Τη στάση να κρατήσω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 107
    Banned
    και μιας και το θεμα τεινει πολυγαμια σε σχεση με την μονογαμια,
    ο ανθρωπος ειναι μονογαμικος αλλα μονο οταν ειναι σε σχεση οχι στην ζωη του.

Αλλιως θα επρεπε ο καθενας μας, να ψαχνει να βρει τον ανθρωπο της ζωης του και οταν το βρει να κανει και σεξ.
    Ελα ομως που δεν συμβαινει ετσι, αντιθετα θα ελεγα, συνηθως ολοι μας πηγαινουμε με πλειαδα ανθρωπων.

Το προβλημα λοιπον εντοπιζεται στο πως διαχειριζομαστε το σεξ οταν ειμαστε σε σχεση και μονο.
    Εσυ πχ Θεοφανια αν εχεις παει με 5 αντρες στην ζωη σου,
    εισαι μονογαμικη η πολυγαμικη?

;)

Φαντάζομαι ότι είμαι μονογαμική γιατί δεν πήγα με όλους μαζί.

Aν όμως μου έβγαινε θα το έκανα, δεν υπάρχει περίπτωση. Aλλά σίγουρα δεν θα το έκανα έχοντας σχέση.

Aν δεν τον πείραζε τον άλλον, θα με πείραζε που δεν θα τον πείραζε....

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Φαντάζομαι ότι είμαι μονογαμική γιατί δεν πήγα με όλους μαζί.

εμ εδω ειναι ολο το κουμπι της συζητησης.....
    Το προβλημα λοιπον ειναι γιατι δεν πηγες με ολους μαζι οπως λες.
    Αρα δεν ψαχνεις στο σεξ να εχεις και συναισθημα, παιζει να κανεις και μια αρπαχτη που λεει ο λογος.
    (για μενα καλα κανεις)

Η ερωτηση που ακολουθει ειναι οτι αφου θα δεις ενα τυπο και χαρην της κουβεντας λεμε οτι θα σου αρεσε πολυ το σεξ μαζι του, τι ειναι αυτο ακριβως που σε εμποδιζει να το απολαυσεις.

Πχ γιατι το φαγητο μπορεις να το απολαμβανεις με τριτους και οχι το σεξ???
    Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως κανει το σεξ να ειναι τοσο ιδιοτροπο στην ζωη μας.
    (οχι οτι δεν ειναι....)

Aν όμως μου έβγαινε θα το έκανα, δεν υπάρχει περίπτωση. Aλλά σίγουρα δεν θα το έκανα έχοντας σχέση.

Aν δεν τον πείραζε τον άλλον, θα με πείραζε που δεν θα τον πείραζε....

το φανταζομουνα.
    Αλλα παμε παλι απο την αρχη.
    Το σεξ ειναι μια ιστορια που εχει αρχη και τελος.
    Μπορει να κρατησει απο 10 λεπτα αντε και μια ωρα που λεει ο λογος.
    Οταν ομως θα τελειωσει - εχει τελειωσει δεν παιζει να συνεχιζει να υπαρχει σαν γεγονος, ειναι μια πραξη με αρχη - μεση - τελος.

Οποτε εφοσον ειναι εξ αντικειμενου απομονωμενο δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπερδευεται με τα υπολοιπα....

Eκεί είναι η διαφορά μας.
    Eγώ δεν το βλέπω απομονωμένο. Όταν όπως λες πάω για την αρπαχτή, ξέρω ότι κάπου βαθιά μέσα μου επιζητώ και άλλα πράγματα.
    Δεν μπορώ να δω το σεξ σαν φαγητό, ή σαν μια έξοδο με άλλους.
    Πόσο μάλλον, όταν ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου, μου καλύπτει αυτά που επιζητώ από μια σχέση.
    Σκέφτομαι πως θα ένιωθα μετά από ένα απολαυστικό σεξ με κάποιον ενώ είμαι σε σχέση και κάτι μαυρίζει μέσα μου...
    Δεν είναι θέμα ενοχών, αλλά για μένα σημαίνει πισωγύρισμα.
    Δηλαδή―
    Aν μου αρέσει το κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και το τρώω σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί, με ωραίο περιβάλον, καλή μουσική, άψογο σέρβις και καλό κρασί, έχοντας απέναντι μου αυτόν που θέλω, γιατί να το φάω όρθια σε ένα δρόμο?
    Mε λίγα λόγια γιατί να κάνω μια αρπαχτή?

Banned

γιατι θα σου αρεσει οπως εχεις ηδη γραψει σε προηγουμενα ποστ.
    Δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος.

Και επειδη οτι μας αρεσει καλο ειναι να μπορουμε να το κανουμε, δεν βλεπω το λογο να μην το κανεις.

Το αν υπαρχουν οι σωστες συνθηκες να το κανεις ειναι μια αλλη κουβεντα....
    (κατι που δεν ειναι και πολυ απλο - πιστεψε με).

Originally posted by krino

γιατι θα σου αρεσει οπως εχεις ηδη γραψει σε προηγουμενα ποστ.
    Δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος.

Και επειδη οτι μας αρεσει καλο ειναι να μπορουμε να το κανουμε, δεν βλεπω το λογο να μην το κανεις.

Το αν υπαρχουν οι σωστες συνθηκες να το κανεις ειναι μια αλλη κουβεντα....
    (κατι που δεν ειναι και πολυ απλο - πιστεψε με).

Αυτό σου εξηγώ και δεν μπορείς να καταλάβεις. Όταν είμαι μόνη μου, δεν μπορώ να πω: \"σήμερα θα πάω με αυτόν το τύπο και αφού τελειώσει το σεξ θα έχω βρει την επόμενη σχέση μου\".

Ίσως εγώ να μην εκφράστηκα σωστά. Όταν σου έλεγα one night stand δεν είχα στο μυαλό μου αποκλειστικά το σεξ, αλλά και όλα τα παραπάνω που τόση ώρα σου λέω ότι ψάχνω μαζί με αυτό.

Όταν λοιπόν έχω βρει αυτά που θέλω γιατί να πάω μόνο για σεξ με κάποιον άλλο?

Banned
    οκ βρε θεοφανια....
    η απορια μου τωρα ειναι η εξης,

το σεξ εκφραζεται για σενα μεσα απο το συναισθημα η μπορει να ειναι απλα μια ευχαριστη διαδικασια???

Όταν λέμε συναίσθημα μιλάω για την έλξη που δεν προσδιορίζει μόνο το σεξουαλικό κομμάτι. Δηλαδή δεν μπορώ να δω κάποιον και να πω: πάω να πηδηχτώ μαζί του. Πρέπει κάτι να μου βγάλει...Από κει έρχονται-αν έρθουν-και τα υπόλοιπα.....

Krino...κοντεύω να γεννήσω...

Banned
    Όταν λέμε συναίσθημα μιλάω για την έλξη που δεν προσδιορίζει μόνο το σεξουαλικό κομμάτι.

μα η ελξη βρε καλη μου ειναι οτι σου φτιαχνει το ματι εκεινη την στιγμη, η αν θες αν σου φτιαχνει την οσφρηση, η οτι αλλο σου φτιαχνει τις 5 αισθησεις σου απο οπου θα βγει και η σεξουαλικοτητα που συζηταμε.

Τι αλλο ψαχνεις να βρεις κανοντας σεξ περα απο το να τελειωσεις και να εισαι ευχαριστημενη??
    Θες δηλαδη και περικοκλαδες για να μπεις σε κινηση??
    Και αν ναι γιατι??

Δεν μετραει στο θεμα για σενα, το αποτελεσμα??

Δηλαδή δεν μπορώ να δω κάποιον και να πω: πάω να πηδηχτώ μαζί του.

και γιατι οχι???
    δεν θα σου ζητησει να τον φας στη μαπα, ουτε να σου βαλει τα οποια (αναγκαστικα) προβληματα εχει μια σχεση.
    Αυτα θα τα εχεις ηδη απο την σχεση σου.
    Το πηδημα θα αφορα ενα ευχαριστο βραδυ και μονο.

Πρέπει κάτι να μου βγάλει...

μα.... θα σου βγαλει σιγουρα κατι, δεν το συζητω.
    :P

Από κει έρχονται-αν έρθουν-και τα υπόλοιπα.....

χμμμ αν εισαι ηδη σε σχεση και εχουμε και υπολοιπα αυτο σημαινει προβληματα, να εισαι σιγουρη.
    Οταν παιζεις σε ενα τετοιο παιχνιδι, η σχεση σας (για αρχη τουλαχιστον) θα ειναι καθαρα και αυστηρα σεξ και μονο.

Krino...κοντεύω να γεννήσω...

οριστε!
    καποιος σε γκαστρωσε,
    σιγουρα θα ξερεις τον ενοχο....
    μονογαμικη γαρ....
    ;)

Λυπήσου με!
    Σου λέω το ίδιο πράγμα σελίδες τώρα. Ή εγώ έχω πρόβλημα έκφρασης ή πρέπει να παραδοθώ σαν τα παιδάκια και να σου πω Ήμαρτον!!!

Εσύ με γκάστρωσες!!!

Banned
    χμμμ δεν συνεχιζω την κουβεντα τοτε,
    γιατι μετα θα αρχισει τα σχολια ο τζαστμι οτι προσπαθω να νουθετω....

Εγω μονο την παναγια μπορω να γκαστρωσω,
    παρακατω δεν παιζει.
    :cool:

Αν δεν είχα ΤΟ ραντεβού με τον διαιτολόγο...θα καθόμουν να το λύσουμε και αυτό.
    Επιφυλάσσομαι....

Banned
    καπου εδω γυρω θα ειμαι....
    καλη διαιτα!

Senior Member
    Να κάνω μια απλή ερώτηση;
    Για ποιόν λόγο δεν \"αρκείς\" στον άντρα σου και δεν \"αρκείται\" σε σένα;

Σχετικά με αυτά που είπε ο κρίνο, δεν νομίζω ότι επιχειρεί να νουθετήσει (δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς!) αλλά να πείσει για το ορθόν της πράξης του προσπαθώντας να το ντύσει με κάποιο ιδεολόγημα (που όντως μπάζει από παντού κρίνο!). Το ότι θες να κάνεις σεξ με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα ή παράλληλα δεν σε κάνει περισσότερο ειλικρινή (μπορεί να σε κάνει και πολύ περισσότερο... \"ψεύτη\" ) και σίγουρα όχι περισσότερο \"απελευθερωμένο\". Απλώς κάποιον που έχει σεξ με πολλούς. Το τι σημαίνει αυτό είναι συζητήσιμο για όποιον τον ενδιαφέρει μια τέτοια συζήτηση.

Εκεί ακριβώς είναι η ένστασή μου...
    Σίγουρα μετά από κάποια χρόνια σε μια σχέση όλοι βαριόμαστε. Δεν είναι όμως πιο όμορφο να πολεμάμε για να την κρατήσουμε ζωντανή, από το να βρίσκουμε τον εύκολο τρόπο?
    Καλή και η ανανέωση, αλλά υπάρχει πραγματικός έρωτας όταν βλέπουμε τον άνθρωπο μας να κάνει σεξ με άλλον και μάλιστα να το απολαμβάνουμε?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast