Τη στάση να κρατήσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 107
    Banned
    Originally posted by ekptwtos_aggelos

Το κρέας μου δεν μου αρέσει να το μοιράζομαι.

χμμμ....
    να υποθεσω οτι το αρνακι προχθες το εφαγες οοοοοοοοολο μονος ε??
    μοναχοφαη....
    τεσπα καλη εμπειρια εφοσον συμφωνειτε και οι δυο.

Η δικη μου συμβουλη ειναι να μεινεις αυστηρα σε οτι κανεις στο κρεβατι.
    Μετα ουτε την ξερεις - ουτε σε ξερει.
    Και με αυτο εννοω οτι να εχεις διαφορετικη συμπεριφορα απο οτι πριν.
    Πρεπει να ξεκαθαρισεις οτι με την σχεση σου - ειναι η σχεση σου και η αλλη κοπελα ειναι απλο σκετο σεξ.
    Αμα αλλαξεις κατι, τοτε μπαινεις σε επικινδυνα μονοπατια για την σχεση σου.

Για παραδειγμα,
    κανετε το κολπο, ολα πανε καλα.....
    Θα εισαι λαθος εαν παρεις την αλλη κοπελα τηλ. και την αρχισεις στα σοροπια, τοτε απο το σεξ περνας στο συναισθημα.

Ελπιζω να με εννοεις....

Junior Member
    Ναι και γω το έχω σκεφτεί αυτό. Και αργότερα μπορεί και να παρεξηγηθεί η δικιά μου για κάτι που ίσως το θεωρήσω υπερβολή, λόγω ζήλειας. . . Πάνω σ\'αυτό, αλλάζουμε βέβαια λίγο το θέμα, αλλά θα ήθελα τη γνώμηυ σας. Εμένα η δική μου γνώμη είναι οποιοδήποτε τρίτο άτομο θα έμπαινε στο κρεβάτι μας, να ήταν άγνωστο, με την έννοια να μην υπάρχει φιλία με κανέναν μας , έτσι ώστε να μην έχουμε επαφές μετά. . Η κοπέλα μου από την άλλη προτιμά με μια φίλη της γιατί της βγαίνει και το θέλει και γιατί θα νιώθει πολύ πιο άνετα. . Εσείς τί λέτε ?

Senior Member
    όχι δεν φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν πρόκειτα να τη ζηλέψει, και αν ναι , δεν θα έχω και γω πολλά πάρε δώσε. . Μπορεί και να της αρέσει και να ξαναθέλει όμως , πού ξέρεις. . . Γιατί είσαι τόσο αρνητική και το κατακρίνεις ?
    Δεν το κατακρίνω.. Απλά.. μάλλον είμαι οπισθοδρομική!

Banned
    λεμε οτι αμα μεινετε ολοι στο κρεβατι ολα μια χαρα....
    αμα καποιος μετα θελει αλλα, θα παρει αλλα.

Οπως πολυ σωστα γραφει και η μαρινα,
    αμα εχετε ξεκαθαρο στο μυαλο σας ολοι σας τι ακριβως θελετε να κανετε, δεν υπαρχει προβλημα.
    Απλα το σεξ εχει λιγο γινει στο μυαλο αρκετων καπως, ενω στην ουσια ειναι σαν να πηγαινεις εκδρομη.
    Αμα το ενταξεις απλα σαν μια διαδικασια που περνας καλα, το απλοποιεις και εληξε.
    Δυστυχως αρκετος κοσμος, θεωρει οτι αμα περασεις απο το κρεβατι καποιου, εχεις αλλα δικαιωματα απο οτι πριν.
    Και ναι εκει αρχιζουν τα προβληματα.

Γουμαν,
    δεν εισαι οπισθοδρομικη απλα εντασεσαι σε οτι συνηθιζει να κανει η κοινωνια και το θεωρει ως μη μεμπτο.

Krino...μήπως το να διαχωριστούμε από τα ζώα και να λειτουργούμε εγκεφαλικά και συναισθηματικά στο σεξ, δεν είναι πουριτανισμός, αλλά υγεία?

Χωρίς βέβαια να μέμφομαι αυτούς που το κάνουν.

Εννοώ αυτούς που δεν αρκούνται στον ένα σύντροφο και ψάχνονται πέρα από αυτόν, είτε αυτό είναι τρίο, είτε οτιδήποτε άλλο.

Senior Member
    Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι θέλει να πειραματιστεί ΜΟΝΟΝ με τη φίλη της και όχι με κάποια άλλη γυναίκα. Αναρωτιέμαι , είναι επειδή νοιώθει άνετα με τη φίλη της ή κατά βάθος τη γουστάρει, οπότε δεν πρόκειται περί πειραματισμού αλλά εξωτερίκευσης κρυφών και μύχιων συναισθημάτων???

Senior Member
    Το ιδιο σκέφτηκα κι εγώ...

Ελπίζω να είναι έτσι imagine και να μην την έχει πιέσει συναισθηματικά για να την πείσει και αργότερα η κοπέλα χτυπάει το κεφάλι της.

Προτιμώ τη δική σου περίπτωση και πολύ θα ήθελα να μάθω ότι τελικά τη βρήκαν μεταξύ τους και τον φίλο μας τον έφαγε το μάτι.

Senior Member
    Ναι και γω το έχω σκεφτεί αυτό. Και αργότερα μπορεί και να παρεξηγηθεί η δικιά μου για κάτι που ίσως το θεωρήσω υπερβολή, λόγω ζήλειας. . . Πάνω σ\'αυτό, αλλάζουμε βέβαια λίγο το θέμα, αλλά θα ήθελα τη γνώμηυ σας. Εμένα η δική μου γνώμη είναι οποιοδήποτε τρίτο άτομο θα έμπαινε στο κρεβάτι μας, να ήταν άγνωστο, με την έννοια να μην υπάρχει φιλία με κανέναν μας , έτσι ώστε να μην έχουμε επαφές μετά. . Η κοπέλα μου από την άλλη προτιμά με μια φίλη της γιατί της βγαίνει και το θέλει και γιατί θα νιώθει πολύ πιο άνετα. . Εσείς τί λέτε ?
    σαν πολυ να την σκεφτεται την φιλη της....
    λες να σε παρατησει και να τα φιαξει μαζι της?
    εαν επιλεξετε την φιλη, δεν θα αναρωτιεσαι μετα αν κανουν κατι χωρις εσενα οταν βρισκονται μονες τους??

Senior Member
    Originally posted by imagine
    Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι θέλει να πειραματιστεί ΜΟΝΟΝ με τη φίλη της και όχι με κάποια άλλη γυναίκα. Αναρωτιέμαι , είναι επειδή νοιώθει άνετα με τη φίλη της ή κατά βάθος τη γουστάρει, οπότε δεν πρόκειται περί πειραματισμού αλλά εξωτερίκευσης κρυφών και μύχιων συναισθημάτων???

Eλπίζω να βλέπεις μόνος σου τη διαφορά σ αυτά που γράφεις. Λες \"τη γουστάρει\" και συνάμα λες \"κρυφά και μύχια συναισθήματα\".
    Δεν κατάλαβα , αν εγώ γουστάρω 15 άτομα, πρέπει να θρέφω και συναισθήματα ανομολόγητα ? μη τρελλαθούμε.

Senior Member
    ο αραπης και η κατασταση μου θυμησε το εξης ανεκδοτο

\" Ένας πάμπλουτος εφοπλιστής γύρω στα 65 του, παντρεύτηκε μια νεαρή και σεξουαλικότατη κυρία. Kανόντας το γαμήλιο ταξίδι τους κάπου προς το...Μπαλί, έφτασαν και στον έρωτα. Kατά το συνήθειο (των πάμπλουτων), είχαν πληρώσει ένα γεροδεμένο, νέο και σφριγηλό αράπη να τους κάνει αέρα με μια θεόρατη βεντάλια από σπάνια πούπουλα!
    Ο εφοπλιστής προσπαθούσε και, παρόλες τις προσπάθειες του, δεν κατάφερνε αυτό που έλπιζε. Πότε πότε, σηκωνόταν και διόρθωνε τη θέση του νέου και της βεντάλιας. Tίποτα όμως. Kάποτε, εκνευρισμένος, πετάγεται πάνω και πιάνει ο ίδιος τη θεόρατη βεντάλια, ενώ διατάζει τον ιθαγενή:
    - Eμπρός! ξάπλωσε και δοκίμασε εσύ.
    Ο νέος υπάκουσε και όρμησε πάνω στην...κυρια, που τον δέχτηκε αμέσως. Σε λίγα λεπτά είχαν τελειώσει. Ο εφοπλιστής πήγε κοντά στον ιθαγενή:
    - Eίδες τι έφταιγε τώρα; Eγώ θα σε μάθω πως κάνουν αέρα; \"

:P

Senior Member
    Χιχι..το είχε πει και ο Λαζόπουλος αυτό το ανέκδοτο. :P

Senior Member
    Originally posted by liberchild

Eλπίζω να βλέπεις μόνος σου τη διαφορά σ αυτά που γράφεις. Λες \"τη γουστάρει\" και συνάμα λες \"κρυφά και μύχια συναισθήματα\".
    Δεν κατάλαβα , αν εγώ γουστάρω 15 άτομα, πρέπει να θρέφω και συναισθήματα ανομολόγητα ? μη τρελλαθούμε.
    Δεν γνωρίζω αν εσύ θρέφεις ανομολόγητα συναισθήματα και, όχι, προτείνω να μην τρελλαθούμε γι αυτό. ;)

Αυτό που γράφω είναι ότι η κοπέλα μου μοιάζει να έλκεται σεξουαλικά απο τη φίλη της και δεν θέλει να το παραδεχτεί (το ανομολόγητο). Έτσι τα συναισθήματα αυτά (εννοώ την σεξουαλική επιθυμία, τον πόθο) ικανοποιούνται με αυτή τη συνεύρεση και των τριών.
    Αναρωτιέμαι δλδ αν πρόκειται περί πειραματισμού της τριάδας ή πρόκειται περι σεξουαλικού απωθημένου που αφορά οχι την τριάδα αλλά την συνεύρεση με τη φίλη.
    Αυτά.

Senior Member
    [quote]Originally posted by imagine
    Originally posted by liberchild

Αναρωτιέμαι δλδ αν πρόκειται περί πειραματισμού της τριάδας ή πρόκειται περι σεξουαλικού απωθημένου που αφορά οχι την τριάδα αλλά την συνεύρεση με τη φίλη.
    Αυτά.

Εγώ πάλι νομίζω ότι η κοπελιά του φίλου μας, κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ δύο κακών, και προτίμησε την οικειότητα τουλάχιστον της φίλης της από μια άγνωστη. Με ενόχλησε εξ αρχής παρ όλο που δεν το έγραψα, η λέξη \"την έψησα\". Σ αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράει ψηστήρι και φοβάμαι λίγο την κατάληξη. Θάμουν πιό σίγουρη αν η κοπελιά του το ζητούσε αυτή.

Senior Member
    Είχα δει μια ταινία κάποτε που είχε τέτοια εξέλιξη ........ το τρίο δηλ. κατέληξε σε συνευρεση μεταξύ γυναικών !!! Υπάρχουν εξάλλου γυναίκες που έχουν φαντασιώσεις για άλλες γυναίκες . Εγω δεν είχα ποτέ , αλλα φίλες μου είχαν , αν και δεν το δοκίμασαν ποτε ....... λόγω αναστολών .

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast