Results 1 to 15 of 49
-
15-10-2017, 19:30 #1
Ειμαι ερωτευμενος, αλλα εμαθα οτι αυτη εχει σχέση....
Καλησπέρα σας.
το πρωτο μου ποστ αυτο, αν και σαν επισκεπτης διαβαζω συχνα το φορουμ.
Η αλήθεια ειναι οτι σαν ανθρωπος ειμαι πολυ εσωστρεφής, και δεν μίλαω με αλλους για θέματα που με απασχολούν, μεχρι πλεόν να είναι αργα....εδω που τα λεμε μίσο φορουμ προβλήματα πιστευώ οτι εχω πάνω μου, αυτοεκτίμησης κυρίως....
Το ζητούμενο, οπως περιγράφω στο τιτλό, ειναι αυτο οτι εχω ερωτευτει μια γυναίκα , και εχτές, που μετα απο πολύ αυτοβασανισμό πίστευα πως θα έκανα κινηση να της μιλήσω τουλάχιστον, έμαθα οτι εχει σχέση. Ο αδέρφος της μου το είπε δηλαδή οπου ειναι γνωστός μου. Βέβαια όπως σάς ανέφερα δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα σε ανθρώπους, οπότε δε του είχα πει τίποτα, και ακόμα και εχτες μόνο μέτα απο μερικές μπύρες (που για μένα ακόμα και μία ειναι πολυ) μπόρεσα και κάπως τον ρώτησα απλώς αν έχει κάποια σχέση η αδερφή του. Σε αυτο το σήμειο να αναφέρω οτι ζώ σε μια μικρή κοινωνία, και πάνω κατω γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω, και πως την έβλεπα μόνη της και με φιλες εδω και πολύ καιρο, και στην ουσία την κούβεντα ήθελα να τη κανω με τον αδερφό για μία ενθάρυνση και ενα πως να το πώ, boost, που λενε και στα αγγλικά.
τέλος πάντων απο εκείνη την ώρα εχω καταρρακωθεί και δεν έχω κέφι για τίποτα. επίσης την κατάσταση δε βοηθά το γεγονός οτι δουλεύω βραδύ και με ηρεμία/μοναξία γύρω μου ο εγκέφαλος λειτουργεί υπερχρονισμένος - overclock που λενε....
Για να μην μακρυγορώ και σας ζαλίζω, σκέφτομαι ακομα να κάνω κίνηση και να τη πίασω πλεόν στα πολύ ισια και να της πω οτι μου αρέσει εδω και καιρό και όλα εκεινα τα σχετικα που νιώθω, αυτός ηταν ο σκοπος μου αλλα τελευταία στιγμή πάντα ''κώλωνα'' εδω και καιρο, οταν τη βλεπώ.
τελικά πιο πολυ την καταστάση σας έιπα παρα ερώτηση έκανα. ερωτήσεις παντών τύπου δεκτές εννοείται και σας ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ :-)
- 15-10-2017, 19:54 #2Miliva21Guest
Οοοοοοοοοοοοοχι.....!!!!!!! να μην τη πιάσεις στα ίσα να της μιλήσεις .....αφού έχει σχέση......το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας χυλοπιτιτσα.............δεν το θες αυτο έτσι? Και μετά να κουτσομπολευει με τις φίλες της "χαχαχα ο αντρεας με γουστάρει χαχαχαχα"
Αφού λοιπόν μας λες ότι ψήνεσαι πολύ καιρό για αυτή τη κοπέλα διατήρησε αυτή τη φωτιά σε φιλικό ενδιαφέρον....μπες στη ζωή της .....στον κόσμο της ως παρέα ή ως φίλος........και ας έχει τώρα σχέση ...........αρκεί να κάνεις παρέα μαζι της να μιλάτε να βγαινετε οι δυο σας ως φίλοι ή με παρέα.....να συζητάτε................. Κάποιες φορές η φιλία ή η παρέα ανάμεσα στα δύο φύλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι απλή φιλία και δεν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι άλλο......υπάρχουν πολλές τέτοιες σχέσεις που δημιουργήθηκαν αρχικα σαν φιλίες επδ το ένα ή και τα δυο εμπλεκόμενα μέλη εκείνη τη χρονική στιγμή βρίσκονταν άλλου.....συναισθηματικά και σωματικά κτλ κτλ σε άλλη σχέση ....σε άλλη φάση...πες το όπως θες......
Μπες στη ζωή της χαλαρά ως παρέα...γίνε της οικείος ...μοιραστείτε πράγματα ....και που ξέρεις ? Κάποια στιγμή μπορεί να χωρίσει από τη σχέση που έχει τώρα....μπορεί τη δεδομένη στιγμή που τη θες να μην την έχεις ως κοπέλα αλλά αν δημιουργήσεις επαφή μαζι της να το σκεφτεί αλλιώς......
Οι γυναίκες ερωτεύονται σταδιακά.....πρέπει να της γίνεις οικείος ...δεν θα της ερθει αναλαμπή εκεί που είσαι κρυμμένος και τη σκέφτεσαι να σου πει ...σε ερωτευτηκα....βάλε ένα χεράκι πλησίασε την ...... χαλαρά ως παρέα πρώτα φιλικά..σε παίρνει αφού έχει γκομενο να κάνετε χαλαρά παρέα....
Αλλά να υποθέσω ότι είσαι πολύ ντροπαλός που μόλις τη βλέπεις τα χάνεις και θα σου ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις αυτό που σου γράφω γτ και να της μιλήσεις τρεμεις......σωστά?
Εχμμμ....τι να κάνουμε όμως......χρειάζεται λίγο παιχνίδι το πραγμα...........το να πας και να της πεις μονοκοματα ξερά και απότομα "μου αρεσεις" δεν θα της δώσει πολλά περιθώρια ...γτ θα τη βάλεις να σου απαντήσει ευθέως ένα ναι ή ένα όχι...............
"Ναι" αν σου απαντήσει θα είναι οκει ......αν και έχει σχέση τωρα και αν σε ήθελε θα φαινόταν από καιρό .....
Άρα τι μένει; Πιθανόν σε ένα ξερο " μου αρέσεις " στη δεδομένη στιγμή να ακούσεις ένα ξερό "ΟΧΙ".....
Γκτουπππππππ! ...ανώμαλη προσγείωση.......ουπςςςςςςςς� �
15-10-2017, 20:03 #3Miliva21GuestΤελικά πολλά άτομα διαβάζουν το φόρουμ χαχαχα.......
I FEEL FAMOUS .....!!!!....xD xD
15-10-2017, 20:11 #4
Ρώτησες τον αδερφό με ποιον τα 'χει;
15-10-2017, 21:03 #5
Καλησπερα.........καλυτερα μην κανεις κινηση...........θα ηθελες να ησουν στη θεση του αγοριου της και να την επεφταν στην κοπελα σου; Ειναι κριμα να το μαθει το αγορι της και να στεναχωρηθει, ασε που αυτη μπορει να σε παρει στο ψιλο επειδη αγαπαει το αγορι της.......προσπαθησε να την ξεπερασεις και να βρεις μια αλλη διαθεσιμη, τοσες υπαρχουν. Καλη τυχη! Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα δεν γινεται αλλιως δυστυχως.......
15-10-2017, 21:07 #6
15-10-2017, 21:25 #7Miliva21GuestΚαλά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα......το αγόρι της δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθεί... μάλλον θα περηφανευτει " τι γκομεναρα έχω εγώ και τέτοια".....ασε που εξάλλου δεν ξέρουμε και τι σχέση έχουν μεταξύ τους...θέλω να πω έχουν μια ισορροπημένη σχέση και αγαπάει ο ένας τον άλλο..???? .ή είναι κολλημένη και εκείνος ειναι μαλακας ...δεν τη σέβεται μπορεί κ να την απαταει και τσακώνονται συνεχεια...??
Το ότι έχει σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ευτυχισμένη...υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι ικανοποιημένη να μη καλύπτεται και να βρίσκεται σε σχέση από συμβιβασμο....
Για αυτό το λόγο βρίσκω εύστοχη την ερώτηση του κερασιού ....
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ......??? ΜΑΘΕ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....
15-10-2017, 21:29 #8
Miliva καλησπέρα.
Το ξέρω ότι είναι ο καλύτερο τρόπος αυτός και εγώ το ίδιο θα προτιμούσα αν ήταν να με προσεγγίσουν, αλλά σε αυτή τη περίπτωση μου είναι λίγο δύσκολο όχι γιατί δεν με ξέρει, με γνωρίζει το ποιος είμαι επιφανειακά, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κοινές παρέες και όπως έγραψα μου ειναι δύσκολο να δημιουργώ παρέες ( εκτός όταν πίνω που τους αγαπάω όλους  ). Επίσης νομίζω πως υποθέτεις ότι θα ήταν η πρώτη μου σχέση αλλά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι είμαι 33 και είχα δύο τρεις σχέσεις (μόνο)πριν και δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους πρόβλημα , εν μέρει γιατί δουλεύαμε μαζί με μια προηγούμενη σχέση και με άλλη γνωριζόμασταν από παλιότερα. Όχι, μόνο με τη συγκεκριμένη, έχω φάει τέτοιο κόλλημα. Όπως και να έχει έχεις απόλυτο δίκιο και με συνετισες δε θα πάω ετσι στο ξεκάρφωτο. Χυλοπίτες , ή αλλιώς χ άκυρο όπως το λέω γω δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς ούτε και η τελευταία. Πάντως είναι αστείο τι σου κάνει ο ερωτας....ενας άνθρωπος που του ρίχνεις δύο κεφάλια και ίσα με 50 κιλά να σε προβληματίζει τόσο. Α και για την ακρίβεια αν το ήξερε θα κουτσομπολευε ότι λιώνει ο Αντρέας όχι απλώς γουστάρει.χαχα.
Ευχαριστώ πάντως για τη κουβέντα νασαι καλα. Ότι θες γράψε παρακαλώ.
15-10-2017, 21:29 #9Miliva21Guest
15-10-2017, 21:30 #10
15-10-2017, 21:33 #11
Καλησπέρα λουλούδι. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και μετά από σκέψη αποφάσισα να μη το κάνω... Για να προχωρήσω λόγο δύσκολο, αλλά το δούμε..... Αλλά όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δε την έχω δει με κάποιον τόσο καιρό , στο δρόμο, σε καφετερια, κτλ κτλ .
Εστάλη από Lenovo K920 στο E-Psychology.gr Mobile App
15-10-2017, 21:42 #12
Αντρεα μπορει οντως να τα 'χει με κανα μαλακα οπως λεει η Μιλιβα οποτε να μη στενοχωρηθει οποτε μαθε πρωτα με ποιον τα 'χει, το κερασι ειναι παντα ευστοχο σχεδον. Αν τα εχει με κανεναν μαλακα απο συμβιβασμο και δεν περναει καλα ισως ηρθε η ωρα να χωρισει και ισως να της αρεσεις που ξερεις. Αλλα μαθε πρωτα, μην κανεις κινηση αν τα πανε καλα γιατι θα φατε ολοι τα μουτρα σας, δλδ και αυτοι μπορει να παρεξηγηθουνε που ξερεις........οποτε αν ειναι κανενας μαλακας κανε κατι.........αντε καλη επιτυχια και αμα δεν γινει κατι με αυτη την κοπελα ισως βρεις αλλη συντομα για να την ξεχασεις..........
15-10-2017, 21:48 #13
Όταν μπαίνεις σε ένα χώρο πρέπει να διεκδικήσεις τη θέση σου δε χαρίζεται από εκεί κ πέρα αν έχεις διάρκεια κανεισ κ φιλίες κ τα πάντα άμα μπεις σε μία δουλειά μπορείς να κανεισ τα πάντα λόγω χαρακτήρα εμένα δε με ενδιαφέρει η δημοσιότητα με ενδιαφέρει να μπεις σε ένα χώρο να πεις αυτό που θέλεις κ να δεχτεισ τις αντιδράσεις αν υπάρξουν κάτι κανεισ λαθοσ αν δεν υπάρξουν είσαι σε καλό δρόμο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-10-2017, 22:48 #14Miliva21GuestΧαχαχα έχεις πλάκα φίλε μου (με τη καλή την έννοια) φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος ευχάριστος με χιούμορ .....δεν ξέρω για εκείνη αλλά εμένα πιθανοτατα θα μου έκανες καλή εντύπωση....οπότε μη κολλάς
Αχ ο έρωτας δεν κοιτάζει ούτε ύψος ούτε βάρος ούτε τπτ.......
Τεσπα για να πάμε στο θέμα που σε καίει.....όπως είπα και πριν το να πεις σε κάποιον ξερα μου αρέσεις εκτός του ότι δεν του αφήνεις κανένα περιθώριο γτ είναι απότομο .....σε μια λάθος στιγμή (όπως αυτή) μπορεί να είναι εξίσου λάθος κίνηση που θα σε βγάλει με τη μια εκτός ...γτ φαίνεται ότι πιέζεις τις καταστασεις.................δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να χωθείς καπως στις παρέες της...? Να τη πλησιασεις χαλαρά ουδέτερα κάπως απλώς για να κάνετε παρέα ;..........
Όλα στη ζωή είναι πιθανότητες ....δλδ υπάρχει η πιθανότητα να μη της αρέσεις αλλά υπάρχει κ η πιθανότητα να της αρέσεις και να μή το ξέρει ούτε και η ίδια ....ο χαρακτήρας σου μπορεί να της κάνει και η κοπέλα αυτή να έχει ανάγκη καποιον που θα είναι ερωτευμένος μαζί της σαν εσένα.......
Δεν είναι κρίμα ? αν ισχύει κτ τέτοιο ..?.σε μια τέτοια περίπτωση να μη τολμήσεις να τη διεκδικήσεις με το κατάλληλο τρόπο....? Για όλους μας ισχύει αυτό....μερικές φορές στη ζωή δεν ξέρουμε ποια πιθανότητα μπορεί να μας κατσει......με το να μη τολμήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε ενδεχομένως να ρισκάρουμε να στερήσουμε από τον εαυτό μας και από τον άλλο την ευκαιρία για έναν έρωτα .....για μια σχέση αληθινή....κανείς δεν ξέρει!!!!!
Χαχα..μπορεί εσένα έτσι να σου άρεσε να σε προσεγγίσουν.... όμως δυστυχώς για σένα σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχεις τον ρόλο του κυνηγού.....
Κοιταξε αν υπάρχει τρόπος όπως είπαμε να χωθείς χαλαρά και αν δεις ότι με τίποτα δν γντ να πλησιάσεις τις παρέες της τότε να την έχεις από κοντά και να πηγαίνεις με τη δικιά σου παρέα στα μέρη που συχνάζει και να τη φλερτάρεις διακριτικά με το βλέμμα ...με το τρόπο σου ....κάπως ......αν τη δεις μπροστά σου ....
Όχι στις ξερες και απότομες εξομολογήσεις!!!
Ποτέ μη κάνεις τίποτα μεθυσμένος !!!!!
Μάθε έμμεσα όσα περισσότερα μπορείς για τη σχέση της.....
15-10-2017, 23:13 #15
Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Ήμουν κάποτε, σχεδόν στην ίδια θέση με εσένα, το πρόβλημα είναι ότι εγώ απογοητεύτηκα. Όμως, αυτό που σου προτείνω είναι πρώτα, να μπορέσεις να γίνεις πιο εξωστρεφής και λιγότερο συναισθηματικός. Ο συναισθηματισμός, θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα κάποτε, να το ξέρεις αυτό. Θα πρέπει επίσης, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Εγώ πιστεύω και ίσως να σου φανεί σκληρό, πιστεύω πως και να μην είχα αγόρι, η κοπέλα, πιστεύω πως θα έτρωγες χυλόπιτα και θα σου πω γιατί. Γιατί, οι κοπέλες, "οσμίζονται" από μακριά, τον άντρα που έχει κακή αυτοπεποίθηση και πρώτα πρώτα, από την "γλώσσα" του σώματος, πχ σταυρώνεις τα χέρια μπροστά ή καμπουριάζεις όταν την βλέπεις, λέω εγώ ένα παράδειγμα, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά. Πιστεύω πως θα πρέπει σιγά σιγά, να φλερτάρεις άλλες κοπέλες, για να δεις και την αντίδρασή σου και να φύγει και το άγχος που σε διακατέχει. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, όμως σιγά σιγά, θα βλέπεις αλλαγές, στην αντίδραση των γυναικών και θα αλλάξει και η διάθεσή σου. Φυσικά όπως σου είπαν και παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις κίνηση. Προφανώς η κοπέλα είναι αλλού και δεν θα σε κοιτάξει. Όμως για να της αντλήσεις τον ενδιαφέρων, θα πρέπει να αποκτήσεις έναν αέρα ζωντάνιας, φρεσκάδας, αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Ξέρεις γιατί επιλέγουν οι κοπέλες, άντρες που για εμάς ίσως να μας φαίνονται ηλίθιοι, ίσως να μας φαίνονται "κακά" παιδιά κλπ.; Γιατί πολύ απλά, τις κάνουν να ανανεώνονται, ψυχικά και αισθηματικά. Δεν θα θελήσουν ποτέ οι κοπέλες, έναν άντρα, που να μην πατάει γερά στα πόδια του ή να μην είναι δυναμικός, όχι μπρουτάλ, αλλά δυναμικός. Θέλουν έναν δυναμικό χαρακτήρα, που να χάνονται και να νιώθουν ασφάλεια, στα χέρια του άντρα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να δουλέψεις, με τον εαυτό σου. Ακόμη και χυλόπιτα να φας, θα πρέπει να πείθεις τον εαυτό σου, ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποια ήταν τα λάθη σου και πως θα πρέπει να τα διορθώσεις. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες και φλέρταρε σωστά και όχι χυδαία, ώστε να πας με αέρα, στην κοπέλα, όταν θα είναι διαθέσιμη. Οι κοπέλες, θέλουν έναν λεπτό, γλυκό και συνάμα δυναμικό τρόπο, στο φλερτ. Χρειάζεται εξάσκηση και θα σε βοηθήσει πολύ, στο να μάθεις κάποια πράγματα, για την γλώσσα του σώματος, στις γυναίκες, πχ, το πως κάθονται δίπλα σου ή αν φτιάχνει τα μαλλιά της όταν της μιλάς, που δηλώνει ενδιαφέρων κλπ.