Τη στάση να κρατήσω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Συμφωνώ ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή και συγνώμη, αλλά πραγματικά μου φαίνεται λίγο πρωτόγονη αυτή η κατάσταση.
    Aν με ήξερες θα έβλεπες ότι δεν είμαι καθόλου πουριτανή και το μυαλό μου είναι πολύ ανοιχτό.
    Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι υπάρχει σχέση, εκεί που υπάρχουν τρίτοι και τέταρτοι....

Το να αναγνωρισεις οτι κανεις λαθος σε τιμα και σαν τετοια εγω σε εκτιμω παραπανω απο οσο φαινεται.

Σε κατανοω οτι δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο σου και το σεβομαι απολυτα.
    Δεν θεωρω οτι εισαι πουριτανη, μην τρελαθουμε κιολας ε?
    Οτι δεν μας κανει το βαφτιζουμε πουριτανο???

Σου ξαναλεω οτι αμα κανεις οτι θες και νιωθεις καλα με αυτο - ολα ειναι τελεια.
    Θα ηθελα απλως να σου σημειωσω οτι για μενα τελεια ειναι εξισου οπως εσυ.

Οποιος προσπαθησει να σου επιβαλει οτι αυτο που κανει ειναι τρεντυ και εσυ εισαι οπισθοδρομικη πολυ απλα δεν ξερει ουτε τι κανει - ουτε γιατι το κανει.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Αλλά σαν σύνολο, είναι ο καλύτερος για εμένα, είμαι η καλύτερη για εκείνον και το δείχνει εμπράκτως και σε καθημερινή βάση (π.χ. δεν θα πει ποτε \'αγάπη μου έχω \'συμβούλιο\' και θα αργήσω απόψε\'...χαχα, αντίθετα θα πει \'πάμε να πιούμε ποτάκι απόψε οι δυο μας\').
    δεν το καταλαβα αυτο...μου το εξηγεις αν θες?

οχι, εννουσα πως διαχωριζεις το σεξ κ την σαρκικη επιθυμια απο την έλξη, το ερωτικο παιχνιδι, κ εκτος κρεβατιου...

Banned
    Originally posted by alexandros3
    (π.χ. δεν θα πει ποτε \'αγάπη μου έχω \'συμβούλιο\' και θα αργήσω απόψε\'...χαχα, αντίθετα θα πει \'πάμε να πιούμε ποτάκι απόψε οι δυο μας\').
    Ξέρεις πως πραγματικά μου ακούγεται αυτό;
    Όχι (και μάλιστα καθόλου) σαν σεβασμό σε σένα ή σαν να σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστή αλλά σαν να λες, είναι αναγκαίο κακό. Θα με κερατώσει. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να έχω λίγη ειλικρίνεια.
    Λάθος τρόπος σκέψης, κατ\' εμένα πάντα.

εχω δει και τετοιες εκδοχες, οντως λαθος....
    Παντως παιζει και να μην ειναι ετσι οκ?
    Αυτο εχει να κανει απο το κατα ποσο ειναι ειλικρινεις το ζευγαρι μεταξυ του.

Προσωπικα ενα απο τα λιγα πραγματα που βαριεμαι στην ζωη μου ειναι τα ψεματα και οι διπροσωπες καταστασεις....
    Ευτυχως τα εχω αποφυγει και τα δυο.

Και ξερεις τι?
    Δεν λεω να εχω λιγη ειλικρινεια, εχω ΑΠΟΛΥΤΗ ειλικρινεια.
    Νομιζω δεν χρειαζεται να μπω σε αλλες λεπτομερειες ε?
    :cool:

Senior Member
    Απόλυτη ειλικρίνεια μπορεί να είναι (για να το διακωμωδίσουμε και λίγο) τη μία στιγμή να θέλω να σου πω κρινο θα σου σπάσω τα μούτρα! και την άλλη να πω εντάξει μωρέ χαλαρά.
    Απόλυτη ειλικρίνεια δεν σημαίνει τίποτα... μπορεί να είναι μια δικαιολογία/τεκμηρίωση για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Μπάζει από παντού αυτό το θεώρημα. Κατά την άποψη μου πάντα!

Senior Member
    Χαχα μα όχι βέβαια, αν του γυαλίσει κάποια θα την πάρει και στο σπίτι?? Καταρχήν θα πρέπει να γυαλίσει και σ\' εμένα :) Εγώ τι θα κάνω, θα κρατάω το φανάρι? Ούτε είναι τόοσο απλό, να δούμε δηλαδή κάποιον σε ένα μπαράκι και να πούμε έλα στο σπίτι μας για ποτάκι και παρτούζα!
    σορρυ, επειδη δεν καταλαβαινω, πώς επιλεγετε αλλο άτομο? ας πουμε αν επιλεξετε αλλο αντρα πρεπει να αρεσει κ στο σύντροφο σου? κ τί σημαινει να του αρεσει?

Banned
    Απόλυτη ειλικρίνεια μπορεί να είναι (για να το διακωμωδίσουμε και λίγο) τη μία στιγμή να θέλω να σου πω κρινο θα σου σπάσω τα μούτρα! και την άλλη να πω εντάξει μωρέ χαλαρά.
    Απόλυτη ειλικρίνεια δεν σημαίνει τίποτα... μπορεί να είναι μια δικαιολογία/τεκμηρίωση για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Μπάζει από παντού αυτό το θεώρημα. Κατά την άποψη μου πάντα!
    Σε μια εποχη πληθωρας ψευτικων συναισθηματων (επιβαλωμενων η οχι - εκβιασθεντων η οχι) αναμεταξυ των σχεσεων, πιστεψε με το θεωρημα δεν μπαζει καθολου.

Οπου και να γυρισω σε γνωστους και φιλους, θα μου εξομολογηθουν οτι εχουν ενα κρυφο καημο αλλα που να το πουμε στον/στην αλλο....
    Αν για σενα η συμβατικοτητα στις σχεσεις ειναι αναγκαιο κακο, για μενα ειναι κατι που το εχω αφησει να παει στο καλο προ πολλου.

Και επειδη φαινονται ετσι τοσο ομορφα αγγελικα πλασμενα,
    σε πληροφορω οτι δεν ειναι.
    Για να φτασεις σε αυτο το σημειο, χρειαζεται συνηθως να προηγηθουν πολλα μα παρα πολλα κυματα και σκαμπανεβασματα.
    Εκει συμβαλει η απολυτη ειλικρινεια που σου ειπα.
    Γιατι εχωντας ανοιξει διαπλατα και ειλικρινα τον εαυτο σου στον αλλον, ξερει που να βαδισει, τι να περιμενει, τι του ξημερωνει.

Βαδιζουμε παρεα με τις ανασφαλειες μας αγαπητε αλεξ,
    και προσπαθουμε μερα νυχτα να υπερβουμε τους εαυτους μας.
    Σε αυτη την πορεια ειναι σημαντικο να υπαρχουν καθαρες και τιμιες εξηγησεις.
    Φυσικα δεν λεω οτι η ειλικρινια δεν μπορει να γινει μπουμεραγκ αλλα τοτε παμε αλλου: Θες η οχι να εχεις πραγματικα σχεση?? Μπορει και να θες να παιζεις με τις λεξεις, γιατι οχι και με την συντροφο σου η ακομα και τον ιδιο σου τον εαυτο....

Originally posted by liberchild
    Originally posted by liberchild
    Θάθελα να απευθύνω μιάς και τέθηκε σαν θέμα στις γυναίκες του φόρουμ την εξής ερώτηση :
    βρε κορίτσια με το χέρι στην καρδιά, ποτέ δεν σας συνέβη να νιώσετε έτοιμες για σεξ, με άλλο ερέθισμα πλήν της σχέσης σας? πχ, από ταινίες, καταστάσεις, εξωτερικούς παράγοντες κλπ?

δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφωνία, αν κάποια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου), θέλει να απολαμβάνει το σεξ αυτό καθ εαυτό ?

χμμ, ακόμα περιμένω αλλά απάντηση πουθενά...

Εγώ προσωπικά έχω κάνει one night stand και ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένη. Δυο από αυτά μου εξελίχθηκαν σε σχέσεις.

Αυτό όμως, σε περιόδους που ήμουν μόνη μου. Τώρα που υποτίθεται πως είμαι σε σχέση, δεν μπορώ να πάω με άλλον, όχι γιατί μου το απαγορεύει, αλλά γιατί πολύ απλά δεν θέλω.
    Εκεί είναι και η διαφωνία μου. Ότι, μες τη σχέση δεν μπορώ να το δω ως φυσιολογικό το να πάμε και εγώ και ο άλλος με διαφορετικούς συντρόφους.
    Δε ζω σε γυάλα και σίγουρα έρχομαι σε επαφή με άντρες που μπορεί να πω ότι αν ήμουν μόνη μου πολύ θα γούσταρα να πηδηχτώ μαζί τους, αλλά δεν το κάνω.
    Δεν καταπιέζω τον εαυτό μου, απλά αυτό που έχω με το φίλο μου δεν συγκρίνεται σε σχέση με ένα καλό-αλλά χωρίς τίποτε άλλο-πήδημα!

Banned
    Originally posted by Sofia

σορρυ, επειδη δεν καταλαβαινω,

αστα αυτα εσυ, δεν ειναι για σενα....
    εσυ εισαι ενα καλο κοριτσι που πας να μπλεξεις με τετοια??

:P:P:P

Banned

δεν συγκρίνεται σε σχέση με ένα καλό-αλλά χωρίς τίποτε άλλο-πήδημα!

γιατι???

οταν εισαι μονη σου ειναι σουπερ ντουπερ,
    ενω αμα εισαι σε σχεση ειναι μαπα???

Απλα δεν καταλαβαινω το συσχετισμο....
    η ειναι μαπα η δεν ειναι....

ε??

Senior Member
    Originally posted by krino
    Σε μια εποχη πληθωρας ψευτικων συναισθηματων (επιβαλωμενων η οχι - εκβιασθεντων η οχι) αναμεταξυ των σχεσεων, πιστεψε με το θεωρημα δεν μπαζει καθολου.

Δεν μιλάω για ψεύτικα συναισθήματα αλλά για συναισθήματα είσσονος σημασίας. Και η επιλογή σου να τα ακολουθήσεις ή όχι βάσει του τι σημαίνουν για σένα.

Με άλλα λόγια, σέβομαι τη στάση ζωής σου ως επιλογή (ή ακόμα και ως μη επιλογή! Μπορεί να μην μπορεί κάποιος να κάνει αλλιώς!) Όχι ως απόρροια απόλυτης ειλικρίνειας.

Μπορεί και να θεωρηθεί και ως μία ομολογία αποτυχίας στην προσπάθεια σου να συνδεθείς πραγματικά με οποιαδήποτε σχέση σου.

Όμως σαν \"αλήθεια\" σου είναι σεβαστή από τη στιγμή που δεν πληγώνεις κάποιον.

Senior Member
    Originally posted by Lef
    βρε παιδια ας εκφραζουμε τη γνωμη μας χωρις να προσπαθουμε να την περασουμε και στον αλλον.. γιατι οταν διαφωνουμε στις αποψεις μας πρεπει να τη λεμε στον αλλον ?
    Όσον αφορά τα bold
    Τώρα αυτό είναι η άποψή σου ή προσπαθείς να την περάσεις σε εμάς???
    (για τα μη bold συμφωνώ απόλυτα)
    been good, been bad. WILL GO ON

δεν συγκρίνεται σε σχέση με ένα καλό-αλλά χωρίς τίποτε άλλο-πήδημα!

γιατι???

οταν εισαι μονη σου ειναι σουπερ ντουπερ,
    ενω αμα εισαι σε σχεση ειναι μαπα???

Απλα δεν καταλαβαινω το συσχετισμο....
    η ειναι μαπα η δεν ειναι....

ε??
    Όταν ξεκινάς μια σχέση, έχεις απλά κάποια ερεθίσματα σε σχέση με τον άλλο. Στην πορεία έρχονται-αν έρθουν-και άλλα συναισθήματα που αρχίζουν να ολοκληρώνουν την αίσθηση.
    Όταν πας για μια βραδιά με κάποιον, ούτε ερωτευμένος είσαι, ούτε θεωρείς ότι βρήκες τον άντρα των ονείρων σου. Από κει και πέρα μπαίνουν άλλοι παράγοντες-μυαλό, συναίσθημα-και αρχίζει να γίνεται ομορφότερο το θέμα.
    Γιατί λοιπόν να θυσιάσω μια όμορφη κατάσταση για λίγες στιγμές ηδονής που θα πληγώσουν και εμένα και το σύντροφο μου?

Senior Member
    ...
    ...
    Οποιος προσπαθησει να σου επιβαλει οτι αυτο που κανει ειναι τρεντυ και εσυ εισαι οπισθοδρομικη πολυ απλα δεν ξερει ουτε τι κανει - ουτε γιατι το κανει.
    Οι παρόντες εξαιρούνται???

Επιπλεον οσο και να θελεις να διαχωριστεις απο τα ζωα, παραμενεις και εσυ ζωο.
    Σαν τετοιο, η σεξουαλικοτητα, η ορμη της και ολα τα περιξ αυτου, εκκινουνται με το ενστικτο και οχι με το συναισθημα.

Επειδή εγώ λειτουργώ με τον εγκέφαλο και το συναίσθημα, (όπως νομίζω και η πλειοφηφία των γυναικών), φαντάζομαι πως όταν μιλάς για ζώα αναφέρεσαι σε εσένα και τους υπόλοιπους άντρες?

οχι περικλειω και εσενα μεσα μαζι, πακετο και την συντηρηση σου.
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    μισο γιατι βαζεις πολλα ζητηματα.

Όταν ξεκινάς μια σχέση, έχεις απλά κάποια ερεθίσματα σε σχέση με τον άλλο.

σιγουρα εχεις καλο σεξ.

Στην πορεία έρχονται-αν έρθουν-και άλλα συναισθήματα που αρχίζουν να ολοκληρώνουν την αίσθηση.

συνεχισεις να εχεις καλο σεξ + εκτιμηση + τρυφεροτητα + κλπ κλπ....

Όταν πας για μια βραδιά με κάποιον, ούτε ερωτευμένος είσαι, ούτε θεωρείς ότι βρήκες τον άντρα των ονείρων σου.

οχι βεβαια...
    Ομως μπορεις να εχεις το καλο σεξ χωρις τα υπολοιπα σωστα?

Από κει
    και πέρα μπαίνουν άλλοι παράγοντες-μυαλό, συναίσθημα-και αρχίζει να γίνεται ομορφότερο το θέμα.

αυτα τα εχεις με την σχεση σου.

Γιατί λοιπόν να θυσιάσω μια όμορφη κατάσταση για λίγες στιγμές ηδονής που θα πληγώσουν και εμένα και το σύντροφο μου?

αν υποθεσουμε οτι ο συντροφος σου δεν θα πληγωθει,
    εσυ θα πληγωθεις η οχι?
    Με κριτηριο παντα οτι θα σου αρεσει και θα ευχαριστηθεις.

Μου αρεσει παντως οτι εξωραιζεις το θεμα αλλα λες την αληθεια.

Υπαρχει η ηδονη οπως αναφερεις πιο πανω.
    Το προβλημα - αν το εντοπιζω σωστα - ειναι πως θα διαχειριστουμε αυτη την ηδονη.....
    Εκει με οδηγουμε βασει αυτων που γραφεις.

Banned
    Originally posted by justme
    ...
    ...
    Οι παρόντες εξαιρούνται???

Επιπλεον οσο και να θελεις να διαχωριστεις απο τα ζωα, παραμενεις και εσυ ζωο.
    Σαν τετοιο, η σεξουαλικοτητα, η ορμη της και ολα τα περιξ αυτου, εκκινουνται με το ενστικτο και οχι με το συναισθημα.

Επειδή εγώ λειτουργώ με τον εγκέφαλο και το συναίσθημα, (όπως νομίζω και η πλειοφηφία των γυναικών), φαντάζομαι πως όταν μιλάς για ζώα αναφέρεσαι σε εσένα και τους υπόλοιπους άντρες?

οχι περικλειω και εσενα μεσα μαζι, πακετο και την συντηρηση σου.

οχι μονο δεν εξαιρουνται αλλα πρεπει να ειναι στην πρωτη γραμμη θα ελεγα....

:P

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast