και απο εμενα..Βασικα με καλειψε ο justme...
Mπηκα για να εκφρασωγιαακομη μια φορα ποσο μ αρεσει που ΕΔω μεσα βρισκεις- υπαρχουν Ανθρωποι που νοιωθουν..
Σε νοιωθουν- με νοιωθουν- νοιωθω.......
Ειναι πολυ Σημαντικο για μενα ..οπως πυστευω και για ολους εμας που ανακαλυψαμε αυτο εδω το ΟΜΟΡφο μερος....
Ενα μπραβο για πολοστη φορα σε εκεινον που δημιουργησε αυτον εδω τον Χωρο....
αλλα και σε ολους εμας που τον κραταμε Ζεστο...!Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
14-05-2008, 16:03 #60
alex, θα συνοψίσω (τις σκέψεις μου πάνω σε κάποια πράγματα που είπες και τις σκέψεις μου πάνω σε απόψεις των παιδιών που διάβασα εδώ) σε 3 \"παγίδες\" που χρειάζεται να μάθουμε να αποφεύγουμε:
1) κανενός (ενήλικα) η ζωή δεν εξαρτάται από εμάς... το τι θα κάνει ένας ενήλικας με τη ζωή του εξαρτάται από τον ίδιο... το αν θα πάει μπροστά ή πίσω ή πάνω ή κάτω ή πουθενά... συνεπώς, άχρηστες και ζημιογόνες είναι οι διάφορες ενοχές με τις οποίες φορτώνουμε τον εαυτό μας (χαϊδεύοντάς τον και λίγο στο βάθος είναι η αλήθεια...)
2) πολύ συχνά μπερδεύουμε την ευγνωμοσύνη με τον έρωτα... το αντίβαρο με αισθήματα πραγματικά... επίσης, πολύ συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάγκη να μας χρειάζονται γίνεται πιο δυνατή από την ανάγκη αυτού που χρειαζόμαστε
3) ο καθρέφτης του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι... μόνο μέσα από αντικειμενική και εντελώς ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό μας μπορούμε να κάνουμε βήματα στο δικό μας δρόμο... κανένας δεν μπορεί να περπατήσει τον δικό μας δρόμο... κι άν δεν φροντίσουμε εμείς σωστά τον εαυτό μας, κανένας δεν θα μπορέσει... άσε που τότε είμαστε ουσιαστικά ανίκανοι να φροντίσουμε οποιονδήποτε άλλον...
αυτά εν ολίγοις... :)
κι όπως είπε και ο Σπυράκος, τη ζωή τη ζούμε τώρα!
αν αναλωνόμαστε στο να σκεφτόμαστε το πριν και ανησυχούμε για το μετά, χάνουμε το τώρα που είναι η ζωή μας!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή