Results 46 to 60 of 139
Thread: Ανταλλαγή συντροφων
-
19-10-2017, 18:58 #46
Το σχολιο πηγαινε στην Remedy
- 19-10-2017, 19:05 #47
Elisabet
Οχι μου εχει πει πως αν συμβει κατι εκτος συνενοησης αυτο ειναι απιστια για εκεινον και λογος χωρισμου. Βασικα δεν εχω αμφιβολια στο πλαισιο του ανθρωπινου πως δε θελει να μ απατησει. Υπο συνθηκες ολοι μας μπορουμε στην τελικη.
Εγραψα κ παραπανω αλλα μαλλον δεν το ειδες πως δε μ το επαναφερει διαρκως στην κουβεντα. Δλδ αντε να το πει μια φορα το εξαμηνο εκει που κανουμε δηθεν συζητηση να πειραξουμε ο ενας στον αλλον.
Προς το παρον δε μ το χει ζητησει. Εχω αεκετα ανεπτυγμενη αντιληψη κ ενστικτο να το νιωθω.
Απλα σκεφτομαι πολλες φορες πως μπορει ν το παρω εαν ποτε μ το προτεινει ξεκαθαρα ή μου πει πως το θελει. Κι ηθελα αποψεις αντρων κυριως επι του θεματος γιατι τετοια θεματα τα βλεπουν αλλιως αντρες κ γυναικες εαν κι εδω εχω να πω πως σε ξενα σαιτς που μμπηκα να δω τι παιζει ως προς αυτο οι γυναικες ηταν εξισου πολλες με τους αντρες.
19-10-2017, 19:09 #48
Black angel
Θα συμφωνουσα απολυτα με οσα λες αλλα στην αρχη αρχη κ πριν καλα καλα ν χουμε σχεση που μου το χε πει ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΤΕ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Εγω βεβαια ειμαι αλλος ανθρωπος κ δεν νομιζω να τον εμπνεω σε κατο τετοιο γιατι με ξερει πως ειμαι πουριτανη οταν το πραμα ξεφευγει απο τη δυαδα.
19-10-2017, 19:25 #49
lollipop, το να πειραματιστείς σε διαφορες σεξουαλικες ''εκτονωσεις'' είναι θα λεγα και ''φυσιολογικο'' να το θες.. θες να κανεις οργια? κανε. θελει ενας αντρας να παει μ 2-3 γυναικες? και γ... τις φασεις. θελει μια γυναικα να παει με 2-3 αντρες? κανενα πρόβλημα, θες να κανεις κουαρτετο και βαλε? παλι κανενα πρόβλημα...
το να ζητας την συγκαταθεση της γυναικας που υποτιθετε αγαπας, την μητερα του αγεννητου παιδιου σου να εμπλακει σε μια τετοια φαση εκει σημαινει αυτά που ειπα.
τωρα θα μου πεις ποια η διαφορα? γιατι όχι και με την γυναικα που αγαπας? τεραστια διαφορα
ρωτα τον ετσι στο χαβαλέ όταν ξανακανετε την συζητηση... ποσο δυνατος ενοιωθε όταν κουτουπωνε την γυναικα του αλλου!!! αυτό είναι που του λειπει αυτό είναι που θελει... και το θελει τοσο ώστε να σε μοιραστει
19-10-2017, 19:28 #50
Α συγγνώμη τότε, δεν διάβασα προσεκτικά όλα τα σχόλια απ' οτι φαίνεται.
Αφού η ανησυχία σου έχει να κάνει μόνο για το μέλλον λοιπόν και προφανώς αυτό σε αγχώνει αφού μπαίνεις στην διαδικασία να το ψάχνεις, να ρωτάς κτλ, θα σου έλεγα πως είναι καλύτερο να πάρεις την άποψη ενός ειδικού πάνω σε αυτό, ενός σεξολόγου πχ όπου θα μπορεί να σε κατατοπίσει περισσότερο με το τι συμβαίνει στον ψυχισμό ενός άντρα που ζητάει κάτι τέτοιο από την σύντροφο του κτλ
19-10-2017, 19:34 #51
Όπως έγραψα πριν, η δική μου γνώμη είναι ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει ερωτικό συναίσθημα με τη ρομαντική έννοια. Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φροντίδα, ενδιαφέρον, συντροφικότητα, αγάπη αν θέλεις, αλλά όχι ρομαντικός έρωτας, σαν κι αυτόν δηλαδή που βλέπεις κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας που ονειρεύονται αποκλειστικά με ένα άλλο άτομο, το σκέφτονται συνεχώς και «χάνονται» στη γλύκα που προκαλεί αυτή η σκέψη. Αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι εκλείπει όταν υπάρχουν τάσεις επέκτασης της σεξουαλικής εμπειρίας με άλλα άτομα.
Ίσως η ανθρωπολογία και η εξελικτική βιολογία να μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Ίσως αυτή η συμπεριφορά να οφείλεται σε κάποια αποτυχία να συνδεθούν οι δύο λειτουργίες, η συναισθηματική/ρομαντική και το γενετήσιο ένστικτο στη πιο βασική μορφή του.
19-10-2017, 22:07 #52
Σ ' αυτο συμφωνω οτι σιγουρα δε μιλαμε για υπαρξη ρομαντικου ερωτα οπως τον ξερουμε.
Αλλα η αληθεια ειναι πως καθε συντροφος μας εμπνεει αλλιως.
Εγω μεσα μου οταν μ το πε τσαντιστηκα με την πρωην που τον "μυησε" σε κατι τετοιο.
Σκεφτηκα " κατι τετοιες χαλανε την πιατσα".
Οχι πως ο αλλος ειναι αμοιρος. Μ ' αυτη την εννοια αμα του ελεγα ν κανιυμε τριο με γυναικα θα ταν οκ να πει ναι αφου δε θα ναι αλλος αντρας..αλλα ποσο οκ ειναι να πει ναι ενω μ " αγαπα";
Και ποσοι αντρες θα ελεγαν οχι σε τριο με γυναικα;
Εκει δεν ειμαι προδοσια του συναισθηματος;
Αν το ψαξει κανεις τιποτα απο αυτα δεν ειναι "νορμαλ" με τη συμβατικη εννοια.
Ειτε εισαι μονογαμικος ειτε παρτουζιαρης.
Πολυ πιθανο να μην υπαρχει ενδιαμεσο.
Τετοιες σκεψεις κανω.
19-10-2017, 22:09 #53
Elisabet
Η ιδεα του ειδικου δε μου χε περασει περιεργως απο το μυαλο επι του θεματος.
Σ' ευχαριστω.
Εαν χρειαστει να με προβληματισει αμεσα θα ναι μαλλον η μονη λυση να καταλαβω.
19-10-2017, 22:20 #54
Και μενα μου ετυχε...στην προηγουμενη σχεση μου!! Φυσικα δεν το εκανα γιατι δεν το ηθελα καθολου!!! Αλλα επειδη το εψαχνε αυτος τοτε που του ειχε μπει στο μυαλο...καταλαβα οτι υπαρχουν πολλα ζευγαρια που το κανουν!!! Τι να πω.. Γουστα ειναι αυτα....αν συμφωνουν ολοι...οκ....δημοκρατια εχουμε!!
19-10-2017, 22:23 #55
Η σχεση σου εληξε γιατι δεν ηθελες; Η ηταν ασχετο αυτο;
19-10-2017, 22:47 #56
Η σχεση εληξε για πολλους αλλους λογους....αποδηχτηκε λιγος σε ολους του τομεις!!! Στο συγκεκριμενο ομως..εγω δεν θα το εκανα...αλλα νομιζω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε καποιον αν θελει να το κανει και βρει και αλλους 3 που θελουν!! Εμενα συγκεκριμενα ηθελε τριο...εμενα με αυτον και αλλον ενα....αλλα ο συγκεκριμενος πρωην...εκτος απο αυτο...δεν ηταν καλα στα μυαλα του γενικα...
19-10-2017, 22:49 #57
Το δευτερο κομματι καταλαθος το εβαλα...συγνωμη...δεν ξερω πως να το βγαλω..
19-10-2017, 22:53 #58
Δεν πειραζει ������������������������
19-10-2017, 22:54 #59
Επισης ουτε εγω θα αντεχα σε καμια περιπτωση να δω τον συντροφο μου με αλλη γυναικα....θα αλλαζαν τα παντα στη σχεση μας...θα δυαλυοταν...
19-10-2017, 23:16 #60Miliva21GuestΓια μενα αν δεν θες... αν πιεζεσαι ....μη το κανεις με βαρια καρδια παιζοντας το ταχα μου κουλ για να του κανεις το χατιρι.. γιατι μπορει να πληγωθεις ανεπανορθωτα και να χαλασει η σχεση σας...μπορει να ξενερωσεις κ εκεινη τη στιγμη να μη σου βγει..