Ανταλλαγή συντροφων - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 139
    Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Λογικα σε κανενα φορουμ με Νεουορκεζους και Καλιφορνεζους θα ηταν πολυ πιθανο να επαιρνε τις απαντησεις που ηθελε. Σε ελληνικο, δυσκολα.
    Χαχαχαχα!! Καλα τα λες

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Εαν ηθελε να μην συγχυστει, να μην εγραφε σε δημόσιο φορουμ. Εαν το ιδιο της το θεμα ηταν προκλητικο και επιρρεπές σε λογομαχιες και απαντησεις που δεν θα της αρεσαν, να το σκεφτοταν νωριτερα. Τη στιγμή που ζητας διαλογο, πρεπει να εισαι ετοιμος να τον στηριξεις. Αλλιως ας μην τον ξεκινουσες. Οταν τη βολευει ακούει, οταν ζοριζεται μας διατάσσει να αποχωρησουμε απο το θεμα.
    Κατι λεει κι αυτο για την ιδια, ας το σκεφτεί.
    Εδω ειναι δημοσια συζητηση και αν θεωρησε οτι θα ακουσει αυτα που θελει, ας εβγαινε για καφε με τη φιλη της για να ήταν σιγουρη και να μην συγχυζοταν.
    Ο σεβασμός δεν μπορει να ειναι μονοπλευρος. Εκεινη πρωτη δεν σεβαστηκε τις απαντησεις και το ενδιαφέρον των μελων που της απαντησαν.
    ολα ειναι προκλητικα σχεδον εκτος απο το να παιρνει καπιος φαρμακα να πηγαινει στους γιατρους και να κανει πισω αντι να λεει τις αποψεις του

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

ολα ειναι προκλητικα σχεδον εκτος απο το να παιρνει καπιος φαρμακα να πηγαινει στους γιατρους και να κανει πισω αντι να λεει τις αποψεις του
    Για μενα το λες αυτο;

Senior Member
    Για μενα το λες αυτο;
    Οχι, προσπερασε το, δε βγαινει ακρη.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ελα ντε, τι ρωταω...

Banned
    Για μενα το λες αυτο;
    στη θεωρια παντα στη πραξη οι περισσοτεροι ανθρωποι αλλα λενε και αλλα κανουν
    απλως οταν τα συζητουν γινοται προκλητικοι επειδη οταν λενε τι πιστευουν αυτο προκαλει εκνευρισμο συνηθως

μα δε ρωτησε εσενα μπορεις αν θες να το προσπερασεις εσυ

Banned
    Ελα ντε, τι ρωταω...
    το ξερω οτι για να βγει ακρη πρεπει να κανεις οτι δε καταλαβαινεις αφηνοντας τους αλλους να μιλανε ετσι ειναι σα να τους λες ελατε ολοι κοντα

Nefeli28
    Guest
    Αλεξανδρε, δεν ξερω αν οι αλλοι σε καταλαβαίνουν ή κανουν πως σε καταλαβαίνουν, ή απλα σε αγνοούν.
    Εγω επειδή εχω εκφράσει ξανα την άποψή μου και δεν μου αρεσει να ειμαι αγενής ή σκληρή, δεν μπορώ να κατανοησω και αρα να εμπλακω σε οσα γραφεις.
    Μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιον που σε καταλαβαίνει, για να βγαίνει και ακρη απο την κουβέντα. Το να λεμε ασχετα και ασαφή πραγματα, δεν βοηθαει κανεναν.

Banned
    αυτο που εχει σημασια ειναι να εισαι εσυ σωστος οι αλλοι τι κανουν αυτο δε πρεπει να το ψειριζεις αν πχ εχεις δικιο σε ενα θεμα δεν ειναι και τοσο ευκολο να μη σε ακουσουν γιατι ακομα και αν δε σε ακουσουν αυτο που τους λες θα βρεθει μπροστα τους.

Senior Member
    Ο κολλητος μου το κανει αυτο με ολες τις σχεσεις του ζευγαρι με ζευγαρι και αλλα.Απο οτι μου χει πει το κανει γιατι τις βαριεται και ειναι και θεμα γουστου τι του αρεσει του καθενος.

Αλλα ξερω οτι οποτε τις βαριεται ξεκιναει τα τριο η καταστασεις με αλλα.ζευγαρια για να πηγαινει κ αυτος με αλλες.

Και φυσικα δεν εχει κανενα συναισθημα για αυτες τις σχεσεις του αγαπη κτλπ.

Μου χε κανει και μενα προταση να τις παιρναμε μαζι ακομα και μια που ειχε αρανωνιαστει αλλα δεν το κανα λογο ιδεολογιας δικιας μου.
    Εστάλη από ASUS_Z00AD στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Ο κολλητος μου το κανει αυτο με ολες τις σχεσεις του ζευγαρι με ζευγαρι και αλλα.Απο οτι μου χει πει το κανει γιατι τις βαριεται και ειναι και θεμα γουστου τι του αρεσει του καθενος.

Αλλα ξερω οτι οποτε τις βαριεται ξεκιναει τα τριο η καταστασεις με αλλα.ζευγαρια για να πηγαινει κ αυτος με αλλες.

Και φυσικα δεν εχει κανενα συναισθημα για αυτες τις σχεσεις του αγαπη κτλπ.

Μου χε κανει και μενα προταση να τις παιρναμε μαζι ακομα και μια που ειχε αρανωνιαστει αλλα δεν το κανα λογο ιδεολογιας δικιας μου.
    Εστάλη από ASUS_Z00AD στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Που πάει το "έλεος" για τον άντρα ή για τις ηλίθιες που του κάθονται; Εγώ πιστεύω και στις δύο πλευρές...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Που πάει το "έλεος" για τον άντρα ή για τις ηλίθιες που του κάθονται; Εγώ πιστεύω και στις δύο πλευρές...
    Γιατι λες ηλιθιες; Με ζευγαρια παει!! Σε αυτον παει το ελεος, φυσικα!! Και που το ξερεις οτι τα αγορια δεν πιεζουν τις κοπελες τους να πηγαινουν μ'αυτον ολοι μαζι; Ελεος απλα ελεος.

Senior Member
    Εσενα δηλαδη αμα σε πιεσουν να πηδηξεις απο κανα γκρεμο θα πηδηξεις; Σε λιγα πραγματα συμφωνω με τον εν οιδα αλλα αυτο ειναι ενα απο αυτα τα λιγα πραγματα. Πρεπει σαν γυναικα να σεβεσαι υπερβολικα λιγο τον εαυτο σου για να υποκυπτεις σε τετοιες "πιεσεις"...μπορει να ειμαι στενομυαλη, τι να πω, αλλα νομιζω μονο ανθρωποι με βαθιες ανασφαλειες τα κανουν αυτα, γυναικες και αντρες βασικα. Βασικα μονο και μονο το να τολμησει να στο ζητησει κανεις αυτο δειχνει οτι εχεις δωσει δικαιωματα στον συντροφο σου να μη σε σεβεται επειδη δεν το κανεις ουτε η ιδια. Γενικα ειναι κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι η φαση.
    Δεν μου αρεσει αμα φαινομαι επικριτικη στα οσα γραφω, ωραια τα ελευθερα και χυμα, αλλα η ενσταση μου εγκειται στις αγαπες και τα λουλουδια που οι μεν πουλανε και οι δε χαφτουν σε τετοιες περιπτωσεις, μονο εκει. Σε περιπτωση ντομπρας συμφωνιας να πω οκ...ενα οργιο ειναι ηθικα μια χαρα, λολ. Αλλα αυτα τα σ'αγαπω αλλα θελω παρτουζες μου φαινονται μεγαλη μαλακια, οπως και να το πιστευει κανεις και να το αποδεχεται σαν ρεαλιστικη πιθανοτητα μου φαινεται κουφο. Μπορει ο κοσμος να θελει να κανει σεξ ετσι χυμα χωρις συναισθηματα σε διαφορες φασεις της ζωης του η και γενικα σαν προτιμηση η επειδη ετσι και να θελει να πειραματιστει. Αλλα να αγαπας καποια/καποιον και να τον βαζεις σε παρτουζες μου φαινεται σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Απλα δεν υπαρχουν συναισθηματα για το συγκεκριμενο προσωπο. Και για να μη κατηγορηθω για περιττα λογια η για πουριτανη η δε ξερω τι (που θεωρω ξεκαθαρισα οτι δεν ισχυει αυτο καθολου) θυμιζω οτι αντρας ανεφερε περιπτωση φιλου που δεν αγαπουσε τις κοπελες στις οποιες το προτεινε. Οταν βαριοταν λεει το εκανε...οποιος αγαπαει επισης αρχιζει να βαριεται καποια στιγμη αλλα δεν πτοειται, επενδυει...με αποτελεσμα να μη βαριεται ποτε τελικα.

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιατι λες ηλιθιες; Με ζευγαρια παει!! Σε αυτον παει το ελεος, φυσικα!! Και που το ξερεις οτι τα αγορια δεν πιεζουν τις κοπελες τους να πηγαινουν μ'αυτον ολοι μαζι; Ελεος απλα ελεος.
    Σιγά μην τις εξαναγκάζουν κιόλας. Και στο εξωτερικό, στις ΗΠΑ συγκεκριμένα, στα πάρτι τα φοιτητικά παίζονται πολλά εκεί μέσα. Όπως επίσης φοιτήτριες που πηγαίνουν και με μεγαλύτερους τους, από ανταλλαγές με πανεπιστήμια της Ευρώπης κλπ. Με είχαν ενημερώσει κατάλληλα τι γίνεται στις ανταλλαγές, αλλά δεν είναι του τύπου μου. Το θεωρώ ανήθικο και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν τις εξαναγκάζει κανείς. Αν θέλεις το κάνεις, αν δεν θέλεις δεν το κάνεις. Επίσης παντού γίνονται αυτά, αλλά παραμένει για εμένα ανήθικη πράξη. Που να δεις, στα πάρτι που πηγαίνουν διάσημοι Dj's, που πληρώνονται αδρά, τι γίνεται. Ό,τι θέλεις υπάρχει εκεί πέρα. Πιο δύσκολο εκεί είναι να μείνεις με ρούχα, παρά χωρίς ρούχα...

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast